موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
اگر برای مصاحبه به سفارت آمریکا در آنکارا مراجعه کرده اید نکات مهم سفر و مصاحبه خود را در این تاپیک در اختیار سایر اعضاء قرار دهید.
جهت مشاهده موضوع مشابه در انجمن برندگان سال2012 اینجا را کلیک کنید.
جهت مشاهده موضوع مشابه در انجمن برندگان سال2011 اینجا را کلیک کنید.
جهت مشاهده موضوع مشابه در انجمن برندگان سال 2010 اینجا را کلیک کنید.
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیز در سایت مهاجرسرا . نظر به اینکه از اطلاعات این سایت کامل استفاده را بردهام، بر خود لازم دانستم تا چند مورد را به عرضه دوستان برسانم .
۱-دوستان مجرّد و همچنین خانوادههای محترمی که قصد سفر زمینی به آنکارا را دارند ، بهترین مرز برای عبور ، مرز بزرگان میباشد . ما در شمالغرب ایران ۳ تا مرز زمینی با ترکیه داریم که امنترین اونها مرز بزرگان میباشد . (به دلیل اتفافاتی که ظرف چندروز اخیر بین ترکیه و سوریه افتاده )
۲- از مرز تا آنکارا را میشود با ۸۰ لیره رفت . اتوبوسها خیلی راحت هستند و مدت زمان تقریباً ۱۷-۱۸ ساعت میباشد
۳- هزینهٔ خروج زمینی ۱۱ تومان و عوارض هم ۲ تومان میباشد که مجموعأ ۱۳ تومان میشود .
۴- در یکی از تاپیکها خوندم که یکی از دوستان قصد داشتن تا برنج و پلوپز با خودشون ببرن . از دوستان عزیز خودم تقاضامندم از انجام دادن این جور کارها خودداری کنن . چند وقت پیش ، یکی از هموطنانمان عزیزمون در یک اتاق از یک هتل ۳ ستاره ، مشغول پخت غذا با گاز پیکنیک بودن که از کارمندای هتل فهمیدن و عذر اون خانواده محترم را خواستن و یک مدت به ایرانیها اتاق نمیدادن .
۵- هزینهٔ بنزین اینجا خیلی زیاد هست ، حدود ۵ لیره . ماشین شخصی نیارین .
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
برای رفتن مرز زمینی مشکلی نداره ولی چنانچه برگشت را بخواهید از مرز زمینی انجام بدید و انشالله ویزا را گرفته باشید سه راهی خوی به ویزای امریکا گیر میدن برای همسر من چنین اتفاقی افتاد سه راهی خوی کلی سوال و جواب از ایشون کردند 3 ماه بعد هم اداره حفاظت واطلاعات شهرمون با ما تماس گرفت و از ما خواست برای پاره ای از توضیحات به انجا بریم و دوباره کلی سوال و جواب حالا خودتون فکر استرس و نگرانی هم که بهتون دست میده بهش اضافه کنید حالا خود دانید !!!!! برای چند دلار ارزانتر که در کل مهاجرت تاثیر چندانی نداره ارزش اینهمه استرس را داره؟ تازه بلیط همسر من هواپیما بود ولی به دلیل کاری کنسلش کرد فکر کرد زمینی بیاد زودتر میرسه بلیط هوا پیما چهار شنبه 1 شب بود ایشون زمینی سه شنبه حرکت کردند (اگر اشتباه نکنم )که اینطور هم نشد تازه به خاطر کنسلی ایران ایر 50هزارتومن بیشتر نداد که در مجموع ما همه جوره از نظر زمان و استرس و پول ضرر کردیم
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-02 ساعت 22:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-22 ساعت 23:35 توسط sayeh_m.)
(2012-11-02 ساعت 20:28)IN.USA@2013 نوشته: (2012-11-01 ساعت 22:57)studpk نوشته:
studpk جان این هتل چند ستارس ؟ اینترنت وایرلس داره ؟
بله اينترنت وايرلس داره كه من داخل اتاق با سرعت خوب استفاده مي كنم دائم مثل الان ولي راستشو بخواين ما هنوز نفهميديم اين هتل چند ستاره داره! به نظر من اصلا ستاره نداره. در واقع يك هتل كوچيكه با تنها 35 اتاق. اما اگه به تجربه خودم بخوام بگم كه زياد در كشورهاي مختلف هتل رفتم، اينجا ميتونه از نظر كيفيت اتاقها و سرويس و مديريت با يك هتل 4 ستاره خوب مقايسه بشه. نكته اي كه توجه منو جلب كرد واسه انتخاب اينجا اين بود كه تمام نظرات در booking.com از اينجا راضي بودن و منم الان با چيزايي كه نوشته بودن موافقم. مثلا تصور نكنين كه الان وارد يك هتل با لابي مجلل خواهيد شد ولي به بهترين وجهي به همه خوشامد ميگن و رسيدگي مي كنن كه اين به نظر من مهمتره
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
همين الان متوجه شدم كه هتل risiss چهار ستاره بوتيك هست و من اشتباه كردم كه گفتم اين طفليا يك ستاره هم تو آسمون ندارن. گفتم بوتيك يعني چي؟ گفت يك مفهوم جديدي هست براي هتل ها تو تركيه يعني 4 ستاره اي كه تو منطقه خوب شهر هست و خوب راستم ميگه. حالا اگه كسي اطلاعات بيشتري واسه اين كلمه بوتيك داره بگه..
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-07 ساعت 13:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-22 ساعت 23:37 توسط sayeh_m.)
(2012-11-07 ساعت 12:30)bamboo نوشته: (2012-11-02 ساعت 02:54)studpk نوشته: (2012-11-02 ساعت 02:50)ASALI نوشته: (2012-11-01 ساعت 22:57)studpk نوشته:
چند تا سوال داشتم:
آیا کارت واکسنتون از ایران بود یعنی فقط همون کارت زردرنگ همراهتون بود؟ و آیا داخل کارت مهر تاییدیه ای از دکتری در ایران برای گرفتن آبله مرغان داشتید؟
شما فقط مدرک لیسانس را فرستادید دیگه، یعنی لازم نبود دیپلم (یا پیش دانشگاهی)را هم بفرستید؟چون من فقط آخرین مدرک تحصیلیمو ترجمه و ارسال کرده ام.
2تا عکستون را با مدارک زودتر ارسال نکرده بودید؟
خيلي ممنون دوست عزيز
كارت واكسنو از پاستور گرفته بودم و براي آبله مرغون فقط نوشته بودن 7 سالگي. تست هم تو پاستور داده بودم اما نشون ندادم و دكتر هم ازم نخواست.
من قبل از مصاحبه ترجمه ديپلم و پيش دانشگاهي هم همراه ليسانس فرستاده بودم كه البته فقط وسواس الكي بود و هيچ موردي نداشت. ولي به نظرم بهتره براي روز مصاحبه همراهتون باشه اما به هر حال روز مصاحبه هم از من فقط اصل ليسانس رو گرفت.
2 قطعه عكس هم فرستاده بودم قبل مصاحبه اما بازم از همه تحويل مي گرفتن.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-08 ساعت 14:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-10 ساعت 13:41 توسط studpk.)
دوستاي خوبم همين الآن ويزامو ماشين يو پي اس واسم آورد دارم ذوق مرگ ميشم.خدا اين لحظه رو نصيب همتون ميكنه به زودي زود. 3 شنبه مصاحبه داشتم 4شنبه پاسم تحويل پست شد و الان رسيد.
روش چك كردن در سايت يو پي اس:
ميريد به سايت http://ups.com.tr/
سمت چپ صفحه روي "click here for tracking in English" كليك كنين. بعد در جاي خالي جلوي "domestic" شماره تركينگ يا takip number رو از روي رسيد پست وارد ميكنين و اينتر ميزنين. تا قبل اينكه سفارت پاستونو تحويل بده، تو صفحه مينويسه كه نميتونه بسته اي با اين مشخصات پيدا كنه از زماني كه تحويل داده ميشه ميتونين مراحلو ببينين. براي من اينظوري بود كه ساعت 16:46 ديروز پاسم به پست تحويل داده شده و 2 مرحله ديگه هم بعد از اون تا 19:20 طي شده. امروز ساعت 10:35 ماشين يو پي اس راه افتاد و من ميتونستم روي عكس ماشين كليك كنم و دقيقا ببينم كه هر لحظه ماشين كجاست
يك نكته اينكه براي ديدن ماشين در هر لحظه، اول بايد صفحه تركينگ رو رفرش كنين بعد دوباره روي ماشين كليك كنيد وگرنه ماشينو جاي ثابت ميبينين.
اينم عكس صفحه تركينگ براي من البته هنوز اطلاعات اينكه بسته تحويل من شده توش آپديت نشده.
اگر عكسو نميبينين اينم لينكش: http://upcity.ir/images/04481797598550624337.jpg
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان امروز ویزای من هم توسط یو پی اس رسید.....
اما فقط یه نکته....
اونم اینکه من تا آخرین لحظه توی سایت یو پی اس رو چک کردم و میزد که اطلاعات شما کافی و یا معتبر نیست .... و به این معنی بود که هنوز سفارت هنوز تحویل پست نداده است...اما در کمال ناباوری رسپشن زنگ زد و گفت بیاید براتون یو پی اس ویزاتون رو آورده است..... ما داشتیم حاظر میشدیم که از هتل بریم بیرون و بسیار شانس اووردیم که نرفته بودیم و تونستم ویزارو دریافت کنم.....
روز اول که مصاحبه داشتم، روز دوم گویا سفارت به پست تحویل داده بوده و روز سوم بدستم رسید.....
و نکته ی دیگه این که کیس من که باتوجه به دورقمی بودن، یه 01 هم جلوی کیس نامبرم هست و در واقع به مشابه کیس نامبرهای چهار رقمی شده ....البته اون جوری که پیگیر شدم ، متوجه شدم این دو رقم برای فرد اول و یا اینکه همراه کیس برنده می باشد....چون فکر کردم اشتباهی کد کیس نامبرم در ویزام وارد شده....
امیدوارم دوستانی که هنوز موفق به اخذ ویزا نشده اند به زودی ویزای خودشون رو دریافت کنند....
2013AS00/ رویت قبولی : May-02-2012/ ارسال فرمهای سری اول: May-09-2012/ آنکارا / یک نفر / مصاحبه: اوایل نوامبر/ اخذ ویزا: روز مصاحبه / ایالت تگزاس - هوستون