کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
خدایا...............

++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
(2013-09-04 ساعت 10:36)سونا نوشته:  دوستان کس میدونه فرم 9 سوالی باعث تسریع در پرسه کلیر می شه یا اینکه برعکس

بعضی ها می گن سریعتر ولی راجع به ما , خانومم فرم نه سوالی گرفت ما کلیر شدیم ایشون هنوز نهSad
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: b_argi ، mehdi389 ، azar1348 ، zohre02 ، sadeghi897 ، Rebekaa ، daad ، Alirezaa2013
(2013-09-04 ساعت 10:35)A.d نوشته:  سلام
یه ایمیل از سفارت آنکارا 27 آگوست برای همسرم درمورد سربازی (طول دوره و...) پرسیدن با اینکه همون روز پاسخ دادیم باز به تاریخ 3 سپتامبر همون ایمیل رو برای من فرستادن و من هم همون جوابو براشون فرستادم به نظر شما این چه معنی دارهSmile
-هردو مون به تاریخ 3 سپتامبر آپدیت شدیم.

شما از سفارت پرسيدين كه جوابتونو دريافت كردن آيا ؟؟
CN:2013AS89** | Ankara | 2nd week of July |
Clearance: 17 Sep | visa: 20 Sep
تشکر کنندگان: azar1348 ، mehrdad pharm ، Mehrdadordi ، Rebekaa ، daad
دوستان من امروز به تاریخ 04 سپتامبر آپدیت شدم.. دیروز هم آپدیت شده بودم.. برنده اصلی همسرم و دختر کوچولوم هنوز روی 6 آگوست گیر کردن..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: nasim19 ، b_argi ، AsemanAbee ، mamalino10 ، azar1348 ، hsevensky2013 ، zohre02 ، mehdi didam ، SK89 ، sadeghi897 ، پدی ، alihmh ، ikamaly ، Rebekaa ، daad ، Alirezaa2013
(2013-09-04 ساعت 11:12)مهرنگار نوشته:  دوستان من امروز به تاریخ 04 سپتامبر آپدیت شدم.. دیروز هم آپدیت شده بودم.. برنده اصلی همسرم و دختر کوچولوم هنوز روی 6 آگوست گیر کردن..

تبريك دوست عزيز. احتمالأ پروسه همسر و كوچولوتون همون ٦ آگوست تمام شده و مال شما هم در شرف اتمام ميباشد. ديگه چيزي به كلير شدنتون نمونده.Smile
CN:2013AS89** | Ankara | 2nd week of July |
Clearance: 17 Sep | visa: 20 Sep
(2013-09-04 ساعت 11:12)مهرنگار نوشته:  دوستان من امروز به تاریخ 04 سپتامبر آپدیت شدم.. دیروز هم آپدیت شده بودم.. برنده اصلی همسرم و دختر کوچولوم هنوز روی 6 آگوست گیر کردن..

ﺍﻧﺸﺎﺍﻟﻪ ﻫﻮﺭﺍ ﺷﺪﯾﻦ ﺭﻓﺖ
ﻟﯿﺴﺖ ﺑﻌﺪﯼ ﺁﻧﮑﺎﺭﺍ ﻫﺴﺘﯿﻦ ﺑﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺧﺪﺍ
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: azar1348 ، mehdi389 ، hsevensky2013 ، roham2012 ، mehdi didam ، zohre02 ، sadeghi897 ، ikamaly ، Rebekaa ، daad ، Alirezaa2013
(2013-09-04 ساعت 11:20)Sonaen60 نوشته:  

تبريك دوست عزيز. احتمالأ پروسه همسر و كوچولوتون همون ٦ آگوست تمام شده و مال شما هم در شرف اتمام ميباشد. ديگه چيزي به كلير شدنتون نمونده.Smile

خیلی ممنون . ایشالا همینطوریه که می فرماین ..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: azar1348 ، mehdi389 ، b_argi ، Sonaen60 ، hsevensky2013 ، mehrdad pharm ، SK89 ، AsemanAbee ، soruosh ، zohre02 ، Niushagh ، Rebekaa ، daad
سلام دوستان از ابوظبی کسی امروز آپدیت شده یا کلیر؟
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: roham2012 ، AsemanAbee ، zohre02 ، azar1348 ، پدی ، Rebekaa ، daad
(2013-09-04 ساعت 11:32)mehdi389 نوشته:  سلام دوستان از ابوظبی کسی امروز آپدیت شده یا کلیر؟
آقا مهدی تا فعلا که نه ...
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: roham2012 ، zohre02 ، azar1348 ، Rebekaa ، daad
Dear Sefarats
Hi. How are you? Don’t be tired ye vaghta. What are you doing really? Months has passed and passed but you are doing yalali talali! We sat and thought to ourselves about clearance process, when I say 'we' I am talking about many gonde and hesabi persons who are kasi for ourselves inja , but we came to the conclusion that this process is a very very KASHKI things. Do you know what is kashk? Kashk is something like dried yogurt. We are subing it for months. Inshala your work also gir bekone pishe us then we will give you some to sub!
I have written many letters to you ghablana but may be this is the last one. Last one ….
I am telling you that go and add yourself and clear the rest of us. We are not allaf of you be khoda. Even I don’t have hal and hosele to kalkal you and write a good letter.pas be human please .please.please.
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
همه دارن میرن کسی دور و برم نیست
دلم می خواد حس کلیر شدن را تجربه کنم. اما چه فایده؟؟؟!!!
فقط آپدیت های الکی . . .
(2013-09-04 ساعت 11:43)linuxer نوشته:  همه دارن میرن کسی دور و برم نیست
فقط آپدیت های الکی . . .

فکر کنم وقتی هم کلیر میشیم دیگه کسی نیست هورا بکشه..
2013AS00091XX - کنسولگری: آنکارا.. تغییر به ایروان - 3 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 24 جولای با ایمیل
کارنتی: 10 می
مصاحبه: اول جولای
کلیر: 17 سپتامبر.. ولی.. ویزا تمام شد!
(2013-09-04 ساعت 11:39)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 11:32)mehdi389 نوشته:  سلام دوستان از ابوظبی کسی امروز آپدیت شده یا کلیر؟
آقا مهدی تا فعلا که نه ...

سلام، ایشالا به زودی درست میشه و مهمون کلیر میشیم ( انرژی مثبت)TongueSmile
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، Nasimmmm ، Rambod ، b_argi ، hsevensky2013 ، zohre02 ، AsemanAbee ، Texassy ، e76779 ، dove ، sh-p ، azar1348 ، پدی ، mamalino10 ، Rebekaa ، daad
(2013-09-04 ساعت 11:45)babash نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 11:43)linuxer نوشته:  همه دارن میرن کسی دور و برم نیست
فقط آپدیت های الکی . . .

فکر کنم وقتی هم کلیر میشیم دیگه کسی نیست هورا بکشه..

[عکس: 96020308429366158944.jpg]
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

(2013-09-04 ساعت 11:39)Szsanazsz نوشته:  
Dear Sefarats
Hi. How are you? Don’t be tired ye vaghta. What are you doing really? Months has passed and passed but you are doing yalali talali! We sat and thought to ourselves about clearance process, when I say 'we' I am talking about many gonde and hesabi persons who are kasi for ourselves inja , but we came to the conclusion that this process is a very very KASHKI things. Do you know what is kashk? Kashk is something like dried yogurt. We are subing it for months. Inshala your work also gir bekone pishe us then we will give you some to sub!
I have written many letters to you ghablana but may be this is the last one. Last one ….
I am telling you that go and add yourself and clear the rest of us. We are not allaf of you be khoda. Even I don’t have hal and hosele to kalkal you and write a good letter.pas be human please .please.please.

Big GrinBig GrinBig Grin
ساناز یاد بیات و بچه ها افتادم که هر وقت از این نامه ها می نوشتی کلی سوژه میشد ،ممنون که بعد از مدتها خندوندیم
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان