موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه کلیرشدگان تبریک میگم مخصوصا به آقا پیمان که به من واقعا کمک کردن.
امیدوارم بقیه هم زودتر وضعیت پروندشون معلوم بشه و کلیر بشن.
شماره کیس:2013AS000075xx/ کنسولگری:ابوظبی/ تاریخ مصاحبه:هفته دوم may/ تعداد افراد منظور در کیس : 1/ دریافت ویزا : یک ضرب
Never laugh at anyone's dreams . People who don't have dreams don't have much .
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
آقا پیمان، پهلوان مهاجرسرا کلیر شدنتون مبارک باشه. خیلی خوشحال شدیم. موفق باشید.
فقط دوستان امکان داره یک لطف بکنید وقتی ویزا رو گرفتید بفرمایید تاریخ اعتبار ویزاتون رو از زمان مدیکالتون زدند یا از زمان کلیر شدن پروسه ادرای مربوطه؟
و آیا امکان داره الان یکی از دوستان لطف کنه بگه که از تاریخ انجام مدیکالشون تا این تاریخ اکسپایریشن فرایند ادراری مربوط به ایشون که در جدول آمده چند ماه و چند روز میشه؟
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-11 ساعت 21:22)peyman1355 نوشته: درود بر همه دوستان خوبم
پروردگار مهربان رو سپاس ميگم بابت همه لطف و مهرباني هاش، از همه دوستان خوبم بابت راهنمايي هاشون تا امروز بينهايت سپاسگزارم و اميدوارم بتونم اين همه لطف و مهرباني اونها رو پاسخگو باشم، بالاخره ما هم كلير شديم
به قول دوستان جوان و پر انرژي مون با يه جيغ بنفش:
هوررررررررررررررررراا، هوررررررررررررررررررررررررااا،هوررررررررررررررررررررررررراااااااااا
به همه دوستان كلير شده مون شادباش فراوان ميگم و اميدوارم پشت سر هم در اينجا هورا كشيدن و جيغ زدن همه دوستان رو ببينم
براي دوستان ديگر مون هم از پروردگار مهربان مي خوام همينطور كه كليرنس ما بعد از 6 هفته و 2 روز (با امروز شد 44 روز) اومد، هرچه سريعتر كليرنس بقيه اين بزرگواران هم پشت سر هم بياد.
(كلي الان مهمون تو خونه دارم ولي دلم نيومد به دوستان خوبم خبر ندم ، اومدم بگم و برم )
@@@@@آمين@@@@@
آقا پیمان تبریک می گم و واقعا براتون خوشحالم
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
رتبه:
62
0 تشکر در 0 ارسال
به تمامی دوستان خوب مهاجرسرا که کلیر شدند مخصوصاً روشای عزیز، فایر دراگون آتشین، آقا پیمان پهلوان و دیگر عزیزان صمیمانه تبریک میگم... و به یاری خداوند بقیه دوستان خوبم هم به زودی زود طعم شیرین کلیر شدن را بچشند و برای ما منتظران کارنت شدن توصیف کنند...
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها این سایت مثل اینکه هنوز آپدیت نشده
برای من هنوز مینویسه
Administrative Processing
CEAC
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
آره برای منم آپدیت نشده تاریخش 10 ژانویه است!