موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مهاجر 13 عزیز من قبل از این هم از شما در مورد تاریخ اعتبار ویزا پرسیده بودم و شما لطف کردی و گفتی که تاریخ اعتبار ویزا 6 ماه از زمان مدیکال نبوده و 6 ماه از زمان صدور بوده است. آیا این زمان صدور تقریبا همان روزهایی بوده که پاسپورت شما رو برای چسباندن وبزا تحویل داده بودند؟ یا نه، مربوط به تاریخ کلیر شدن شما است؟ یا زمانی بین کلیر شدن و دریافت ویزا؟
[/quote]
با سلام خدمت دوستان مهاجر
در خصوص مدت اعتبار ویزا در مهاجر سرا با توجه به سفارت مصاحبه کننده
اختلاف و تفاوتهای بسیاری وجود دارد.
تجربه شخصی بنده با توجه به پاسخ آفیسر محترم سفارت آمریکا در آنکارا این میباشد که مدت اعتبار ویزا به مدت 6 ماه پس از مدیکال است .
لطفا به این مطلب در برگه ارایه شده توسط سفارت جهت طی نمودن مراحل اداری دقت کنید:
(تدکر مهم در رابطه با گواهی پزشکی :
گواهی های سلامتی به مدت شش ماه پس از امضای آن توسط دکتر ، معتبر خواهد بود. بنابر این ، اگر پرونده شما مراحل اداری خود را طی میکند و یا در صورتی که نتوانید مدارک ناقص خود را به موقع تکمیل نمایید ، ممکن است مدت اعتبار گواهی های سلامتی تان در جریان مراحل اداری به پایان برسد. در چنین شرایطی شما بایستی گواهی سلامتی جدیدی ارایه نمایید.
مدت اعتبار ویزاهای مهاجرتی به اندازه مدت اعتبار برگه معاینه پزشکی میباشد. )
حال این سوال برای من مطرح میشود که : آیا در یک برنامه سراسری به این گستردگی با عنوان برنامه لاتاری (ویزای مهاجرتی گوناگونی ) dv میتواند تا این اندازه اختلاف روش در صدور و مدت اعتبار ویزا وجود داشته باشد ؟
از دوستان با تجربه در خواست اظهار نظر دارم.
با تشکر و آرزوی موفقیت تمامی دوستان مهاجر
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-18 ساعت 14:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-18 ساعت 14:54 توسط armin1.)
نام کاربریarta نوشته است:
این درسته که میگند سایت ایروان فقط جمعه ها آپدیت میشه؟
نه روز مشخصی نداره ممکنه از 2شنبه تا جمعه هر روزی اپدیت شه !!!
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
من که میرم تو سایت چک میکنم آپدیت مال ۱۰ ژانویه است و میگه کلیر نشدی در صورتی که ما ۱۱ ژانویه کلیر شدیم.
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-18 ساعت 15:46)mdna نوشته: من که میرم تو سایت چک میکنم آپدیت مال ۱۰ ژانویه است و میگه کلیر نشدی در صورتی که ما ۱۱ ژانویه کلیر شدیم.
تا موقعی که ویزات تو پاست چاپ نشه به همین صورت میمونه و بعدش میرنه ISSUED!
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-18 ساعت 17:48)sayeh_m نوشته: (2013-01-18 ساعت 16:15)IN.USA@2013 نوشته: (2013-01-18 ساعت 15:46)mdna نوشته: من که میرم تو سایت چک میکنم آپدیت مال ۱۰ ژانویه است و میگه کلیر نشدی در صورتی که ما ۱۱ ژانویه کلیر شدیم.
تا موقعی که ویزات تو پاست چاپ نشه به همین صورت میمونه و بعدش میرنه ISSUED!
متوجه منظور دوستمون نشدي ميگن با اينكه اپديت شون ١٠ بوده ولي ١١ اسمشون توي سايت اومده يعني اينكه لزوماً هم همون روز كه توي اين سايته كيستون اپديت شد اسمتون همون روز اعلام نميشه ، ممكنه يك روز يا دو روز بعد اعلام بشه
والا من هر چقدر این جمله mdna عزیز رو می خونم برداشت شما رو نمی کنم شاید به شما پیام خصوصی داده ایشون نمیدونم ولی جواب همین متنو من دادم
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز،
آیا از بین دوستان کسی هست که هفته آینده بخواد برای گرفتن ویزا (بعد از کلیرنس) به ارمنستان بره؟
با تشکر،
غزل
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال