کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
امید وارم امروز خبر های خوبی بشنویم و خوشحالی ما رو مضاعف کنه
(2013-09-02 ساعت 10:16)alihmh نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 10:04)Ehsan1358 نوشته:  سلام
انشا الله همتون کلیر بشین بزودی و تبریک به دوستان تازه کلیر شده
خدایا روز دوشنبه است با چشمان پر آب، با دل هایی طیب و طاهر و پر از مهر تو یک بار دیگر بلندتر با تمام وجود تورا سپاس می گوییم و تو را به یاری می خوانیم.
خدایا خودت گفتی اگر شما یک قدم به طرف من بیایید من صد قدم به طرف شما می آیم ای مهربون.

خدایا نمی دانم چرا دلم کلیر آسمان آبی MRR777و mrbonbon, b-argi, sabre ayoob, Shabah55, Zanganeh, Mehdididam، سوسو ،Parsoush , shaytak- drmrs, ultra doost, shatsi, Bigararو آریو برزن Alihmhرا به طور خاص می خواد خدایا پدی را در پناه خود بگیر که بجز تو پناهی نداریم
به امید کلیر همه کلیر مندان و حاجتمندان
دوستان این آخرین صفحه کاملا فعال مهاجرسراست بعد ازاین صفحه ممکنه جوابتونو تا چند روز ندهند برای همدیگه خیلی دعا کنید که خدا به دلاتون خیلی نزدیک و خیلی دوستون داره می خواد به استواری و قدرت کوه باشید و انشا الله این بزرگترین مشکل زندگیتون باشه و همه چیز از این به بعد براتون سهل و وصول باشه.
اینکه گفتید یعنی چه؟ چرا آخرین صفحه فعال؟

تا سه 4 روز ممکنه جوابتونو ندن کسی دعا نمی کنه کسی آرزو نمی کنه کسی گریه نمی کنه کسی خدارو یاد نمی کنه همه درگیر زندگی می شن مهرو محبت کم میشه کسی رتبه نمی ده
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

تشکر کنندگان: joody ، nika ، rezajoon ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، SHABAH51 ، پدی ، daad ، AsemanAbee ، shatsi
(2013-09-02 ساعت 10:19)joody نوشته:  بچه ها امروز سفارت ايروان تعطيله ؟

متاسفانه تعطیله

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

تشکر کنندگان: joody ، اریوبرزن ، alihmh ، nika ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، Szsanazsz ، SHABAH51 ، daad
هی تعطیل هی تعطیل ,,بابا اینها رو دست ما ایرانیها زدن ما فکر میکردیم فقط خودمون زیاد تعطیلی داریم نگو امریکایها هم مثل ما شهادت و وفات زیاد دارند

تشکر کنندگان: joody ، azar1348 ، alihmh ، Ehsan1358 ، nika ، negar_karimi6 ، پدی ، Rebekaa ، daad ، AsemanAbee ، Mehrdadordi ، Alirezaa2013
(2013-09-02 ساعت 10:21)Ehsan1358 نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 10:16)alihmh نوشته:  
خدایا روز دوشنبه است با چشمان پر آب، با دل هایی طیب و طاهر و پر از مهر تو یک بار دیگر بلندتر با تمام وجود تورا سپاس می گوییم و تو را به یاری می خوانیم.
خدایا خودت گفتی اگر شما یک قدم به طرف من بیایید من صد قدم به طرف شما می آیم ای مهربون.

خدایا نمی دانم چرا دلم کلیر آسمان آبی MRR777و mrbonbon, b-argi, sabre ayoob, Shabah55, Zanganeh, Mehdididam، سوسو ،Parsoush , shaytak- drmrs, ultra doost, shatsi, Bigararو را به طور خاص می خواد خدایا پدی را در پناه خود بگیر که بجز تو پناهی نداریم
دوستان این آخرین صفحه کاملا فعال مهاجرسراست بعد ازاین صفحه ممکنه جوابتونو تا چند روز ندهند برای همدیگه خیلی دعا کنید که خدا به دلاتون خیلی نزدیک و خیلی دوستون داره می خواد به استواری و قدرت کوه باشید و انشا الله این بزرگترین مشکل زندگیتون باشه و همه چیز از این به بعد براتون سهل و وصول باشه.
اینکه گفتید یعنی چه؟ چرا آخرین صفحه فعال؟

تا سه 4 روز ممکنه جوابتونو ندن کسی دعا نمی کنه کسی آرزو نمی کنه کسی گریه نمی کنه کسی خدارو یاد نمی کنه همه درگیر زندگی می شن مهرو محبت کم میشه کسی رتبه نمی ده
ای بابا از کلییر که فعلا خبری نیست اگه از این صفحه هم خبری نباشه که دیگه باید سرمونو بذاریم زمین و ................Sad
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: nika ، Ehsan1358 ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، mehdi389 ، SHABAH51 ، daad ، arash bon
(2013-09-02 ساعت 10:21)amiz.abdollah نوشته:  امید وارم امروز خبر های خوبی بشنویم و خوشحالی ما رو مضاعف کنه

انشاله -خداروشکر که شما کارات ردیف شد به امید خدا بقیه هم خیالشون راحت بشه
تشکر کنندگان: alihmh ، nika ، Ehsan1358 ، rezajoon ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، mehdi389 ، SHABAH51 ، daad ، arash bon
(2013-09-02 ساعت 10:25)اریوبرزن نوشته:  
هی تعطیل هی تعطیل ,,بابا اینها رو دست ما ایرانیها زدن ما فکر میکردیم فقط خودمون زیاد تعطیلی داریم نگو آمریکایها هم مثل ما شهادت و وفات زیاد دارند

فقط سفارت ابوظبی تعطیل نیست مامنتظر کلیر شدن بچه های ابوظبی هستیممممممم
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
(2013-09-02 ساعت 10:19)azem2014 نوشته:  

خدایا نمی دانم چرا دلم کلیر آسمان آبی MRR777و mrbonbon, b-argi, sabre ayoob, Shabah55, Zanganeh, Mehdididam، سوسو ،Parsoush , shaytak- drmrs, ultra doost, shatsi, Bigararو را به طور خاص می خواد خدایا پدی را در پناه خود بگیر که بجز تو پناهی نداریم

منظور از اخرین صفحه چیه؟ ضمنا من پیرو دعای شما علاوه بر عزیزانی که دعا کردین همه منتظران دیگر روهم مشمول دعا میکنم . انشاله که خیر باشه

اولش دعا کردم انشا الله همتون کلیر بشین

تشکر کنندگان: alihmh ، proje ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، SHABAH51 ، nika ، daad ، arash bon ، mrbonbon
(2013-09-02 ساعت 10:29)azar1348 نوشته:  
هی تعطیل هی تعطیل ,,بابا اینها رو دست ما ایرانیها زدن ما فکر میکردیم فقط خودمون زیاد تعطیلی داریم نگو آمریکایها هم مثل ما شهادت و وفات زیاد دارند

آذر عزیز ما سه شنبه پاسها رو دادیم سفارت ابوظبی ولی هنوز هیچ خبری نیست نمیدونم آخه مگه تعطیلی چند روزه؟؟؟؟؟

تشکر کنندگان: proje ، negar_karimi6 ، پدی ، Rebekaa ، mehdi389 ، nika ، daad ، arash bon

خدایا نمی دانم چرا دلم کلیر آسمان آبی MRR777 mrbonbon, b-argi, sabre ayoob, Shabah55, Zanganeh, Mehdididam، Khmp ,سوسو ،Parsoush , shaytak- drmrs, ultra doost, shatsi, Bigararو را به طور خاص می خواد خدایا پدی را در پناه خود بگیر که بجز تو پناهی نداریم

دوست عزيز سلام .چي ميشد ما را هم دعا مي كردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sad
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: joody ، alihmh ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، mehdi389 ، SHABAH51 ، nika ، daad ، arash bon ، mehrdad pharm ، mrbonbon ، Ehsan1358
ehsan 1358 ممنون دوست عزیز هورااااااااااااااااااااااااااا این اولین بار هستش که تو لیست دعاهای خاص بودم بازم هورااااااااااSmile
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان: sh-p ، alihmh ، negar_karimi6 ، elmira_fa ، Rebekaa ، Ehsan1358 ، SHABAH51 ، nika ، daad ، arash bon ، mrbonbon ، babak_1363 ، Alirezaa2013
(2013-09-02 ساعت 10:35)اریوبرزن نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 10:29)azar1348 نوشته:  

آذر عزیز ما سه شنبه پاسها رو دادیم سفارت ابوظبی ولی هنوز هیچ خبری نیست نمیدونم آخه مگه تعطیلی چند روزه؟؟؟؟؟

هرکی پاسهارویکشنبه پیش داده بودبرای امروزکه دوشنبه است نوبت بهشون دادن برای گرفتن ویزا شماها که سه شنبه دادید حتمافرداپس فرداایشودمیشید
انشالاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا شایدهم همین امروزساعت سه به بعد
تشکر کنندگان: azar1348 ، proje ، Rebekaa ، roham2012 ، nika ، daad ، arash bon
(2013-09-02 ساعت 10:35)sh-p نوشته:  

خدایا نمی دانم چرا دلم کلیر آسمان آبی MRR777 mrbonbon, b-argi, sabre ayoob, Shabah55, Zanganeh, Mehdididam، Khmp ,سوسو ،Parsoush , shaytak- drmrs, ultra doost, shatsi, Bigararو را به طور خاص می خواد خدایا پدی را در پناه خود بگیر که بجز تو پناهی نداریم

دوست عزيز سلام .چي ميشد ما را هم دعا مي كردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sad
خدا افراد گمنامو خودش حال می ده. می دونه که بجز خودش پناهی ندارند خدایا sh-p رو به خودت می سپارم دلش را شاد و لبش را پر خنده ساز یا الرحمن الراحمین

تشکر کنندگان: Rebekaa ، alihmh ، sh-p ، SHABAH51 ، nika ، daad ، arash bon ، AsemanAbee ، negar_karimi6
[عکس: 210a4a172be6b49219a2387b9a417d28-425]

دوست عزیز میشه یه کم در مورد شغلتون بگید که چه توضیحی براشون نوشتید؟ آخه منم مهندسی مکانیک دارم و کارمند شرکت نفت هستم و چون زمان پر کردن فرم ها تجربه ای نداشتم تمام تخصص و وظایف فنی خودمو براشون نوشتم و حالا فهمیدم که اشتباه کردم و نباید این همه اطلاعات می دادم. تازه سربازی هم نیروی هوایی ارتش بودم که نوشتم اونجا هم Technical Officer بودم! حتما می گید این یارو چه دل خوشی داره که با این وضع کلیر بشه درسته؟!!! راستشو بخواین دیگه از شغل و محیط کارم بدم اومده
بعد از اینکه بخاطر تعلل خودم 11 ماه دیرتر قبولیمو دیدم حالا هم بخاطر ناآگاهی دارم این شانس زندگیمو از خودم می گیرم
Case No: 06XX
2Persons
Interview: 9July Abu Dhabi
Clearance: 17 September
Passport Drop off: 18 September
Visa : NEVER
تشکر کنندگان: Rebekaa ، alihmh ، negar_karimi6 ، lilistar ، nika ، daad ، joody ، nedaba ، mrbonbon ، mazerati ، Alirezaa2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان