کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-13 ساعت 22:27)lionking نوشته:  دوستان عزیز،
بنده اتا الان اینجا چیزی ننوشته بودم. خسته شدم دیگه. آخه چرا تکلیف ما رو روشن نمیکنن؟؟؟؟؟؟؟
چطوری اطلاعاتو میزارید تو منتظر سرا؟
من تو آگوست فرانکفورت مصاحبه داشتم!
اطلاعات زیر رو واسه امیر مهاجر عزیز پیام خصوصی بده.
تاریخ مصاحبه
تعداد افراد کیس
حدود شماره کیس
نام سفارت
ثبت نام:هفته 1،اکتبر 2011
ارسال مدارک:هفته 4،جولای 2012
مصاحبه:هفته 2،جون 2013
کلیرنس:صورتی - Issued Sep 20th
تعداد افراد کیس:2 نفر
مقصد: کالیفرنیا
دریافت ویزا: 24th Sep
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نذار دل دوستام بشکنه... همین...
تشکر کنندگان: mehdi389 ، lionking ، Alirezaa2013 ، daad ، sh-p ، arash bon
سلام دوستان من نبودم آنقدر اعصابم خورد بود رفتم بودم شمشک جاتون خالی خوب بود یک تجدید روحیه بود و الان که برگشتم دیدم کیس خودم دوباره آپدیت شده فکر کنم دیگه باید هفته دیگه خبرای خوبی در راه باشه ................خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااSmileSmile
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
(2013-09-13 ساعت 22:52)n51 نوشته:  دوستان 22 سپتامبر اولین روز هفته آخر یعنی دوشنبه است این روز دیره که اگه کلیر نشدیم تا اون روز دم سفارت باشیم . ترا خدا یکی جواب بده دیره؟/؟؟/باید زودتر آنکارا باشیم تمدید مدیکال هم نداریم

ما ایرانیا محافظه کاریم. اگه مشکلی نداری بنظر من جلوتر آنکارا باش. منم شرایط تو رو دارم ولی همین سه شنبه عازمم. اگه این هفته احیانا اسمت اعلام شد آنکارایی میتونی کارتو جلوتر دنبال کنی. تصمیم با خودته...
موفق باشیSmileSmileSmile
تشکر کنندگان: alirezass ، alihmh ، morvarid1364 ، Alirezaa2013 ، jjbahale ، Doe ، SHABAH51 ، daad ، Saeedv13 ، sh-p ، arash bon
(2013-09-13 ساعت 21:33)alihmh نوشته:  ما کلییر نشدیم ولی خانومم برای 22 سپتامبر می خواد بره آنکارا. اگر خانوم تنهایی هست که می خواد بره پیغام خصوصی بده تا با همسر من همسفر بشن.
(پست موقت)

من هم خانم هستم و دقیقا همین تاریخ دارم میرم دبی، حیف که باخانم شما
در یک سفارت نیستیم وگرنه من حتما باهاشون همسفر میشدم ، من هم به شدت دنبال همسفر خانم میگردم ، هر چند خیلی امید ندارم . فک کنم فقط ماییم که خانم میریم . بقیه ، آقایون میرن SadSad گاهی احساس بدبختی بهم دست میده SadSadSad
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
تشکر کنندگان: azar1348 ، alihmh ، morvarid1364 ، sh-p ، Alirezaa2013 ، AsemanAbee ، Doe ، mrr777 ، Sonaen60 ، daad ، SHABAH51 ، mamalino10 ، Saeedv13 ، arash bon
بچه ها واسه هم دعا میکنین. واسه من هم دعا کنین. جای دوری نمیره.SmileSmile منم براتون دعا میکنم.
با شــــــــــــــــمامTongueTongueTongue
تشکر کنندگان: so_ar ، morvarid1364 ، sh-p ، Alirezaa2013 ، AsemanAbee ، Tir-Tapar ، Doe ، mrr777 ، mezamo ، daad ، SHABAH51 ، maaarabi ، Nora hashemi ، lilistar ، arash bon
(2013-09-13 ساعت 23:01)alirezass نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 22:54)mehdi389 نوشته:  سلام دوستان من نبودم آنقدر اعصابم خورد بود رفتم بودم شمشک جاتون خالی خوب بود یک تجدید روحیه بود و الان که برگشتم دیدم کیس خودم دوبارخ آپدیت شده فکر کنم دیگه باید هفته دیگه خبرای خوبی در راه باشه ................خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

یعنی آخرین آپدیت 13 بود آره؟ چون من هم امروز آپدیت شدمBig Grin
اگر انشااله دوشنبه اسم من و شما در بیاد کی بریم خوبه بنظر شما و اگر خدا نکرده در نیاد کی بریم من که فکر کنم به هر حال 4شنبه یا 5 شنبه هفته دیگه اونجا باشم
دوست عزیز من فردا برای شنبه 21 سپتامبر بلیط بگیرم برای دوبیSmile
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: alirezass ، payampars ، morvarid1364 ، Alirezaa2013 ، mrr777 ، daad ، sh-p ، arash bon
(2013-09-13 ساعت 23:01)so_ar نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 21:33)alihmh نوشته:  ما کلییر نشدیم ولی خانومم برای 22 سپتامبر می خواد بره آنکارا. اگر خانوم تنهایی هست که می خواد بره پیغام خصوصی بده تا با همسر من همسفر بشن.
(پست موقت)

من هم خانم هستم و دقیقا همین تاریخ دارم میرم دبی، حیف که باخانم شما
در یک سفارت نیستیم وگرنه من حتما باهاشون همسفر میشدم ، من هم به شدت دنبال همسفر خانم میگردم ، هر چند خیلی امید ندارم . فک کنم فقط ماییم که خانم میریم . بقیه ، آقایون میرن SadSad گاهی احساس بدبختی بهم دست میده SadSadSad

کاشکی با هم کلیر میشدیم هردومون با هم میرفتیم
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: so_ar ، payampars ، alihmh ، morvarid1364 ، Fardaye Roshan ، mehdi389 ، Alirezaa2013 ، mrr777 ، daad ، SHABAH51 ، sh-p ، arash bon
(2013-09-13 ساعت 18:17)daad نوشته:  گیفا و شبه و بی قرار سوسو و اس اچ پی ومهدی 389 و دکتر پدی و والنسیا و لینوکسر و مستر بن بن و رجبعلی و شاتسی و زنگنه و حضرت و فردای روشن و جودی و 777 و آسمان آبی و ای 76779 و پیشو و دایو و نورا و ب ارگی و بابا ش و سو آر و آیدا اس و اس کا و ای ار ار و علیرضا و نیوشا ق . آلوان و آر91 و روزلو و آبشار و.ف و احسان 58 و مجتبی و نیما رو خداجونم کلیییییییییییر کن
پیام قانون کپی رایتو رعایت کنSmile)
خدااااااا مارشا و ان 51 و حیدری و فاطیما و اشکان و علی یزدان و تاتا و نورت ویندز و مهرداد و سروش نیا و علی ام اچ و مهرناز و بهنام و پروژه ...
باید کلیر شن.
[/quote]

داد عزیز حق کپی رایت شما محفوظ میباشد
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: fatimamolaee ، n51 ، morvarid1364 ، mehdi389 ، Alirezaa2013 ، mrr777 ، daad ، SHABAH51 ، shatsi ، mehrdad360 ، sh-p ، arash bon
(2013-09-13 ساعت 18:50)Tir-Tapar نوشته:  دوستان منتظر سلام
از دوستان روز بالایی (پیشکوست) آیا کسی هست از یک ماه پیش آپدیت نشده باشه؟
من پس از 196 روز هنوز منتظرم ضمنا آپدیت هم نمیشم دوستان
کسی هست شرایطش مثل پرونده من باشه؟
ممنون میشم تماس بگیرید تا تبادل اطلاعات کنیم

حتما ایمیل بزنید و در این روزهای آخر پیگیر باشید. حتما هم از دوشنبه قبل از 30 سپتامبر خودتونو برسونید به سفارت و اگه تجدید مدیکال هم لازم دارید انجام بدید و پاستون رو بدید داخل. به یاری خدا همه کلیر میشن.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: payampars ، alihmh ، morvarid1364 ، Alirezaa2013 ، Tir-Tapar ، mrr777 ، daad ، SHABAH51 ، Nora hashemi ، sh-p ، arash bon
(2013-09-13 ساعت 23:06)mehdi389 نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 22:54)mehdi389 نوشته:  سلام دوستان من نبودم آنقدر اعصابم خورد بود رفتم بودم شمشک جاتون خالی خوب بود یک تجدید روحیه بود و الان که برگشتم دیدم کیس خودم دوبارخ آپدیت شده فکر کنم دیگه باید هفته دیگه خبرای خوبی در راه باشه ................خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

اگر انشااله دوشنبه اسم من و شما در بیاد کی بریم خوبه بنظر شما و اگر خدا نکرده در نیاد کی بریم من که فکر کنم به هر حال 4شنبه یا 5 شنبه هفته دیگه اونجا باشم

مهدی جان حتما بگیر منم 8 صبح پرواز دارم
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: alihmh ، morvarid1364 ، Alirezaa2013 ، mrr777 ، daad ، sh-p ، arash bon
(2013-09-13 ساعت 23:06)mehdi389 نوشته:  

بگیر
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، mrr777 ، daad ، sh-p ، arash bon
امروز آنکارا چه خبر بوده ؟
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: daad ، Mehrdadordi ، mehrdad pharm ، arash bon
سلام دوستان اگر ۲۳ سپتامبر مصاحبه داشته باشیم و کلیر بشیم تکلیف چیه؟لطفا اگه کسی اطلاعی داره جوابم را بده. ممنون
تشکر کنندگان: daad ، nedaba ، arash bon
(2013-09-13 ساعت 23:08)payampars نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 18:17)daad نوشته:  گیفا و شبه و بی قرار سوسو و اس اچ پی ومهدی 389 و دکتر پدی و والنسیا و لینوکسر و مستر بن بن و رجبعلی و شاتسی و زنگنه و حضرت و فردای روشن و جودی و 777 و آسمان آبی و ای 76779 و پیشو و دایو و نورا و ب ارگی و بابا ش و سو آر و آیدا اس و اس کا و ای ار ار و علیرضا و نیوشا ق . آلوان و آر91 و روزلو و آبشار و.ف و احسان 58 و مجتبی و نیما رو خداجونم کلیییییییییییر کن
پیام قانون کپی رایتو رعایت کنSmile)
خدااااااا مارشا و ان 51 و حیدری و فاطیما و اشکان و علی یزدان و تاتا و نورت ویندز و مهرداد و سروش نیا و علی ام اچ و مهرناز و بهنام و پروژه ...
باید کلیر شن.

داد عزیز حق کپی رایت شما محفوظ میباشد
[/quote]

lمرسی که منم دعا میکنید . یه خورده سبک میشم و حس خفگیم کمتر میشه
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، daad ، Nora hashemi ، arash bon
سلام
دوستان تا حالا سفارت انكارا روز شنبه اعلام كلير داشته يا نه؟
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، Tir-Tapar ، daad ، SHABAH51 ، arash bon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان