موضوعها: 0
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
دو قدم مانده به صبح
دو قدم مانده به دیدار طلوع خورشید
دو قدم مانده به صبحی که در آن باکی نیست.
دو قدم مانده به ویرانی زندان زمان
دو قدم مانده به صبحی که سرآغاز سلامی دگر است
من و تو قفل صندوقچه گنج نهانیم
که در آن وسوسه شوق رسیدن به سحرگاه امید است.
به امید کلیر شدن همه ...
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-04 ساعت 09:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-04 ساعت 09:06 توسط mamalino10.)
خدایا، تو رو به بزرگیت قسم، منتظرسرا رو امروز سبز سبز کن و بذار بعد این مدت، یه شب این بچه ها راحت سر رو بالششون بذارن.
15 شب بود که نخوابیده بودم. دیروز که کلیر شدم کل روز رو به خودم می گفتم امشب رو دیگه راحت و بدون دغدغه می خوابم. ولی زهی خیال باطل...
دیشب هم مثل شبای گذشته... تا خود صبح که آماده شدم بیام سر کار، مدام اسم دوستای خوبم تو مخم رژه می رفتن. تا linuxer میرفت کنار، shabah میومد سراغم، تا شبح میرفت و براش دعا می کردم Mehdi عزیز میومد، تا مهدی می رفت، mrbonbon نوبتش میشد، بعد نوبت Bigharar میرسید، بعد Asemaneabi بعد SK89 بعد مهرنگار بعد Sh-p بعد .... و همه و همه دوستانی که تو این دو هفته باهاشون زندگی کردم، سر آخر هم که پدی عزیز اومد و سراغم و دیگه بغضم ترکید.
4 ساله که درگیر پروسه مهاجرتم و هر روز بدون استثنا روزی 2، 3 ساعت تو ApplyAbroad پرسه میزنم و مطلب می خونم. تا سال پیش که شانس برنده شدن لاتاری نصیبم شد. اومدم به این فروم، بازم مثل سابق همون 2، 3 ساعت بود. منتها کشور جدید، هدف جدید، دوستای جدید... از پر کردن اولیه فرمها و ارسالشون که دوستان خیلی بهم کمک کردن، تا تاپیک نامه اول و کارنت شدن و نامه دوم و انتظار برای مصاحبه و سفر به امارات و .... و حتی پستهای بسیار مفید RS232 که آدم از خوندنشون سیر نمیشه...
حالا بعد 4 سال انتظار و کسب تجربه، می تونم به راحتی اون 4 سال رو بذارم یه طرف ، و این 2 هفته رو هم یه طرف... بعضی وقتها با خودم می گفتم این کسایی که کلیر شدن چرا راحتمون نمیذارن و دست از سرمون بر نمی دارن؟ آخه چی می خوان از جون این تاپیک؟ امثال خانم کریمی ، آقای فضلی و غیره که وجودشون خیلی محسوس و پررنگ و انرژی زای برای این تاپیک. واقعاً چرا؟؟؟؟!!!
ولی حالا خوب می فهمم چراشو...
درسته، زمانی که من اینجا بودم خیلی کم بود، آره، 2 هفته کجا و 200 روز کجا؟!! ولی این تاپیک اینقد قشنگ و پر انرژیه که من رو معتاد خودش کرده و هر 10 دقیقه یه بار هر جا که باشم با گوشیم on میشم و چکش می کنم. همه چی اینجا یه رنگ و بوی دیگه ای داره. حتی قهر و آشتیاش هم دوست داشتنیه. قضیه رنگ و فونت و .... حتی همونش هم برام جذاب بود و با اینکه (به عنوان کسی که کار و حرفه ام طراحی سایته) حق رو با مدیران می دونستم و همه اون چیزایی رو که مدیران می گفتم جز اصول برنامه نویسی وبه ، ولی واسه سایر دوستان خیلی ناراحت می شدم که چرا تو این استرس زیاد باید برن تو یه چارچوب خاص و محدود کننده؟! همین الانم که اینا رو تایپ می کنم، اشک تو چشمام حلقه زده و دلم واسه اون بحثا تنگ شده...
یه ماه دیگه، همه چی تموم میشه و همه دوستان عزیز کلیر میشن. اینو مطمئنم بچه ها. چنان انرژی از این تاپیک میاد بیرون که هر کی بهش اعتقاد داشته باشه حتماً کلیر میشه. حتمااااااااااً
ولی می دونم بعد این یه ماه این دوستی و ارتباطی که بین بچه ها بوجود اومده رو هیچی نمی تونه خدشه دار کنه ، حتی اگه این ارتباط همیشه و همیشه همینطور مجازی باقی بمونه.
از تمام دوستای خوبم که غر غرای (قر قر) من رو این مدت تحمل کردن، بهم انرژی و امید دادن و در نهایت بهم تبریک گفتن و بهم رتبه دادن تشکر می کنم و ازشون این خواهش رو دارم که اجازه بدن من تا آخر عمر این تاپیک مهمونشون و در کنارشون باشم که الان دیگه این تاپیک جزیی از زندگیمه و به این راحتیا ازش بیرون نمیره.
هر روز و هر لحظه دعاتون می کنم و آرزوی اون چیزی رو میکنم که از ته دلتون آرزوش رو دارین...
برادر کوچیکه همتون - محمد
کیس نامبر: 2013AS100## - قبولی نوبت دوم - 1 نفر - ارسال مدارک با ایمیل 19 نوامبر - مصاحبه 19 آگوست ابوظبی - آپدیت 28 آگوست - کلیر 3 سپتامبر - ویزا 12 سپتامبر - کالیفرنیا
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-04 ساعت 09:01)mamalino10 نوشته: خدایا، تو رو به بزرگیت قسم، منتظرسرا رو امروز سبز سبز کن و بذار بعد این مدت، یه شب این بچه ها راحت سر رو بالششون بذارن.
15 شب بود که نخوابیده بودم. دیروز که کلیر شدم کل روز رو به خودم می گفتم امشب رو دیگه راحت و بدون دغدغه می خوابم. ولی زهی خیال باطل...
دیشب هم مثل شبای گذشته... تا خود صبح که آماده شدم بیام سر کار، مدام اسم دوستای خوبم تو مخم رژه می رفتن. تا linuxer میرفت کنار، shabah میومد سراغم، تا شبح میرفت و براش دعا می کردم Mehdi عزیز میومد، تا مهدی می رفت، mrbonbon نوبتش میشد، بعد نوبت Bigharar میرسید، بعد Asemaneabi بعد SK89 بعد مهرنگار بعد Sh-p بعد .... و همه و همه دوستانی که تو این دو هفته باهاشون زندگی کردم، سر آخر هم که پدی عزیز اومد و سراغم و دیگه بغضم ترکید.
4 ساله که درگیر پروسه مهاجرتم و هر روز بدون استثنا روزی 2، 3 ساعت تو ApplyAbroad پرسه میزنم و مطلب می خونم. تا سال پیش که شانس برنده شدن لاتاری نصیبم شد. اومدم به این فروم، بازم مثل سابق همون 2، 3 ساعت بود. منتها کشور جدید، هدف جدید، دوستای جدید... از پر کردن اولیه فرمها و ارسالشون که دوستان خیلی بهم کمک کردن، تا تاپیک نامه اول و کارنت شدن و نامه دوم و انتظار برای مصاحبه و سفر به امارات و .... و حتی پستهای بسیار مفید RS232 که آدم از خوندنشون سیر نمیشه...
حالا بعد 4 سال انتظار و کسب تجربه، می تونم به راحتی اون 4 سال رو بذارم یه طرف ، و این 2 هفته رو هم یه طرف... بعضی وقتها با خودم می گفتم این کسایی که کلیر شدن چرا راحتمون نمیذارن و دست از سرمون بر نمی دارن؟ آخه چی می خوان از جون این تاپیک؟ امثال خانم کریمی ، آقای فضلی و غیره که وجودشون خیلی محسوس و پررنگ و انرژی زای برای این تاپیک. واقعاً چرا؟؟؟؟!!!
درسته، زمانی که من اینجا بودم خیلی کم بود، آره، 2 هفته کجا و 200 روز کجا؟!! ولی این تاپیک اینقد قشنگ و پر انرژیه که من رو معتاد خودش کرده و هر 10 دقیقه یه بار هر جا که باشم با گوشیم on میشم و چکش می کنم. همه چی اینجا یه رنگ و بوی دیگه ای داره. حتی قهر و آشتیاش هم دوست داشتنیه. قضیه رنگ و فونت و .... حتی همونش هم برام جذاب بود و با اینکه (به عنوان کسی که کار و حرفه ام طراحی سایته) حق رو با مدیران می دونستم و همه اون چیزایی رو که مدیران می گفتم جز اصول برنامه نویسی وبه ، ولی واسه سایر دوستان خیلی ناراحت می شدم که چرا تو این استرس زیاد باید برن تو یه چارچوب خاص و محدود کننده؟! همین الانم که اینا رو تایپ می کنم، اشک تو چشمام حلقه زده و دلم واسه اون بحثا تنگ شده...
یه ماه دیگه، همه چی تموم میشه و همه دوستان عزیز کلیر میشن. اینو مطمئنم بچه ها. چنان انرژی از این تاپیک میاد بیرون که هر کی بهش اعتقاد داشته باشه حتماً کلیر میشه. حتمااااااااااً
ولی می دونم بعد این یه ماه این دوستی و ارتباطی که بین بچه ها بوجود اومده رو هیچی نمی تونه خدشه دار کنه ، حتی اگه این ارتباط همیشه و همیشه همینطور مجازی باقی بمونه.
از تمام دوستای خوبم که غر غرای (قر قر) من رو این مدت تحمل کردن، بهم انرژی و امید دادن و در نهایت بهم تبریک گفتن و بهم رتبه دادن تشکر می کنم و ازشون این خواهش رو دارم که اجازه بدن من تا آخر عمر این تاپیک مهمونشون و در کنارشون باشم که الان دیگه این تاپیک جزیی از زندگیمه و به این راحتیا ازش بیرون نمیره.
هر روز و هر لحظه دعاتون می کنم و آرزوی اون چیزی رو میکنم که از ته دلتون آرزوش رو دارین...
مطمئنا تو این روزهای آخر همه چی درست میشه شک نکنید
شماره کیس ++2013as104 تعداد 4 نفر تاریخ رویت قبولی 1 می 2013
تاریخ ارسال مدارک 7 می مصاحبه هفته دوم آگوست ایروان تاریخ کلیر شدن 31 augتاریخ دریافت ویزا 9 سپتامبر تاریخ ورود به امریکا 8 فوریه 2014 ساکن سن دیه گو
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-04 ساعت 09:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-04 ساعت 09:18 توسط مهرنگار.)
(2013-09-04 ساعت 09:01)mamalino10 نوشته: خدایا، تو رو به بزرگیت قسم، منتظرسرا رو امروز سبز سبز کن و بذار بعد این مدت، یه شب این بچه ها راحت سر رو بالششون بذارن.
محمد عزیر برادر بزرگوار این تاپیک از اینکه کلیر شدی بسیار خوشحال شدم و از اینکه با این شوق و اشتیاق از ته دل حرفاتو زدی و سر صبح این همه بهمون انرژی دادی به نوبه خودم ازت تشکر میکنم... انشالله در همه مراحل زندگی ات موفق و پیروز باشی و به قول خودت حداقل تو این فضای مجازی این دوستی پر رنگ، پایدار باشه..
مهرداد
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز, من گه گاه میبینم که بعضی از دوستان میگن تا 15 سپتامبر وقت دارند که ویزاشون رو بگیرند.... من که سر در نیاوردم.. مگر تا آخر سپتامبر وقت نداریم که ویزا بگیریم؟؟
**Case no:58
Applicants:2
Date of interview:16April
Consular :Kuala lumpur
Destination:Tx,Houston.
Status: visa issued
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
بچه ها راستی یکی از دوستان ما که خانم و آقای مسنی هستند و عضو مهاجرسرا هم نیستند پارسال دسامبر رفته بودن آنکارا برای مصاحبه و کلیرنس خوردن و برگه آبی گرفتن و تا 8 ماه اصلا هیچ خبری نبود نه آپدیتی نه کلیری خلاصه بعد از 8 ماه تازه با 2 -3 بار آپدیت خانمشون کلیر شد و همسرشون نه دیگه خانمه تصمیم گرفت بره برای تجدید مدیکال که یهو دیدن ستارشون برداشته شد و همین هفته قرار شد برن برای تجدید مدیکال و گرفتن ویزاها پس همه امیدوار باشین که کلیر میشین نگران نباشید .
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روز
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
ایروان !!! ای داد / ای داد / ای داد
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
من هی فکر میکردم اینا دارن دنبال چیه من میگردن که من کلیر نشدم تا حالا؟
هر چی کاوش کردم دیدم هیچی نیست
بعد به این نتیجه رسیدم که پروسه AP واقعا پروسه ایه که میتونه به خاطر هیچی طولانی بشه. اگر یکی 10 دقیقه مرخصی بگیره تو یه روز ممکنه AP من 10 روز زمانش جابجا بشه. این حقیقت داره
به نظرم بهتره زیاد نگران نباشیم
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-04 ساعت 09:53)PARVIN_OMID نوشته: سلام و صبح بخیر
امیدوارم امروز روزی پرکلیر برای تمام سفارتها باشه منتظر هورای سبزتان هستم .
دوستان عزیزم دیروز ( سه شنبه ) ساعت 11:30 همسرم پاسارو تحویل سفارت داد و بعد از ظهر ساعت 5 هر دو آپدیت شدیم جالبه که همون موقع ایمیلی برام اومد که در جواب ایمیلی که من یک هفته قبل از کلیرشدنمون بهشون زده بودم و ابراز نگرانی کرده بودم و گفته بودم بابا تکلیف ما چیه همه نگرانن و چیزی تا پایان سپتامبر نمونده 

و اونها هم زحمت کشیده بودن و تو ایمیل ضمن تبریک اعلام کردن پروسه اداریتون تموم شده و تشریف بیارین .
بابا ما که صبح تشریفمونو اورده بودیم سفارت و پاسارو داده بودیم . این دیگه چه وضعیه ؟!
حالا دیگه ناشکری نکنین...مبارکتون باشه.
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
اي دوستان..... يعني شما ميگين بالاخره اين شوهر ما كلير ميشه بياد اينجا؟؟؟؟؟ من چرا اينقدر نااميد و خسته ام آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟ به خدا اينقدر نااميد شدم كه امروز داشتم فكر ميكردم اگه محمد كلير نشه برگردم ايران چون اينجا واقعا سرسام گرفتم با دو تا نوجوون ....
خدايا يه كم لطفا من رو هم ببين....
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-04 ساعت 10:24)joody نوشته: اي دوستان..... يعني شما ميگين بالاخره اين شوهر ما كلير ميشه بياد اينجا؟؟؟؟؟ من چرا اينقدر نااميد و خسته ام آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟ به خدا اينقدر نااميد شدم كه امروز داشتم فكر ميكردم اگه محمد كلير نشه برگردم ايران چون اينجا واقعا سرسام گرفتم با دو تا نوجوون ....
خدايا يه كم لطفا من رو هم ببين....
صبر داشته باشین.. اون هم درست میشه.. دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره..
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
با هم شروعش کردیم
خوب وسطاش اقتضای شرایط یکی زودتر رفت یکی دیر تر
، اما پایان مرحله اول مهاجرت ، که همون گرفتن ویزاها هست، منتظریم
تا همه بگیرین
مطمئن هستم که می گیرید.
و با هم تمومش می کنیم
و بازم با چند ماه تفاوت مرحله دوم مهاجرت رو همه با هم و در کنار هم شروع می کنیم.
دی
خنده روی لباتون فراموش نشه
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یه ایمیل از سفارت آنکارا 27 آگوست برای همسرم درمورد سربازی (طول دوره و...) پرسیدن با اینکه همون روز پاسخ دادیم باز به تاریخ 3 سپتامبر همون ایمیل رو برای من فرستادن و من هم همون جوابو براشون فرستادم به نظر شما این چه معنی داره
-هردو مون به تاریخ 3 سپتامبر آپدیت شدیم.
انكارا/1می 2012 کارنت:13مارچ 2013مصاحبه:22می2013صورتي/2نفرمقصد:لوس انجلس كيس نامبر:€€65 آپدیت نفر اول24می و 1,27آگوست- آپدیت نفردوم31می8,12,15,20,23,27آگوست09.06.03,17-Sep هردو
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کس میدونه فرم 9 سوالی باعث تسریع در پرسه کلیر می شه یا اینکه برعکس