کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان سلام.
طی تماسی که با وزارت خارجه در واشنگتن گرفتم جواب دادن ما خودمون از اینکه ۳۰ سپتامبر مهلت به پایان می رسه مطلع هستیم و شب و روز بر روی پرونده ها کار می کنیم تا همه به موقع کلیر بشن.
پس جای امیدواری خیلی هست.
آرزو می کنم که همه به زودی موفق به دریافت ویزا بشن و این تاپیک با شادی و شور و هیجان فراوان قفل بشه، ولی حتی اگه یک نفر موفق نشه این شادی کامل نخواهد بود.
نگذارید که خدانکرده عدم موفقیتی به علت سهل انگاری پیش بیاد و قویا توصیه می کنم که منتظر اعلام در سایت نمونین و هر طور شده تا ۲۰ سپتامبر خودتون رو به سفارت برسونین.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-09-13 ساعت 15:33)payampars نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 11:10)sh-p نوشته:  ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «e76779» عزیز ღღღ

و با آرزوی کلیر شدن همه منتظران سه سفارت
RolleyesRolleyes

آرزوی قلبی من هم هست و دوستان دیگه

گیفا و شبه و بی قرار سوسو و اس اچ پی ومهدی 389 و دکتر پدی و والنسیا و لینوکسر و مستر بن بن و رجبعلی و شاتسی و زنگنه و حضرت و فردای روشن و جودی و 777 و آسمان آبی و ای 76779 و پیشو و دایو و نورا و ب ارگی و بابا ش و سو آر و آیدا اس و اس کا و ای ار ار و علیرضا و نیوشا ق . آلوان و آر91 و روزلو و آبشار و.ف و احسان 58 و مجتبی و نیما رو خداجونم کلیییییییییییر کن

خیلی ممنون دوست عزیز که من را هم یاد کردی.خدا از دهنت بشنوه .
من خیلی نگرانمSad
کیس **101/3 نفر/ابوظبی/مصاحبه 12 اگوست
تشکر کنندگان: sh-p ، mrr777 ، SHABAH51 ، Aida.s ، Fardaye Roshan ، n51 ، AsemanAbee ، e76779 ، joody ، mehdi389 ، Alirezaa2013 ، alihmh ، daad ، b_argi ، arash bon
من که دارم خفه میشم . تا دوشنبه را باید تحمل کنیم؟ SadSad
خدا به همکاران بیچاره ام رحم کنه .CoolCool
یه چیزی تو گلوم مونده حتی اکسیژن هم به سختی به بدنم میرسه از امروز درد معده و سر درد میگرنی خودش را نشون داده طبق آزمایشات انجام نشده کلیر خونم به فقر کشیده .آپدیتش وانتظارش فووران زده و تنها درمانش را اطبا کلیرتراپی تجویز کردن . خداوندا به دادم برسRolleyesRolleyesRolleyes
دوستاني كه منتظر هستن به جاي اين حرفا برن سراغ كاراشون،بعد إز ويزا گرفتن كلي كار داريد،كه خدايي نكرده وقت كم نياريد مثل من بشين كه دقيقه نودي بودم Wink
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: mrr777 ، SHABAH51 ، sh-p ، Aida.s ، mehdi389 ، alihmh ، Alirezaa2013 ، Sonaen60 ، daad ، mehrdad pharm ، arash bon
(2013-09-13 ساعت 22:15)n51 نوشته:  من که دارم خفه میشم . تا دوشنبه را باید تحمل کنیم؟ SadSad
خدا به همکاران بیچاره ام رحم کنه .CoolCool
یه چیزی تو گلوم مونده حتی اکسیژن هم به سختی به بدنم میرسه از امروز درد معده و سر درد میگرنی خودش را نشون داده طبق آزمایشات انجام نشده کلیر خونم به فقر کشیده .آپدیتش وانتظارش فووران زده و تنها درمانش را اطبا کلیرتراپی تجویز کردن . خداوندا به دادم برسRolleyesRolleyesRolleyes

باور کن منم این علایم را دارم فکر کنم مسری باشه .(فقط قسمت دوشنبه را باید به یکشنبه تغییر بدم) دکتر پدی یک تجویزی
دارویی یا...... نداری ؟؟؟؟؟؟؟؟TongueBig GrinWink
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: mrr777 ، Aida.s ، SHABAH51 ، azar1348 ، سو سو ، omidt10 ، mehdi389 ، alihmh ، Alirezaa2013 ، daad ، پدی ، sh_aytak ، mamalino10 ، arash bon
بدبختي اينه كه اين شنبه يكشنبه مگه تموم ميشههههههههههههههههههه يك قرن طول مي كشهههههههههههههههههه
تشکر کنندگان: mrr777 ، Aida.s ، nima-92 ، sh-p ، alirezass ، r_ent ، mehdi389 ، alihmh ، Alirezaa2013 ، Sonaen60 ، abshar_wf ، daad ، marsha ، arash bon
(2013-09-13 ساعت 22:19)nina22 نوشته:  دوستاني كه منتظر هستن به جاي اين حرفا برن سراغ كاراشون،بعد إز ويزا گرفتن كلي كار داريد،كه خدايي نكرده وقت كم نياريد مثل من بشين كه دقيقه نودي بودم Wink

همه کارامونو کردیم، چمدونامونم بستیم. فقط یه ویزا کم داریم و یه بلیطBig Grin
شما چطوری از ۸ می تا ۲۱ اگوست نتونستی کاراتو جمع کنی که دقیقه نودی شدی؟؟؟؟CoolCool
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: Aida.s ، sh-p ، SHABAH51 ، joody ، e76779 ، alihmh ، Alirezaa2013 ، nina22 ، daad ، shatsi ، arash bon
دوستان عزیز،
بنده اتا الان اینجا چیزی ننوشته بودم. خسته شدم دیگه. آخه چرا تکلیف ما رو روشن نمیکنن؟؟؟؟؟؟؟
چطوری اطلاعاتو میزارید تو منتظر سرا؟
من تو آگوست فرانکفورت مصاحبه داشتم!
تشکر کنندگان: mrr777 ، sh-p ، SHABAH51 ، r_ent ، AsemanAbee ، alihmh ، Alirezaa2013 ، Tir-Tapar ، Sonaen60 ، daad ، mehrdad pharm ، nedaba ، arash bon
(2013-09-13 ساعت 22:27)lionking نوشته:  دوستان عزیز،
بنده اتا الان اینجا چیزی ننوشته بودم. خسته شدم دیگه. آخه چرا تکلیف ما رو روشن نمیکنن؟؟؟؟؟؟؟
چطوری اطلاعاتو میزارید تو منتظر سرا؟
من تو آگوست فرانکفورت مصاحبه داشتم!

امیدوارم به زودی تکلیفتون روشن بشه.
برای عضویت در منتظرسرا اطلاعاتتو برای kɪŋ ایمیل کن.
تشکر کنندگان: sh-p ، SHABAH51 ، r_ent ، joody ، mehdi389 ، alihmh ، lionking ، Alirezaa2013 ، daad ، b_argi ، گل نهال ، arash bon
دوستان 26ام پاس رو بدیم سفارت دیره؟مگه چیکار میخوان بکنن؟ اگه کلیر باشیم ویزا رو توش میزنن اگرم نه که......!
تشکر کنندگان: Fardaye Roshan ، sh-p ، alihmh ، Alirezaa2013 ، daad ، arash bon
(2013-09-13 ساعت 22:14)nima-92 نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 15:33)payampars نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 11:10)sh-p نوشته:  ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «e76779» عزیز ღღღ

و با آرزوی کلیر شدن همه منتظران سه سفارت
RolleyesRolleyes

آرزوی قلبی من هم هست و دوستان دیگه

گیفا و شبه و بی قرار سوسو و اس اچ پی ومهدی 389 و دکتر پدی و والنسیا و لینوکسر و مستر بن بن و رجبعلی و شاتسی و زنگنه و حضرت و فردای روشن و جودی و 777 و آسمان آبی و ای 76779 و پیشو و دایو و نورا و ب ارگی و بابا ش و سو آر و آیدا اس و اس کا و ای ار ار و علیرضا و نیوشا ق . آلوان و آر91 و روزلو و آبشار و.ف و احسان 58 و مجتبی و نیما رو خداجونم کلیییییییییییر کن

خیلی ممنون دوست عزیز که من را هم یاد کردی.خدا از دهنت بشنوه .
من خیلی نگرانمSad

مرسی دوست خوبم. منم دعا میکنم واسه شما و همه اونهایی که دلشون اینجاست. ایشاالله خدا دل هممون رو شاد کنه.
SmileSmileSmileSmile
ثبت نام:هفته 1،اکتبر 2011
ارسال مدارک:هفته 4،جولای 2012
مصاحبه:هفته 2،جون 2013
کلیرنس:صورتی - Issued Sep 20th
تعداد افراد کیس:2 نفر
مقصد: کالیفرنیا
دریافت ویزا: 24th Sep
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نذار دل دوستام بشکنه... همین...
تشکر کنندگان: n51 ، mrr777 ، sh-p ، SHABAH51 ، mehdi389 ، Alirezaa2013 ، Tir-Tapar ، daad ، arash bon
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
یه عالمه آرزو و دعای خوب برای همتون Smile
به امید کلیر های دسته جمعی حتی در شنبه و 1شنبه این هفته!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
هوووووووووووووووووررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااا
قوی باشین
مطمئن باشین کلیر میشین
خدایا کمک کن به همه منتظرین
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
لطفا..................................
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
تشکر کنندگان: mrr777 ، Doe ، sh-p ، AsemanAbee ، joody ، SHABAH51 ، Soap McTavish ، heidari1248 ، mehdi389 ، Alirezaa2013 ، Tir-Tapar ، daad ، sh_aytak ، arash bon
(2013-09-13 ساعت 22:43)aliyazdan335 نوشته:  دوستان 26ام پاس رو بدیم سفارت دیره؟مگه چیکار میخوان بکنن؟ اگه کلیر باشیم ویزا رو توش میزنن اگرم نه که......!

از ۲۶ تا ۳۰ سپتامبر فقط ۳ روز کاری داریم چون ۲۸ و ۲۹ شنبه و یکشنبه است.
تشکر کنندگان: sh-p ، alirezass ، SHABAH51 ، e76779 ، Soap McTavish ، Aida.s ، Alirezaa2013 ، AsemanAbee ، r_ent ، daad ، shatsi ، arash bon
شريف ترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد . زرتشت

زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه .

براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .

این آخرکاری دارم فیلسوف میشم با این کلیر کردناشونBig GrinTongueWink
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: mrr777 ، joody ، Doe ، Soap McTavish ، mehdi389 ، azar1348 ، Aida.s ، Alirezaa2013 ، AsemanAbee ، daad ، mamalino10 ، nedaba ، arash bon
دوستان 22 سپتامبر اولین روز هفته آخر یعنی دوشنبه است این روز دیره که اگه کلیر نشدیم تا اون روز دم سفارت باشیم . ترا خدا یکی جواب بده دیره؟/؟؟/باید زودتر آنکارا باشیم تمدید مدیکال هم نداریم
تشکر کنندگان: mrr777 ، joody ، mehdi389 ، Alirezaa2013 ، daad ، mehrdad pharm ، sh-p ، arash bon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان