موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان شما رو به خدا به ما هم دعا کنین
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از دوستان با سفارت ایروان تماس گرفته بود برای بررسی طولانی شدن کلیرنسش
از اونطرف بهش جواب داده بودن که ما شرایط سخت شما رو درک میکنیم ولی هیچی دست ما نیست
طی هر دوره تعدادی کیس نامبر از آمریکا به ما اعلام میشه که ما همونها رو اعلام میکنیم تو سایت
بنظر میرسه پیگیری از سفارت هم زیاد موثر نیست و فقط و فقط باید صبر کنیم
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-01 ساعت 11:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-01 ساعت 11:26 توسط مهرنگار.)
(2013-09-01 ساعت 10:02)khmp نوشته: (2013-09-01 ساعت 09:55)م.ق نوشته: (2013-09-01 ساعت 09:41)khmp نوشته: سلام دوستان اول از همه تبریک میگم به همه دوستان کلیر شده مبارکتون باشه

در ضمن میخواستم بگم همسرم یکشنبه هفته بعد یعنی 8 سپتامبر میخواد زمینی بره ارمنستان برای گرفتن ویزای من اگه کسی از دوستان اون تاریخ میخواد بره و تمایل داره با همسر من همسفر باشه لطفا پیام خصوصی بده تا هماهنگ کنیم
اینطوری میتونید یه آپارتمان مشترکا اجاره کنید
با سلام و تبریک به خاطر کلیر شدنتون khmp
من سوالی دارم و میخام به تجربم اضافه کنم . اینکه شما 8 ماه منتظر بودید تاکلیر بشید فکر میکنید چه نکته ای تو کیس شما باعث کلیر طولانی شما شده ؟
خدمت سربازی یا شغل هایی که داشتین یا هر علتی که به نظر خودتون میرسه. لطفاً مختصر بگید تا منم آگاهی پیدا کنم.
ممنون دوست عزیز
هیچ کس نمیدونه دقیقا چی باعث کلیرنس طولانی مدت میشه
ولی من حدث میزنم دلیلش به خاطر شغل خودم که چند ماه در دادگستری مددکار اجتماعی بودم و برای همسرم هم به خاطر خدمتش که تو سپاه بوده، هست
که البته همسرم هنوز کلیر نشده لطفا برامون دعا کنید همسرم هم کلیر بشه خیلی نگرانم
دوستان اصلا با این چیزها فکرتونو مشغول نکنید. چون تشابه اسمی هم میتونه باعث طولانی مدت شدن کلیر بشه.. پس اصلا بهش فکر نکنید..
(2013-09-01 ساعت 11:23)mohammad fazli نوشته: خداياااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
منو شرمنده دوستام نكن
آقای فضلی عزیز ایشالا دشمنات شرمنده بشن....دعاهات حتما قبوله....
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان کسی میدونه دکتر اونگان تا ساعت چند پزیرش انجام میده؟ من ساعت 12.30 وقت گرفتم ولی فکر کنم برای ساعت 1 برسم اونجا.
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-01 ساعت 11:48)mohd_m نوشته: سلام
دوستان کسی میدونه دکتر اونگان تا ساعت چند پزیرش انجام میده؟ من ساعت 12.30 وقت گرفتم ولی فکر کنم برای ساعت 1 برسم اونجا.
دوست عزیز به نظر من سعی کنید سر وقت اونجا باشین... ماه مارس که ما مدیکال رو دادیم شلوغ بود و کارمون حدودا تا نزدیک یک طول کشید ولی هنوز پذیرش می کردن.. ضمنا وقت ما برای ساعت 10 صبح بود..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-01 ساعت 10:11)Pishoo_25 نوشته: ابوظبی ها دستا بالا
من
کیس **101/3 نفر/ابوظبی/مصاحبه 12 اگوست
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان .ما آخرین آپدیتمون 29آگوست بود که دست جمعی بود به نظرتون تو این دفعه کلیر میشم؟
ببخشید یه سوال دیگه هم دارم.مدت زمان مدیکال ما تا 15 آذره بنابراین ما باید قبل از اون تاریخ اگه ایشالله کلیر بشیم و ویزا بگیریم بریم آمریکا.حالا اگه بخوایم دیرتر بریم باید مدیکالو تمدید کنیم که میگن در صورتی دکتر اونگان مدیکالو تمدید می کنه که کمتر از دو ماه از زمان مدیکال مونده باشه که برای ما حتی اگه آخرای سپتامبر هم کلیر بشیم باز دو و ماه نیم زمان داره با همه این توضیحات اگه بخوایم دیرتر بریم با توجه به این که اعتبار ویزا رو با توجه به اعتبار مدیکال میزنن باید چه کار کنیم ؟
رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-01 ساعت 12:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-01 ساعت 12:39 توسط negar_karimi6.)
سلام دوستان
قول داده بودم تاهمه اینجاکلیرنشنو دراینجاروقفل محکمی نزنن به تاپیک بعدی سفرنکنم وبرای همین منظوریکی دونفرازاونوری هاکه دیروزپریروزبه این تاپیک سرزدن براشون پیام خصوصی دادم که سوالی دررابطه باخریدبلیط پرسیدم منتهابه هردلیلی جواب منوندادن بنابراین واجب دونستم ازشماحلالیت بطلبم که خلاف عهد میکنم و مجبورم ازامروزبه تاپیک بعدی سری بزنم چون واقعا نمیدونم برای خریدبلیط چه بایدکنم برای امریکا چون همه کارهاروخودم یه تنه بایدانجام بدم و نمیدونم اصلا کی بریم بهتره یا چه پروازی بهتره
پس دوستان فکرنکنید بیوفایی دارم میکنم به شمادوستان کلیرنشده میشه گفت اونوری هاهم کمی کم لطف تشریف داشتن و سوالموجواب ندادن که مجبورم کردن باپای خودم برم توتاپیک بعدیرم علیرغم اینکه من خودم توبدترین شرایط سعی میکنم هرکسی سوالی ازم داشته باشه جوابشوبدم حتی اگرشده مختصر
به هرحال این مسئله اختیاریه و کسی وظیفه ای نسبت به دیگری نداره
و من هم ازکسی طلبکارنیستم و اگرتاحالاهم کسی جواب سوالاتمومیداده وظیفه ای نداشته فقط لطف کرده
خلاصه مطلب دوستتون دارم حتی اگرکمتربیام اینجا