کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
ما بالاخره گرفتیم ویزامونو
دقیقا ساعت 1 ظهر روز شنبه
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
(2013-01-26 ساعت 19:57)fire dragon نوشته:  ما بالاخره گرفتیم ویزامونو
دوست گرامی نوش جانت ... امیدواریم هر کجا که میروی پیروز و نیکبخت باشی
بدرود
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
تشکر کنندگان: armin1 ، MARYAM2 ، raham ، kasrafo ، payampars ، گل نهال ، fire dragon
ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯼ ﻣﻨﺘﻈﺮ ...... ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﺍﻭﻝ ﻓﻮﺭﯾﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺭﻭ ﺷﺎﺧﺸﻪ ....!! ﺯﻭﺩ ﺯﻭﺩ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺑﺸﻪ ﺩﻭﺷﻨﺒﻪ ﺷﺒﻪ ....ﺑﻌﺪﺵ ﭼﻪ ﺟﻮﺭﯼ ﻣﯿﺸﻪ ﭘﺮﯾﺪ ﻭ ﺭﻓﺖ ﮐﻪ ﺗﺎ ﺟﻤﻌﻪ ﻭﯾﺰﺍ ﺭﻭ ﮔﺮﻓﺖ ....؟؟!! ﭘﺲ ﺑﯽ ﺧﯿﺎﻝ ﺷﯿﻢ ﺩﯾﮕﻪ .....؟؟!! ﻧﻔﺮﯼ ۱۶۵ $ﻣﯿﺸﻪ ﺑﻪ ﻋﺒﺎﺭﺗﯽ ......$$%&*#@$$$%!!!!!
ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﺸﯿﻦ ....ﺍﯾﻨﻢ ﺍﺯ ﻋﻮﺍﺭﺽ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﮐﻠﯿﺮﻧﺲ ﺩﯾﮕﻪ ....!!! :-) :-) :-)
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: a_r_m80 ، IN.USA@2013 ، raham ، armin1 ، roeentan ، f1f ، گل نهال ، lilac ، fire dragon ، rezagh ، mitme ، princesess ، Tomas
سلام به همه دوستان منتظر. امیدوارم که هرچه زودتر همگی کلیر بشین
راستش من هم خدارو شکر کلیر شدم منتها یک سوال داشتم و اون هم اینکه من 10 نوامبر 2012 زمان مدیکالم بود. الآن با توجه به مشکلاتی که دارم تصمیم دارم که بعد از ماه آوریل و یا مِی برم آمریکا که طبعا تا اون موقع اعتبار مدیکال تموم میشه(ظاهرا 6 ماه اعتبار داره). کسی میدونه که باید چکار کرد؟ آیا باید دوباره برم پیش دکتر اونگان؟ دوباره باید برم سفارت؟
ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارین بگین خیلی ضروریه. ضمنا عذر خواهی میکنم که اینجا مطرح کردم دلیلش این بود که این بخش دوستان فعالی داره
موفق باشید
تشکر کنندگان: raham ، bayat_r ، hassan1358arab ، roeentan ، lot2013 ، princesess ، Tomas
(2013-01-26 ساعت 20:19)gzafarabadi نوشته:  سلام به همه دوستان منتظر. امیدوارم که هرچه زودتر همگی کلیر بشین
راستش من هم خدارو شکر کلیر شدم منتها یک سوال داشتم و اون هم اینکه من 10 نوامبر 2012 زمان مدیکالم بود. الآن با توجه به مشکلاتی که دارم تصمیم دارم که بعد از ماه آوریل و یا مِی برم آمریکا که طبعا تا اون موقع اعتبار مدیکال تموم میشه(ظاهرا 6 ماه اعتبار داره). کسی میدونه که باید چکار کرد؟ آیا باید دوباره برم پیش دکتر اونگان؟ دوباره باید برم سفارت؟
ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارین بگین خیلی ضروریه. ضمنا عذر خواهی میکنم که اینجا مطرح کردم دلیلش این بود که این بخش دوستان فعالی داره
موفق باشید

شما میتونی مدارک پزشکیو دوباره از دکتر بگیری و همراه با پاس به سفارت تحویل بدی . البته من این اطلاعات را از مهاجرسرا خواندم و شما بهترین راه ایمیل به سفارت و سوال در این مورد هستش.

(2013-01-26 ساعت 20:16)AsemanAbee نوشته:  ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯼ ﻣﻨﺘﻈﺮ ...... ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﺍﻭﻝ ﻓﻮﺭﯾﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺭﻭ ﺷﺎﺧﺸﻪ ....!! ﺯﻭﺩ ﺯﻭﺩ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺑﺸﻪ ﺩﻭﺷﻨﺒﻪ ﺷﺒﻪ ....ﺑﻌﺪﺵ ﭼﻪ ﺟﻮﺭﯼ ﻣﯿﺸﻪ ﭘﺮﯾﺪ ﻭ ﺭﻓﺖ ﮐﻪ ﺗﺎ ﺟﻤﻌﻪ ﻭﯾﺰﺍ ﺭﻭ ﮔﺮﻓﺖ ....؟؟!! ﭘﺲ ﺑﯽ ﺧﯿﺎﻝ ﺷﯿﻢ ﺩﯾﮕﻪ .....؟؟!! ﻧﻔﺮﯼ ۱۶۵ $ﻣﯿﺸﻪ ﺑﻪ ﻋﺒﺎﺭﺗﯽ ......$$%&*#@$$$%!!!!!
ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﺸﯿﻦ ....ﺍﯾﻨﻢ ﺍﺯ ﻋﻮﺍﺭﺽ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﮐﻠﯿﺮﻧﺲ ﺩﯾﮕﻪ ....!!! :-) :-) :-)

البته اگر دوشنبه زودتر اعلام بشه و اگر ایشششششششششششالا من بودم روی پلن ترکیش ایر پرواز همون شب یا فردا صبح زودش دارم فکر میکنم!Big Grin
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
تشکر کنندگان: raham ، bayat_r ، mdna ، AsemanAbee ، گل نهال ، Emma_a432 ، princesess ، Tomas
دوستانیکه کلیر شدین لطفا از وضعیت اپدیت کیس هم تو سایت https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx برامون بگین تا ما هم بتونیم یه جمع بندی کنیم
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: IN.USA@2013 ، Saeedv13 ، armin1 ، raham ، kasrafo ، princesess ، Tomas
تبریک میگمSmile،موفق باشی‌ دوست عزیز
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
تشکر کنندگان: mhpz ، bmojtaba ، kasrafo ، raham ، alih ، princesess ، heidari1248 ، fire dragon ، rezagh ، payampars ، Tomas ، Tir-Tapar ، homayoon13
(2013-01-26 ساعت 20:19)gzafarabadi نوشته:  سلام به همه دوستان منتظر. امیدوارم که هرچه زودتر همگی کلیر بشین
موفق باشید

این سوال منم هست. اگر از دوستان کسی اطلاع داره لطفا راهنمایی کنه...
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: ASALI

تبریک میگم ...موفق باشی
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
تشکر کنندگان: amir82 ، raham ، lilac ، fire dragon ، rezagh ، سمانه777 ، Emma_a432 ، payampars ، Tomas ، Saiban
امیر دراگون جان تبریکات صمیمانه منو بپذیر.
تشکر کنندگان: amir82 ، bayat_r ، گل نهال ، ASALI ، raham ، lilac ، fire dragon ، payam62 ، rezagh ، payampars ، Tomas ، ابی هانی
(2013-01-26 ساعت 22:51)امیر مهاجر نوشته:  امیر دراگون جان تبریکات صمیمانه منو بپذیر.

امیر مهاجر امضات کو؟شما الان دوهزار و خورده ای پست داری اگر به 10 تا برسه می تونی برای خودت امضا درست کنی Smile
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-01-26 ساعت 22:51)امیر مهاجر نوشته:  امیر دراگون جان تبریکات صمیمانه منو بپذیر.

امضاتون كو؟؟ما از شير مرغ تا جون آدميزاد كه ميخواستيم از امضاي شما ميگرفتيم؟؟پس كو جدول افشين و شهرهاي آمريكا و تغيير مكان مصاحبه و ايميل مدارك؟؟؟!!!
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: kasrafo ، bmojtaba ، raham ، Saeedv13 ، amir82 ، lilac ، payam62 ، rezagh ، payampars ، Tomas ، AsemanAbee ، ابی هانی ، امیر مهاجر

امضاتون کو پسBig Grin
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: گل نهال ، raham ، amir82 ، rezagh ، payampars ، Tomas ، امیر مهاجر
دوستان عزیزتر از جانم .... علی الخصوص raham عزیزم که همزمان با خودمون مصاحبه داشتند و هنوز هم مثل ما بعد از 70 و اندی روز کلیر نشده اند ...:

اگر خواستید به سفارت ایمیل بزنید راجع به وضعیت پروندتون بهتره که از سایت خودشون ایمیل بزنید از اون ایمیل ادرس CA-Ankara@state.gov استفاده نکنید که به نظر میاد جواب نمیدن ..برای ما که از اون طریق بعد از 10 روز هم جواب ندادند ..اما وقتی از سایت خودشون استفاده کردیم برای پرسیدن وضعیتمون که قبلا تلفنی مطلع شده بودیم در کمال تعجب یک روزه پاسخمان را بدادند و بفرمودند هنوز باید خون دل بخورید ....

در ضمن بدانید و اگاه باشید که برای ما بعد از تماس تلفنی با واشنگتن هیچ اطلاعاتی از ما در سایت کذایی ceac وارد نشد و ما همچنان گمنام بودیم تا اینکه ....آن ایمیلم رو چک کردم و بعدش هم سایت کذایی را و دیدم که به به ما نیز به جمع کیس های شناخته شده این سایت اضافه شده ایم .. و منی که واقعا فکر می کردم پرونده ی ما در جایی گم و گور شده است ..اندک نقطه ی امید در دلم روشن گشته است ... احساس می کنم الان وجود دارم ...خیلی حس خوبیه با اینکه هنوز کلیر نشدم ....

آ................................ه .....خدایا شکرت ...حد اقل اسمون رو اون سایت کذایی شناخت ...

ببخشید خیلی پر چونگی کردم ولی الان احساس می کنم می تونم نفس بکشم Big Grin
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، armin1 ، fire dragon ، ASALI ، rezagh ، f1f ، hassan1358arab ، raham ، Emma_a432 ، ensan ، m2013 ، mitme ، Tomas ، amir82 ، HRSH ، lover usa ، AsemanAbee ، گل نهال ، bayat_r ، a_r_m80 ، Ali DV-2013
دوستان به نظر من فکر خودتون رو با این 165 دلار اذیت نکنید . ویزا رو بدن 165 دلار رو روی تخم چشممون اون رو هم میدیم ...به نظر من ویزای امریکا ارزش پرداخت این رو هم داره ...چون همونجور که می دونید ارزانترین راهش همین لاتاریه
تشکر کنندگان: 3rip ، Almond ، raham ، Tomas ، khmp ، lover usa ، AsemanAbee ، a_r_m80

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان