موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-18 ساعت 15:29)rira1982 نوشته: کیس نامبر ##16
دونفر
مصاحبه هفته دوم دسامبر آنکارا
برگه آبی
ما تورمون (بلیط و هتل و گشت یک روزه) رو از ماه قبل تهیه کرده بودیم.
هتل سه ستاره خوبی بود. کوچیک اما ساکت و تمیز با صبحانه خوب (هتل گلد) که ده دقیقه پیاده با سفارت فاصله داشت.
چون بچه ها خیلی کامل گفتن من فقط چند تا چیز کوچیک می گم که امیدوارم به دردتون بخوره.
مدیکال: تا جایی که من دیدم همه تو مطب اونگان حداقل یک واکسن می خورن من و همسرم هر دومون الکی یک م م ار خوردیم و دویست و چهل دلار تقدیم کردیم
برای مصاحبه: اصلا استرس نداشته باشید چون خیلی فرایند ساده ییه و آفیسر خیلی کول و راحت و شاد برخورد می کنه
طرف گفتگو هم بیشتر نفر برندس و تا جایی که من دیدم تایم مصاحبه و سوالاتی که می پرسن در نتیجه اون تاثیری نداره
سوالاتی که از من پرسید: شغلت چیه؟ رشته فوق لیسانست رو چرا در راستای لیسانس ادامه ندادی؟ الان امادگی زندگی در آمریکا رو داری؟ می خوای در آمریکا چی کار کنی؟ چه کسایی رو اونجا داری؟ کجا می خوای زندگی کنی؟
از همسرم پرسید: کارت چیه؟ کارت معافیتت رو ببینم
وقتی مصاحبه ما تموم شد خانم افیسر گفت همه جی مرتبه چهار تا شش هفته دیگه این سایت رو چک کنید و یکتون بیاد ویزاها رو بگیره و برگه آبی رو داد و من پرسیدم مگه پرونده ما مشکلی داشت و در جواب گفت که کیس شما از قبل بررسی شده و ارتباط زیادی به افیسر نداره بعد با خنده گفت این رو به بقیه ایرانی ها هم بگو چون خیلی ها میان می گن این آفیسر فقط آبی می ده و یا این آفیسر امروز همه رو سفید داده
من فکر کنم می دونن ما به هم خبر می دیم
در آخر چون شمارم قبل از اینکه برا صندوق اعلام بشه برا مصاحبه اعلام شد یادشون رفته بود از من و دو تا کیس قبل ما پول بگیرن و این موضوع رو به افیسر گفتم چون صندوقدار نبود مجبور شدم دو ساعت بعدش یک بار دیگه برگردم سفارت و پولم رو پرداخت کنم
از من هم پول نگرفته بودن من هر روز دارم این سفرنامه ها رو می خونم که ببینم تا بحال برای کسی اتفاق افتاده من اون روز از اون در که اون خانومه مدارک را می گیره خارج شدم و دم در به نگهبان گفتم می خواهم برم تو یک سوال دارم گفت نه نمیشه . من اومدم بیرون با چه دلشوره ای که چرا از من پول نگرفتن. یک مقداری از در که دور شدم برگشتم یک چند نفری اونجا بودن سوال کردم ولی اونا لاتاری نبودن فقط یکیشون گفت برو به اون اقا دم در بگو که من گفتم ازم پول نگرفتن که گفت نیم ساعت دیگه بیا برو تو این یک نفر برخلاف بقیه اشون ادم بود بقیه اشون خیلی احمقن خیلی صبحش منو تو بارون و هوای سرد نگه داشت حالا بماند بلاخره رفتم پولم را دادم. ولی همشش می گفتم چرا فقط واسه من این اتفاق افتاده. حالا که برا شما هم این اتفاق افتاده فهمیذم که اونا چقدر گیجند. چقدر اون روز من حالم بد شده بود. از صبح رفتم ساعت 3 اومدم هتل.
Case No:2013as18xx
Interview Date:w2 DEC
Status of clearance: 29 jan
Visa issud: 12 Feb 2013
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-22 ساعت 00:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-22 ساعت 00:17 توسط peralans.)
متاسفاه ویزای ما سرشار از اشکاله!
ملیت من اشتباه خورده و تاریخ تولد همسرم هم همینطور. . . همون روز که ویزا رو گرفتم کلی زنگ زدم سفارت ولی داخلی مورد نظر کسی پاسخ گو نبود تا همین امروز که باز هم نبود کسی...
و یه مورد مهم دیگه : که یه برگه به ما دادند که Important Notice هست و گفته جاهایی که تیک خورده مربوط به شماست. .
من از این بند قانونی خیلی سر در نیاوردم :
آیا کسی اینو میدونه چیه :
Important Notice
If at the time of admission to the United States, you have not celebrated the second anniversary of your marriage, which is the basis of your immigrant status, you are subject to the provisions of section 216 of the Immigration and Nationality Act. Under these provisions, you will be granted Conditional Permanent Resident Status at the time of your admission to the United States. You and your spouse will be required to file a joint petition (form I-751) with the CIS in the United States How Do I Remove The Conditions On Permanent Residence Based On Marriage? to have the conditional basis of your status removed. This petition must be filed within the ninety-day period immediately preceding the second anniversary of the date you were granted conditional permanent resident status. If a petition to remove the conditional basis of your status is not filed within this period, your conditional permanent status will be terminated automatically and you will be subject to deportation from the United States.
شماره کیس : 2013asxxx
رویت قبولی : 1 may
ارسال فرمهای اولیه : 24 June
تاریخ مصاحبه : دسامبر / آنکارا
ویزای یکضرب
سفرنامه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
البته برداشت من از واژه Marriage Second Anniversary جشن ازدواج نبود، بلکه دومین سالگرد ازدواج بود... و این میگه که اگر زمانی که وارد خاک آمریکا میشی هنوز دو سال نشده که ازدواج کردین / بعد از دومین سالگرد، نود روز فرصت دارین که بیاین و این پتیشن رو امضا کنید / چون الان ویزاها مشروط به ازدواجه و بعد از اون تاریخ این شرط برداشته میشه / به عنوان مثال میتونیم طلاق بگیریم
شماره کیس : 2013asxxx
رویت قبولی : 1 may
ارسال فرمهای اولیه : 24 June
تاریخ مصاحبه : دسامبر / آنکارا
ویزای یکضرب
سفرنامه
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من دارم سفرنامه ام رو مرتب می کنم و در اسرع وقت سعی میکنم کامل شده اش رو جایگزین کنم. ولی یه مسئله ناراحت کننده ای روز آخر اقامتوم اتفاق افتاد که گمونم بد نیست اینجا مطرح کنم تا دوستان دیگه هوشیار باشن تا از این اتفاقات واسشون نیوفته. ما بلیط رفت و برگشت و همچنین هتل رو که قبلا هم گفتم اقامتمون در استانبول و بعد انکارا بود از آژانس معرف حضور همه ج.ب. گرفتیم. روزی که همسرم رفته بود بلیط رو بگیره بهش گفته بودن که نمیشه شما رفت رو به استانبول و برگشت رواز آنکارا بگیرین ما هم ساده گفتیم خوب حتما نمیشه دیگه اینو ازشون قبول کردیم. زمان بازگشت ما روز 4 شنبه از استانبول بود پرواز ماهان ساعت 22:10 رو بلیطمون درج شده بود باید این رو هم اضافه کنم که ما تغریبا 1 ماه قبل از سفر بلیط رو تهیه کرده بودیم. صبح چهارشنبه ما بعد از صرف صبحانه و جمع و جور کردن وسایل هتل رو تحویل دادیم و البته تا خودمون رو رسوندیم به ترمینال آشتی حدود ساعت 1 شده بود. ما راس ساعت 1 سوار اتوبوس به سمت استانبول راه افتادیم. نزدیک استانبول که رسیدیم ترافیک رفته رفته بیشتر شد تا جاییکه حدود یک ساعت و نیم سفر ما از حد معمول بیشتر طول کشید یعنی به جای 6 ساعت ما 7 ساعت و نیم رسیدیم به ترمینال قسمت اروپایی استانبول با کمی استرس سوار مترو به سمت فرودگاه آتاتورک راه افتادیم البته باز هم ما 2 ساعت تا پرواز وقت داشتیم ولی نگران بودیم که تو صفهای فرودگاه معطل بشیم (که البته نگرانیمون بی مورد بود). از بارزسی رد شدیم و رفتیم تا شماره پرواز رو کنترل کنیم برای تحویل بار و صدور کارت پرواز که در کمال ناباوری دیدیم از شماره پرواز ما و کلا پرواز ماهان خبری نیست. به اطلاعات سرزدیم اونها هم هرچی سرچ کردن دیدن که اصلا چنین پروازی ثبت نشده خلاصه سرتون رو درد نیارم 1ساعت و نیم ما هی این در و اون در زدیم ولی کسی نتونست کمکی کنه مسئول اطلاعات فرودگاه هم گفت ماهان فقط صبح ها پرواز داره. ما هم که تمام پولمون رو روز آخری خرج سوغاتی کرده بودیم و کلا 50 لیر ترک و مقداری هم به ریال همراهمون بود واسه کرایه تاکسی تا منزل و البته کارت اعتباری ایرانی! از اونجا با شماره ای که تو ترکیه از نماینده آژانس گذاشته بودن تماس گرفتیم که گفت من آنکارا هستم و نمیتونم بهتون کمک کنم شماره پدرش رو که نمیدونم چکاره آژانس و ساکن تهران بود رو به ما داد. تماس گرفتیم با ایشون گفت اصلا ماهان شبها پرواز نداره چطور برای شما ساعت 10 شب زده؟؟؟!!!!!! خلاصه چون شب بود گفت باید تا صبح صبر کنید. فکرش رو بکنید بدون پول تو اون سرما با بچه کوچک تا ساعت 8:30 صبح بلاتکلیف تو فردوگاه تا صبح لرزیدیم. صبح چند بار تماس گرفتیم که موفق نشدیم ساعت 8:45 دقیقه موفق به ارتباط شدیم (در ضمن ما جلوی دفتر نمایندگی ماهان نشسته بودیم تا اگر نماینده ماهان اومد ببینیم چه کاری میتونه بکنه؟) آقا گفتن آژانس 9 باز میکنه و منتظر باشین من خبر میدم. ساعت 9:10 خانمی که تو آژانس برامون بلیطها و هتل رو گرفته بود زنگ زد و با کمال پررویی گفت: من از 22نوامبر به شما زنگ زدم به موبایل و تلفن منزلتون و حتی اس ام اس هم دادم؟؟؟!!!!! یک هفته من تماس گرفتم بعد گفتیم ما شمارمون تمام مدت در دسترس بوده تلفن خونه که اگر کسی نبوده پیغام گیر داشته میتونستید پیغام بگذارید تازه خانم مدعی بود که پرواز تغییر کرده بوده و ما میخواستیم تغییر ساعت رو به شما خبر بدیم!!! خلاصه برگشته میگه پرواز ماهان تا 1 شنبه پر و شما باید نفری 60 تومن پرداخت کنید تا من براتون ببینم میتونم برای 1 شنبه بلیط بگیریم یا نه؟؟!! ما رو میگی....... یعنی واقعا اگر طرف اونجا بود خودم خفش میکردم یه ذره شعور و وجدان تو بعضی آدما پیدا نمیشه..... همسرم از عصبانیت قطع کرد تماس رو...... ما تنها امیدی که داشتیم دفتر ماهان بود, ساعت 9 گذشته بود که یه دختر ترک اومد و در دفتر رو باز کرد حدود 10 نفر هم اومده بودند یا بلیط open داشتن و یا همینطوری پول به دست اومده بودند بلیط بگیرن. آخر صف وایستادیم تا نوبتمون شد موضوع رو همسرم باهاش مطرح کرد, گفت بذارین من با سوپروایزرم تماس بگیرم ببینم چیکار میتونم بکنم, بعد از 15 دقیقه بلیط جدید برامون صادر کرد و بدون حتی 1 ریال اضافه بهمون گفت برین گیت ... تحویل بار.... خدایی من اونجا دلم میخواست بپرم و اون دختر ترک رو ببوسمش.
با خودم فکر کردم که یه ایرانی که میدونه شرایط ما اونجا الان چه وضعیه بدون پول و با بچه کوچک تو اون سرما میگه تا 1شنبه صبر کنید و چقدر جریمه بدین بعد اون دختر ترک بدون هیچ بحثی وقتی دید که بلیطمون ساعتش اشتباه بوده برامون بلیط جدید صادر کرد.... تازه وقتی رفتیم تو هواپیما نشستیم دیدم صندلیها یه در میون خالیه و کلی صندلی اضافه هست.....
شما باشین چیکار میکنین؟؟؟!!!!
این تجربه خیلی برای ما تلخ بود البته خدا رو شکر که به خیر ختم شد...ولی اینو اینجا مطرح کردم که دوستان کمی بیشتر حواسشون جمع باشه.... حتی راننده تاکسی تو فرودگاه امام هم میدونست که شبها ماهان از استانبول پرواز نداره!!!؟؟؟ من نمیدونم منشی آژانس چطور متوجه اشتباهش نشده بود...
2013AS19$$/سه نفر/دریافت ویزا13مارچ/ ورود به امریکا 7 می/ مقصد پورتلند اورگان
سفرنامه
موضوعها: 4
رتبه:
119
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
این تاپیک مخصوص سفرنامه است . ارسالهای اضافی حذف می شوند .
رتبه:
135
1 تشکر در 0 ارسال
2012-12-26 ساعت 23:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-26 ساعت 23:38 توسط Soap McTavish.)
سلام
یک موردی ذهنمو شدید مشغول کرده من چندتا از سفرنامه های بچه هایی که رفتن استانبول واسه مدیکال را خوندم . هزینه واسه یک نفر حدود 330TL یا در حدود 180 الی 190 دل.ار در آمده!! در صورتی که برای یک نفر در انکارا هم با یک واکسن اضافه (مثل نون اضافه!!!) تو همین حدود در میاد!!! مدیران گرامی اگر اشتباه میکنم اصلاح بفرمائید. اگه اینجوری که من میگم باشه زیاد صرف نداره بری استانبول واسه مدیکال بعد بری آنکارا
موضوعها: 1
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-03 ساعت 10:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-03 ساعت 11:29 توسط mhpz.)
سلام
دوستان
متاسفانه فایل نقشه آنکارا را در یک سایت عمومی آپلود کرده بودم که بنظر میرسد بعد از مدتی خارج میشود. بهتر میبود که این سایت محلی برای آپلود داشت . اما متاسفانه بنظر میرسد که با کمبود فضا مواجه هستند و امکان ارائه این خدمات را ندارند. هرچند که بابت همین خدماتی که فعلا ارائه میکنند کلی خجالت زدشان هستیم.
فایل را در gmail خودم در قسمت Drive آپلود کردم. و حالا قابل دسترسی میباشد. و مطمئن از اینکه دیگر پاک نمیشود. مگر اینکه این خدمات را گوگل حذف کند.
فایل را مجددا بروز کردم و میتوانید در انتهای سفرنامه آنرا پیدا کنید. در لینک امکان استفاده از نقشه میباشد اما برای استفاده مفیدتر مجددا توضیح میدهم که پسوند این فایل kml است که فقط در نرم افزار google earth قابل مشاهده است. کسانی که این نرم افزار را ندارند چدا توصیه میکنم رایگان نصب کنند که کلی بعدها بدردشان میخورد.
در خاتمه کسانی که مایلند به این اطلاعات ، اطلاعات جدیدی اضافه شود یا فایل را اصلاح کنند برایم بصورت پیغام خصوصی بفرستند و یا اینکه محل را در پیغام خصوصی بمن اعلام کنند تا در رویژن بعدی قرار داده شود.خواهش میکنم اگر علاقمند هستید ، همکاری کنید تا یک نقشه حسابی برای بعدیها تهیه شود.
متشکر