موضوعها: 1
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
2012-10-04 ساعت 15:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-23 ساعت 00:46 توسط sayeh_m.)
سلام دوستان گلم
روز اول اکتبر ابوظبی بودیم و کارت قرمز گرفتم . جای شما خالی دیروز هم رفتم پاسهامونو گرفتم که منور شده به یکفروند ویزا
آفیسر گفت اولین ویزای لاتاری 2013 هستی تو ابوظبی .
هنوز به ایران نرسیدم ولی شنبه میام و حتما توضیح میدم
اینجا تو این هتل آشغال که بعدا براتون توضیح میدم اینترنت نداره و الان کافی نتم .
...... تا شنبه بدرود . به امید یه ضرب همتون ...........
2013AS0000007xx
ما از نظر روحیات، تمکن مالی، سطح تحصیلات، آستانه تحمل، شرایط تاهل، دانش زبان انگلیسی و شرایطی که ممکنه تو آمریکا برامون پیش بیاد متفاوتیم. پس به آسانترین راه، یعنی شنیدن تجربیات متفاوت دیگران که در شرایط متفاوتی هم اتفاق افتاده، هرگز اکتفا نکنید. سفرنامه حقیر
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2012-10-04 ساعت 17:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-04 ساعت 18:29 توسط ParsTrader.)
اگر برای مصاحبه به سفارت آمریکا در ابوظبی مراجعه کرده اید نکات مهم سفر و مصاحبه خود را در این تاپیک در اختیار سایر اعضاء قرار دهید.
جهت مشاهده موضوع مشابه در انجمن برندگان سال 2012 اینجا را کلیک کنید.
جهت مشاهده موضوع مشابه در انجمن برندگان سال 2010 اینجا را کلیک کنید.
جهت مشاهده موضوع مشابه در انجمن برندگان سال 2010 اینجا را کلیک کنید.
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
2012-10-06 ساعت 21:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-17 ساعت 15:15 توسط ParsTrader.)
سلام دوستان عزیز
این هم سفرنامه بنده
چهارشنبه 2 می به سایت سرزدم و دیدم که برنده شدم . از استرس دو شب منو همسرم تقریبا خوابمون نبرد .6 می هم مدارک پست شد و 12 می هم رسید به کنتاکی
چند روز قبل از اعلام کارنتی ها و دریافت نامه دوم و خوندن شرایط برندگان ، حدس زدم آنکارا باید شلوغ باشه و قطعا با این شلوغی میفته توی سردی هوا .
با یه ایمیل به کنتاکی انداختمش ابوظبی که باز هم از سفرنامه ها و نوشته های دوستان حدس زدم باید خلوت باشه و قطعا یکضرب بیشتری میتونه داشته باشه .
بهم برای اول اکتبر 8 صبح وقت دادن و چون فرصت داشتم تونستم بلیط رو از آسمان بگیرم و توصیه میکنم حتما از بندر عباس برید چون هر روز چند تا پرواز به دبی داره و برعکس ( برای کنسل شدن یا تغییر تاریخ پرواز به درد میخوره و تازه اگه به هیچ کدوم هم نخورد هر روز کشتی از شارجه به بندر هست ) ، تازه 35 دقیقه هم بیشتر تو هوا نیستین با این اوضاع هواپیماها .
در هر صورت شنبه صبح ساعت 7.5 توی بیمارستان ان ام سی بودیم بدون هیچ وقت قبلی . بهتره با مترو برید و کارت سیلور که پنج روزه هست بگیرید و ایستگاه ابوهیل پیاده بشید و از خروجی 3 که بیاید بیرون ، بیمارستان روبروتونه
برای بنده و همسرم ایکس ری از قفسه سینه و آزمایش خون بود و برای هرسه تامون تعیین قد و وزن ،معاینه چشم و واکسن آبله مرغان . پرسنل بسیار مهربون و دوست داشتنی داره . ازمون پرسیدن کی وقت مصاحبه داریم ؛ برای اینکه ببینن جواب رو باید یکروزه بدن یا دوروزه که در صورت یک روزه بودن جواب دابل چارج میکنن .
برای ما با احتساب درهم نهصد تومانی در اومد یک میلیون ششصدو خورده ای که هزارو هشتصدو پنجاه درهم شد ، پلی کلینیک هم نرید که حداقل 500 درهم بیشتر ازتون پول میگیره
بهم گفتن فردا 8 شب بیا برای جوابش که منهم 7 رفتم و آماده بود
دوشنبه هم با ملیکای نازنین و همسر مهربونش ساعت 5 صبح از دم هتل به سمت ابوظبی راه افتادیم
لازم به توضیحه که توی هتل اسمی از ملیکا نبرید . همشون گوش بر هستن و کلی دری وری به ملیکا و همسر با انصافش میگن تا شما رو از رفتن با اونها منصرف کنن . همینطور به لیدر تورتون هم هیچی نگید . ملیکا اینا با 125 درهم شما رو میبرن و اونجا میمونن و شما رو بر میگردونن ولی توی سفارت هرکی با اونا نیومده بود داشت مینالید . یه میترا خانوم هم بود که برای اومدن ازش 700 درهم گرفته بودن و برای دو ساعتی هم که منتظرش بودن 200 درهم طلب کرده بودن ، یعنی 900 درهم . گوش بقیه رو هم هر کی تونسته بود بد جوری بریده بود 500 ، 600 .... توی بیمارستان به هر کس که میخواست بره ابوظبی قضیه ملیکا اینا رو گفتیم و شماره رو بهشون دادیم تا ماشین ون کیای ملیکا اینا ظرفیتش تکمیل بشه و همه بتونیم از این قیمت کم استفاده کنیم .
توصیه میکنم سیم کارت اتصالات بگیرین با 20 درهم اعتبار برای اینکه به ایران اگه خواستید اس ام اس بدید و شمارتون رو به خونواده اعلام کنید . تماس با ایران باهاش گرونه و تماس با ثابت و سیار امارات تقریبا مفت و اگه سیمکارت ایرانی خودتون رو روشن کنید هزینه رومینگ اولیه براتون میاد .
در هرصورت قبل از 7 در سفارت بودیم و 8 توی سفارت . از جزئیات نگهبان هندی و شمشاد ها و ... دیگه نمیگم که تکرار مکررات میشه و همش توی سفرنامه های قبلی هست و توصیه میکنم همش رو پرینت بگیرید و بخونید . توی هر سفرنامه نکته ای هست
در هر صورت رفتیم تو و خیلی خونسرد نشستیم و بعد از چند لظه شماره من افتاد روی نمایشگر . رفتم جلوی باجه خیلی خونسرد و بدون حاشیه از من مدارک خودم رو خواست و بعد هم مربوط به همسرم و بعد هم فرزندم.
یک نکته مهم اینکه ترجمه هامون دوسری بود که برای عقدنامه به دردمون خورد ، چون برای همسرم هم خواست .
بعدش یه کاغذ آبی بهم داد و گفت برو به صندوق پرداخت کن . 990 دلار 2700 تومانی نا قابل رو هم دادم و رسیدشو برای آفیسر که خانم عینکی و خشک اخلاق ولی مودب بود دادم
بعدش بنده و همسرم رفتیم انگشت نگاری و یکم بدش هرسه رفتیم برای قسم خوردن و امضای فرم هایی که فرستاده بودیم کنتاکی
یادم رفت که بگم فقط ازم پرسید سربازی رفتی که گفتم خریدم و پرسید کار شما دولتیه یا نه که جواب منفی بود .
بعد از قسم خوردن دیدم پاسپورت ها رو گذاشت لای پرونده ها و یه کارت صورتی بهم داد که روش برای دوروز بعد ساعت 2 ظهر تاریخ خورده بود . دو روز بعدش هم باز با ملیکا و شوهر نازنینش رفتیم ابوظبی و راس ساعت 2 بعد از ظهر سه پاسپورت به همراه ویزا و سه پاکت که باید با عکس رادیو گرافی سینه ببریم آمریکا ، بهمون دادن و برگشتیم دبی .
چند نکته کلیدی هست که باید بگم
اول اینکه با لباس معمولی برین
دوم اینکه اصلا استرس نداشته باشین
سوم اینکه تو سفارت زیاد با بقیه حرف نزنید
چهارم اینکه این یک معارفه و دادن مدارک هست و به راحتی انجام میشه
برای گرفتن یک ضرب هم دو اصل اول و دوم بالا مهمه به همراه معافیت سربازی و نداشتن کار دولتی
اگه سوالی هست در خدمت دوستان عزیز هستم
راستی اصلا به هتل هالمارک نرین که خیلی دزدن و خیلی کثیفه و غذاش هم اصلا خوب نیست . اینترنت بسیار گران و لیدر تورش هم آ قای بهر... بسیار کم لطف هستن
این رو هم بگم که اگه مهاجر سرا نبود قطعا آنکارا بودم و قطعا کلیرنس میخوردم . توی این مدت بعد از قبولی تا مصاحبه ، کل مهاجر سرای مربوط به لاتاری رو از 2009 به بعد کامل خوندم . یه سر رسید دارم که هر نکته ای رو که پیدا کردم ، چه در مورد آنکارا و چه در مورد ابوظبی ؛ توش نوشتم و با ستاره کنارش علامت گذاری کردم تا درجه اهمیت مطلب رو یادم نره و همش رو مدیون مهاجرسرا و دوستان مهاجر هستم . تو رو خدا مطالب رو کامل بخونید .
به امید یکضرب همتون......
2013AS0000007xx
ما از نظر روحیات، تمکن مالی، سطح تحصیلات، آستانه تحمل، شرایط تاهل، دانش زبان انگلیسی و شرایطی که ممکنه تو آمریکا برامون پیش بیاد متفاوتیم. پس به آسانترین راه، یعنی شنیدن تجربیات متفاوت دیگران که در شرایط متفاوتی هم اتفاق افتاده، هرگز اکتفا نکنید. سفرنامه حقیر
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
2012-10-08 ساعت 19:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-23 ساعت 00:54 توسط sayeh_m.)
سلام کاوه عزیز
بنده کارمند بخش خصوصی با مدرک تحصیلی لیسانس هستم و با عرض شرمندگی بیشتر از این هم قادر به توضیح جزئیات نیستم .
امیدوارم به زودی سفرنامه شما در مورد گرفتن ویزای یکضربتون رو بخونیم
ارادتمند
Rabbit
2013AS0000007xx
موضوعها: 0
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
2012-10-24 ساعت 21:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-04 ساعت 16:24 توسط Saeedv13.)
با سلام مجدد
خدمت دوستان گل عارضم که به علت میهمان بودن از راهنمایی در مورد هتل معذورم. اما در مورد مدیکال انتخاب ما New Medical Center دبی بود.ما خودمان 4 روز زودتر از وقت سفارت رفتیم ولی در تماس تلفنی گفتند که دو روز زودتر هم کفایت میکند.ساعت 9 صبح آنجا بودیم و ساعت 12 ظهر کار ما تمام شد.هزینه 425 درهم بزرگسال و 250 درهم کودک. هزینه اضافی بزرگسال مربوط به آزمایش خون و رادیولوژی قفسه سینه است که شامل کودکان نمیشود.مراحل مدیکال به اختصار : تحویل پاسپورت ها - کیس نامبر -نامه قرار سفارت - کارتهای واکسن پاستور و 3 قطعه عکس برای هر بزرگسال و 1 قطعه عکس برای کودک در هنگام پذیرش.ما عکس 5*5 دادیم و اعتراضی نشد.پرداخت نفری 50 درهم برای آزمایش خون و بعد انجام آن - پرداخت نفری 125 درهم برای رادیولوژی و انجام آن -انجام معاینات اولیه (فشار خون - بینایی سنجی و قد و وزن) توسط پرستاران - ویزیت توسط دکتر -دکتر شوکلا ما را ویزیت کرد .ایشان بسیار موقر بودند و در مورد آبله مرغان بدون تست آنتی بادی جواب ما را که گفتیم در بچگی گرفته ایم برای هر سه نفر به سادگی پذیرفتند.نکته مهم برای ما که در تهران و انستیتو پاستور به ما اطلاعات غلط دادند این بود که دکتر شوکلا برای سن 6 الی 18سال واکسن آنفولانزا را ضروری میداند.در پاستور به ما گفتند ابوظبی آنفولانزا نمیخواهد و ما مجبور شدیم برای فرزندمان در NMC بزنیم به قیمت 120 درهم.دکتر در پایان گفت اگر در عکس و آزمایشتان چیزی نباشد جواب برای پس فردا حاضر است .بعد از مطب دکتر به صندوق رفتیم و نفری 250 درهم (هر 3 نفر) پرداخت کردیم و رسید گرفتیم و گفتند که با همراه داشتن آن رسید برای گرفتن نتایج بیاییم.در NMC فقط دکتر شوکلا فارسی صحبت میکند.
تا ارسال بعد به درود
کیس نامبر : **11 2013AS / ورود به آمریکا : هفته دوم مارچ - Los Angeles
سفر نامه