کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-18 ساعت 01:13)smpf نوشته:  همسرمن هم كلير شد به اميد كلير شدن بقيه دوستان مخصوصا gifaو r91وووووووو بقيه
تبريك فراوان ممنون دوست عزيز
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، marigol61 ، Nasimmmm ، honey rahmati ، negar_karimi6 ، dana ، mehdi389 ، nedaba ، alihmh ، پدی ، Alirezaa2013 ، zohre02 ، Doe ، daad ، soroshnia ، رجبعلی ، smpf
(2013-09-18 ساعت 01:30)babash نوشته:  بچه ها کسی میدونه تاریخ اکسپایر یعنی اون روز هم قبوله ی تا روز قبلش میشه رفت؟ من 23 ام میتونم برم. ولی تا ساعت 5 به سفارت نمیرسم. فردا صبحش باید برم که میشه 24 ام. تاریخ اکسپایر رو هم زده 24 ام. کسی چیزی میدونه؟

دوست گرامی اول کلیر شدن تون رو تبریک می گم دوم-باور کردن اش هم سخته که می گید تا 23 سپتامبر نمیتونید برید و برای اون روز برنامه ریزی کرده اید..دوست خوبم هم به شما و هم به دیگر دوستان کلیر شده قویاً توصیه می کنم حداکثر تا جمعه خودتان را به سفارت برسونید به هر روش و شیوه ای که امکان پذیر است. این برنامه ای که شما دارید ریسک بسیار بالایی دارد و ممکن است عواقب اش برای شما غیرقابل جبران باشد. خیلی ساده، من اگر جای شما بودم و حتی بلیت اتوبوس و هواپیما برای یکی دوروز آینده پیدا نمی کردم با وسیله شخصی خودم را به مرز می رساندم و بعد از چند ساعت به ایروان میرسیدم چون موضوع سرنوشت آینده شماست. با این حال خود دانید Wink
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
بعد از دادن پاس ها به سفارت ساعت5 صبح دیدم فقط من اپ شدم . امروز به وقت کاری سفارت همسرم هم اپ میشه اینو میدونم.
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: alirezass ، e76779 ، gifa ، SHABAH51 ، lilistar ، negar_karimi6 ، bayat_r ، parastoo500 ، alihmh ، Alirezaa2013 ، Aida.s ، zohre02 ، Doe ، گل نهال ، daad ، پدی ، payam62 ، رجبعلی ، smpf
(2013-09-18 ساعت 02:53)kamix نوشته:  دوستان عزيزبا عرض سلام بنده دو تا سوال داشتم به اين دليل اينجا مطرح ميكنم كه شما تجربه مصاحبه وكلرينس خوردنو دارين ١. كسي بوده كه سربازي نرفته باشه و كار دولتيم نداشته باشه وخارج از كشور هم نرفته باشه فقط به خاطر داشتن اسپانسر كلرينس خورده باشه؟ ٢.اگر كسي عضو بسيج دانشجويي باشه احتمال داره رد شه يا كلرينس بخوره البته بسيج غير فعال؟ با آرزوي اين كه زودتر همه دوستان ويزاشونو بگيرن مرسي

سلام سوال دومتونو با اطمینان جواب میدم کسی تا به حالا بخاطر بسیجی بودن اونم در ارگانهایی که دیگه همه میدونن هر کسی به یه طریقی و به بهانه ای باید عضو بسیج بشن رد نشده منم خودم عضو بسیج عادی بودم سفارت خودش به این مسائل خیلی واقفه نگران این مسئله یک درصد هم نباشید حتی بسیج فعالش و یا سپاهیش هم بوده که ویزا رو گرفته پس ازاین فکر به کل در بیایید و انرژیتونو برای فکر کردن روی این مسائل نزارید که بار منفیش نمی زاره شما تمرکزتونو روی بقیه مسائل بزارید
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، dana ، Soap McTavish ، sh-p ، alihmh ، Aida.s ، zohre02 ، Doe ، daad ، abshar_wf ، پدی ، soroshnia ، khmp ، smpf
دوستان سلام . خدارو شكر كلي از دوستان عزيزمان كلير شدند alirezass,niushagh,valencia, payam62, sk89, fatimamolaee, , abshar_wf,mehrdad pharm, maarabi و smpf , souaen60
hamed13, so-ar, nima-92, همراه, sh-p, mehdi389,ali2013
bigharar, leila12020, babash,azem2014,k22 , hoseinzadehir و ...... به همتون تبريك ميگم .
خوب من اومدم و طبق معمول این دو شب از ساعت 11 صبح ایران، سفارت ها شروع میکنن به کلیر کردن و باز هم بنده باید تا 3 شب بیدار باشم وخوشحالیتون رو بینم....

باور میکنید صبح پسرم میگه:بابا چرا تا 3 بیدار می مونی؟ میگم: منتظر کلیر بقیه ام، میگه: کلیر اونا به پرونده ما هم ربط داره؟ میگم: آره به کل زندگیمون ربط داره اونا دیگه شدن برادر خواهرای من....

میگه: خدایا همه عمه و عموهای من رو کلیر کن
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
بچه های تازه کلیر , maarabi و smpf , souaen60
bigharar, leila12020, babash,azem2014,k22 , hoseinzadehir

مبارکتون باشه.....من اتپ هستم تا یک شنبه اومدین اینجا اتاق 212 هستم...کاری بود در خدمتم......
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جرم ما چیه؟مگه میشه 3 نفر آدمهای عادی که دارن تو اینجامثل بقیه زندگی میکنند

پروسشون اینقدر طول بکشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا دیگه نمی فهمم.
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: shatsi ، Soap McTavish ، Sonaen60 ، lilistar ، DIVE ، Szsanazsz ، alihmh ، پدی ، soroshnia ، Alirezaa2013 ، zohre02 ، Doe ، daad ، abshar_wf ، r91 ، maaarabi ، mehrdad pharm ، drmrs ، رجبعلی ، smpf
سلام
دوستان ما هم کلیر شدیم جالبه چند دقیقه پیش چک کرده اپدیت انکارا 16 سپتامبر بود الان چک کردم دیدم 17 سپتامبره

بیقرار جان سلام و ممنون از قرض دادن نام کابریتون همونطور که قول داده بودم پسش میدم
کاش زودتز قرض کرده یودم
ممنونم
شماره کیس: 2013AS90xx
تاریخ رویت قبولی: چندم می
کنسولگری:انکارا
ارسال فرمهای سری اول:اواخر می یا اوایل جون-پنج نفر-
کارنت(هفته دوم جولای) كليرنس برگه بنفش
update
خودم 10و12و15 جولای و 23 اگست و 10و12و13و16و17و22,و26سپتمبر
همراهان 10و12 جولای و 13 و 17و22و26 سپتمبر
کلیرنس 17 سپتامبر و 18 سپتامبر
ویزا.....هرگزWink
(2013-09-18 ساعت 09:12)soroshnia نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 08:58)shatsi نوشته:  بچه های تازه کلیر , maarabi و smpf , souaen60
bigharar, leila12020, babash,azem2014,k22 , hoseinzadehir

مبارکتون باشه.....من اتپ هستم تا یک شنبه اومدین اینجا اتاق 212 هستم...کاری بود در خدمتم......

با سلام اتاپ بلوار سینگل شبی چنده
ممنونم

اتاپ بلوار اگر از دفتر راهواری بگیرید شبی 40 دلار هست
تشکر کنندگان: alihmh ، پدی ، mehdi389 ، maaarabi ، Alirezaa2013 ، zohre02 ، daad ، رجبعلی ، smpf
(2013-09-18 ساعت 09:02)gifa نوشته:  یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جرم ما چیه؟مگه میشه 3 نفر آدمهای عادی که دارن تو اینجامثل بقیه زندگی میکنند

جرم ما رو هممون بهتر میدونیم . خدا بزرگه . ایشالا کلیر که می شی
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، e76779 ، پدی ، soroshnia ، mehdi389 ، zohre02 ، daad ، r91 ، mehrdad pharm ، رجبعلی ، smpf
(2013-09-18 ساعت 09:23)soroshnia نوشته:  بیقرار جان سلام و ممنون از قرض دادن نام کابریتون همونطور که قول داده بودم پسش میدم
کاش زودتز قرض کرده یودم
ممنونم

تبرییییییییییییک خدا رو شکر مباررررررررررررک
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: پدی ، soroshnia ، mehdi389 ، Alirezaa2013 ، Hedieh20 ، zohre02 ، Aida.s ، daad ، رجبعلی
(2013-09-18 ساعت 09:02)gifa نوشته:  یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جرم ما چیه؟مگه میشه 3 نفر آدمهای عادی که دارن تو اینجامثل بقیه زندگی میکنند

خواهرم، دوستم،
صبرت تموم شده درست اما این چه حرفیه میزنی؟ بلند شو جمع و جور شو و بس کن ناامیدی رو....
اونموقع که برنده شدی، ازش پرسیدی چرا تو رو انتخاب کرده؟ پرسیدی جرم میلیون ها نفری که برنده نشدن و آرزوش رو سالهاست دارن چی بوده؟
ناشکری نکن
بس کنید، به همتون میگم...فکر نکنید چون من سه ماهه اینور آبم و همه چی ردیف شده و صدام از جای گرم در میادا...نه کلاً میگم
بلند شید فکر بستن چمدون باشید....همتون همین زودیا میاید اینور.....

دوستتون دارم
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
سلام همسر منم کلیر شد خدایا ازت ممنونم حسابی گیج شدم نمی دونم چی بگم
کیس:2013AS81XX/ سه نفر/ آنکارا/ مصاحبه 19 جون/ کلیر 16 آگوست و 17 سپتامبر
(2013-09-18 ساعت 08:32)lilistar نوشته:  دوستان سلام . خدارو شكر كلي از دوستان عزيزمان كلير شدند alirezass,niushagh,valencia, payam62, sk89, fatimamolaee, , abshar_wf,mehrdad pharm, maarabi و smpf , souaen60
bigharar, leila12020, babash,azem2014,k22 , hoseinzadehir و ...... به همتون تبريك ميگم .

عزیزم من خیلی وقته کلیر شدم و منتظر کلیر همسرم هستم که متاسفانه توی اعلام های اخیر نبودند.به هر حال ممنون از ابراز لطفتون.من اینو به فال نیک می گیرم.
Case No. 2013AS000097XX
مصاحبه : 11 جولای
كنسولگري : ابروان
تعداد نفرات : 3
کیس اصلی
كليير : من و دخترم با ایمیل مطلع شدیم و همسرم بزودی اگه خدا بخواد
وضعیت:ایشود
تشکر کنندگان: mehdi389 ، bayat_r ، zohre02 ، parastoo500 ، roham2012 ، daad ، alihmh ، abshar_wf ، پدی ، اریوبرزن ، soroshnia ، رجبعلی ، SK89

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان