کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-13 ساعت 20:07)SHABAH51 نوشته:  آپدیت نمی شم که نشم...اصلاً آپدیت چیه...فقط خدا کنه روز آخرت ملاک ارزیابی انسانهای خوب و بد آپدیت نباشه وگرنه صاف میرم قعر جهنــــــــــــــــــــــم TongueTongueTongue

ایشاالله
دوست خوب، خوش ذوق، شاعر، با روحیم هرچه زودتر کلیر میشی
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
در ضمن منم یه دستی تو شعر و شاعری دارمTongueTongueTongue
ثبت نام:هفته 1،اکتبر 2011
ارسال مدارک:هفته 4،جولای 2012
مصاحبه:هفته 2،جون 2013
کلیرنس:صورتی - Issued Sep 20th
تعداد افراد کیس:2 نفر
مقصد: کالیفرنیا
دریافت ویزا: 24th Sep
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نذار دل دوستام بشکنه... همین...
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، arash bon ، sh-p ، alihmh ، Aida.s ، morvarid1364 ، DIVE ، n51 ، Alirezaa2013 ، daad
(2013-09-13 ساعت 20:17)SHABAH51 نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 20:14)bigharar نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 19:46)joody نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 19:30)bigharar نوشته:  سلام و صبح بخیر joody عزیز فکر کنم اونجا الان صبحه امیدوارم به زودی دور هم جمع شوید همه خانواده

سلام مرسي بيقرار عزيز خيلي ممنون با اين دعاي خوبت كه به من روحيه داد .. منم واسه شما دعا ميكنم . ميگن دعاي غربت نشينهاي تازه وارد واسه بقيه زود ميگيره. Cool ايشالا محمدم زود كلير بشه بيشتر بخاطر بچه ها ....

مرسی عزیزم منهم اکر کلیر نشم شوهرم با بچه ها باید تنها بروند اصلا برام قابل تصور نیست طفلی ها خیلی کوچیکند 4و ساله9
کلیر شدن شما و محمد با من..تضمینی 100%...فقط کمی دیگه صبر کنید...میدونم که می گم Big Grin
وای شبح خان خدا از دهنت بشنوه اعصاب واسم نمونده
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، arash bon ، sh-p ، alihmh ، morvarid1364 ، n51 ، mrr777 ، Alirezaa2013 ، daad
دوستان منتظر
سلام
یه پیشنهاد دارم، اگر موافقید بیایید دست به دست هم بدیم به جای بحث های نگران کننده یه کم اطلاعات جمع آوری کنیم که هم به درد خودمون بخوره هم برای دوره های آینده کمک کنه هم بتونیم به یک جمع بندی مناسب و در نتیجه تصمیم درست برسیم.
برای شروع با یک نگاه به منتظر سرا بخش آنکارا میبینیم کیس های باقیمانده 90% تعداد افراد کیس 2 نفر و بیشتره، ایروان اکثریت 4 نفر و فقط یک کیس یکنفره داره، ابوضبی اکثریت 2نفره 3 تا کیس 3نفره. شاید همین اطلاعات کم وقتی کنار هم جمع بشه بتونه یک تصویر بهتری به هممون بده.
یه پیشنهاد دیگه اینکه یکی از پیشکسوتان منتظر قبول زحمت کنه، یک مرکزیتی ایجاد بشه بتونیم اطلاعات مختلف رو براشون ارسال کنیم و ایشون طبقه بندی کنند و اعلام کنند.
اطلاعاتی مثل آخرین آپدیت بدون ایمیل
سربازی
کار دولتی
اسامی معرب و غیره
میدونم این اطلاعات توی مهاجر سرا یا منتظر سرا موجوده، ولی حجمش خیلی زیاده و بهتره برای کیس هایی که منتظرند به صورت مجزا تهیه بشه تا بتونیم یک نتیجه آماری ازشون به دست بیاریم، آیا از مدیران محترم کسی میتونه این اطلاعات رو جمع آوری و منتشر کنه؟

با تشکر
تیر - تپر
تشکر کنندگان: bigharar ، Sonaen60 ، sh-p ، alihmh ، Aida.s ، n51 ، AsemanAbee ، mehdi389 ، Alirezaa2013 ، daad ، lilistar
(2013-09-13 ساعت 20:17)SHABAH51 نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 20:14)bigharar نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 19:46)joody نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 19:30)bigharar نوشته:  سلام و صبح بخیر joody عزیز فکر کنم اونجا الان صبحه امیدوارم به زودی دور هم جمع شوید همه خانواده

سلام مرسي بيقرار عزيز خيلي ممنون با اين دعاي خوبت كه به من روحيه داد .. منم واسه شما دعا ميكنم . ميگن دعاي غربت نشينهاي تازه وارد واسه بقيه زود ميگيره. Cool ايشالا محمدم زود كلير بشه بيشتر بخاطر بچه ها ....

مرسی عزیزم منهم اکر کلیر نشم شوهرم با بچه ها باید تنها بروند اصلا برام قابل تصور نیست طفلی ها خیلی کوچیکند 4و ساله9
کلیر شدن شما و محمد با من..تضمینی 100%...فقط کمی دیگه صبر کنید...میدونم که می گم Big Grin

شهرام جون منم اضافه کن به لیست
تشکر کنندگان: bigharar ، arash bon ، SHABAH51 ، sh-p ، alihmh ، morvarid1364 ، mrr777 ، Alirezaa2013 ، daad
(2013-09-13 ساعت 19:44)sayeh_m نوشته:  بچه هايي كه امروز اپديت شدين + رجبعلي = ديگه چيزي نمونده ، خوشحال باشين ،Smile
(2013-09-13 ساعت 19:58)sayeh_m نوشته:  بچه هايي كه امروز اپديت نشدن _ رجبعلي = اصلاً غصه نخورين ، اين روزها اپديت ها سرعت بيشتري ميگيره ، سايت ممكنه روزي دوبار شماره اعلام كنه ، نگران نباشين .
سلام مامان سایه عزیز
ممنون که هنوز به ما سر میزنین و به فکر مایین. دعا کنید همه منتظران دست پر از این ماه بیرون برن. امیدوارم شما هم هرجا که هستید شاد و پیروز و سربلند باشید.
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
سلام
من و همسرم امروز ساعت ۸شب اپدیت شدیم خیلی جالبه ظاهرا کارمندان سفارت موندن واسه اضافه کاری!!!ایشالا عليرغم تعطیلی فردا یه سری شماره اعلام کنن
کیس نامبر:@@۹۸ مصاحبه ۱۵اگوست آنکارا فرم ۹سوالی+رزومه
من دیشب خواب میدیدم دارم با خدا رودررو حرف میزنم تا حالا اینقدر خدا رو از نزدیک حس نکرده بودم از خواب پریدم دیدم دارم تند تند و بی اختیار قران میخونم یک حس آرامش خاصی داشتم. امروز هم اصلا نگران نبودم یک ایمیل هم زدم و رفتم بیرون .برگشتم دیدم آپدیت شدم به تنهایی. نمیدونم به خاطر ایمیل بوده یا نه.ولی نه جواب ایمیل دادند نه مثل قبلا که ایمیل میزدم و سه نفر آپدیت می شدند بود.امیدوارم واقعا یاد من هم افتاده باشند.

(2013-09-13 ساعت 21:24)fatimamolaee نوشته:  سلام
من و همسرم امروز ساعت ۸شب اپدیت شدیم خیلی جالبه ظاهرا کارمندان سفارت موندن واسه اضافه کاری!!!ایشالا عليرغم تعطیلی فردا یه سری شماره اعلام کنن
کیس نامبر:@@۹۸ مصاحبه ۱۵اگوست آنکارا فرم ۹سوالی+رزومه

احتمالا از آمریکا آپدیت شدید
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: پدی ، SHABAH51 ، Tir-Tapar ، DIVE ، sh-p ، arash bon ، n51 ، alirezass ، alihmh ، Sonaen60 ، mrr777 ، Aida.s ، Fardaye Roshan ، Doe ، AsemanAbee ، mehdi389 ، Alirezaa2013 ، daad ، shiraz mamali ، shatsi ، lilistar ، nedaba
ما کلییر نشدیم ولی خانومم برای 22 سپتامبر می خواد بره آنکارا. اگر خانوم تنهایی هست که می خواد بره پیغام خصوصی بده تا با همسر من همسفر بشن.
(پست موقت)
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: sh-p ، arash bon ، n51 ، mrr777 ، Aida.s ، mehdi389 ، Alirezaa2013 ، daad ، nedaba
آپ شدن از us انجام میشه اونجا الان وقت اداریه
تشکر کنندگان: sh-p ، SHABAH51 ، arash bon ، n51 ، alirezass ، alihmh ، mrr777 ، Aida.s ، mehdi389 ، Alirezaa2013 ، daad
(2013-09-13 ساعت 19:52)shiraz mamali نوشته:  سلام دوستای عزیزم.نمی‌خوام سخنرانی‌ کنم اونم توی این وضعیت که هیچ کی‌ حوصلهٔ حرفای اضافی رو نداره ولی‌ باور کنید هیچی‌ بی‌ دلیل نیست دوستای گلم.باور کنید امسال هم مثل سال‌های قبل این جریان همیشه بود و هست.باور کنید سر شما بی‌ کلاه نمیمونه.خدای شما هم بزرگه .هرکی‌ داره یه جوری امتحان پس میده.پس سفت و محکم باشین .ولی‌ اونا هم خودشون میدونن که شما الان چه حالی‌ دارین.باور بفرمائید که جواب تک تکتین میاد حتا شده روزهایی آخر.ما یه دوستی‌ داشتیم که سری دوم کارنتی‌ها اسمش در اومد ولی‌ من فکر می‌کردم تا الان اونجا هست.چند روز پیش واسه بیلیط رفته بود آژانس دوستم و فهمیدیم که تازه طرف کلیر شده که بره ویزا بگیره.

شما هم به جای این فکرا که ،،وای نکنه نشیم نکنه جواب نیاد و ...... برید مقدمات سفرتون رو آماده کنید.الان به حرفای من میخندین ولی‌ چند روز دیگه می‌بینید که من درست می‌گفتم،..

این پست اصلا جنبه‌ دلداری دادن نداشت چون شما به زور وارد این مسیر نشدین،از شما خواستن که به این مسیر پا بذارید.پس ویزا حق شماست.

انشاالله که همه رو تا چند روز دیگه خوشحال ببینم.
SHIRAZ MAMALI

سلام شیرازمملی خیلی وقت بود خبری ازت نبود امیدوارم موفق باشید
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، arash bon ، sh-p ، n51 ، alihmh ، mrr777 ، Aida.s ، mehdi389 ، Alirezaa2013 ، daad ، shiraz mamali
آخ که چقدر دوست داشتم جای اون ویزاگرفته ها بودم و با خیال راحت بقیه رو دلداری و روحیه می دادم!
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
(2013-09-13 ساعت 21:39)abshar_wf نوشته:  آخ که چقدر دوست داشتم جای اون ویزاگرفته ها بودم و با خیال راحت بقیه رو دلداری و روحیه می دادم!
قوی باش و استوار رفیق....بنده شخصاً ویزا نگرفتم ، آپدیت ماپدیت هم نمی شم اما چه اینجا ، چه تلفنی، چه توی پیام خصوصی و هزار جای دیگه دارم بچه های منتظر رو دلداری و روحیه میدم...فقط زندگی به من یاد داده که در مقابل مشکلات و سختی ها مثل کوه، استوار و پابرجا باشم Wink شما هم خیلی زود نتیجه این همه صبر رو می بینی ، شک نکــــــــن Rolleyes
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-09-13 ساعت 21:48)SHABAH51 نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 21:39)abshar_wf نوشته:  آخ که چقدر دوست داشتم جای اون ویزاگرفته ها بودم و با خیال راحت بقیه رو دلداری و روحیه می دادم!
قوی باش و استوار رفیق....بنده شخصاً ویزا نگرفتم ، آپدیت ماپدیت هم نمی شم اما چه اینجا ، چه تلفنی، چه توی پیام خصوصی و هزار جای دیگه دارم بچه های منتظر رو دلداری و روحیه میدم...فقط زندگی به من یاد داده که در مقابل مشکلات و سختی ها مثل کوه، استوار و پابرجا باشم Wink شما هم خیلی زود نتیجه این همه صبر رو می بینی ، شک نکــــــــن Rolleyes
[font=Courier]خدا قوت آقا شهرام ايشالا زود كلير بشين واستون دعا ميكنم از اين بلاتكليفي در بياين ...[/font]
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
تشکر کنندگان: sh-p ، SHABAH51 ، alihmh ، mrr777 ، babak_1363 ، AsemanAbee ، ma300me ، Alirezaa2013 ، jjbahale ، abshar_wf ، daad ، b_argi ، arash bon
سلام آذر جون .منم قول میدم تا آخرین روز سنگرم را در این تاپیک حفظ کنم و در خط مقدم روحیه دهی حضور داشته باشم . تا درس عبرتی باشد برای سه سفارت.Big GrinBig GrinBig GrinTongueWink
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
سلام بر دوستان مهاجرسرایی
فکر کنید ویزاتون اومده ( که حتما هم میاد ) اونورشو و ادامه مسیر زندگیتونو فکر کردید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به قول معروف جاتونو انداختید ؟؟؟ :-) :-)
تشکر کنندگان: alihmh ، sh-p ، Aida.s ، mehdi389 ، Alirezaa2013 ، daad ، arash bon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان