کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-04 ساعت 09:01)mamalino10 نوشته:  خدایا، تو رو به بزرگیت قسم، منتظرسرا رو امروز سبز سبز کن و بذار بعد این مدت، یه شب این بچه ها راحت سر رو بالششون بذارن.
15 شب بود که نخوابیده بودم. دیروز که کلیر شدم کل روز رو به خودم می گفتم امشب رو دیگه راحت و بدون دغدغه می خوابم. ولی زهی خیال باطل...
دیشب هم مثل شبای گذشته... تا خود صبح که آماده شدم بیام سر کار، مدام اسم دوستای خوبم تو مخم رژه می رفتن. تا linuxer میرفت کنار، shabah میومد سراغم، تا شبح میرفت و براش دعا می کردم Mehdi عزیز میومد، تا مهدی می رفت، mrbonbon نوبتش میشد، بعد نوبت Bigharar میرسید، بعد Asemaneabi بعد SK89 بعد مهرنگار بعد Sh-p بعد .... و همه و همه دوستانی که تو این دو هفته باهاشون زندگی کردم، سر آخر هم که پدی عزیز اومد و سراغم و دیگه بغضم ترکید.

4 ساله که درگیر پروسه مهاجرتم و هر روز بدون استثنا روزی 2، 3 ساعت تو ApplyAbroad پرسه میزنم و مطلب می خونم. تا سال پیش که شانس برنده شدن لاتاری نصیبم شد. اومدم به این فروم، بازم مثل سابق همون 2، 3 ساعت بود. منتها کشور جدید، هدف جدید، دوستای جدید... از پر کردن اولیه فرمها و ارسالشون که دوستان خیلی بهم کمک کردن، تا تاپیک نامه اول و کارنت شدن و نامه دوم و انتظار برای مصاحبه و سفر به امارات و .... و حتی پستهای بسیار مفید RS232 که آدم از خوندنشون سیر نمیشه...
حالا بعد 4 سال انتظار و کسب تجربه، می تونم به راحتی اون 4 سال رو بذارم یه طرف ، و این 2 هفته رو هم یه طرف... بعضی وقتها با خودم می گفتم این کسایی که کلیر شدن چرا راحتمون نمیذارن و دست از سرمون بر نمی دارن؟ آخه چی می خوان از جون این تاپیک؟ امثال خانم کریمی ، آقای فضلی و غیره که وجودشون خیلی محسوس و پررنگ و انرژی زای برای این تاپیک. واقعاً چرا؟؟؟؟!!!
ولی حالا خوب می فهمم چراشو...
درسته، زمانی که من اینجا بودم خیلی کم بود، آره، 2 هفته کجا و 200 روز کجا؟!! ولی این تاپیک اینقد قشنگ و پر انرژیه که من رو معتاد خودش کرده و هر 10 دقیقه یه بار هر جا که باشم با گوشیم on میشم و چکش می کنم. همه چی اینجا یه رنگ و بوی دیگه ای داره. حتی قهر و آشتیاش هم دوست داشتنیه. قضیه رنگ و فونت و .... حتی همونش هم برام جذاب بود و با اینکه (به عنوان کسی که کار و حرفه ام طراحی سایته) حق رو با مدیران می دونستم و همه اون چیزایی رو که مدیران می گفتم جز اصول برنامه نویسی وبه ، ولی واسه سایر دوستان خیلی ناراحت می شدم که چرا تو این استرس زیاد باید برن تو یه چارچوب خاص و محدود کننده؟! همین الانم که اینا رو تایپ می کنم، اشک تو چشمام حلقه زده و دلم واسه اون بحثا تنگ شده...
یه ماه دیگه، همه چی تموم میشه و همه دوستان عزیز کلیر میشن. اینو مطمئنم بچه ها. چنان انرژی از این تاپیک میاد بیرون که هر کی بهش اعتقاد داشته باشه حتماً کلیر میشه. حتمااااااااااً
ولی می دونم بعد این یه ماه این دوستی و ارتباطی که بین بچه ها بوجود اومده رو هیچی نمی تونه خدشه دار کنه ، حتی اگه این ارتباط همیشه و همیشه همینطور مجازی باقی بمونه.
از تمام دوستای خوبم که غر غرای (قر قر) من رو این مدت تحمل کردن، بهم انرژی و امید دادن و در نهایت بهم تبریک گفتن و بهم رتبه دادن تشکر می کنم و ازشون این خواهش رو دارم که اجازه بدن من تا آخر عمر این تاپیک مهمونشون و در کنارشون باشم که الان دیگه این تاپیک جزیی از زندگیمه و به این راحتیا ازش بیرون نمیره.
هر روز و هر لحظه دعاتون می کنم و آرزوی اون چیزی رو میکنم که از ته دلتون آرزوش رو دارین...

برادر کوچیکه همتون - محمد

خيلي ممنون از شما دوست گرامي به خاطر اينكه به ياد من هم بوديد هميشه در زندگي موفق وپيروز باشيد.RolleyesRolleyesShy
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، AsemanAbee ، bigharar ، sadeghi897 ، mehdi didam ، dove ، mehdi389 ، azar1348 ، mamalino10 ، Rebekaa ، daad
(2013-09-04 ساعت 11:43)linuxer نوشته:  همه دارن میرن کسی دور و برم نیست
دلم می خواد حس کلیر شدن را تجربه کنم. اما چه فایده؟؟؟!!!
فقط آپدیت های الکی . . .
اين هفته از اول تا آخر جدول همه كلير ميشن به أميد خدا نگران نباشين دوست عزيز ..
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، b_argi ، sadeghi897 ، mehdi didam ، dove ، azar1348 ، پدی ، mamalino10 ، Rebekaa ، linuxer ، daad ، Alirezaa2013
(2013-09-04 ساعت 11:39)Szsanazsz نوشته:  
Dear Sefarats
Hi. How are you? Don’t be tired ye vaghta. What are you doing really? Months has passed and passed but you are doing yalali talali! We sat and thought to ourselves about clearance process, when I say 'we' I am talking about many gonde and hesabi persons who are kasi for ourselves inja , but we came to the conclusion that this process is a very very KASHKI things. Do you know what is kashk? Kashk is something like dried yogurt. We are subing it for months. Inshala your work also gir bekone pishe us then we will give you some to sub!
I have written many letters to you ghablana but may be this is the last one. Last one ….
I am telling you that go and add yourself and clear the rest of us. We are not allaf of you be khoda. Even I don’t have hal and hosele to kalkal you and write a good letter.pas be human please .please.please.

ﺳﺎﻧﺎﺯ ﻋﺰﯾﺰ
ﺧﯿﻠﯽ ﺑﻪ ﻣﻮﻗﻊ ﺑﻮﺩ
ﺩﻟﻤﻮﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎﺕ ﺗﻨﮓ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ
ﻣﻤﻨﻮﻥ که ﺣﺎﻝ ﻭ ﻫﻮﺍﯼ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﺭﻭ ﻋﻮﺽ ﮐﺮﺩﯼ
ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺷﺎﺩ ﺑﺎﺷﯽ
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: آیدا اس ، Szsanazsz ، b_argi ، سو سو ، sadeghi897 ، mehdi didam ، e76779 ، Soap McTavish ، dove ، sh-p ، nooshshahnar ، azar1348 ، Rebekaa ، daad
با سلام
دوستان ممکنه بگید منظور از اینکه میگید آپدیت شدن چیه من ایروان بود مصاحبم برای اونجا هم همچین امکانی هست؟
2013as6xxx - تاریخ مصاحبه : 11 june - ایروان - تاریخ آخرین آپدیت : 19 september به زور ایمیل

تشکر کنندگان: sadeghi897 ، b_argi ، dove ، mehdi389 ، Szsanazsz ، azar1348 ، Rebekaa ، daad
Dear Sefarats
Hi. How are you? Don’t be tired ye vaghta. What are you doing really? Months has passed and passed but you are doing yalali talali! We sat and thought to ourselves about clearance process, when I say 'we' I am talking about many gonde and hesabi persons who are kasi for ourselves inja , but we came to the conclusion that this process is a very very KASHKI things. Do you know what is kashk? Kashk is something like dried yogurt. We are subing it for months. Inshala your work also gir bekone pishe us then we will give you some to sub!
I have written many letters to you ghablana but may be this is the last one. Last one ….
I am telling you that go and add yourself and clear the rest of us. We are not allaf of you be khoda. Even I don’t have hal and hosele to kalkal you and write a good letter.pas be human please .please.please.
I mean ,damet garm. It's funy
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
تشکر کنندگان: b_argi ، AsemanAbee ، dove ، mehdi389 ، mehdi didam ، nooshshahnar ، Szsanazsz ، azar1348 ، پدی ، Rebekaa ، daad
(2013-09-04 ساعت 11:57)omidt10 نوشته:  با سلام
دوستان ممکنه بگید منظور از اینکه میگید آپدیت شدن چیه من ایروان بود مصاحبم برای اونجا هم همچین امکانی هست؟

سلام اين پرسه ديدن آپديت در مورد كيس هاي ايروان نمي شه و خوش به حالتون
كيس نامبر: 2013AS6XXX - مصاحبه: می آنکارا- ويزا سبتامبر - ورود به امريكا اكتبر Smile
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، omidt10 ، b_argi ، azar1348 ، Rebekaa ، daad
(2013-09-04 ساعت 11:45)babash نوشته:  
فقط آپدیت های الکی . . .

فکر کنم وقتی هم کلیر میشیم دیگه کسی نیست هورا بکشه..

خودم هورا ميكشم براتون،ما از اين خانواده ها نيستيم كه دوستامونو تنها بذاريماااااا
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
تشکر کنندگان: dove ، AsemanAbee ، hsevensky2013 ، b_argi ، azar1348 ، babash ، alihmh ، mamalino10 ، Rebekaa ، daad ، linuxer
سلام سوال 1:از دوستان می دونه گیت ورود به آمریکا را خودمان انتخاب می کنیم یا سفارت؟
سوال 2: اگه از سه نفر دوتا کلیر بشند و برن و نفر سوم کلیر نشه این کلیر شدن تا کی می تونه ادامه داشته باشه آخه تو سایت کلیر شماره کیس های 2012 هم بعض" مشاهده می شند.
سوال 3: مهلت ویزای صادر شده برای خروج از ایران چند وقت؟
تشکر کنندگان: b_argi ، azar1348 ، Mehrdadordi ، Rebekaa ، daad
فقط آپدیت های الکی . . .

من اگر کلیر بشم فقط باید بدوم چون هنوز هیچ کاری نکردم و 20 سپتامبر بلیط آمریکا داریم هنوز با هیچکس خداحافظی نکردم و خیلی کارهای دیگه فکر نکنم ناراحت شم اگر کسی برام هورا نکشه فقط دعا کنید کلیر شیم Smile
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، sh-p ، r91 ، mehdi389 ، b_argi ، azar1348 ، پدی ، alihmh ، mamalino10 ، Rebekaa ، daad ، linuxer ، Alirezaa2013
Dear Sefarats

خيلي خيلي ممنون ساناز عزيز .Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongueTongueI LOVE YOU
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، alirezass ، Szsanazsz ، DIVE ، b_argi ، azar1348 ، Niushagh ، پدی ، hamid1357 ، Rebekaa ، daad
سلام بچه ها من چطوری میتونم اپدیت کل افراد کیس رو ببینم توی سیس کلا فقط من یه اپدیت میبینم که نمیدونم مال خودمه یا همسرم
2013As89## ،٢ نفر، آنكارا، مصاحبه: ٢٢ جولاي
تشکر کنندگان: b_argi ، azar1348 ، پدی ، Rebekaa ، daad
(2013-09-04 ساعت 12:07)aminkhoshgeleh نوشته:  سلام سوال 1:از دوستان می دونه گیت ورود به آمریکا را خودمان انتخاب می کنیم یا سفارت؟
سوال 2: اگه از سه نفر دوتا کلیر بشند و برن و نفر سوم کلیر نشه این کلیر شدن تا کی می تونه ادامه داشته باشه آخه تو سایت کلیر شماره کیس های 2012 هم بعض" مشاهده می شند.
سوال 3: مهلت ویزای صادر شده برای خروج از ایران چند وقت؟

علیک سلام 1.گیت رو خودتون مشخص می کنید
2.ماکزیمم زمان برای کلیر شدن و صدور ویزا 30 سپتامبر هست اون مورد 2012 ویزای لاتاری نیست
3.در آنکارا مهلت ویزا از تاریخ مدیکال هست که 6 ماه اعتبار دارد اگر یکی دو ماه مونده به انقضایش کلیر شوید می توانید تمدید کنید .در ابوظبی و ایروان اعتبار مدیکال 1 سال است ولی اعتبار ویزا 6 ماه بعد از صدور آن است.

(2013-09-04 ساعت 12:12)north.winds نوشته:  سلام بچه ها من چطوری میتونم اپدیت کل افراد کیس رو ببینم توی سیس کلا فقط من یه اپدیت میبینم که نمیدونم مال خودمه یا همسرم

روی هر کدام از افراد کیس کلیک کنید تاریخ آپدیت اون شخص دیده می شود
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: sh-p ، AsemanAbee ، mehdi389 ، Szsanazsz ، b_argi ، azar1348 ، پدی ، Rebekaa ، daad
(2013-09-04 ساعت 12:07)SK89 نوشته:  
فقط آپدیت های الکی . . .

من اگر کلیر بشم فقط باید بدوم چون هنوز هیچ کاری نکردم و 20 سپتامبر بلیط آمریکا داریم هنوز با هیچکس خداحافظی نکردم و خیلی کارهای دیگه فکر نکنم ناراحت شم اگر کسی برام هورا بکشه فقط دعا کنید کلیر شیم Smile
انشالله بزودي كلير مي شويد و خودم براتون هوراااااااااااااااااااااا مي كشم.Big GrinBig GrinTongue
تشکر کنندگان: SK89 ، pari pariaaa ، mehdi389 ، Szsanazsz ، b_argi ، azar1348 ، پدی ، mamalino10 ، Rebekaa ، daad ، linuxer
(2013-09-04 ساعت 12:05)bigharar نوشته:  دوستان برای من بی قرار دعا کنید دلم کمی آروم بگیره از دست اضطراب های خودم کلافه شدم

بیقرار جان این هم دعا: خدایا، این توانایی را به من عطا فرما تا در لحظه لحظه زندگی ام، در لحظه حال و برای آنچه هم اکنون می گذرد زندگی کنم، و زیبایی ها و شادی هایی که هم اکنون از آن برخوردار هستم را با اندیشیدن بیش از حد به گذشته ای که دیگر پایان یافته است، و دغدغه بیش از حد برای آینده ای که هنوز نیامده است، نادیده نگیرم.

ایشالا همه کلیر میشیم..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: SK89 ، سو سو ، roham2012 ، r91 ، AsemanAbee ، pari pariaaa ، mehdi389 ، bigharar ، b_argi ، azar1348 ، nima-92 ، Mehrdadordi ، Rebekaa ، mamalino10 ، daad
(2013-09-04 ساعت 12:12)sh-p نوشته:  
Dear Sefarats

خيلي خيلي ممنون ساناز عزيز .Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongueTongueI LOVE YOU

حرف دل همه رو زدی کلی خندیدم مرسییی
2013As89## ،٢ نفر، آنكارا، مصاحبه: ٢٢ جولاي
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، mehdi389 ، Szsanazsz ، b_argi ، azar1348 ، alihmh ، maaarabi ، Rebekaa ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان