کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-02 ساعت 11:35)Rebekaa نوشته:  سلام بر مدیران و پیشکسوتان قدیمی و دوستان و هموطنان گرامی .

روز شما بخیر و با آرزوی کلیر شدن همه بچه های منتظر سرا در هر سه سفارت آنکارا ، ایروان و ابوظبی به زودی زود انشالله .

میخواستم بدانم جریان این 165 دلار و همین طور جریان این Tehran Payment برای csc چی هستش ؟

مگه هزینه csc را نمی شود همان موقعی که برای گرفتن ویزا به پست مراجعه می کنیم پرداخت کنیم ؟

یا اینکه حتما باید اینترنتی پرداخت می کردیم ؟

من بعد از مصاحبه در csc ثبت نام کردم و روز مصاحبه آفیسر گفت اشکالی نداره ،و گفت فقط وقتی برای گرفتن ویزا میایی برگه ثبت نام را هم داشته باشم. و روز مصاحبه نقص مدرک من فقط همین برگه csc بود که نداشتم .

یه سوال دیگه : نزدیکترین هتل به سفارت در آنکارا چی هستش ؟

اگر کسی اطلاعاتی دراین مورد داره ، لطفا مرا راهنمایی کنه .

با تشکر از همه زحمت کشان سایت .

كيس $2013AS5$$
تاریخ قبولی : آنكارا 2012
کارنت شدن: 2013
تاریخ مصاحبه: هفته آخر april
برگه صورتي/ ١ نفر/مقصد: واشنگتن
تاریخ آخرین آپدیت : 31 جولای , 7 , 12 , 15 , 16, 19 , 20 آگوست

آخ آخ بدوبروتوتاپیک بعدی سوال 165 دالار رو مطرح کن الانه که مدیراسربرسنBig Grin
تشکر کنندگان: nika ، daad ، sh-p ، Ehsan1358 ، Rebekaa ، alihmh ، Mehrdadordi ، mazerati ، رجبعلی ، roham2012
(2013-09-02 ساعت 11:38)mehdi389 نوشته:  سلام دوستان هنوز ابوظبی شروع نکرده نمی دونم پس کی می خواد شروع کنه..........................................
امیدوارم امروز هممون شاد کنهههههههههههههه........................
خداااااااااااااااااااااااااااااا
انشاله.منتظریم بیصبرانهRolleyes
کیس **101/3 نفر/ابوظبی/مصاحبه 12 اگوست
تشکر کنندگان: daad ، negar_karimi6 ، mehdi389 ، sh-p ، Ehsan1358 ، nika ، alihmh ، پدی ، Rebekaa ، mazerati ، رجبعلی
(2013-09-02 ساعت 11:14)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 10:58)ali 2013 نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 10:04)Ehsan1358 نوشته:  سلام
انشا الله همتون کلیر بشین بزودی و تبریک به دوستان تازه کلیر شده
خدایا روز دوشنبه است با چشمان پر آب، با دل هایی طیب و طاهر و پر از مهر تو یک بار دیگر بلندتر با تمام وجود تورا سپاس می گوییم و تو را به یاری می خوانیم.
خدایا خودت گفتی اگر شما یک قدم به طرف من بیایید من صد قدم به طرف شما می آیم ای مهربون.

خدایا نمی دانم چرا دلم کلیر آسمان آبی MRR777 mrbonbon, b-argi, sabre ayoob, Shabah55, Zanganeh, Mehdididam، Khmp ,سوسو ،Parsoush , shaytak- drmrs, ultra doost, shatsi, Bigararو را به طور خاص می خواد خدایا پدی را در پناه خود بگیر که بجز تو پناهی نداریم
به امید کلیر همه کلیر مندان و حاجتمندان
دوست عزیز میشه یه کم در مورد شغلتون بگید که چه توضیحی براشون نوشتید؟ آخه منم مهندسی مکانیک دارم و کارمند شرکت نفت هستم و چون زمان پر کردن فرم ها تجربه ای نداشتم تمام تخصص و وظایف فنی خودمو براشون نوشتم و حالا فهمیدم که اشتباه کردم و نباید این همه اطلاعات می دادم. تازه سربازی هم نیروی هوایی ارتش بودم که نوشتم اونجا هم Technical Officer بودم! حتما می گید این یارو چه دل خوشی داره که با این وضع کلیر بشه درسته؟!!! راستشو بخواین دیگه از شغل و محیط کارم بدم اومده
بعد از اینکه بخاطر تعلل خودم 11 ماه دیرتر قبولیمو دیدم حالا هم بخاطر ناآگاهی دارم این شانس زندگیمو از خودم می گیرم

دوست عزیزوالا من که شغلتونومیخونم شغل حساسی توش احساس نمی کنم کجای شغلتون حساسه که اینجوری نگرانتون کرده من ازشماشرایط خفن ترسراغ دارم که چندماهه توآمریکاداره زندگی میکنه اخی کی میگه توشرکت نفت کارکردن بده تازه توهوامیقاپن ادمووالابرادرشوهرمن که بدون لاتاری چون توشرکت نفت ازاین کله گنده هابودچندین باربراش دعوت نامه اومده
حالاشماروبخاطراین شغل زیرسوال میبرن؟
درموردارتش منم همسرم نیروی هوایی بودمشکلی نبود
شماکلیرشده خدایی هستیدنگرانی بیموردفقط موج منفی میده به روندکارتون پس افکارازاردهنده تونوهمانند ابرهای سفیددراسمان ذهنتون رها کنید
دوستان پرونده سنگین تر از ما فک نمیکنم بوده باشه ما که کلییر شدیم من به لاتاری ایمان آوردم
چون امید نداشتیم
واسه همین میگم غمتون نباشه حلّه
(2013-09-02 ساعت 12:03)azar1348 نوشته:  دوستان کسی هست سه شنبه هفته پیش پاس تحویل سفارت ابوظبی داده باش ویزاروگرفتن یا نه اخه ماپاس تحویل دادیم ولی تاالان هیچ خبری نیست
استرس ونگرانی کارهای روزمره ام مختل کرده

سلام آذر جان نگران نباش Smile بابا اين بنده خداها تازه از مرخصي برگشتنBig Grin زود كارتون را راه مي اندازندTongueTongueTongueBig GrinBig Grin
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: daad ، azar1348 ، SHABAH51 ، nika ، mehdi389 ، alihmh ، negar_karimi6 ، پدی ، Rebekaa ، mazerati ، Alirezaa2013
دوستانی که ویزاشونوگرفتن لطفایه بارنگاش کنید چرامن یه ستاره شوهرم دوستاره داره
میخوام ببینم همه همینجورن یعنی زنایه ستاره مردهادوستاره چون چندتاازدوستامم که زن هستن همینومیگن خودمون یه ستاره مردامون دوستاره
ماشالا توسفارت هم ستاره هاروبه خودشون اختصاص دادن
این سوالم ازنگرانی نیستاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا چون جای نگرانی نیست همینجوری کنجکاویمه و سردراوردن ازاین قضایا
تشکر کنندگان: sh-p ، SHABAH51 ، nika ، mehdi389 ، Rebekaa ، mazerati ، daad ، اریوبرزن
(2013-09-02 ساعت 12:23)nima-92 نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 11:38)mehdi389 نوشته:  سلام دوستان هنوز ابوظبی شروع نکرده نمی دونم پس کی می خواد شروع کنه..........................................
امیدوارم امروز هممون شاد کنهههههههههههههه........................
خداااااااااااااااااااااااااااااا
انشاله.منتظریم بیصبرانهRolleyes
اینم یه عالمه انرژی مثبت بعد از 42 روز انتظار
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**92/ 2 نفر /کارنت:10می2013/مصاحبه:22جولای2013ابوظبی
کلیر:2سپتامبر2013/دریافت ویزا28سپتامبر2013/ ورود به آمریکا 27فوریه2014/ساکن شمال ویرجنیا(منطقه استرلینگ)
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، negar_karimi6 ، ali 2013 ، parastoo500 ، 5ina ، Rebekaa ، SHABAH51 ، Hedieh20 ، mazerati ، roham2012 ، daad
سلام دوستان من همین الان آپدیت شدم هم خودم و هم همسرم ولی هنوز کلیر نکردندSmile
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
من متوجه شدم بخاطر ایمیلی که زده بودم سفارت و امروز جواب دادن آپدیت کردند.......گفتند هنوز مراحل اداری تمام نشدهSadSadSadSad
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تشکر کنندگان: nika ، 5ina ، پدی ، deineath ، e76779 ، Rebekaa ، houmanmir ، alirezass ، lilistar ، mazerati ، daad ، اریوبرزن ، n51 ، Alirezaa2013
چشام در اومد از بس که صفحه سفارت ابوظبی رو رفرش کردم
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کلیر:2سپتامبر2013/دریافت ویزا28سپتامبر2013/ ورود به آمریکا 27فوریه2014/ساکن شمال ویرجنیا(منطقه استرلینگ)
تشکر کنندگان: 5ina ، پدی ، e76779 ، Rebekaa ، SHABAH51 ، alihmh ، roham2012 ، daad ، n51 ، negar_karimi6
همش تا 30 سپتامبر وقت مونده برای ویزا صادر کردن اینا دیگه کی میخوان مارو کلیر کنن که بریم ویزا بگیریم عجب گرفتاری شدیم بخدا نزدیکه 3 ماه از زندگی اوفتادم .
تاریخ مصاحبه 11 june
شماره کیس: 2013as00006xxx
2013as6xxx - تاریخ مصاحبه : 11 june - ایروان - تاریخ آخرین آپدیت : 19 september به زور ایمیل

تشکر کنندگان: mehdi389 ، nika ، Rebekaa ، e76779 ، mazerati ، roham2012 ، daad ، n51 ، negar_karimi6
(2013-09-02 ساعت 12:30)azar1348 نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 12:26)sh-p نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 12:03)azar1348 نوشته:  دوستان کسی هست سه شنبه هفته پیش پاس تحویل سفارت ابوظبی داده باش ویزاروگرفتن یا نه اخه ماپاس تحویل دادیم ولی تاالان هیچ خبری نیست
استرس ونگرانی کارهای روزمره ام مختل کرده

سلام آذر جان نگران نباش Smile بابا اين بنده خداها تازه از مرخصي برگشتنBig Grin زود كارتون را راه مي اندازندTongueTongueTongueBig GrinBig Grin
مرسی عزیزم ممنون

اذر خانم شما دائم سايت رو چك كنين هر وقت ايشو شدين روز بعدش ويزا تون رو ميگيرين
موفق باشين
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
تشکر کنندگان: nika ، Rebekaa ، daad ، n51 ، Alirezaa2013 ، negar_karimi6
اگه امروز تا آخر وقت هم هیچ اتفاقی در سایت ابوظبی نیفته شاید بشه اینطوری نتیجه گرفت که اطلاعات از جایی که باید بهشون میرسیده نرسیده که احتمالا علتشم تعطیلی مرکز اصلی بوده بنابر این ابوظبی اطلاعاتش رفرش نشده
تشکر کنندگان: e76779 ، houmanmir ، mazerati ، roham2012 ، daad ، n51 ، negar_karimi6
اقا فکر کنم من کلیر شدم اگه اشتباه میکنم یکی بهم بگه
اینم متنش
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
[quote='nika' pid='406593' dateline='1378114456']
اقا فکر کنم من کلیر شدم اگه اشتباه میکنم یکی بهم بگه
اینم متنش
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به افتخارش بزن اون دست قشنگه رو
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
مبارکهههههههههههه هورررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااا ......
ولی ما که رفتیم تا روزهای دیگهSad
تشکر کنندگان: nika ، SHABAH51 ، sh-p ، DIVE ، Ehsan1358 ، Rebekaa ، far572000 ، lonelyman ، 5ina ، yalda91 ، mazerati ، daad ، رجبعلی ، Alirezaa2013 ، negar_karimi6

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان