کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-04 ساعت 15:18)natasha نوشته:  دوستان بعد تحویل برگه‌ صورتی‌ و پاسپورتها به سفارت، باید هر روز بریم اداره پست که ویزا رو تحویل بگیریم؟ یا ایمیل و سیس رو چک کنیم هر وقت ایشود شد بریم اداره پست؟ یا اصلا پستچی میاره داره هتل؟مرسی

اگر انكارا هستي مرتب سيس و ايميلتو چك كن تا باركد پستي بياد و ايشود كه شدي ديكه بايد بري پست سر بزني..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، Aida.s ، daad ، mhb161 ، mehdi389 ، Rebekaa ، Niushagh ، zohre02 ، natasha ، Alirezaa2013
دوستان آنکارایی امروز کسی آپدیت شده؟
اگه آپدیت شدید اعلام کنید لطفاً

تشکر کنندگان: daad ، mhb161 ، shatsi ، AsemanAbee ، Sonaen60 ، drmrs ، Rebekaa ، Mehrdadordi ، zohre02 ، Alirezaa2013
اینطور که بوش میاد امروزم خبری نیس از اعلام شماره های جدید--نه؟؟
تشکر کنندگان: Aida.s ، daad ، mehdi389 ، Rebekaa ، zohre02
(2013-09-04 ساعت 15:16)ali heydari نوشته:  سلام دوستان من 8 روز پیش کلیر شدم ولی تو سایت سیس کیسم هنوز هی اپدیت میشه یکم دلهره گرفتم من که کلیر شدم پس اپدیت جدید واس چیه واینکه وقتی کلیر شدیم تو سایت سیس تغیری میکنه ممنون میشم راهنمایی کنید اخه من یکشنبه پرواز دارم به انکارا استرس شدید گرفتم
آره ما هم ٣ سپتامبر آپديت شديم با اينكه ٢٨ ام آگست كلير شده بودم نميدونم واسه چيه اين آپديت!
الان بايد متن رو ويرايش كنم....
٢٩ ام اگست هم آپ شده بوديم همه مون!
٣سپتامبر من و پدر آپديت شديم.
امروز ٤ سپتامر هم آپديت همگاني شديمSmile بعد اينكه پاس ها رو تحويل داديم.
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، Aida.s ، mhb161 ، alihmh ، Rebekaa ، zohre02 ، ali heydari ، Alirezaa2013 ، Tir-Tapar
(2013-09-04 ساعت 15:36)Aida.s نوشته:  دوستان آنکارایی امروز کسی آپدیت شده؟
اگه آپدیت شدید اعلام کنید لطفاً

من نفر دوم هستم هم دیروز و هم امروز آپدیت شدم..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، Aida.s ، mehdi389 ، mhb161 ، Sonaen60 ، alihmh ، Rebekaa ، daad ، arash bon ، zohre02 ، Alirezaa2013
(2013-09-04 ساعت 14:41)daad نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 14:29)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 14:23)sadeghi897 نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 13:52)daad نوشته:  سلام دوستان ما ديروز رفتيم مديكال و امروز پاس ها رو تحويل داديم
حالا ميخام بدونم پست مركزي عدليه سرا شرايطش چطوريه ؟ آيا ازونجا ميشه زودتر تحويل بگيريم؟
ولا عدلیه سرا فکر نکنم مرکزی باشه
تا اونجایی که می دونم همه یک شرایطی دارن فقط یک پستی هست که شنبه ها هم بازه
خوب کار شما امیدوارم به شنبه دیگه نرسه و طی همین امروز و فردا یا پس فردا پاسپورت همراه باویزا رو تحویل بگیرید.
ایمیلتون و csc رو چک کنید وقتی می رید برای تحویل یک پرینت از ایمیلی که اومده یا صفحه ابدیت شده cscداشته باشید که درش شماره هم باشه
همه چیز خوب پیش می ره موفق باشید و بازم تبریک بابت کلیر شدن CoolTongue
دی

عدليه جزو پستهاي مركزي و با ساختمان بزرك و كاملا مشخص هست ،
فقط شنبه ها تعطيله ..شما باركد ايميلتو كه از سفارت واست مياد رو
چك كن و تسليم كه زد فورا بروptt
خيلي مرتب اونجا و راحت دريافت ميكني Smile)
وارد ساختمان كه ميشي سمت چپ از يه سكوريتي رد ميشي همونجا سوال كني نشونت ميدن Smile)
دوست عزيز من پي تي تيم yenisehir هستش و همون دفه قبل كه واسه مصاحبه اومده بوديم ثبت نام كردم ديگه ثبا نام نكردم ! بعد حالا مث اينكه ميگن يه پي تي تي مركزيه كه گفتيم شايد قبل اينكه از اونجا بره شعبه بتونيم از پي تي تي مركزي بگيريمش.. من پرينتر بايد از هتل جور كنم حالا هم اگر ميبينيد پرينت واقعن واجبه برم جور كنم.
ماگفتيم اخه اگه زودتر ويزا رو گرفتيم وقت ميمونه بريم استانبول حالا نميدونم ..
راجع به پي تي تي راستي گوشي و كيف و اينا ميشه برد داخل يا نه؟!
كيست مرا ياري كند؟
تشکر کنندگان: پدی ، Rebekaa ، Mehrdadordi
(2013-09-04 ساعت 15:46)drmrs نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 15:16)ali heydari نوشته:  سلام دوستان من 8 روز پیش کلیر شدم ولی تو سایت سیس کیسم هنوز هی اپدیت میشه یکم دلهره گرفتم من که کلیر شدم پس اپدیت جدید واس چیه واینکه وقتی کلیر شدیم تو سایت سیس تغیری میکنه ممنون میشم راهنمایی کنید اخه من یکشنبه پرواز دارم به انکارا استرس شدید گرفتم

نگران نباش دوست عزیز احتمالا مثل جراح ها که چاقویی گازی تو شکم مریض جا می گذارند اونها هم خودکارشون را یا چیزی را گم کردند دنبالش می گردند!
سریع دربست بگیر و برو ویزا را بگیر تا چیزی پیدا نکردند!Cool

من فکر میکنم دارن پرونده هاتون رو که کارش تمام شده را در سیس تحت عنوان بانک اطلاعاتی ثبت می کنن.. (البته اگه سیس وظیفه بانک اطلاعاتی رو هم داشته باشه)
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: Aida.s ، mhb161 ، daad ، پدی ، Rebekaa ، Niushagh ، Alirezaa2013
سلام دوستان , یه سوال دارم , مدیکال چکاپ باید تا زمان ورود به امریکا اعتبار داشته باشه ؟ یا تا زمانِ صدور ویزا اعتبار داشته باشه کافیه ؟
تشکر کنندگان: daad ، mhb161 ، پدی ، Rebekaa
(2013-09-04 ساعت 15:09)mhb161 نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 14:36)alihmh نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 14:21)mhb161 نوشته:  دوستانی که بعد از مصاحبه پاسپورتشون رو عوض کردن این تغییر پاس رو علاوه بر سفارت به csc هم خبر بدید
من دیروز پاسمو تحویل سفارت دادم و چون پاسمو بعد از مصاحبه عوض کرده بودم ازم پرینت csc با شماره پاس جدید خواستن

شما به چه آدرسی تغییر پاسپورتتونو اطلاع داده بودید مگه به این آدرس نفرستادید؟contactus_en_TR@visaops.com .
چون اصولا یک شماره پیگیری می دهن.
حالا شما چه کردید؟ مشکلتون چه جوری حل شد؟

من به csc اطلاع داده بودم و پرینت جدید هم گرفته بودم
فقط جهت یاد آوری عرض کردم که دوستان به مشکل نخورن

دوست عزيز من هم شماره پاس جديد رو اعلام كرده بودم و پرينت گرفته بودم ولي ديگه ثبت نامي چيزي نكرده بودم تو واسه سي اس سي .ضمنن اگه درمورد پي تي تي خبر داريد كه پي تي تي اي وجود داره كه مركزي باشه يا شعبه نباشه و بريم اونجا؟
تشکر کنندگان: Aida.s ، mhb161 ، پدی ، Rebekaa
(2013-09-04 ساعت 15:41)سو سو نوشته:  دوستان قبل از تعطیلات 4 روزه انکارا /بعد از کلی اپ دیت ازمون travel history خواستن و 3 sep نفر اصلی اپ شد. دوستان کلیر شده تجربه ای از فاصله زمانی بعد از جواب ایمیل تا کلیر شدنشون دارند؟؟؟!!
منم کیسم دقیقا عین شماست
2013AS69xx, دیدن قبولی: 5 می2012،ارسال فرم ها: 14 می2012 با Aramex,مصاحبه: 21 می2013 آنکارا،کلیرنس
تشکر کنندگان: سو سو ، mhb161 ، پدی ، Rebekaa ، daad ، Alirezaa2013
(2013-09-04 ساعت 15:55)pbm نوشته:  سلام دوستان , یه سوال دارم , مدیکال چکاپ باید تا زمان ورود به آمریکا اعتبار داشته باشه ؟ یا تا زمانِ صدور ویزا اعتبار داشته باشه کافیه ؟

ویزا تا تاریخ اکسپایر مدیکال اعتبار داره..
تشکر کنندگان: mhb161 ، mehdi389 ، Aida.s ، پدی ، mamalino10 ، Rebekaa ، daad
(2013-09-04 ساعت 13:35)marsha نوشته:  میشه جواب منو هم بدید

(2013-09-04 ساعت 13:34)سونا نوشته:  دست عزیز ایمیل به برا شوهرتون می اید و ایشون باید جوب بده

آخه تا الان همه مکاتبه هاشون به ایمیل من بوده!!!

ايميلي كه فرم و سوالها توشه براي برنده اصلي ايميل ميشه و با همون ايميل هم جواب بدين و مهم شماره كيستون هست كه بايد بالا و سمت راست ايميلتون بنويسين و همينطور توي موضوع ايميل يا همون سابجكت
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: mhb161 ، پدی ، mamalino10 ، Rebekaa ، daad
(2013-09-04 ساعت 14:40)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 13:08)nyayesh نوشته:  سلام دوستان .آیا بعد از گرفتن ویزا میشه مدیکالو تمدید کرد و از اون طرف دیرتر رفت اونور؟

به هيج وجه !!

از چیزی که میگین مطمئن هستین؟ منطقی نیست اصلا. مدیکال یک موضوع فرعی است. اصل تاریخ اعتبار ویزاست. و قاعدتا راه حلی داره برای تمدید مدیکال. حتی شده قرنطینه موقع ورود به امریکا!
2013AS00091XX - کنسولگری: آنکارا.. تغییر به ایروان - 3 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 24 جولای با ایمیل
کارنتی: 10 می
مصاحبه: اول جولای
کلیر: 17 سپتامبر.. ولی.. ویزا تمام شد!
تشکر کنندگان: mhb161 ، پدی ، Rebekaa ، Mehrdadordi ، daad ، mehdi389
(2013-09-04 ساعت 15:56)daad نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 15:09)mhb161 نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 14:36)alihmh نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 14:21)mhb161 نوشته:  دوستانی که بعد از مصاحبه پاسپورتشون رو عوض کردن این تغییر پاس رو علاوه بر سفارت به csc هم خبر بدید
من دیروز پاسمو تحویل سفارت دادم و چون پاسمو بعد از مصاحبه عوض کرده بودم ازم پرینت csc با شماره پاس جدید خواستن

شما به چه آدرسی تغییر پاسپورتتونو اطلاع داده بودید مگه به این آدرس نفرستادید؟contactus_en_TR@visaops.com .
چون اصولا یک شماره پیگیری می دهن.
حالا شما چه کردید؟ مشکلتون چه جوری حل شد؟

من به csc اطلاع داده بودم و پرینت جدید هم گرفته بودم
فقط جهت یاد آوری عرض کردم که دوستان به مشکل نخورن

دوست عزيز من هم شماره پاس جديد رو اعلام كرده بودم و پرينت گرفته بودم ولي ديگه ثبت نامي چيزي نكرده بودم تو واسه سي اس سي .ضمنن اگه درمورد پي تي تي خبر داريد كه پي تي تي اي وجود داره كه مركزي باشه يا شعبه نباشه و بريم اونجا؟

ثبت نام جدید نیاز نیست
همان پرینت که شماره پاس جدید شما در اون باشه کافیه
تا اونجایی که من میدونم چنتا ptt هستن که کنار اسمشون مرکزی هم دارن
اما سفارت بسته ها رو اول به کدوم ptt میفرسته، اینو نمیدونم
من به محض اینکه تو سیس ایشود شم با کپی پاسپورت میرم ptt و منتظر ایمیل سفارت نمیمونم
dv 2013, Ankara
تشکر کنندگان: Aida.s ، پدی ، Rebekaa ، daad ، AsemanAbee
(2013-09-04 ساعت 16:00)مهرنگار نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 15:55)pbm نوشته:  سلام دوستان , یه سوال دارم , مدیکال چکاپ باید تا زمان ورود به آمریکا اعتبار داشته باشه ؟ یا تا زمانِ صدور ویزا اعتبار داشته باشه کافیه ؟

ویزا تا تاریخ اکسپایر مدیکال اعتبار داره..

ببخشید که باز هم می پرسم. شما از چیزی که میگین مطمئن هستین؟ یعنی تاریخ اعتبار روی ویزا رو بر اساس مدیکال میزنن یا دقیقا شش ماه و مستقل از مدیکال؟
2013AS00091XX - کنسولگری: آنکارا.. تغییر به ایروان - 3 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 24 جولای با ایمیل
کارنتی: 10 می
مصاحبه: اول جولای
کلیر: 17 سپتامبر.. ولی.. ویزا تمام شد!
تشکر کنندگان: پدی ، mehdi389 ، Rebekaa ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان