موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-07 ساعت 19:31)negar_karimi6 نوشته: (2013-09-07 ساعت 18:40)ali 2013 نوشته: دوستان باتجربه میشه منو راهنمایی کنید؟!!
من هنوز کلیر نشدم اما رفتم آمار بلیت دبی رو بگیرم گفتند تا آخر شهریور یا 22 سپتامبر جا نمیده ( البته از شیراز) بخاطر همین مجبور شدم ویزا یکماهه بگیرم که اگه هواپیما گیرم نیومد بتونم با کشتی از بندر لنگه برم آخه برای کشتی ویزای یکماهه می خوان! حالا بنظرتون با این اوضاع که فعلاً از کلیر خبری نیست بلیت رفت و برگشتو چه تاریخی بگیرم بهتره؟ یا اینکه هنوز صبر کنم آخه پرسیدم گفتند بلیت کشتی راحت تر گیر میاد، پیشنهادتون چیه؟؟؟
ای بابا این همه لقمه رودورگردن میپیچونید تا تودهنتون بزارینش؟
چه کارهای ریسک داری میکنید کشتی هزاراتفاقه مگرمیشه بلیط گیرنیاد
شماویزای دوبی روبگیرید وویزاکلا دوماه اعتبارداره که ازش استفاده کنید ولی اززمان ورودتون به دوبی میتونید فقط 14 روزبمونید
حالاازشیرازنشد ازتهران برید یاازاصفهان میخواید من براتون ازاصفهان بپرسم
اینجوری قبلش بااتوبوس میایید اصفهان و سوارهواپیمامیشید
به نظرم 14 روز به اخرسپتامبربلیطوبگیرید که اگراونجابودید و کلیرشدید سریع بریدپاسهاروتحویل بدید
اگربخواید من براتون میپرسم ازاصفهان فقط میدونم روزهای دوشنبه و 5 شنبه داره ازاصفهان ولی بهترین راهش میدونید چیه ازکیش رفتنه روزی سه الی 4 تاپروازداره به دوبی
اگربخواید تل یکی ازدوستامون روکه توی آزانس کیش کارمیکنه بهتون بدم بهش بزنگید
اینجوری فکرکنم بهتره یه هواپیماازشیرازبه کیش و ازاونجابه دوبی
ازکیش به دوبی هزینه بلیط کمتره
کلا عزیزراه برای رسیده زیاده ولی بدترین و پرخطرترینش کشتیه
سلام دوست من
اصلا خودت رو نگران نکن، بهترین راه اینکه از بندر یا جزیره قشم بلیط بگیری البته کیش هم هست ولی کیش بخاطر رفتنش یکم دردسر داره ولی بندر عباس و قشم و ارزون ترند و هم اینکه راحتر به اونجا میرسی تازه روزی چند تا پروازم دارند. اگر خواستی از قشم بری هر روز عصر چند تا اتوبوس ViP از ترمینال کار اندیش به سمت قشم حرکت میکنه که اکثر روزها هم خیلی خلوته و تا خود جزیزه میبردتون .قیمت بلیتشم اگر گرون نشده باشه حدود 20 هزار تومانه. اینم شماره یه آژانس تو قشم 07635225155-07635225156-07635227255-07635227256 - ما یک بار از همین طریق و از قشم رفتیم که اون موقع پول بلیطش از شیراز خیلی ارزون تر بود. موفق باشید.
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو
خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-07 ساعت 19:31)negar_karimi6 نوشته: (2013-09-07 ساعت 18:40)ali 2013 نوشته: دوستان باتجربه میشه منو راهنمایی کنید؟!!
من هنوز کلیر نشدم اما رفتم آمار بلیت دبی رو بگیرم گفتند تا آخر شهریور یا 22 سپتامبر جا نمیده ( البته از شیراز)
شماویزای دوبی روبگیرید وویزاکلا دوماه اعتبارداره که ازش استفاده کنید ولی اززمان ورودتون به دوبی میتونید فقط 14 روزبمونید
حالاازشیرازنشد ازتهران برید یاازاصفهان میخواید من براتون ازاصفهان بپرسم
اینجوری قبلش بااتوبوس میایید اصفهان و سوارهواپیمامیشید
به نظرم 14 روز به اخرسپتامبربلیطوبگیرید که اگراونجابودید و کلیرشدید سریع بریدپاسهاروتحویل بدید
اگربخواید من براتون میپرسم ازاصفهان فقط میدونم روزهای دوشنبه و 5 شنبه داره ازاصفهان ولی بهترین راهش میدونید چیه ازکیش رفتنه روزی سه الی 4 تاپروازداره به دوبی
اگربخواید تل یکی ازدوستامون روکه توی آزانس کیش کارمیکنه بهتون بدم بهش بزنگید
اینجوری فکرکنم بهتره یه هواپیماازشیرازبه کیش و ازاونجابه دوبی
ازکیش به دوبی هزینه بلیط کمتره
کلا عزیزراه برای رسیده زیاده ولی بدترین و پرخطرترینش کشتیه
نگار جان از راهنمایی و همکاری تون مچکرم، می دونم ویزای دبی 14 روزست اما من ریسک نکردم گفتم شاید مجبور شم با کشتی برم طبق قانون کشتیرانی ویزای یکماهه توریستی با قیمت 2 برابر ویزای 14 روزه گرفتم. بهرحال اگه میشه شماره دوستتون توی کیش رو بدید تا ازشون بپرسم. درضمن بنظرتون 14روز قبل از پایان سپتامبر زود نیست؟ آخه اینجوری بایدکلی هزینه اقامتم توی دبی بکنم!
Case No: 06XX
2Persons
Interview: 9July Abu Dhabi
Clearance: 17 September
Passport Drop off: 18 September
Visa : NEVER
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز ما تا حالا فقط 2 بار آپ شدیم.در صورتی که دوست من که تمام شرایطش با ما یکی بود 7 بار.
و هیچ ایمیلی هم بهمون نرسیده.
چون همه دوستان میگن ما اپ شدیم با ایمیل.
به نظرتون این شرایط چقد بده؟
رویت قبولی:می
مصاحبه:15 آگوست
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-07 ساعت 18:40)ali 2013 نوشته: دوستان باتجربه میشه منو راهنمایی کنید؟!!
من هنوز کلیر نشدم اما رفتم آمار بلیت دبی رو بگیرم گفتند تا آخر شهریور یا 22 سپتامبر جا نمیده ( البته از شیراز) بخاطر همین مجبور شدم ویزا یکماهه بگیرم که اگه هواپیما گیرم نیومد بتونم با کشتی از بندر لنگه برم آخه برای کشتی ویزای یکماهه می خوان! حالا بنظرتون با این اوضاع که فعلاً از کلیر خبری نیست بلیت رفت و برگشتو چه تاریخی بگیرم بهتره؟ یا اینکه هنوز صبر کنم آخه پرسیدم گفتند بلیت کشتی راحت تر گیر میاد، پیشنهادتون چیه؟؟؟
علی عزیز شما ویزای معمولی که درخواست بدی 2 ماه اعتبار داره اونوقت با هرچی بخوای میتونی بری هواپیما یا کشتی ، معمولا هم 6-5 روزه میاد. پس اگه فردا درخواست بدی ، 5شنبه یا حداکثر شنبه آینده آماده میشه ، بلیط هم فکر کنم از حالا واسه هر وقت که میخوای بگو توی لیست انتظار بذارنت ، من از اصفهان اقدام کردم ، گفتن لیست انتظار به احتمال خیلی زیاد ok میشه واسه 8-7 روز دیگه
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا نظر بدید.این شرایطی که نوشتم بده؟
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گلم سلام نبینم کسی ناراحت باشهههههههههههههههههههههههههههههههه من با تمام وجودم بی صبرانه منتظر شما دوستان خوبم هستم که انشالله همه 2013 ها ویزاشونو گرفتند همه با هم توی این تاپیک جشن بگیریم و با هم این تاپیک رو قفل کنیممممممممممممممممممممممممممم هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اینم یه انرژی توپ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنس
ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روز
دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-07 ساعت 20:08)mahan L نوشته: (2013-09-07 ساعت 19:31)negar_karimi6 نوشته: (2013-09-07 ساعت 18:40)ali 2013 نوشته: دوستان باتجربه میشه منو راهنمایی کنید؟!!
من هنوز کلیر نشدم اما رفتم آمار بلیت دبی رو بگیرم گفتند تا آخر شهریور یا 22 سپتامبر جا نمیده ( البته از شیراز)
سلام دوست من
اصلا خودت رو نگران نکن، بهترین راه اینکه از بندر یا جزیره قشم بلیط بگیری البته کیش هم هست ولی کیش بخاطر رفتنش یکم دردسر داره ولی بندر عباس و قشم و ارزون ترند و هم اینکه راحتر به اونجا میرسی تازه روزی چند تا پروازم دارند. اگر خواستی از قشم بری هر روز عصر چند تا اتوبوس ViP از ترمینال کار اندیش به سمت قشم حرکت میکنه که اکثر روزها هم خیلی خلوته و تا خود جزیزه میبردتون .قیمت بلیتشم اگر گرون نشده باشه حدود 20 هزار تومانه. اینم شماره یه آژانس تو قشم 07635225155-07635225156-07635227255-07635227256 - ما یک بار از همین طریق و از قشم رفتیم که اون موقع پول بلیطش از شیراز خیلی ارزون تر بود. موفق باشید.
ممنون دوست خوبم اما ای کاش زودتر باشما و نگارجون مشورت کرده بودم که 250 درهم پول اضافی بابت ویزای یکماهه نمی دادم! فقط نمی دونم چه تاریخی بلیت بگیرم که بموقع باشه
Case No: 06XX
2Persons
Interview: 9July Abu Dhabi
Clearance: 17 September
Passport Drop off: 18 September
Visa : NEVER
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
اقا جو خیلی پر استرس شده. من انتظار داشتم امروز 1 سری رو اعلام کنه...
تحلیل تون از شرایط کنونی چیه دوستان؟
[font=Verdana]2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013
[/font]
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز میشه لطفا نظرتونو در مورد زمانی که بریم دبی اعلام کنید ؟
اگه خدای نکرده کلیر نشیم ، دوشنبه آینده زوده ؟ میشه 16 سپتامبر ؟ یا هفته بعدش 23 سپتامبر اونجا باشیم خوبه ؟ دیر نیست ؟
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من دیروز کلیر شدم ولی تاریخ انقضا رو زده 15 سپتامر من نمیتونم تا این تاریخ بهشون پاسمو بدم باید چکار کنم ؟ از طرفی چون 7 ماه شده باید دکترم برم . اول باید کارت واکسن دوباره بگیرم ؟ بعد اونجا که دکتر میرم کی بهم جواب میدن ؟
کیس نامبر :4000 . مصاحبه : هفته 2 فوریه . سفارت انکارا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
22 روز از مصاحبه ما میگذره ولی ما فقط 2 بار آپ شدیم.هیچ ایمیلی هم به ما نزدن.
این شرایط چقد بده؟
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی