کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
دوستان کسی فرم ویزا ارمنستان رو که باید در فرودگاه پر کنیم داره؟
ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-02-23 ساعت 18:58)arash_d نوشته:  دوستان کسی فرم ویزا ارمنستان رو که باید در فرودگاه پر کنیم داره؟
ممنون
داخل امضا من اطلاعات ایروان انجا گذاشتم
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: Saeedv13
(2013-02-23 ساعت 18:58)arash_d نوشته:  دوستان کسی فرم ویزا ارمنستان رو که باید در فرودگاه پر کنیم داره؟
ممنون

از اینجا دانلود کنید..
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
تشکر کنندگان: amir82 ، nooshshahnar ، Saeedv13
ای بابا اینم از شانس ما .هاستل گرامی‌ هم قیمتشو برده بالا هم نوشته اتاقهای خصوصی‌ش پرهSad از بس تعریف کردین ازشون برامون کلاس گذاشتن Tongue
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
تشکر کنندگان: سمانه777 ، Sepasttian ، hamedhamed
سلام دوستان

تا حالا کسی Envoy Hostel رفته ؟ ممنون میشم اگه در این مورد هم فیدبک داشته باشین.
تشکر کنندگان:
(2013-02-23 ساعت 21:32)iman63ir نوشته:  ای بابا اینم از شانس ما .هاستل گرامی‌ هم قیمتشو برده بالا هم نوشته اتاقهای خصوصی‌ش پرهSad از بس تعریف کردین ازشون برامون کلاس گذاشتن Tongue

شاید و فقط شاید، چون به تعطیلات سال نو نزدیک میشیم و اونها تو این چند سال توجیه شدن که مسافران ایرانی تو این ایام زیاد میشن به همین دلیل افزایش قیمت دادن. بهرحال امیدوارم بعد از تعطیلات قیمت ها کاهش پیدا کنه چون تعداد مسافران خیلی کم میشه.
تشکر کنندگان: iman63ir ، amir82 ، سمانه777 ، Saeedv13 ، hamedhamed
(2013-02-23 ساعت 22:28)mehdiii نوشته:  
(2013-02-23 ساعت 21:32)iman63ir نوشته:  ای بابا اینم از شانس ما .هاستل گرامی‌ هم قیمتشو برده بالا هم نوشته اتاقهای خصوصی‌ش پرهSad از بس تعریف کردین ازشون برامون کلاس گذاشتن Tongue

شاید و فقط شاید، چون به تعطیلات سال نو نزدیک میشیم و اونها تو این چند سال توجیه شدن که مسافران ایرانی تو این ایام زیاد میشن به همین دلیل افزایش قیمت دادن. بهرحال امیدوارم بعد از تعطیلات قیمت ها کاهش پیدا کنه چون تعداد مسافران خیلی کم میشه.

آخه من هفته دیگه میخوام برم هنوز کوو تا عید
نمودونم چه خبره تا دیروز همچی آروم بود یهو از دیروز قیمت تمام هتل ها دوبل شده تازه بیشترشون هم زدن جا محدودو از این حرفاTongue
خیلی زود رفتن پیشواز عیدWink
اگه از دوستان کسی اونجاهاست یه لطفی کنه یه سوالی بپرسه چه خبره
ممنون
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
تشکر کنندگان:
تا حالا کسی Envoy Hostel رفته ؟ ممنون میشم اگه در این مورد هم فیدبک داشته باشین.
تشکر کنندگان: arezoo bj
من به گرامی هاستل میل زدم و می خوام رزرو کنم ولی هنوز جواب نداده. در سایت بوکینگ یه هاستل هست روبروی گرامی به نام Penthouse Hostel.
نمره نظردهندگان به این هاستل از گرامی هم بالاتره. اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا به ما هم بگه.
در ضمن به نظرتون بهتره از ایران بوک کنیم قبل رفتن یا بریم همونجا بگیریم.
برای دهه آخر اسفند شلوغ نمی شه که دیگه جای خالی پیدا نشه؟
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: shimoda ، Saeedv13 ، hamedhamed
(2013-02-24 ساعت 19:06)mrr777 نوشته:  من به گرامی هاستل میل زدم و می خام رزرو کنم ولی هنوز جواب نداده. در سایت بوکینگ یه هاستل هست روبروی گرامی به نام Penthouse Hostel.
نمره نظردهندگان به این هاستل از گرامی هم بالاتره. اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا به ما هم بگه.

جواب میدن حتما. به نظرم از ایران رزرو کنین خیلی بهتره اینجوری هر وقت رسیدین ایروان میدونین باید کجا برین و سردرگم نیستین.
ما هم گرمی بودیم خیییییییییییییلی خوش گذشت بهمون، موفق باشینSmile اگه خواستین برین بگین که با معرف اومدینWink
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: iman63ir ، mrr777 ، shimoda ، Saeedv13 ، hamedhamed ، usa lover
(2013-02-24 ساعت 19:06)mrr777 نوشته:  من به گرامی هاستل میل زدم و می خام رزرو کنم ولی هنوز جواب نداده. در سایت بوکینگ یه هاستل هست روبروی گرامی به نام Penthouse Hostel.

در رابطه با penthouse hostel قبلا نوشتم آسانسور نداره و در طبقه 4 یا 5 واقع شده. به این دقت کنید که بعدا اونهمه پله بالا و پایین رفتن اذیتتون نکنه.

متاسفانه همونطور که خودتون گفتید هم شلوغ میشه و هم گرونتر. نه فقط هاستل ها که هتلها و حتی آپارتمانها. در ایام عید و بعد اون قطعا نرخها تغییر می کنه.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: مانترا ، iman63ir ، سمانه777 ، mehdiii ، s.s.h ، mrr777 ، shimoda ، Saeedv13 ، hamedhamed ، mooj ، r_ent ، battosai
من امروز با اتوبوس اومدم ایروان
از تهران هاستل گلاید رو رزرو کردم
اتاق یه نفره خصوصی با حمام و دستشویی داخل اتاق شبی 8000 تا
جاش هم بد نیست یکم پرت به نظر میاد ولی با مترو خیلی راحت میشه رفت و اومد
تازه رسیدم ولی به نظر خوبه خلوت هم هست
بعدا مینویسم در کل چطور بود
اتوبوس 25 ساعت تو راه بود :-&
تشکر کنندگان: s.s.h ، afs ، amir82 ، mrr777 ، shimoda ، Saeedv13 ، dana ، mooj ، r_ent ، sweety.alireza ، usa lover ، parsush ، iman63ir ، ashkan1188 ، مانترا ، hamedhamed ، sasbk
(2013-02-24 ساعت 19:12)مانترا نوشته:  

جواب میدن حتما. به نظرم از ایران رزرو کنین خیلی بهتره اینجوری هر وقت رسیدین ایروان میدونین باید کجا برین و سردرگم نیستین.
ما هم گرمی بودیم خیییییییییییییلی خوش گذشت بهمون، موفق باشینSmile اگه خواستین برین بگین که با معرف اومدینWink

مانترا ی عزیز تو پست یکی از بچه ها خوندم که چقدر انرژی و وقت براشون گذاشته بودین و تخفیف خوبی هم گرفتین.
خیلی ممنون ولی بگم معرفم کی بوده که ما رو هم تحویل بگیرن؟ به چه نامی شما رو می شناسن؟
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: سمانه777 ، shimoda ، hamedhamed ، mooj ، parsush ، مانترا
(2013-02-23 ساعت 22:40)iman63ir نوشته:  
(2013-02-23 ساعت 22:28)mehdiii نوشته:  

آخه من هفته دیگه میخوام برم هنوز کوو تا عید
نمودونم چه خبره تا دیروز همچی آروم بود یهو از دیروز قیمت تمام هتل ها دوبل شده تازه بیشترشون هم زدن جا محدودو از این حرفاTongue
خیلی زود رفتن پیشواز عیدWink
اگه از دوستان کسی اونجاهاست یه لطفی کنه یه سوالی بپرسه چه خبره
ممنون

سلام دوستان عزیزSmile
ایمان عزیز فکر میکنم وقتی من اونجا بودم شما تماس گرفته بودین. من تا ظهر شنبه هاستل گرمی بودم و برای یکی از بچه ها هم سفارش کردم. ولی از تصمیم شما اطلاعی نداشتم.
من یه سری اطلاعات برای دوستان میذارم که امیدوارم مفید باشه.
اینو بدونین که اوضاع مسافرشون در ماههای آینده بسیار خوبه و خیلیا از ایران رزرو کردن.
به ایمیلها و تماسهای شما معمولا 3 نفر جواب میدن که اسمهاشون آرمان،آلیک و آنوش هست. آرمان زیاد اهل تخفیف نیست ولی از آنوش و آلیک میتونید به راحتی تخفیف بگیرین.
هاستل گرمی آگوست امسال یکساله میشه.
من به فرمایش یکی از دوستان مهاجرسرایی سری هم به هاستلهای پینت هاوس و سنتر هاستل زدم.باید بگم پینت هاوس 110 تا پله داره (البته پله ها ارتفاع زیادی ندارن و در حد نیم پله هستن ولی خوب بازم زیاده) دستشویی هاش شیر آب دارن و داخلش هم مرتب بود ولی زمانی که من سرزده اونجا رفته بودم داخل هاستل یه سگ از این اسپورتای پا کوتاه بود که تا منو دیدن بردنش بیرون.
مزیت سنتر هاستل هم فقط و فقط در نزدیکیش به مرکز شهر هست و اصلا تابلو هم نداره. 2تا واحد کوچیک آپارتمانی هست که در 2 طبقه مجزا هستن که تاریک هست و خیلی هم تمیز نیست.تا واحد بالاییش 99 تا پله داره و دستشوییهاش شیر آب هم ندارن.
گرمی 28 تا پله داره و خیلی خیلی تمیزتر و مرتب تر از اونایی بود که من دیدم.
اگه مایل به رزرو گرمی هستین میتونین اسم بنده(علی) رو بدین و بگین همون که رو دیوارتون یادگاری نوشته وnick name اون mooj هستش.
دوستان من یه سیم کارت بی لاین خودمو هم به آرمان دادم وبهش گفتم هر کدوم از دوستان ایرانی من اومد بهش بده تا استفاده کنن.
یه سفرنامه تصویری هم دارم آماده میکنم که امیدوارم مفید باشه و کلام آخر اینکه چونه زیاد بزنید. ما از فرودگاه تا هاستل گرمی با 2000 درام رفتیم.
موفق باشید.
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

تشکر کنندگان: afs ، r_ent ، mk_2002ir ، mohajer13 ، 30NAP30 ، parsush ، mrr777 ، iman63ir ، el333 ، مانترا ، nooshshahnar ، hamedhamed ، Saeedv13
اگه کسی بخواد با هزینه کمی بره مصاحبه اما به همراه مادرش باشه و مجبور باشه با هواپیما بره، شما براش چه پیشنهادی دارین؟؟؟
اگه بره هاستل نمیخواد حموم و دستشویی مشترک باشه
در ضمن میخواد یه جای زنده شهر باشه (مثل میدون چیه معروفه؟ جمهوری؟)!
بلیط تک کسی سراغ داره؟
گویا همه رو چارتر کردن Sad
کمک لطفا Smile
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان