کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-18 ساعت 00:38)Saeedv13 نوشته:  تبریک فرواون به دوستان خوبم:

mehdi389
dpt
bigharar
babash
DIVE
Leila12020
nima-92
so_ar
sh-p
SK89
ali 2013
fatimamolaee
mehrdad pharm
Sonaen60
alirezass
maaarabi
Niushagh
valencia
همراه
tata1344
abshar_wf

امیدوارم در تمام مراحل مهاجرتتون در آمریکا موفق باشید و زندگی شادی داشته باشید همونطور که امروز شادی رو به مهاجرسرا هدیه کردینRolleyes.
یک موردی رو هم بگم به کسانی که آپدیت های سیسشون متوقف شده و نگران هستند. آقایون و خانم ها به نظر من تعداد زیادی از شما کلیر شدین و برای همین هم آپدیت های سیس متوقف شده. الان در وضعیت عادی نیستیم که روی آپدیت های سیس حساب باز کنین. به عنوان یک برادر بزرگتر از همتون خواهش می کنم که به فکر تهیه بلیط و رزرو هتل باشید. نشینین تو خونه زانوی غم بغل کنین که چرا کلیر نشدین؟؟!!
اِ باز که نشستین بِر و بِر به من نگاه می کنین. دِ یالا... برای حرف منم تره خرد نمی کنن دیگه Big Grin

من چون ستاره دار کلیر شدم اسممو نگفتین؟؟SadTongueRolleyes
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان: heidari1248 ، Saeedv13 ، nedaba ، مهرنگار ، lilistar ، alihmh ، daad ، soroshnia ، sh_aytak ، alirezass ، رجبعلی ، smpf
@مسعود: من بهت تبریک گفتم همشهری. لیست رتبه هاتو نگاه کنی می بینی که یکی از رتبه های قدیمیت دیروز آپدیت شده داداشTongue.
@مارشا به شما هم تبریک اختصاصی میگم و امیدوارم جزو اولین نفراتی باشین که خودتون رو به سفارت می رسونین.
@ به پیام (مهاجر دقیقه 90) که اعلام کردنش هم دقیقه نودی و بعد از بقیه بوده هم تبریک اختصاصی میگم. انشاءالله که مثل بقیه برای گرفتن ویزا تا دقیقه 90 صبر نمی کنهCool.
(2013-09-18 ساعت 01:04)Saeedv13 نوشته:  @مسعود: من بهت تبریک گفتم همشهری. لیست رتبه هاتو نگاه کنی می بینی که یکی از رتبه های قدیمیت دیروز آپدیت شده داداشTongue.
@مارشا به شما هم تبریک اختصاصی میگم و امیدوارم جزو اولین نفراتی باشین که خودتون رو به سفارت می رسونین.
@ به پیام (مهاجر دقیقه 90) که اعلام کردنش هم دقیقه نودی و بعد از بقیه بوده هم تبریک اختصاصی میگم. انشاءالله که مثل بقیه برای گرفتن ویزا تا دقیقه 90 صبر نمی کنهCool.

خیلی ممنون..برای یک شنبه بلیط داریم..یعنی ممکنه سایت انگلیسی کیسمونو بدون ستاره وارد کنه؟؟ اشک تو چشمام جمع شده
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

تشکر کنندگان: nedaba ، payam62 ، n51 ، Saeedv13 ، rouzbehdarvishi ، bayat_r ، sh-p ، alihmh ، daad ، aghaghia ، پدی ، soroshnia ، رجبعلی ، smpf
همسرمن هم كلير شد به اميد كلير شدن بقيه دوستان مخصوصا gifaو r91وووووووو بقيه
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
چرا کسانی که ستاره دار میشن منتظر برداشته شدن ستاره نمیمونن و بقیه افراد کیس زودتر میرن امریکا؟؟

تشکر کنندگان: payam62 ، sh-p ، alihmh ، daad ، پدی ، soroshnia ، smpf
دوستان اگه 5 شنبه پاسها را بدیم سفارت چند روز طول میکشه تا ایشود ؟
تشکر کنندگان: sh-p ، daad ، پدی ، رجبعلی ، smpf
(2013-09-18 ساعت 01:04)Saeedv13 نوشته:  @ به پیام (مهاجر دقیقه 90) که اعلام کردنش هم دقیقه نودی و بعد از بقیه بوده هم تبریک اختصاصی میگم. انشاءالله که مثل بقیه برای گرفتن ویزا تا دقیقه 90 صبر نمی کنهCool.

ممنونم عمو سعید. هم از بابت تبریک انحصاری Big Grin و هم از بابت رتبه.
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
بچه ها کسی میدونه تاریخ اکسپایر یعنی اون روز هم قبوله ی تا روز قبلش میشه رفت؟ من 23 ام میتونم برم. ولی تا ساعت 5 به سفارت نمیرسم. فردا صبحش باید برم که میشه 24 ام. تاریخ اکسپایر رو هم زده 24 ام. کسی چیزی میدونه؟
2013AS00091XX - کنسولگری: آنکارا.. تغییر به ایروان - 3 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 24 جولای با ایمیل
کارنتی: 10 می
مصاحبه: اول جولای
کلیر: 17 سپتامبر.. ولی.. ویزا تمام شد!
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، sh-p ، daad ، پدی ، اریوبرزن ، smpf
(2013-09-18 ساعت 01:09)marsha نوشته:  خیلی ممنون..برای یک شنبه بلیط داریم..یعنی ممکنه سایت انگلیسی کیسمونو بدون ستاره وارد کنه؟؟ اشک تو چشمام جمع شده
بله نشد نداره. دیگه الان صحبت از روزها نیست. صحبت از ساعت ها و دقیقه هاست. با خونه نشینی و ساعت ها نشستن پشت مونیتور چیزی عایدتون نمیشه. باید بلند شید برین اونجا تا به محض کلیر شدن ویزاتون رو بچسبونن. حساب تعطیلی ها رو بکنین و حوادث غیر منتظره ای که هر لحظه ممکنه اتفاق بیوفته. بابا من نمی تونم همه چی رو واضح بگم تو این سایت که منظورم دقیقاً چیهSad. بدبختیم اینه که هر کی هم حرف بزنه اجباراً پستشو پاک می کنم. سرتون رو از توی این مهاجرسرا در بیارین دو تا سایت دیگه رو نگاه کنین و به دور و برتون هم یک نیم نگاهی داشته باشین می فهمین چی میگم. حالا هی بشینین غصه بخورین که چرا سیس آپدیت نشده و چرا ..... این برنامه لاتاری امسال تموم شه من یکی که یک استراحت مطلق واجب دارم....Cool
(2013-09-18 ساعت 01:21)n51 نوشته:  دوستان اگه 5 شنبه پاسها را بدیم سفارت چند روز طول میکشه تا ایشود ؟

احتمال زیاد دوشنبه و خیلی دیر بشه روز بعدش
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، sadeghi897 ، lonelyman ، Niushagh ، negar_karimi6 ، sh-p ، alihmh ، mehdi389 ، daad ، رجبعلی ، smpf
(2013-09-18 ساعت 01:59)مهرنگار نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 01:21)n51 نوشته:  دوستان اگه 5 شنبه پاسها را بدیم سفارت چند روز طول میکشه تا ایشود ؟

احتمال زیاد دوشنبه و خیلی دیر بشه روز بعدش

دوست عزيز مال شما چند روز كاري طول كشيد؟؟
CN:2013AS89** | Ankara | 2nd week of July |
Clearance: 17 Sep | visa: 20 Sep
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، sh-p ، mehdi389 ، daad ، رجبعلی ، smpf
میرم سره کار و برمی گردم
امیدوارم دوباره سفارت ها لیست اعلام کنن.
به امید کلیر شدن همه دوستان

(2013-09-18 ساعت 02:53)kamix نوشته:  دوستان عزيزبا عرض سلام بنده دو تا سوال داشتم به اين دليل اينجا مطرح ميكنم كه شما تجربه مصاحبه وكلرينس خوردنو دارين ١. كسي بوده كه سربازي نرفته باشه و كار دولتيم نداشته باشه وخارج از كشور هم نرفته باشه فقط به خاطر داشتن اسپانسر كلرينس خورده باشه؟ ٢.اگر كسي عضو بسيج دانشجويي باشه احتمال داره رد شه يا كلرينس بخوره البته بسيج غير فعال؟ با آرزوي اين كه زودتر همه دوستان ويزاشونو بگيرن مرسي
کلیر خوردن و نخوردن ربطی به اسپانسر نداره.
دومی هم الزامی در گفتنش نیست.Smile
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: jjbahale ، kouroshd ، mrr777 ، lonelyman ، rouzbehdarvishi ، Soap McTavish ، marigol61 ، sh-p ، nedaba ، alihmh ، mehdi389 ، parastoo500 ، daad ، پدی ، payam62 ، amir82 ، smpf
(2013-09-17 ساعت 23:32)drmrs نوشته:  فردا انتظار من میشه 9 ماه و نه روز! یه عمره ها! بچه هم بود به دنیا آمده بود!
عوضش امروز يه بچه تپل مپل و رسيده به دنيا مياد Big Grin اگر نارس و دستگاهي بود فايده نداشت Big Grin

اين روزها همش خبر كلير شدنه ، مطمين باشين Rolleyes

در ضمن هفته پيش گفتم ، الانم باز ميگم ، تقريباً ديگه وقت نشستن تو خونه و منتظر شدن نيست ، براي دوشنبه هفته ديگه همتون تو سفارتهاي مربوطه باشين ، پاس ها رو بذارين و اصلاً دلسرد نشين ، همتون كلير ميشين Rolleyes
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-09-17 ساعت 23:32)drmrs نوشته:  فردا انتظار من میشه 9 ماه و نه روز! یه عمره ها! بچه هم بود به دنیا آمده بود!

خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
این دوست عزیزمونو بیشتر از این منتظر نگذار کلیرش کن خلاص.
عزیز فردا برو بلیط بگیر من سیدم دعات کردم ردخور ندارهBig Grin
Case No. 2013AS000097XX
مصاحبه : 11 جولای
كنسولگري : ابروان
تعداد نفرات : 3
کیس اصلی
كليير : من و دخترم با ایمیل مطلع شدیم و همسرم بزودی اگه خدا بخواد
وضعیت:ایشود
(2013-09-18 ساعت 00:02)halaleh نوشته:  اولا تبریک به آقا حسین و خانومش که امروز کلیر شدن.
بعدم یکم امیدواری لطفا به من بدبد.ما کلیر نشدیم.دیگه واقعا دارم نا امید میشم.

به نظرتون لیست بعدی رو کی میزنن؟به خدا دارم خفه میشم.

کلیر های اخیر نشانه خوبیست که بدونیم حتما همه رو کلیر میکنند.این فقط واسه دلداری نیست .منطقی هم فکر کتیم به همین نتیجه می رسیم
Case No. 2013AS000097XX
مصاحبه : 11 جولای
كنسولگري : ابروان
تعداد نفرات : 3
کیس اصلی
كليير : من و دخترم با ایمیل مطلع شدیم و همسرم بزودی اگه خدا بخواد
وضعیت:ایشود
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، lonelyman ، Soap McTavish ، sh-p ، alihmh ، zohre02 ، daad ، soroshnia ، رجبعلی ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان