کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-02 ساعت 13:57)omidt10 نوشته:  همش تا 30 سپتامبر وقت مونده برای ویزا صادر کردن اینا دیگه کی میخوان مارو کلیر کنن که بریم ویزا بگیریم عجب گرفتاری شدیم بخدا نزدیکه 3 ماه از زندگی اوفتادم .
تاریخ مصاحبه 11 june
شماره کیس: 2013as00006xxx
دوست خوبم ، می گی سه ماه؟ فقط سه ماه؟ به معیار بروبچه های مهاجرسرا سه ماه یعنی به اندازه یک عطسه کردن! اگه بدونی خیلی از بچه های اینجا چه سرنوشت هایی داشتن خدا رو شکر می کنی که فقط سه ماهه درگیرش شدی! خود من فقط یک ساله که بالاجبار از کارم کنار کشیدم. نزدیک دوماهه که آواره خونه قوم و خویش شدیم و خیلی ماجراهای دیگه ای که نمی شه و لازم نیست بگم. پس دل شیر داشته باش و اصلاً نگران نشو Smile
شک نکن که توی همین یک ماه کلیر می شی و بعدش هم دیگه بگو و بخند و شادی و سفر و آینده درخشان نصیب ات می شه Rolleyes
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-09-02 ساعت 14:04)nika نوشته:  اقا فکر کنم من کلیر شدم اگه اشتباه میکنم یکی بهم بگه
اینم متنش
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
تبریک می گم.هوررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااا
کیس **101/3 نفر/ابوظبی/مصاحبه 12 اگوست
تشکر کنندگان: nika ، mehdi389 ، SHABAH51 ، alihmh ، sh-p ، e76779 ، DIVE ، Ehsan1358 ، ali1982 ، Rebekaa ، پدی ، mazerati ، roham2012 ، daad ، رجبعلی ، Alirezaa2013 ، negar_karimi6
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا تبریک به nika ی عزیز
بالاخره ابوظبی یه تکونی خورد
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin اینم یه هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
**92/ 2 نفر /کارنت:10می2013/مصاحبه:22جولای2013ابوظبی
کلیر:2سپتامبر2013/دریافت ویزا28سپتامبر2013/ ورود به آمریکا 27فوریه2014/ساکن شمال ویرجنیا(منطقه استرلینگ)
هورااااااااااااااااااااااااااااا برای nika عزیز
نیکا جان از بس امروز رفرش کردی و انرژی مثبت فرستادی کلیر شدی..تبریک
خیلی مبارک ات باشه...بهترین ها ، آرزوی من برای توست

-چه حالی میده توی این روز تعطیل و سوت و کور کلیر شدن دوستان

SmileSmileSmileSmile
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
دوستان منم رفرش کردم ولی به من جواب ایمیلم رو دادندو میگن هنوز مراحل اداری ادامه دارهSadSadSad
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، sh-p ، Rebekaa ، پدی ، 5ina ، mazerati ، roham2012 ، Ehsan1358 ، daad ، n51 ، رجبعلی ، Alirezaa2013 ، negar_karimi6
(2013-09-02 ساعت 14:19)nika نوشته:  Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin اینم یه هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

مباركه nika جان وهورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: mehdi389 ، SHABAH51 ، alihmh ، e76779 ، DIVE ، Ehsan1358 ، Rebekaa ، پدی ، 5ina ، mazerati ، roham2012 ، daad ، رجبعلی ، negar_karimi6
(2013-09-02 ساعت 14:04)nika نوشته:  اقا فکر کنم من کلیر شدم اگه اشتباه میکنم یکی بهم بگه
اینم متنش
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
آره عزيزم كيلير شدي، مباركه،زودتر فقط اقدام كن

[quote='nika' pid='406593' dateline='1378114456']
اقا فکر کنم من کلیر شدم اگه اشتباه میکنم یکی بهم بگه
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
ببخشيد آيا sk89 هم كلير شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: mehdi389 ، Rebekaa ، SHABAH51 ، پدی ، 5ina ، nika ، mazerati ، daad ، negar_karimi6
(2013-09-02 ساعت 14:20)SHABAH51 نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااا برای nika و sk89 عزیز
sk89 جان خیلی مبارک ات باشه...بهترین ها ، آرزوی من برای هردوی شماست

SmileSmileSmileSmile

خدا از دهنت بشنوه داداش من کی کلیر شدم؟هورا کشیدم برای نیکا جان .ایشالله نوبت ما هم میرسهSmile
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
(2013-09-02 ساعت 14:45)SK89 نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 14:20)SHABAH51 نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااا برای nika و sk89 عزیز
sk89 جان خیلی مبارک ات باشه...بهترین ها ، آرزوی من برای هردوی شماست

SmileSmileSmileSmile

خدا از دهنت بشنوه داداش من کی کلیر شدم؟هورا کشیدم برای نیکا جان .ایشالله نوبت ما هم میرسهSmile

انشالله/ خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من نمیدونم اینا دیگه کی میخوان مارو کلیر کنن دیگه چیزی نمونده تا 30 سپتامبر یه زمانی هم باید بدن که ما فرصت داشته باشیم بریم سفارت الان من نزدیک 3 ماهه منتظرم از زندگی اوفتادم به خدا خسته شدم دیگه. خدا بگم چیکارشون کنه .

case number :2013as00006xxx
تاریخ مصاحبه : 11 june
ارمنستان
2013as6xxx - تاریخ مصاحبه : 11 june - ایروان - تاریخ آخرین آپدیت : 19 september به زور ایمیل

تشکر کنندگان: e76779 ، Mehrdadordi ، Rebekaa ، mehdi389 ، پدی ، shatsi ، Ehsan1358 ، daad ، n51 ، negar_karimi6
دوستانی که از ابوظبی اسمشون در اومده
تبریک
انشاله با خوشی و عاقبت بخیری
اما یه سوال
چند تا اسم امروز از ابوظبی اعلام شده؟
تشکر کنندگان: far572000 ، e76779 ، Rebekaa ، mehdi389 ، پدی ، mezamo ، Ehsan1358 ، daad ، negar_karimi6
اگه بخوان کلیر کنن تو همین یک ماه که تا 30 سپتامبر مونده باید انجام بدن دیگه نه؟
2013as6xxx - تاریخ مصاحبه : 11 june - ایروان - تاریخ آخرین آپدیت : 19 september به زور ایمیل

تشکر کنندگان: Rebekaa ، mehdi389 ، پدی ، lonelyman ، Ehsan1358 ، daad ، اریوبرزن ، negar_karimi6
به نظرتون برم سفارت با شوهرم 8ماه شدتو چکم
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر
تشکر کنندگان: mehdi389 ، پدی ، Aida.s ، Rebekaa ، lonelyman ، Ehsan1358 ، e76779 ، daad ، رجبعلی ، Alirezaa2013 ، negar_karimi6

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان