کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-13 ساعت 23:01)so_ar نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 21:33)alihmh نوشته:  ما کلییر نشدیم ولی خانومم برای 22 سپتامبر می خواد بره آنکارا. اگر خانوم تنهایی هست که می خواد بره پیغام خصوصی بده تا با همسر من همسفر بشن.
(پست موقت)

من هم خانم هستم و دقیقا همین تاریخ دارم میرم دبی، حیف که باخانم شما
در یک سفارت نیستیم وگرنه من حتما باهاشون همسفر میشدم ، من هم به شدت دنبال همسفر خانم میگردم ، هر چند خیلی امید ندارم . فک کنم فقط ماییم که خانم میریم . بقیه ، آقایون میرن SadSad گاهی احساس بدبختی بهم دست میده SadSadSad
چرا بدبختی، ایشاالله برینو دست پر برگردین...
ثبت نام:هفته 1،اکتبر 2011
ارسال مدارک:هفته 4،جولای 2012
مصاحبه:هفته 2،جون 2013
کلیرنس:صورتی - Issued Sep 20th
تعداد افراد کیس:2 نفر
مقصد: کالیفرنیا
دریافت ویزا: 24th Sep
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نذار دل دوستام بشکنه... همین...
تشکر کنندگان: so_ar ، Alirezaa2013 ، morvarid1364 ، daad ، arash bon
منم الان چک کردم همسرم به تاریخ امروز آپدیت شده.Big Grinیعنی سفارت ابوظبی این موقع شب داره اضافه کاری میکنه ؟Big GrinBig Grin
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
(2013-09-13 ساعت 15:33)payampars نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 11:10)sh-p نوشته:  ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «e76779» عزیز ღღღ

و با آرزوی کلیر شدن همه منتظران سه سفارت
RolleyesRolleyes

آرزوی قلبی من هم هست و دوستان دیگه

گیفا و شبه و بی قرار سوسو و اس اچ پی ومهدی 389 و دکتر پدی و والنسیا و لینوکسر و مستر بن بن و رجبعلی و شاتسی و زنگنه و حضرت و فردای روشن و جودی و 777 و آسمان آبی و ای 76779 و پیشو و دایو و نورا و ب ارگی و بابا ش و سو آر و آیدا اس و اس کا و ای ار ار و علیرضا و نیوشا ق . آلوان و آر91 و روزلو و آبشار و.ف و احسان 58 و مجتبی و نیما رو خداجونم کلیییییییییییر کن

منو یادت رفت من که رفتم امام رضا واست دعا کردم کلیر شی حالا واسم دعا نمی کنی؟!SadSadSadSadSad
2013AS2***   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust   ورود به آمریکا: 17NOV 2013
--------------------------
F2A:  PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,  , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP
Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May
CLEAR:16MAY2016 Smile  
(2013-09-13 ساعت 23:10)payampars نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 23:06)mehdi389 نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 23:01)alirezass نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 22:54)mehdi389 نوشته:  سلام دوستان من نبودم آنقدر اعصابم خورد بود رفتم بودم شمشک جاتون خالی خوب بود یک تجدید روحیه بود و الان که برگشتم دیدم کیس خودم دوبارخ آپدیت شده فکر کنم دیگه باید هفته دیگه خبرای خوبی در راه باشه ................خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااSmileSmile

یعنی آخرین آپدیت 13 بود آره؟ چون من هم امروز آپدیت شدمBig Grin
اگر انشااله دوشنبه اسم من و شما در بیاد کی بریم خوبه بنظر شما و اگر خدا نکرده در نیاد کی بریم من که فکر کنم به هر حال 4شنبه یا 5 شنبه هفته دیگه اونجا باشم
دوست عزیز من فردا برای شنبه 21 سپتامبر بلیط بگیرم برای دوبیSmile

مهدی جان حتما بگیر منم 8 صبح پرواز دارم
ایشالله ببینم چه ساعتی میتونم بگیرمSmile
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، morvarid1364 ، daad ، SHABAH51 ، negar_karimi6 ، payampars ، arash bon
(2013-09-13 ساعت 23:19)zanganeh نوشته:  سلام
دوستان تا حالا سفارت انكارا روز شنبه اعلام كلير داشته يا نه؟

تا حالا که رویت نشده...
ثبت نام:هفته 1،اکتبر 2011
ارسال مدارک:هفته 4،جولای 2012
مصاحبه:هفته 2،جون 2013
کلیرنس:صورتی - Issued Sep 20th
تعداد افراد کیس:2 نفر
مقصد: کالیفرنیا
دریافت ویزا: 24th Sep
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نذار دل دوستام بشکنه... همین...
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، zanganeh ، Niushagh ، alihmh ، morvarid1364 ، daad ، negar_karimi6 ، payampars ، arash bon
(2013-09-13 ساعت 23:22)sh-p نوشته:  منم الان چک کردم همسرم به تاریخ امروز آپدیت شده.Big Grinیعنی سفارت ابوظبی این موقع شب داره اضافه کاری میکنه ؟Big GrinBig Grin

فکر کنم از آمریکا آپدیت شدند...مثل منSmile
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
سلام دوستان بنا به دلایلی مدتی است باخودم و دل خودم قرار گذاشته بودم مطلبی ننویسم اما این دل به شما کرده عادت چه کنم
با درد شما درد میکشم با شادی شما غرق درشادی میشم بغض که میکنید پشت حنجره تنهاییم بغض سنگینی میکنه و هرچه میخوام فریاد بزنم که بچه ها با خودتون این چنین نکنید دیدم صدام به گوشتون نمیرسه پس ترجیح دادم خلاف وعده با دلم کنم و اینجا باز بنویسم

کاش اینقدرمنو قبول داشتیدکه تا فتوا میدادم که همه اونهایی که کلیرنشدن عزم سفرکنن و برند به انکارا و ایروان و
ابوظبی لبیک میگفتید اما چه کنم که کاره ای نیستم
به نظرمن دو هفته اخر رو اونجاباشید چون به یقین کلیرخواهید شد و یه قدم که نه بلکه صد قدم جلو ترید و به محض اعلام به سفارت خواهید رفت حتی اگراعلام هم نکنن دوسه روزی یه بار برید سر بزنید به سفارت بالاخره یه کاری میکنن چون حق شما هست که بعد از قبولی مابقی امتیازها رو بهتون بدند پس مطمئن باشید سفارت این حساسیت کار و نگرانی شما رو درک میکنه و شما را از مراجعه به سفارت سرزنش نمی کنه
نهایتش اینه که دو هفته هزینه تون زیاد میشه یا مرخصی میگیرید و با هزار گرفتاری زندگی دیگه سفر در پیش میگیرید ولی ایا ویزای امریکا ارزش تحمل این سختی ها رو نداره
ﻧﮕﺎﺭ ﺧﺎﻧﻢ ﺟﺎﺗﻮﻥ ﺧﺎﻟﯽ ﺑﻮﺩ
ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﺁﺧﺮ ﺗﻨﻬﺎﻣﻮﻥ ﻧﺬﺍﺭﯾﻦ

ﺧﺎﻧﻢ ﮐﻤﺎﻟﯽ ﻫﻢ ﺟﺎﺷﻮﻥ ﺧﺎﻟﯿﻪ

ﻣﯿﺪﻭﻧﻢ ﻫﻤﻪ ﮔﺮﻓﺘﺎﺭﯾﺪ
ﺍﻣﺎ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺻﻔﺤﺎﺕ ﺁﺧﺮ ﮐﻠﯿﺮﻧﺲ ۲۰۱۳ ﻫﻢ ﺳﺮ ﺑﺰﻧﯿﺪ
ﺑﺎﻋﺚ ﺩﻟﮕﺮﻣﯽ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﻫﺴﺘﯿﺪ
ﻣﻤﻨﻮﻥ
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
(2013-09-13 ساعت 16:28)soroshnia نوشته:  یک ساعت پیش من بهمراه همه اعضای خانواده اپدیت شدیم
همراهانم 10 (روز مصاحبه) و 12 جولای و امروز اپ شدند
خود من 10 و 12 و 15 جولای و 23 اگست و 10 و 11 و 13 سپتامبر اپ شدم

دوست عزیز تبریک چون نزدیک کلیرشدنتون هست
(2013-09-13 ساعت 23:08)payampars نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 18:17)daad نوشته:  گیفا و شبه و بی قرار سوسو و اس اچ پی ومهدی 389 و دکتر پدی و والنسیا و لینوکسر و مستر بن بن و رجبعلی و شاتسی و زنگنه و حضرت و فردای روشن و جودی و 777 و آسمان آبی و ای 76779 و پیشو و دایو و نورا و ب ارگی و بابا ش و سو آر و آیدا اس و اس کا و ای ار ار و علیرضا و نیوشا ق . آلوان و آر91 و روزلو و آبشار و.ف و احسان 58 و مجتبی و نیما رو خداجونم کلیییییییییییر کن
پیام قانون کپی رایتو رعایت کنSmile)
خدااااااا مارشا و ان 51 و حیدری و فاطیما و اشکان و علی یزدان و تاتا و نورت ویندز و مهرداد و سروش نیا و علی ام اچ و مهرناز و بهنام و پروژه ...
باید کلیر شن.

داد عزیز حق کپی رایت شما محفوظ میباشد
[/quote]
پیام جان پناه بر نفست این یادی که از ما کردی کم از کلیر نداشت
پنا بر خود خودش
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: morvarid1364 ، mehdi389 ، daad ، Alirezaa2013 ، negar_karimi6 ، payampars ، arash bon
دوستای خوبم
باور کنید همتون کلیر میشید.باور کنید دیر و زود داره سوخت و سوز نداره.
میدونم که آخر سپتامبر این تاپیک بسته میشه بدون اینکه کسی از دوستان جا بمونه.
ما تا آخرش در کنارتون هستیم.
برای همتون دعا میکنیم که این هفته همتون کلیر بشین.
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
(2013-09-13 ساعت 23:08)payampars نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 18:17)daad نوشته:  گیفا و شبه و بی قرار سوسو و اس اچ پی ومهدی 389 و دکتر پدی و والنسیا و لینوکسر و مستر بن بن و رجبعلی و شاتسی و زنگنه و حضرت و فردای روشن و جودی و 777 و آسمان آبی و ای 76779 و پیشو و دایو و نورا و ب ارگی و بابا ش و سو آر و آیدا اس و اس کا و ای ار ار و علیرضا و نیوشا ق . آلوان و آر91 و روزلو و آبشار و.ف و احسان 58 و مجتبی و نیما رو خداجونم کلیییییییییییر کن
پیام قانون کپی رایتو رعایت کنSmile)
خدااااااا مارشا و ان 51 و حیدری و فاطیما و اشکان و علی یزدان و تاتا و نورت ویندز و مهرداد و سروش نیا و علی ام اچ و مهرناز و بهنام و پروژه ...
باید کلیر شن.

داد عزیز حق کپی رایت شما محفوظ میباشد
[/quote]

این مزاح هست دوست خوبم ... به منظور دعای هرچه بیشتر و آروم کردن دل دوستامون هرچه بیشتر کپی بشه بهتر... بلکه زودتر کلیر شن همگیSmile
+++++++++
آقا من گفتم این دستگاه آپدیت کردنشون رفته رو اتومات میگید نه! من ساعت 11 شب برای 4 روز متوالی اپدیت شدم. دیگه روی آپدیت هم نمی شه حساب کرد
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-09-13 ساعت 23:01)so_ar نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 21:33)alihmh نوشته:  ما کلییر نشدیم ولی خانومم برای 22 سپتامبر می خواد بره آنکارا. اگر خانوم تنهایی هست که می خواد بره پیغام خصوصی بده تا با همسر من همسفر بشن.
(پست موقت)

من هم خانم هستم و دقیقا همین تاریخ دارم میرم دبی، حیف که باخانم شما
در یک سفارت نیستیم وگرنه من حتما باهاشون همسفر میشدم ، من هم به شدت دنبال همسفر خانم میگردم ، هر چند خیلی امید ندارم . فک کنم فقط ماییم که خانم میریم . بقیه ، آقایون میرن SadSad گاهی احساس بدبختی بهم دست میده SadSadSad

احساس بدبختی برا چی؟برا اینکه امید ندارین؟یا برا تنها رفتنه؟
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
تشکر کنندگان: mehdi389 ، daad ، Alirezaa2013 ، so_ar ، alihmh ، payampars ، arash bon
(2013-09-13 ساعت 22:25)mrr777 نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 22:19)nina22 نوشته:  دوستاني كه منتظر هستن به جاي اين حرفا برن سراغ كاراشون،بعد إز ويزا گرفتن كلي كار داريد،كه خدايي نكرده وقت كم نياريد مثل من بشين كه دقيقه نودي بودم Wink

همه کارامونو کردیم، چمدونامونم بستیم. فقط یه ویزا کم داریم و یه بلیطBig Grin
شما چطوری از ۸ می تا ۲۱ اگوست نتونستی کاراتو جمع کنی که دقیقه نودی شدی؟؟؟؟CoolCool
انشالله اونم ميرسه خيلي زود Smile
همش درگير كار بوديم همش با خودم ميگفتم جمع كردن وسايل كاري ندارهSmile) ولي انقدر خريد وسائل موردنياز وقت گير بود كه أصلا فكرشو نميكردم.اگه خداحافظي و ديدن دوست و فاميل هم براتون إز واجباته مطمئن باشيد اون ديگه بدترين قسمت ماجراست وقتگيره.اميدتون به خدا باشه انشالله خيلي زووود همه دوستان ويزارو بگيريد Smile
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان