موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
ما دیروزمدیکال داشتیم با خانم دکترکریستیان خیلی ادم خوش برخورد و مثبتی بود و همه کارها بخوبی انجام شد اپارتمان هم از شرکت hyur گرفتیم خود اپارتمان بد نیست و همونی هست که فکر میکردیم ولی بیرون اپارتمان -راه پله و اسانسور -اسف بار بود و خیلی تو ذوقمون خورد البته بعد دیدیم تمام شهر داغونه و فضای جنگ جهانی دوم رو داره بیمارستانشون هم ازبدترین بیماستانهای ما خراب تره خلاصه بچه هایی که میان ارمنستان خیلی انتظار زیادی نداشته باشن انگلیسی هم که تعطیلند و حتی اعداد رو بلد نیستند.یک نکته هم در مورد فرم ویزا بگم کسانیکه میخوان اونو جلوتر پرینت بگیرند و پرکنند حتما پشت و روی یک صفحه بگیرند چون ما تو دو صفحه گرفته بودیم و قببول نکردند وعکس هم نمیخواد
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
1 نکته ديگه هم بگم. يکي از دوستام که اونم لاتري بود و 1 ضرب گرفت، بهش گفتن 2 روز ديگه ويزات آمادست و بيا و بگير. ولي فرداي روز مصاحبه بهش زنگ زدن و بعد از ظهر حدود ساعت 3 رفت و ويزا رو گرفت! يعني کلا مدت زمان صدور ويزاش 1 روز بود! ميخوام بگم که ظاهرا کارا بيشتر رو روال افتاده و مدت زمان صدور ويزا ها خيلي کمتر شده!
موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-03 ساعت 00:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-01 ساعت 20:52 توسط sayeh_m.)
دوستان عزیز ،
ما دو تا اپارتمان تو ایروان گرفتیم هتل هم رفتیم یعنی تو یک هفته سه بار جا عوض کردیم، همه آپارتمان ها ساختمانشون داغونه ما کلاس A گرفتیم که بهترینش بود ولی توی آپارتمان خیلی خوب بود .کلاس B تشک هاش بد بود و واقعا درجه کیفیتش پایین تره.
روی صحبت من با دوستانیه که می خوان برن بدونن که بیرون همشون بده ، زیاد ناراحت نشین و داخلشون خوبه .
خلاصه همینه !!! توقعتون رو تنظیم کنید .
اگر سفرنامه ها مثلا سفرنامه بنده رو خونده بودین قبلا دقیقا به همین موضوع اشاره کرده بودم و پیشگیری می کردین و از باجه ATM کنار بانک به قیمت بهتر چنج می کردین.
موفق باشید ...
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
افشین جان ما هم کلیرنس خوردیم ببخشید که بعلت مشغله کاری دیر خبر دادم قبل از هر چیزمیخواستم از سفرنامه کامل و مفیدی که نوشته بودی تشکر کنم خیلی بدرد خورد در اوایل مسافرت هی من میگفتم افشین این رو گفته افشین گفته این کار رو بکنیم و در اواخر مسافرت بچه هام میگفتند مامان افشین در این قسمت چی گفته افشین گفته چکار کنیم؟!!!
سفر ارمنستان تجربه بسیار جالب و خاطره انگیزی بود همه چیز روز مدیکال و در سفارت راحت و بدون استرس انجام شد ما با اون افیسر خوشتیپ مصاحبه داشتیم اولش هنگام ورود سلام کرد و خسته نباشید گفت و بعد از چند تا سوال فرمالیته گفت همه مدارک okهست و زحمت کشیده اید این مدارک رو با خودتون اورده اید و حالا باید فقط منتظر مراحل اداری باشیدو برید در کشورتون استراحت کنید و هفته ای 2بار اینترنت رو چک کنید
درضمن یک خاطره خوب دیگه این مسافرت اشنایی با دوست خوبی مثل پروا بود