کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-16 ساعت 22:57)tata1344 نوشته:  دوستان و یاران عزیزم این ایمیل در جواب ایمیلم از انکارا اومد

An administrative processing for your case has already been completed. Your case number will be posted on our web page today. You may now come to this office on Monday through Thursday between 10:30 and 12:00 p.m. and submit your passports.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
به امید شادی همه شما یاران عزیز

مبارکه . اوضاع داره امیدوار کننده میشه خدارو شکر.
میشه بگین آخرین آپدیتتون(قبل از 16 سپتامبر) کی بود از کجا بود و کدوم عضو کیس بود؟
ممنونم
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: رجبعلی ، SHABAH51 ، n51 ، Arash R ، noura ، Mehrdadordi ، dove ، sadeghi897 ، DIVE ، lonelyman ، mehdi389 ، Aida.s ، arash bon ، Alirezaa2013 ، daad ، smpf ، mizan
دوستان خوبم همتون را با ذره ذره وجودم درک میکنم . نگرانی ها و دلشوره هاتون را می فهمم چون منم تا ظهر امروز همین حال و هوا را داشتم . شما ها تا اینجا صبر کردید یه نموره دیگه تحمل کنید باور کنید همتون کلیر میشید من نگران دیر اقدام کردنمون بودم وگرنه مگه ماها چه مشکلی داریم؟
چند روز پیش یکی از دوستان گفته بود 1000 صلوات نذر کنید منم همین کار را کردم باور کنید به نیمه رسید جواب گرفتم . برا همتون یه 1000 تای دیگه نذر میکنم از همین حالا و تقدیمش میکنم به آقا امام رضا تا در این ایام مبارک تولد خودش، کلیر شدنتون را به ما هدیه کنه . لاتاری از اول تا آخرش توکل بر خدا (که مهربان و بخشنده ) است .
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
کاربران در حال بازدید این موضوع: abshar_wf، ali 2013، alvan، iraj im، Mehrdadordi، n51، r91، همراه، پدی، پروا، valencia، رجبعلی، 2 کاربر مخفی، 1 مهمان

ببینید من هنوز تا این وقت شب در کنار دوستان منتظر هستم تا که شاید خبری از آپدیتهای ا م ر ی کا یی بشه . چون خودم بعد از آپدیت 11 شب دهم سپتامبر روز 11 و 13 ام از آنکارا آپدیت شدم که 13 ام خانوادگی بود و امروز کلیر شدیم . البته بگم من تازه 26 روز از مصاحبه ام میگذشت فکر کنم برای همین ترافیک آپدیت داشتم
دوستان بلاخره ما هم امروز ویزا و پاکت رو گرفتیم. گرچه این تازه اول راهه ولی همه میدونیم که مهمترین قدم همین قدم کلیرنس است.. به امید کلیر شدن بقیه دوستان در انتظار .. چیزی نمونده دیگه داره تموم میشه..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
(2013-09-16 ساعت 23:41)SK89 نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 19:36)fatimamolaee نوشته:  سلام من وهمسرم برای یکشنبه تاچهارشنبه هفته بعدبلیط چارترگرفتیم؟بنظرتون اگه این هفته امیدبخدا کلیرشیم ودوشنبه پاسهامون رو بدیم چهارشنبه ازپست میشه تحویل بگیریم؟اگه کارمون طول بکشه من برمیگردم وهمسرم میمونه.در اینصورت ترجمه وکالتنامه رو اینجابدیم یا همون ترکیه بهتره؟دارالترجمه ها میگن هفت تا ده روز طول میکشه ترجمه. وکالتنامه.
باتشکر

پاست سفارت باشه با چی میخواهی برگردی؟
ميشه سخته ولي محال نيست قبل از دادن پاسها يه سري به سفارت ايران بزنيد يه برگه بهتون ميدن كه با اون برگردين ولي يه نفر ميگفت موقع برگشت خيلي ازتون سوال و جواب ميكنن بهرحال يه سري به سفارت بزنين ضرر نداره ترجمه وكالت اينجا دو سه روزه هم اماده مبشه و اونجا گرونتره
شماره کیس: 2013AS90xx
تاریخ رویت قبولی: چندم می
کنسولگری:انکارا
ارسال فرمهای سری اول:اواخر می یا اوایل جون-پنج نفر-
کارنت(هفته دوم جولای) كليرنس برگه بنفش
update
خودم 10و12و15 جولای و 23 اگست و 10و12و13و16و17و22,و26سپتمبر
همراهان 10و12 جولای و 13 و 17و22و26 سپتمبر
کلیرنس 17 سپتامبر و 18 سپتامبر
ویزا.....هرگزWink
تشکر کنندگان: رجبعلی ، Aida.s ، r91 ، DIVE ، mehdi389 ، lilistar ، پدی ، fatimamolaee ، arash bon ، daad ، smpf
(2013-09-17 ساعت 00:15)afhamid نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 20:07)alihmh نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 19:58)so_ar نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 19:41)siyavash نوشته:  کیسی مون اعلام شد ....اعتراف می کنم که روز های خوبی رو این روز ها پشت سر نذاشتم و انتظار واقعا اذیت کننده بود ....اما باورتون می شه همسرم می گه نمی یاد و .... داستانش مفصله که حتما ازتون کمک خواهم خواست اما همینقدر بگم که ایشون از اول هم راضی نبوده که مهاجرتی داشته باشیم ....می دونم الان تو دلتون چی می گین اما واقعیت اینه که ایشون به امید ok نشدن تا اینجا اومد و .... حالا شما بگید من خوشحال باشم یا ناراحت :-#

سیاوش عزیز اولا تبریک بابت کلیر شدن ، دوم حتما برید ویزا را بگیرید ، چند ماهی فرصت دارید . توی این مدت به خیلیها میگید ، اونوقت وقتی تشویق و... اونا را می بینن انشاله نظرشون عوض میشه . من کاملا شما را درک میکنم ، چون متاسفانه به این درد مبتلام . با این که خانمم میخوام اگه انشاله کلیر شدیم ، تنها برم ویزاها را بگیرم ، از کل پروسه این مهاجرت تنها چیزی که همسر من همراهی کرد اومد مصاحبه !!!! .... چی بگم ....!!؟
یک مسافرت برید به بهانه گرفتن ویزای سفید. تا دو سال دیگه هم خدا بزرگه.

سلام دوست عزیز

میشه توضیح بدید که ویزای سفید چیه . چون من هم میخوام برم و زود برگردس
سلام پاس سفید اجازه خروج دو ساله از آمریکا است که باید یک سفر که برای گرفتن گرین کارت میرید میتونید برای گرفتن آن هم اقدام کنید مراحل گرفتن آن در قسمت پاس سفید در همین مهاجرسرا هست موفق باشید
تشکر کنندگان: رجبعلی ، DIVE ، lonelyman ، mehdi389 ، mamalino10 ، پدی ، marigol61 ، arash bon ، daad ، siyavash ، smpf
سلام

من فردا مصاحبه دارم وptt ثبت نام نکردم به نظر شما چکار کنم؟
CATEGORY : F2A
Case Number: ANK2011xxxxx
اولین اقدام: 2011
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ تکمیل مدارک : 2011
تاریخ مصاحبه: سپتامبر 14/ 2013
تاریخ کلیرینس :/12 فوریه 2014
تاریخ گرفتن ویزا: 11 مارچ 2014
تاریخ ورود به آمریکا 26 آگوست 2014
تاریخ دریافت گرین کارت 27 سپتامبر 2014

تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، dove ، sadeghi897 ، mehdi389 ، lilistar ، nedaba ، رجبعلی ، arash bon ، Tir-Tapar ، daad ، smpf
وااااااي اين انكارا واقعا داره جبران كم كاريهاشو ميكنه دوستان !
تا همين يكماه پيش همه دلخوش بوديم كه يه اپديت شيم فقط!!؟؟..
ولي الان اپديتهاي مكرر ، كلير ٢/٣ نوبت در هفته
ايميلهاي زودتر از اعلام كليرنس به بعضي دوستان كه
حاكي از تلاشهاي بي وقفه افيسرها براي كلير شدن مابقي دوستان هست ..
پس ايشالا اميدوار تر از گذشته ، صبورتر باشين و بدونين كه پرونده هاتون همه رو ميزه .....!
قربون همه دوستاي گلم Smile)???????????
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-09-17 ساعت 01:44)Farshid22 نوشته:  سلام

من فردا مصاحبه دارم وptt ثبت نام نکردم به نظر شما چکار کنم؟
ثبت نامش ماکسیموم پنج دقیقه طول می کشه
ثبت نام کن خوب
اون فایل محمد فصلی هم 5 دقیقه طول بکشه بخونی قبل
می شه ده دقیقه
SmileTongue
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: alihmh ، Mehrdadordi ، Soap McTavish ، lonelyman ، houmanmir ، mehdi389 ، lilistar ، Niushagh ، nedaba ، رجبعلی ، arash bon ، Doe ، amir82 ، daad ، smpf
دوستان
وقتی ایمیل زدن که کلیر شدید یعنی واقعا کلیر شدید
پس نگران شماره در سایت نباشید برید و زودتر پاس ها رو بدید و ویزا رو بگیرید.
انکارا دمت گرم ، یک450تای دیگه از منتظرسرا کلیر کن
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: r91 ، rouzbehdarvishi ، bayat_r ، dove ، shatsi ، Soap McTavish ، mdna ، lonelyman ، houmanmir ، mehdi389 ، lilistar ، Hedieh20 ، ghafari88 ، Niushagh ، nedaba ، رجبعلی ، sayeh_m ، marigol61 ، arash bon ، Doe ، amir82 ، n51 ، daad ، smpf
منتظران ویزای لاتاری به ترتیب صبر:

آنکارا (42 نفر) :

AsemanAbee
2راه
mrbonbon
drmrs
rozelo & Alirezaa2013
miladswat
valencia
Tir-Tapar
mohammad. Behrouzi
linuxer
natasha
SK89
heidari1248
r91
gifa
smpf
hazrat
واله
meysam afjeh
poori & سو سو
drkahani
Fardaye Roshan
nyayesh
Rira2013
Aida.s
afhamid
maaarabi
mezamo
mehrnaznm
soruosh
alihmh
soroshnia
mehrdad pharm
north.winds
payam62
shahin_xp
fatimamolaee
Mojtaba7300
marsha
ashkanelecomp
aliyazdan335
abshar_wf

ایروانSad14 نفر)

khmp
mrr777 & joody
b_argi
یه مهاجرسرایی
یه مهاجرسرایی
parsush
nooshshahnar & SHABAH51
omidt10
babash
proje
hoseinizadehir
leila12020
azem2014
bigharar

ابوظبی: (13 نفر)

e76779
Pishoo_25
ghoghnoos
saraus2013
arashkhan82
پدی
sh-p
so_ar
mehdi389
hamed 13
ali 2013
nima-92
همراه

سایر سفارتها: (4 نفر)

amirazimi
mehrdad360
DIVE
lionking

دبیرخانه برندگان لاتاری 2013 امیدوار است هر چه سریعتر این لیست نابود شود....
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
سلام و صبح همگی دوستان بخیر و شادمانی -رفقا به تاریخ 17 سپتامبر کیس ما در سیس آپ شد. اما راهی هست که بتونیم ساعتش رو هم بفهمیم؟ چون فقط تاریخ رو میده اما نه ساعت یا من پیداش نمیکنم
انشاله امروز از خدای مهربون عیدی هم همگی میگیریم
تشکر کنندگان: mehdi389 ، lilistar ، Aida.s ، Niushagh ، bigharar ، رجبعلی ، alihmh ، marigol61 ، arash bon ، daad ، smpf
خدایا دوستان ما رو زودتر از نگرانی در بیار
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
(2013-09-17 ساعت 04:22)bayat_r نوشته:  منتظران ویزای لاتاری به ترتیب صبر:

آنکارا (42 نفر) :

AsemanAbee
2راه
mrbonbon
drmrs
rozelo & Alirezaa2013
miladswat
valencia
Tir-Tapar
mohammad. Behrouzi
linuxer
natasha
SK89
heidari1248
r91
gifa
smpf
hazrat
واله
meysam afjeh
poori & سو سو
drkahani
Fardaye Roshan
nyayesh
Rira2013
Aida.s
afhamid
maaarabi
mezamo
mehrnaznm
soruosh
alihmh
soroshnia
mehrdad pharm
north.winds
payam62
shahin_xp
fatimamolaee
Mojtaba7300
marsha
ashkanelecomp
aliyazdan335
abshar_wf

ایروانSad14 نفر)

khmp
mrr777 & joody
b_argi
یه مهاجرسرایی
یه مهاجرسرایی
parsush
nooshshahnar & SHABAH51
omidt10
babash
proje
hoseinizadehir
leila12020
azem2014
bigharar

ابوظبی: (13 نفر)

e76779
Pishoo_25
ghoghnoos
saraus2013
arashkhan82
پدی
sh-p
so_ar
mehdi389
hamed 13
ali 2013
nima-92
همراه

سایر سفارتها: (4 نفر)

amirazimi
mehrdad360
DIVE
lionking

دبیرخانه برندگان لاتاری 2013 امیدوار است هر چه سریعتر این لیست نابود شود....

آمين ما هم دعا ميكنيم
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان