کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-01 ساعت 11:24)مهرنگار نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 10:02)khmp نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 09:55)م.ق نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 09:41)khmp نوشته:  سلام دوستان اول از همه تبریک میگم به همه دوستان کلیر شده مبارکتون باشهSmileSmileSmile
در ضمن میخواستم بگم همسرم یکشنبه هفته بعد یعنی 8 سپتامبر میخواد زمینی بره ارمنستان برای گرفتن ویزای من اگه کسی از دوستان اون تاریخ میخواد بره و تمایل داره با همسر من همسفر باشه لطفا پیام خصوصی بده تا هماهنگ کنیم
اینطوری میتونید یه آپارتمان مشترکا اجاره کنید

با سلام و تبریک به خاطر کلیر شدنتون khmp
من سوالی دارم و میخام به تجربم اضافه کنم . اینکه شما 8 ماه منتظر بودید تاکلیر بشید فکر میکنید چه نکته ای تو کیس شما باعث کلیر طولانی شما شده ؟
خدمت سربازی یا شغل هایی که داشتین یا هر علتی که به نظر خودتون میرسه. لطفاً مختصر بگید تا منم آگاهی پیدا کنم.

ممنون دوست عزیز
هیچ کس نمیدونه دقیقا چی باعث کلیرنس طولانی مدت میشه
ولی من حدث میزنم دلیلش به خاطر شغل خودم که چند ماه در دادگستری مددکار اجتماعی بودم و برای همسرم هم به خاطر خدمتش که تو سپاه بوده، هست
که البته همسرم هنوز کلیر نشده لطفا برامون دعا کنید همسرم هم کلیر بشه خیلی نگرانم

دوستان اصلا با این چیزها فکرتونو مشغول نکنید. چون تشابه اسمی هم میتونه باعث طولانی مدت شدن کلیر بشه.. پس اصلا بهش فکر نکنید..

(2013-09-01 ساعت 11:23)mohammad fazli نوشته:  
خداياااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

منو شرمنده دوستام نكن

آقای فضلی عزیز ایشالا دشمنات شرمنده بشن....دعاهات حتما قبوله....

آقای فضلی عزیزمیتونم برای پرداخت 165 دلارروراهنمایی شماحساب کنم ؟ یعنی همانند ثبت نام درcsc استادهستید؟
انگاری هیچکسی همانندشمادرقبال سوال ادم احساس مسئولیت نمیکنیه
هیچکسی منظورم اون هایی که پاشون به اونوربازشده میباشد
تشکر کنندگان: 5ina ، daad ، Soap McTavish ، AsemanAbee ، محبت ، Rebekaa ، nika
(2013-09-01 ساعت 12:32)negar_karimi6 نوشته:  سلام دوستان
قول داده بودم تاهمه اینجاکلیرنشنو دراینجاروقفل محکمی نزنن به تاپیک بعدی سفرنکنم وبرای همین منظوریکی دونفرازاونوری هاکه دیروزپریروزبه این تاپیک سرزدن براشون پیام خصوصی دادم که سوالی دررابطه باخریدبلیط پرسیدم منتهابه هردلیلی جواب منوندادن بنابراین واجب دونستم ازشماحلالیت بطلبم که خلاف عهد میکنم و مجبورم ازامروزبه تاپیک بعدی سری بزنم چون واقعا نمیدونم برای خریدبلیط چه بایدکنم برای آمریکا چون همه کارهاروخودم یه تنه بایدانجام بدم و نمیدونم اصلا کی بریم بهتره یا چه پروازی بهتره
پس دوستان فکرنکنید بیوفایی دارم میکنم به شمادوستان کلیرنشده میشه گفت اونوری هاهم کمی کم لطف تشریف داشتن و سوالموجواب ندادن که مجبورم کردن باپای خودم برم توتاپیک بعدیرم علیرغم اینکه من خودم توبدترین شرایط سعی میکنم هرکسی سوالی ازم داشته باشه جوابشوبدم حتی اگرشده مختصر
به هرحال این مسئله اختیاریه و کسی وظیفه ای نسبت به دیگری نداره
و من هم ازکسی طلبکارنیستم و اگرتاحالاهم کسی جواب سوالاتمومیداده وظیفه ای نداشته فقط لطف کرده
خلاصه مطلب دوستتون دارم حتی اگرکمتربیام اینجا

نگار خانوم این تاپیک شاید به دردتون بخوره واسه تهیه بلیط و ...
http://mohajersara.com/thread-2375.html
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: mrbonbon ، hamid_fs3 ، daad ، sh-p ، mehrdad pharm ، reza_top60 ، hana_fd ، alihmh ، محبت ، proje ، negar_karimi6 ، nika ، Rebekaa ، رجبعلی
آقای فضلی عزیزمیتونم برای پرداخت 165 دلارروراهنمایی شماحساب کنم ؟ یعنی همانند ثبت نام درcsc استادهستید؟
[/quote]
تاپیک اولین سفر بپرسید همه بچه ها جواب میدن. Smile
درکل هم 165 دلار مسئله حاد و مشکل سازی نیست از نظر روال کاری. ساده هست.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: alirezass ، 5ina ، e76779 ، daad ، sh-p ، n51 ، proje ، Mehrdadordi ، negar_karimi6 ، nika ، Rebekaa ، soruosh ، رجبعلی
خداوند به سه طريق به دعاها جواب مي دهد: او مي گويد آري و آنچه مي خواهي به تو مي دهد. او ميگويد نه و چيز بهتري به تو مي دهد. او مي گويد صبر كن و بهترين را به تو مي دهد ...
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
(2013-09-01 ساعت 12:33)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 12:30)sh-p نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 10:11)Pishoo_25 نوشته:  ابوظبی ها دستا بالا

من هم هستمBig GrinBig GrinBig GrinTongueCool
میدونید که این هفته مال ماست ؟؟؟؟

خدا كنه دوست عزيز RolleyesRolleyes
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: b_argi ، roham2012 ، reza_top60 ، Pishoo_25 ، daad ، mamalino10 ، so_ar ، negar_karimi6 ، nika ، Rebekaa ، mehdi389 ، arash bon ، رجبعلی
(2013-09-01 ساعت 12:49)5ina نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 12:32)negar_karimi6 نوشته:  سلام دوستان
قول داده بودم تاهمه اینجاکلیرنشنو دراینجاروقفل محکمی نزنن به تاپیک بعدی سفرنکنم وبرای همین منظوریکی دونفرازاونوری هاکه دیروزپریروزبه این تاپیک سرزدن براشون پیام خصوصی دادم که سوالی دررابطه باخریدبلیط پرسیدم منتهابه هردلیلی جواب منوندادن بنابراین واجب دونستم ازشماحلالیت بطلبم که خلاف عهد میکنم و مجبورم ازامروزبه تاپیک بعدی سری بزنم چون واقعا نمیدونم برای خریدبلیط چه بایدکنم برای آمریکا چون همه کارهاروخودم یه تنه بایدانجام بدم و نمیدونم اصلا کی بریم بهتره یا چه پروازی بهتره
پس دوستان فکرنکنید بیوفایی دارم میکنم به شمادوستان کلیرنشده میشه گفت اونوری هاهم کمی کم لطف تشریف داشتن و سوالموجواب ندادن که مجبورم کردن باپای خودم برم توتاپیک بعدیرم علیرغم اینکه من خودم توبدترین شرایط سعی میکنم هرکسی سوالی ازم داشته باشه جوابشوبدم حتی اگرشده مختصر
به هرحال این مسئله اختیاریه و کسی وظیفه ای نسبت به دیگری نداره
و من هم ازکسی طلبکارنیستم و اگرتاحالاهم کسی جواب سوالاتمومیداده وظیفه ای نداشته فقط لطف کرده
خلاصه مطلب دوستتون دارم حتی اگرکمتربیام اینجا

نگار خانوم این تاپیک شاید به دردتون بخوره واسه تهیه بلیط و ...
http://mohajersara.com/thread-2375.html

هواپیمایی قطر بلیطش خیلی ارزون است حدود نفری 3 میلیون است .. میتونید با این شرکت تماس بگیرین.. نمایندگی هواپیمایی قطر است .. حتما بهتون کمک میکنن. http://www.tahagasht.com/
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: reza_top60 ، Szsanazsz ، daad ، negar_karimi6 ، nika ، Rebekaa ، رجبعلی ، babak_1363
(2013-09-01 ساعت 12:50)سو سو نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 12:41)mrbonbon نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 12:27)سو سو نوشته:  سلام دوستان / کسی اطلاع داره که وقتی ایمیل مثلا travel history میاد واسمون / جوابش باید بره دوباره آمریکا بررسی شه یا خود سفارت بررسی میکنه؟؟ اخه تازه 29 اکوست از ما تراول هیستوری خواستن نکنه بره آمریکا تا برگرده که سپتامبر تموم شده !!!Sad
سلام دوست عزیز
راستش اتفاقاً وهقتی به این مرحله میرسه، یعنی دیگه آخرشه... سفارت یه اطلاعاتی در این مورد ازتون میگیره و در مدت زمان بسیار کوتاهی ، بعدش شما رو کیلیر اعلام میکنه، پس یعنی برای خودشون احتیاج دارن نه آمریکا...
جدی!!!Smile امیدوارم همینطور باشه البته اگه یه دفعه کم و کسری دیگه ای یادشون نیفته !Wink
افیسر ما خیلی جالب بود . ما همه مدارک تکمیلی اضافه رو با خودمون برده بودیم هی ازمن که برنده اصلی هم نبودم سووال می پرسید در هر مورد هم تا می گفتم مدرک نشون بدم می گفت نه نه لازم نیست حالا این اخر کاری .......Rolleyes
29 اگوست هم به من میل زدن و ازم تمام پاسپوت نامبرامو خواستن. این یعنی این که تازه میخوان سفرامو چک کنن؟؟ میشه یکی راهنمایی کنه؟
2013AS69xx, دیدن قبولی: 5 می2012،ارسال فرم ها: 14 می2012 با Aramex,مصاحبه: 21 می2013 آنکارا،کلیرنس
تشکر کنندگان: reza_top60 ، daad ، negar_karimi6 ، nika ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، رجبعلی ، babak_1363
(2013-09-01 ساعت 13:16)nasim19 نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 12:27)سو سو نوشته:  سلام دوستان / کسی اطلاع داره که وقتی ایمیل مثلا travel history میاد واسمون / جوابش باید بره دوباره آمریکا بررسی شه یا خود سفارت بررسی میکنه؟؟ اخه تازه 29 اکوست از ما تراول هیستوری خواستن نکنه بره آمریکا تا برگرده که سپتامبر تموم شده !!!Sad
سلام دوست عزیز
راستش اتفاقاً وهقتی به این مرحله میرسه، یعنی دیگه آخرشه... سفارت یه اطلاعاتی در این مورد ازتون میگیره و در مدت زمان بسیار کوتاهی ، بعدش شما رو کیلیر اعلام میکنه، پس یعنی برای خودشون احتیاج دارن نه آمریکا...
جدی!!!Smile امیدوارم همینطور باشه البته اگه یه دفعه کم و کسری دیگه ای یادشون نیفته !Wink
افیسر ما خیلی جالب بود . ما همه مدارک تکمیلی اضافه رو با خودمون برده بودیم هی ازمن که برنده اصلی هم نبودم سووال می پرسید در هر مورد هم تا می گفتم مدرک نشون بدم می گفت نه نه لازم نیست حالا این اخر کاری .......Rolleyes
29 اگوست هم به من میل زدن و ازم تمام پاسپوت نامبرامو خواستن. این یعنی این که تازه میخوان سفرامو چک کنن؟؟ میشه یکی راهنمایی کنه؟

دوستان شما مگه توی فرم هاتون تراول هیستوری رو ننوشته بودین؟
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: sh-p ، daad ، negar_karimi6 ، nika ، Rebekaa ، Alirezaa2013
(2013-09-01 ساعت 12:11)nyayesh نوشته:  سلام دوستان .ما آخرین آپدیتمون 29آگوست بود که دست جمعی بود به نظرتون تو این دفعه کلیر میشم؟
ببخشید یه سوال دیگه هم دارم.مدت زمان مدیکال ما تا 15 آذره بنابراین ما باید قبل از اون تاریخ اگه ایشالله کلیر بشیم و ویزا بگیریم بریم آمریکا.حالا اگه بخوایم دیرتر بریم باید مدیکالو تمدید کنیم که میگن در صورتی دکتر اونگان مدیکالو تمدید می کنه که کمتر از دو ماه از زمان مدیکال مونده باشه که برای ما حتی اگه آخرای سپتامبر هم کلیر بشیم باز دو و ماه نیم زمان داره با همه این توضیحات اگه بخوایم دیرتر بریم با توجه به این که اعتبار ویزا رو با توجه به اعتبار مدیکال میزنن باید چه کار کنیم ؟

بچه ها میشه اگه کسی اطلاع داره بهم بگه لطفا

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
تشکر کنندگان: daad ، babaye yaas ، negar_karimi6 ، nika ، Rebekaa
(2013-09-01 ساعت 13:24)مهرنگار نوشته:  
سلام دوست عزیز

اگه منظورتون فرم 122 و 230 باشه که تو اونا تراول هیستوری نبود!!!!!!!
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: سو سو ، daad ، negar_karimi6 ، nika ، Rebekaa ، Alirezaa2013
(2013-09-01 ساعت 13:34)hamid_fs3 نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 13:24)مهرنگار نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 12:41)mrbonbon نوشته:  سلام دوست عزیز

اگه منظورتون فرم 122 و 230 باشه که تو اونا تراول هیستوری نبود!!!!!!!

الان خاطرم نیست کدوم فرم بود. ولی توی یکی از فرمهایی که پرکردیم ..یک دوره زمانی رو مشخص کرده بود و خواسته بود تا سفرهای خارجی مون رو براشون با ذکر تاریخ اعلام کنیم..
تشکر کنندگان: mrbonbon ، daad ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، nika
(2013-09-01 ساعت 10:16)آقا هادی2013 نوشته:  سلام دوستان غزیز. به نظرتون اگه بدون وقت قبلی برم دکتر اونگان برا مدیکال مجدد قبول میکنه؟

سلام.من فردا ميرم أو نجا إز پذيرش سؤال ميكنم شما چه تاريخي ميخواهيد برين إنكارا ؟
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
تشکر کنندگان: daad ، AsemanAbee ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، رجبعلی
(2013-09-01 ساعت 13:31)eett نوشته:  سلام

بچه‌ها کسی‌ فردا عازم آنکارا هست ؟

من إنكارا هستم دوست عزيز كاري از دستم برمياد؟
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
تشکر کنندگان: eett ، mrbonbon ، mehrdad pharm ، AsemanAbee ، 5ina ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، رجبعلی ، AOC Kermani
(2013-09-01 ساعت 12:43)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 11:24)مهرنگار نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 10:02)khmp نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 09:55)م.ق نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 09:41)khmp نوشته:  

[/quote]

نگار جان توی امضای من ( بانک اطلاعات ) لینک یه پست خوب از کاوه شیز عزیز در مورد 165 د ل ا ر هست بخونش خیلی کامله
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
مشکل بزرگ بجه های ابوظبی اینه که وقتی مجددا کلیرنس میشند هیچ جایی برای مراجعه وکنترل کلیر شدن مجدد وجود نداره
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان