موضوعها: 0
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-13 ساعت 18:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-23 ساعت 01:07 توسط sayeh_m.)
حسن جان شما به خاطر عجله بودن جواب ازتون بیشتر گرفتن؟ یا قیمت هاشون بالا رفته؟ چون بچه های قبلی توی سفرنامه هاشون 250ویزیت+50 آزمایش خون +125 رادیولوژی پرداخت کرده بودن.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل یکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-13 ساعت 19:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-23 ساعت 01:07 توسط sayeh_m.)
ما چونکه فرداش مصاحبه داشتیم پول بیشتری گرفتند
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم من بالاخره امروز تونستم وقت آزاد گیر بیارم و سفرنامم رو بنویسم. ببخشین که دیر شد. ما روز شنبه که رسیدیم دوبی یه سره از فرودگاه با خانوم ملیکا عزیز رفتیم بیمارستان . اول عکس قفسه سینه و بعد آزمایش خون و قد و وزن و فشار و معاینه چشم ( حالا نه که خیلی هم رشیدم یارو نامرد قد منو 2 سانت کمتر گرفت. بهش میگم خانوم جان مطمئنی قد مارو درست گرفتی؟ بیریخت هر هر میخنده ! خلاصه که قدتون آب میره اینجا توسط پرستارا ،گفته باشم بعد نگین نگفتی ! ) بعدشم حالا نشین کی بشین تا نوبتمون بشه جناب دکتر شوکلای عبوس معاینه مون بفرمایند. دیدین آدم وقتی منتظر یه چیزیه کار بقیه نفری یه ساعت طول میکشه اونوقت نوبت خود آدم که میشه زارپ 5 دقه هم بیشتر وقت نمیگیره ؟ ما هم ازین قانون جهان شمول معاف نبودیم و حدود دو ساعتی معطل شدیم و آخرشم اکه همسر گرام نمیرفت به این یارو منشی اونجا چند بار تذکر نمیداد هنوزم اونجا بودیم ( منظورم اینه که خودتون حواستون به نوبتتون باشه وگرنه اونجا همه یه نموره چت میزنن )
خلاصه دکتر هندی ازمون یه سری سوال کرد مالاریا داری؟ تیروئید داری ؟ فشار خون ؟سرطان؟ سل ؟ عمل جراحی ؟ سیگار ؟ ( که همسر گرام گفت آره و بعد پرسید روزی چند تا ؟ )بعد هم جدا جدا بردمون اون پشت پرده نشستیم و بعد هم دراز کشیدیم معاینه مون کرد. خوشبختانه آمپول مامپول بهمون نخورد ولی حواستون باشه اگه جواب سوالاشو درست و واضح ندین واستون واکسن مینویسه. قبل از ما یه خونواده خیلی گل شیرازی بودن ازشون پرسیده بود آبله مرغون گرفتین یا نه گفته بودن نمیدونیم اونم واسشون واکسنشو نوشته بود . خلاصه یا آره یا نه. تمام !!
خلاصه که بعدش به حالت جنازه از خستگی با خانوم ملیکا رفتیم هتل. طفلک تمام این مدت همراه ما بود و کلی خسته شد.این تا اینجا من برم یه دقه دوباره بر میگردم باقیشو میگم
کیس نامبر: 2013AS000003xx •تعداد افراد 2نفر • دیدن قبولی: 1 می • ارسال فرمها: 16جون با ایمیل • زمان مصاحبه : 11دسامبر• کنسولگری: ابوظبی • ویزای یک ضرب
موضوعها: 1
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
از دوستان عزیزی که محبت میکنند و سفرنامه مینویسند خواهش میکنم لینک سفرنامه خودشون رو در امضاء خودشون قرار بدن تا دسترسی ها راحت تر باشه، ضمن اینکه هر تغییری که بعداً لازم بود رو در همون سفرنامه اعمال کنید (به عنوان مثال اگر برگه آبی گرفتید و کلیر شدید لازمه که عنوان بشه، بخصوص اینکه چند روز طول کشید تا کلیر شدید)
ممنون از همگی
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
خب من برگشتم.داشتم میگفتم. روز دوشنبه عصر جواب آزمایش همسر گرام و دوشنبه شب جواب آزمایش من حاضر شد که زحمت همه اینام با کاملیا جون بود. سه شنبه کله سحر ساعت 5 ونیم هم ایشون اومدن دنبالمون و رفتیم به سمت ابوظبی. حدودای 7 ، 7و رب بود که رسیدیم اونجا. ما نفر سوم بودیم . صبر کردیم تا آقای هندی اومد و نامه مصاحبه و پاس هامونو گرفت نیگا کرد و فرستادمون تو. ( البته بعد گیت بازرسی و تحویل دادن کیف من ) .
تو سالن هم که همونطور که همه میگفتن زمهریر بود و خیلی سرد. اونجا هم یه کم صبر کردیم تا سالن نیمه پرشد. ویزاهای توریستی اون جلو سالن و اقامتی ها ته سالن. بعد کم کم کارمنداشون اومدن. نوبت ما که رسید رفتیم سراغ همون خانوم بی اعصابه که مدارکو میگیره . بعد از گرفتن نامه مصاحبه و پاسپورتا و جواب آزمایشا ،از من که برنده اصلیم ترجمه شناسنامه + کارت ملی + سند ازدواج + موجودی حساب + لیسانس رو گرفت از همسر گرام هم همینا منهای لیسانس ولی بجاش ترجمه معافیت + پرینت حساب یک ساله. ( هیچ مدرکیو اصلشو نه خواست و نه دید ) نفری هم دو تا عکس ازمون خواست. آدرس جایی که میخایم بریم و داد تو فرمامون نوشتیم. بعد از من پرسید کار میکنم یا کردم که گفتم نه. بعد از همسر گرام پرسید که سربازی رفتی _ نه _چرا ؟ _ معاف شدم. باز دوباره چرا ؟؟؟ و اینجا بود که ما سکته هه رو زدیم. گفت معافیت پزشکی خریدم. _ یعنی چی یعنی مریضی ؟ _ نخیر معافیت پزشکی رو خریدم ولی مشکل پزشکی ندارم. _ یعنی چی..... خلاصه ازون انکار که نمیشه از ما اصرار که حالا که شده. آخرش من دیدم یارو اصن نمیگیره برگشتم گفتم خانوم جان دوشواری نداره که، اون موقع که همسر من میخواست سربازیشو بخره این مدلیش موجود بود! مدل معافیت پزشکی. آخرشم شونه هاشو انداخت بالا گفت من که نمی فهمم. اینجا بود که میخواستم خرخرشو بجوم که حالا خوبه ایرانیه و میدونه اوضاع اینجا از چه قراره !
آقا خلاصه ما که گفتیم ردمون کرد تموم و خلاص. بعد رفتیم واسه انگشت نگاری و منتظر شدیم تا مورد مصاحبه واقع شیم. گرچه که دیگه امیدی نداشتیم و گفتیم رفتیم قاطی باقالی ها.
وقتی رفتیم سراغ اون خانوم جوونی که مصاحبه میکرد یه کم خیالمون راحت شد چون اصن مث اون قبلیه لج در آر نبود. برعکس خیلی هم بامزه بود. بعد قسم خوری بازم همون سوالای قبلیه رو تکرار کرد این دفه به سربازی همسر گرام گیر نداد اصن هیچچچی نپرسید ( ما تونستیم یه نیمچه نفسی بکشیم ) پرسید تو آمریکا فامیلیو داریم یا نه. بعد فرمامونو داد امضا کنیم. آخر سر هم پرسید شما آمریکا رفتین یا نه ؟ کی ؟ و همین . یه برگ صورتی فسقل داد دستمونو گفت 5شنبه ساعت 2 بیاین پاس هاتونو بگیرین. ما هم که دو تا پا داشتیم و دو تا دیگه هم قرض کردیم در رفتیم گفتیم نکنه پشیمون شه دوباره به سربازی گیر بده !
خلاصه که این بود انشای من از جریان مصاحبه مون. ببخشین که طولانی شد. اگه کسی سوالی چیزی داشت در خدمتم. کلی هم تشکر ویژژژژژژژژژژه از مهاجرسرا و مدیرا و همه بچه های گلش که این همه تو این مدت بهمون کمک کردن.موفق باشین.
کیس نامبر: 2013AS000003xx •تعداد افراد 2نفر • دیدن قبولی: 1 می • ارسال فرمها: 16جون با ایمیل • زمان مصاحبه : 11دسامبر• کنسولگری: ابوظبی • ویزای یک ضرب
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام! من چند روز پیش یک سفرنامه خلاصه نوشتم اما نمیدونم چرا پست من نیست!! فقط خواستم به دوستانی که در ابوظبی مصاحبه دارن بگم بر خلاف آنچه که همه کسانی که قبلان مصاحبه رفتن و گفته بودن که کل فرایند مصاحبه اونها ساده بود و در مقابل یکی از بادجهها اون هم به صورت ایستاده بود مصاحبه من در اتاق خصوصی که در انتهای سالن بود انجام شد و با اینکه از نظر خودم شرایطم ساده بود ولی کلی سوال از من پرسیده شد راستش رو بخواهید در مورد کل مدارکم از من سوال کرد و فرمها رو با جوابهای من بررسی میکرد. فکر کنم مصاحبم نزدیک به ۱۵ تا ۲۰ دقیقه طول کشید ولی خدا رو شکر ویزا رو هم گرفتم.
نتیجه اخلاقی مصاحبه من در ابوظبی: اگر به شما گفتن که برای مصاحبه برید به انتهای سالن در اتاق لطفا مثل من وحشت نکنید !!
در ضمن از من سوال نشد که میخوام مصاحبه به چه زبانی باشه و فارسی انجام شد. خوبی اتاق خصوصی این بود که اولا شما روی یک سندلی روبروی آفیسر مینشینید و دیگه اینکه سر و صدای سالن رو هم مجبور نیستین تحمل کنید و این به شما تمرکز بهتری میده.
این اولین پست من در این سایت بود! راستی اون دوستانی که مثنوی مینویسن اون هم در ۲ جلد چه اعصابی دارن همین ۲ خط من نیم ساعت طول کشید!!! خوشحال میشم اگه کسی سالی داره کمکی بکنم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز و با تجربه جریان این اتاق خصوصی برای مصاحبه چیه؟ من تا حالا تو سفرنامه هایی که خوندم همچین چیزی ندیدم!
سلام! لطفا توجه داشته باشین تجربه هر کس برای مصاحبه کاملا منحصربفرد هست. همه متقاضیان مهاجرت یک سری شرایط عمومی دارند و یه سری شرایط خصوصی که برای هر فرد کاملا متفاوت هستن درست مثل اثر انگشت هر فرد. بنابراین فقط یک ذهنیت کللی از فرایند مصاحبتون داشته باشین و اگر از شما سوال متفاوتی کردن که تا به حال در سفر نامهای دیگران نخوندین تعجب نکنید. من اصلا انتظار نداشتم که به من بگن برای مصاحبه با آفیسر برو به یک اتاق دیگه و این باعث شد که یک کم (بخونید بسیار زیاد) غافلگیر بشم البته قبلان مزایأی اون رو هم توضیح دادم، توصیه من به شما از طرف کسی که این تجربه رو ظاهراً برای اولین بار از ابوظبی داره این هست که خودتون رو برای هر شرایط و هر جوابی برای درخواست ویزاتون آماده کنید. نگید خودش ویزا رو گرفته خیالش راحته داره این حرفارو میزنه ولی من همیشه این جمله نامه اول که گفته بود انتخاب شما تضمینی در صدور ویزا نمیباشد چون کسانی که انتخاب شدن تعدادشون ۲ برابر ویزا هست،پس منطقی اینه که فقط و فقط %۰.۰۱ به این مساله فکر کنیم که شاید اصلا خدایی نکرده ویزا نگیریم! امیدوارم که تجربه شما هم هرجوری که هست مثبت باشه. براتون آرزوی موفقیت میکنم.take care
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-08 ساعت 22:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-08 ساعت 22:45 توسط hoj_s000.)
بخش کنسولگری در تاریخ های زیر در سال 2013 تعطیل است:
تاریخ تعطیلات کشور
دوشنبه 01 - ژانویه روز سال نو ایالات متحده آمریکا/امارت متحده عربی
یکشنبه 20 - ژانویه سالروز تولد مارتین لوتر کینگ ایالات متحده آمریکا
, فوریه سالروز تولد پیامبر امارات متحده عربی
یکشنبه 17 - فوریه روز ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا
یکشنبه 26 - می روز یادبود ایالات متحده آمریکا
, ژوئن روز معراج پیامبر امارات متحده عربی
پنج شنبه 4 - جولای روز استقلال ایالات متحده آمریکا
, آگوست عید فطر امارات متحده عربی
یکشنبه 01 - سپتامبر روز کارگر ایالات متحده آمریکا
یکشنبه 13 - اکتبر روز کلمبیا ایالات متحده آمریکا
, اکتبر روز عرفات (حج) امارات متحده عربی
, اکتبر عید قربان امارات متحده عربی
دوشنبه 11 - نوامبر روز آتش بس ایالات متحده آمریکا
, نوامبر سال نوی اسلامی امارات متحده عربی
پنج شنبه 22 - نوامبر روز شکرگزاری ایالات متحده آمریکا
دوشنبه 2 - دسامبر روز ملی امارات متحده عربی
چهارشنبه 25 - دسامبر روز کریسمس ایالات متحده آمریکا
روزهایی که تعطیلات مذهبی در آن قرار می گیرند فقط نزدیک به زمان تعطیلات مشخص می شوند.
کیس:**2013AS17 ، ابوظبی، مصاحبه: هفته اول نوامبر ، کلیر: 17دسامبر 39 روزه
مقصد: TX or NY یک نفر ، هزینه ها:پروفایل سفرنامه