کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان شما رو به خدا به ما هم دعا کنین انگار دیگه خدا به دعاهای خودم جواب نمیده
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، lilistar ، sh-p ، dove ، Rebekaa ، roham2012 ، nika ، daad ، joody ، اریوبرزن ، AsemanAbee ، elmira_fa ، shatsi ، nedaba ، khmp ، mazerati ، smpf ، Alirezaa2013
(2013-09-02 ساعت 10:58)ali 2013 نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 10:04)Ehsan1358 نوشته:  سلام
انشا الله همتون کلیر بشین بزودی و تبریک به دوستان تازه کلیر شده
خدایا روز دوشنبه است با چشمان پر آب، با دل هایی طیب و طاهر و پر از مهر تو یک بار دیگر بلندتر با تمام وجود تورا سپاس می گوییم و تو را به یاری می خوانیم.
خدایا خودت گفتی اگر شما یک قدم به طرف من بیایید من صد قدم به طرف شما می آیم ای مهربون.

خدایا نمی دانم چرا دلم کلیر آسمان آبی MRR777 mrbonbon, b-argi, sabre ayoob, Shabah55, Zanganeh, Mehdididam، Khmp ,سوسو ،Parsoush , shaytak- drmrs, ultra doost, shatsi, Bigararو را به طور خاص می خواد خدایا پدی را در پناه خود بگیر که بجز تو پناهی نداریم
به امید کلیر همه کلیر مندان و حاجتمندان
دوست عزیز میشه یه کم در مورد شغلتون بگید که چه توضیحی براشون نوشتید؟ آخه منم مهندسی مکانیک دارم و کارمند شرکت نفت هستم و چون زمان پر کردن فرم ها تجربه ای نداشتم تمام تخصص و وظایف فنی خودمو براشون نوشتم و حالا فهمیدم که اشتباه کردم و نباید این همه اطلاعات می دادم. تازه سربازی هم نیروی هوایی ارتش بودم که نوشتم اونجا هم Technical Officer بودم! حتما می گید این یارو چه دل خوشی داره که با این وضع کلیر بشه درسته؟!!! راستشو بخواین دیگه از شغل و محیط کارم بدم اومده
بعد از اینکه بخاطر تعلل خودم 11 ماه دیرتر قبولیمو دیدم حالا هم بخاطر ناآگاهی دارم این شانس زندگیمو از خودم می گیرم

من اطلاعات کلی از کارم بهشون دادم ولی من کسر خدمت داشتم بعد از قبولی عقد کردم. 6 ماه دیر پست کردم امکان ادامه تحصیل برای نفت هم دارم که انگار ایراد می گیرن و کلیر نمی کنند. خدا خودش درستش می کنه اگه بخواد. هیشکی دقیقا نمی دونه مشکل کار کجاست شاید مشابهت اسمی پیدا کرده اید شاید مشکل برخورد سلیقه ای پیدا کرده اید ویا توضیح اضافه داده اید .انشا الله بزودی کلیر می شوید ولی آخرش با یه مصاحبه مشکل همه رو انشا الله حل می کنند
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، dove ، Rebekaa ، nika ، daad ، joody ، mrbonbon ، mazerati ، Alirezaa2013
(2013-09-02 ساعت 10:25)اریوبرزن نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 10:19)joody نوشته:  بچه ها امروز سفارت ايروان تعطيله ؟
هی تعطیل هی تعطیل ,,بابا اینها رو دست ما ایرانیها زدن ما فکر میکردیم فقط خودمون زیاد تعطیلی داریم نگو آمریکایها هم مثل ما شهادت و وفات زیاد دارند

دوست عزیز جهت اطلاع... تعداد تعطیلات رسمی ایران در ایران فارغ از تعطیلات پنجج شنبه و جمعه و مرخصی استحقاقی کلا 25 روز است. در مقایسه این درحالیست که تعطیلات رسمی در آمریکا فارغ از تعطیلات آخر هفته و مرخصی استحقاقی کلا 9 روز است.. پس اونها خیلی کمتر از ما تعطیلات دارن و دائما در حال کار کردن هستن .. این رو بزارین به حساب بد شانسی ما.. ضمنا ما در انتظاران آنکارایی خیلی بدشانس تر شدیم امسال چونکه ترکیه روز جمعه تعطیل بود و سفارت آمریکا به خاطر تعطیلات ترکیه تعطیل شد.
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، Rebekaa ، nika ، daad ، اریوبرزن ، linuxer ، Aida.s ، nedaba ، mazerati ، Alirezaa2013
(2013-09-02 ساعت 11:04)امیرهلنا نوشته:  دوستان شما رو به خدا به ما هم دعا کنین انگار دیگه خدا به دعاهای خودم جواب نمیده

برای دیگران دعا کنید دلتون رو برای خدا صاف کنید در خلوت با خودش درد دل کنید و انشا الله شما هم به جمع ما می پیوندید ولی خدا چشمهای اشکبارو خیلی دوست داره در خلوت و خاموشی. انشا الله کلیرید وپاک

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

تشکر کنندگان: مهرنگار ، sh-p ، Rebekaa ، negar_karimi6 ، nika ، daad ، joody ، nedaba ، mazerati
خدایا روز دوشنبه است با چشمان پر آب، با دل هایی طیب و طاهر و پر از مهر تو یک بار دیگر بلندتر با تمام وجود تورا سپاس می گوییم و تو را به یاری می خوانیم.
خدایا خودت گفتی اگر شما یک قدم به طرف من بیایید من صد قدم به طرف شما می آیم ای مهربون.

خدایا نمی دانم چرا دلم کلیر آسمان آبی MRR777 mrbonbon, b-argi, sabre ayoob, Shabah55, Zanganeh, Mehdididam، Khmp ,سوسو ،Parsoush , shaytak- drmrs, ultra doost, shatsi, Bigararو را به طور خاص می خواد خدایا پدی را در پناه خود بگیر که بجز تو پناهی نداریم
به امید کلیر همه کلیر مندان و حاجتمندان
دوست عزیز میشه یه کم در مورد شغلتون بگید که چه توضیحی براشون نوشتید؟ آخه منم مهندسی مکانیک دارم و کارمند شرکت نفت هستم و چون زمان پر کردن فرم ها تجربه ای نداشتم تمام تخصص و وظایف فنی خودمو براشون نوشتم و حالا فهمیدم که اشتباه کردم و نباید این همه اطلاعات می دادم. تازه سربازی هم نیروی هوایی ارتش بودم که نوشتم اونجا هم Technical Officer بودم! حتما می گید این یارو چه دل خوشی داره که با این وضع کلیر بشه درسته؟!!! راستشو بخواین دیگه از شغل و محیط کارم بدم اومده
بعد از اینکه بخاطر تعلل خودم 11 ماه دیرتر قبولیمو دیدم حالا هم بخاطر ناآگاهی دارم این شانس زندگیمو از خودم می گیرم

دوست عزیزوالا من که شغلتونومیخونم شغل حساسی توش احساس نمی کنم کجای شغلتون حساسه که اینجوری نگرانتون کرده من ازشماشرایط خفن ترسراغ دارم که چندماهه توامریکاداره زندگی میکنه اخی کی میگه توشرکت نفت کارکردن بده تازه توهوامیقاپن ادمووالابرادرشوهرمن که بدون لاتاری چون توشرکت نفت ازاین کله گنده هابودچندین باربراش دعوت نامه اومده
حالاشماروبخاطراین شغل زیرسوال میبرن؟
درموردارتش منم همسرم نیروی هوایی بودمشکلی نبود
شماکلیرشده خدایی هستیدنگرانی بیموردفقط موج منفی میده به روندکارتون پس افکارازاردهنده تونوهمانند ابرهای سفیددراسمان ذهنتون رها کنید
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، mani.iht ، mehdi389 ، sh-p ، Rebekaa ، ali 2013 ، nika ، daad ، alihmh ، mehrdad pharm ، AsemanAbee ، mazerati
(2013-09-02 ساعت 11:12)مهرنگار نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 10:25)اریوبرزن نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 10:19)joody نوشته:  بچه ها امروز سفارت ايروان تعطيله ؟
هی تعطیل هی تعطیل ,,بابا اینها رو دست ما ایرانیها زدن ما فکر میکردیم فقط خودمون زیاد تعطیلی داریم نگو آمریکایها هم مثل ما شهادت و وفات زیاد دارند

دوست عزیز جهت اطلاع... تعداد تعطیلات رسمی ایران در ایران فارغ از تعطیلات پنجج شنبه و جمعه و مرخصی استحقاقی کلا 25 روز است. در مقایسه این درحالیست که تعطیلات رسمی در آمریکا فارغ از تعطیلات آخر هفته و مرخصی استحقاقی کلا 9 روز است.. پس اونها خیلی کمتر از ما تعطیلات دارن و دائما در حال کار کردن هستن .. این رو بزارین به حساب بد شانسی ما.. ضمنا ما در انتظاران آنکارایی خیلی بدشانس تر شدیم امسال چونکه ترکیه روز جمعه تعطیل بود و سفارت آمریکا به خاطر تعطیلات ترکیه تعطیل شد.
آسمون خیلی بزرگه ببین خدا چقدر بزرگو مهربونه انشا الله کلیر می شوید همین هفته و دلتون شاد برای ما هم دعا کنید که خدا شمارو اینجوری بیشتر دوست داره تا دلاتون بهش نزدیکتر بشه

تشکر کنندگان: مهرنگار ، Szsanazsz ، sh-p ، Rebekaa ، negar_karimi6 ، nika ، daad ، اریوبرزن ، mrbonbon ، mazerati ، bigharar
يك روزهايي تو زندگي هست كه احساس ميكني هيچ كاري از دستت برنمياد جز اينكه فقط تماشا كني....
فقط تماشا كني و خاموش باشي.... يك ناظر خاموش باشي....
امروز دوشنبه از اون روزاست مثل اينكه.... البته عميق تر كه نگاه كني ميبيني كه هر روز از اون روزاست....زياد پارو نزن...تماشا كن....
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
لطفا اگه امکان داره چیز زیادی نمی خوام فقط برای دوستان منتظر و حاجتمندتون در حد همین مطالعه تایپک دعا کنید یک جمله انشا الله حاجت روا بشین الهی آمین فعلا خداحافظ

تشکر کنندگان: sh-p ، PARVIN_OMID ، Rebekaa ، roham2012 ، negar_karimi6 ، nika ، daad ، alihmh ، sara_82 ، SK89 ، AsemanAbee ، r91 ، mrbonbon ، khmp ، mazerati
(2013-09-02 ساعت 11:07)Ehsan1358 نوشته:  
دوست عزیز میشه یه کم در مورد شغلتون بگید که چه توضیحی براشون نوشتید؟ آخه منم مهندسی مکانیک دارم و کارمند شرکت نفت هستم و چون زمان پر کردن فرم ها تجربه ای نداشتم تمام تخصص و وظایف فنی خودمو براشون نوشتم و حالا فهمیدم که اشتباه کردم و نباید این همه اطلاعات می دادم. تازه سربازی هم نیروی هوایی ارتش بودم که نوشتم اونجا هم Technical Officer بودم! حتما می گید این یارو چه دل خوشی داره که با این وضع کلیر بشه درسته؟!!!
من اطلاعات کلی از کارم بهشون دادم ولی من کسر خدمت داشتم بعد از قبولی عقد کردم. 6 ماه دیر پست کردم امکان ادامه تحصیل برای نفت هم دارم که انگار ایراد می گیرن و کلیر نمی کنند. خدا خودش درستش می کنه اگه بخواد. هیشکی دقیقا نمی دونه مشکل کار کجاست شاید مشابهت اسمی پیدا کرده اید شاید مشکل برخورد سلیقه ای پیدا کرده اید ویا توضیح اضافه داده اید .انشا الله بزودی کلیر می شوید ولی آخرش با یه مصاحبه مشکل همه رو انشا الله حل می کنند

از جوابتون ممنونم اما نمی دونم چرا خیلی امیدوار نیستم برای همین معمولا پست نمی ذارم چون نمی خوام فضای امیدوارانه اینجارو خراب کنم البته همیشه با خوندن نوشته های بچه ها و مهربونی هایی که به هم دارن کلی آروم میشم. امیدوارم همه شما به اون چیزی که شایسته اش هستید برسید
Case No: 06XX
2Persons
Interview: 9July Abu Dhabi
Clearance: 17 September
Passport Drop off: 18 September
Visa : NEVER
تشکر کنندگان: sh-p ، mehdi389 ، Rebekaa ، negar_karimi6 ، nika ، daad ، Ehsan1358 ، alihmh ، nedaba ، khmp ، mazerati
سلام بر مدیران و پیشکسوتان قدیمی و دوستان و هموطنان گرامی .

روز شما بخیر و با آرزوی کلیر شدن همه بچه های منتظر سرا در هر سه سفارت آنکارا ، ایروان و ابوظبی به زودی زود انشالله .

میخواستم بدانم جریان این 165 دلار و همین طور جریان این Tehran Payment برای csc چی هستش ؟

مگه هزینه csc را نمی شود همان موقعی که برای گرفتن ویزا به پست مراجعه می کنیم پرداخت کنیم ؟

یا اینکه حتما باید اینترنتی پرداخت می کردیم ؟

من بعد از مصاحبه در csc ثبت نام کردم و روز مصاحبه آفیسر گفت اشکالی نداره ،و گفت فقط وقتی برای گرفتن ویزا میایی برگه ثبت نام را هم داشته باشم. و روز مصاحبه نقص مدرک من فقط همین برگه csc بود که نداشتم .

یه سوال دیگه : نزدیکترین هتل به سفارت در آنکارا چی هستش ؟

اگر کسی اطلاعاتی دراین مورد داره ، لطفا مرا راهنمایی کنه .

با تشکر از همه زحمت کشان سایت .

كيس $2013AS5$$
تاریخ قبولی : آنكارا 2012
کارنت شدن: 2013
تاریخ مصاحبه: هفته آخر april
برگه صورتي/ ١ نفر/مقصد: واشنگتن
تاریخ آخرین آپدیت : 31 جولای , 7 , 12 , 15 , 16, 19 , 20 آگوست
تشکر کنندگان: nika ، daad ، Mehrdadordi ، alirezass ، negar_karimi6 ، mehdi didam
سلام دوستان هنوز ابوظبی شروع نکرده نمی دونم پس کی می خواد شروع کنه..........................................
امیدوارم امروز هممون شاد کنهههههههههههههه........................
خداااااااااااااااااااااااااااااا
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: parastoo500 ، sh-p ، dove ، Rebekaa ، roham2012 ، ali 2013 ، e76779 ، negar_karimi6 ، daad ، houmanmir ، Ehsan1358 ، alihmh ، majid194 ، mazerati ، Alirezaa2013
(2013-09-02 ساعت 11:14)negar_karimi6 نوشته:  
دوست عزیز میشه یه کم در مورد شغلتون بگید که چه توضیحی براشون نوشتید؟ آخه منم مهندسی مکانیک دارم و کارمند شرکت نفت هستم

دوست عزیزوالا من که شغلتونومیخونم شغل حساسی توش احساس نمی کنم کجای شغلتون حساسه که اینجوری نگرانتون کرده من ازشماشرایط خفن ترسراغ دارم که چندماهه توآمریکاداره زندگی میکنه اخی کی میگه توشرکت نفت کارکردن بده تازه توهوامیقاپن ادمووالابرادرشوهرمن که بدون لاتاری چون توشرکت نفت ازاین کله گنده هابودچندین باربراش دعوت نامه اومده
حالاشماروبخاطراین شغل زیرسوال میبرن؟
درموردارتش منم همسرم نیروی هوایی بودمشکلی نبود
شماکلیرشده خدایی هستیدنگرانی بیموردفقط موج منفی میده به روندکارتون پس افکارازاردهنده تونوهمانند ابرهای سفیددراسمان ذهنتون رها کنید

نگار عزیز ازتون مچکرم، اگه دیده باشید در جواب احسان جان نوشتم که زیاد امیدوار نیستم اما شاید باورتون نشه پیام شما انقدر تاثیرگذار بود که یه حس خوبی اومد سراغم و یهو دلمو آروم کرد. از خدا می خوام که همیشه دوست های خوبو در کنارم نگه داره تا از دیدن موفقیت هاشون خوشحال بشم
Case No: 06XX
2Persons
Interview: 9July Abu Dhabi
Clearance: 17 September
Passport Drop off: 18 September
Visa : NEVER
تشکر کنندگان: sh-p ، mehdi389 ، Rebekaa ، nika ، negar_karimi6 ، daad ، Ehsan1358 ، joody ، alihmh ، AsemanAbee ، Alirezaa2013
(2013-09-02 ساعت 11:38)mehdi389 نوشته:  سلام دوستان هنوز ابوظبی شروع نکرده نمی دونم پس کی می خواد شروع کنه..........................................
امیدوارم امروز هممون شاد کنهههههههههههههه........................
خداااااااااااااااااااااااااااااا

خدايااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: mehdi389 ، پروا ، Rebekaa ، DIVE ، roham2012 ، negar_karimi6 ، ali 2013 ، e76779 ، Szsanazsz ، nika ، daad ، lilistar ، SHABAH51 ، alihmh ، ma300me
دوستان گلم
انرژیهای منفی را از خودتون دور کنید و مطمئن باشید همتون کلیر میشید پس با انرژی مثبت ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
میریم به استقبال سفارتها
اول سفارت ابوظبی که امروز بازه و مطمئن باشید دارن حسابی کار می کنن
درضمن کارمند دولت بودن و سربازی رفتن چه سپاه چه جای دیگه هیچ ربطی به کلیرشدن یا نشدن نداره وقتی خودم به عینه دیدم چنین افرادی کلیرشدن و الان دارن اونور دنیا به خوبی زندگی می کنن
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

(2013-09-02 ساعت 11:35)Rebekaa نوشته:  سلام بر مدیران و پیشکسوتان قدیمی و دوستان و هموطنان گرامی .

روز شما بخیر و با آرزوی کلیر شدن همه بچه های منتظر سرا در هر سه سفارت آنکارا ، ایروان و ابوظبی به زودی زود انشالله .

میخواستم بدانم جریان این 165 دلار و همین طور جریان این Tehran Payment برای csc چی هستش ؟

مگه هزینه csc را نمی شود همان موقعی که برای گرفتن ویزا به پست مراجعه می کنیم پرداخت کنیم ؟

یا اینکه حتما باید اینترنتی پرداخت می کردیم ؟

من بعد از مصاحبه در csc ثبت نام کردم و روز مصاحبه آفیسر گفت اشکالی نداره ،و گفت فقط وقتی برای گرفتن ویزا میایی برگه ثبت نام را هم داشته باشم. و روز مصاحبه نقص مدرک من فقط همین برگه csc بود که نداشتم .

یه سوال دیگه : نزدیکترین هتل به سفارت در آنکارا چی هستش ؟

اگر کسی اطلاعاتی دراین مورد داره ، لطفا مرا راهنمایی کنه .

با تشکر از همه زحمت کشان سایت .

كيس $2013AS5$$
تاریخ قبولی : آنكارا 2012
کارنت شدن: 2013
تاریخ مصاحبه: هفته آخر april
برگه صورتي/ ١ نفر/مقصد: واشنگتن
تاریخ آخرین آپدیت : 31 جولای , 7 , 12 , 15 , 16, 19 , 20 آگوست

سلام برای مراحل پرداخت 165 دلار به این لینک مراجعه کنید.
http://mohajersara.com/thread-5642-post-...#pid387446

برای هتلهای نزدیک به سفارت هم میتوین به این سایت مراجعه کنین:
http://www.booking.com/landmark/tr/ameri...sy.en.html
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: nika ، daad ، sh-p ، Rebekaa ، alihmh ، negar_karimi6 ، AsemanAbee ، Mehrdadordi ، yalda91 ، mazerati ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان