کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
ضمن تشكر از امير مهاجر كه نميدونم هنوز زحمت منتظرسرا روي دوششه بنظر ميرسه كه منتظرسرا يكبار ديگر نياز به فراخوان جهت پالايش داره. در ستون ايروان "یه مهاجرسرایی" سه بار تكرار شده! يكي كلير شده، يكي ديگه نشده و ديگري ستاره داره!!! شما هم اينجوري ميبينيد يا من از اينجا اينجوري ميبينم.Smile
شايد موارد ديگه هم باشه. توي اين روزهاي آخر صحت منتظرسرا اهميت بيشتري داره. باز هم از زحمات شما ممنونم
شماره کیس : 2013AS85XX ، قبولی : 1 می ، ارسال فرمها: جولای ، هزینه ها تاکنون : 8 م ، 3نفر ، مصاحبه : ابوظبی W2 June ، کلیرینس و نهایتاً 14 اگوست كلير
تشکر کنندگان: alihmh ، bayat_r ، e76779 ، Doe ، پدی ، lilistar ، Aida.s ، nedaba ، daad ، امیر مهاجر
طي اين روزهاي پاياني، پيغامهاي زيادي از دوستان فعال، غير فعال و ... گرفته ام مبني بر اينكه كلير شده اند ولي بعلت كلير نشدن فلان دوستشون اعلام نميكنند كه غصه نخوره!!!
دوست عزيزم ، اعلام كردن كلير واسه همه بچه ها خوشحال كننده ست، بالاخص دوستان كلير نشده، چونكه ميبينند سفارتها همه رو كلير ميكنند و به زودي هم نوبت خودشون ميشه و از سبز شدن منتظرسرا خوشحال ميشوند.
پس لطفاً خوشحاليتون را با دوستاتون قسمت كنيد و با سبز شدنتون در منتظرسرا اميدي به آيندگان بدهيد.
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-09-18 ساعت 10:10)mehdi389 نوشته:  سلام دوستان صبحتون بخیر از کلیه دوستانی که بعد از کلیر شدنم به من تبریک گفتن خیلی تشکر میکنم و از حضور در اینجا و پیدا کردن دوستان جدید بسیار لذت بردم و از ته قلبم آرزو می‌کنم که کلیه دوستان که کلیر نشدند به زودی کلیر شن تا جشن ما کامل شه و یک هوراااااااااااااااااااااااا برای
دوستان کلیر شده و خدااااااااااااا برای دوستانی کخ به زودی کلیر میشوند.
سلام دوست عزیز
خیلی خوشحالم از اینکه کلیر شدی امیدوارم تو همه مراحل زندگی موفق باشی زودتر تو آمریکا ببینمت امیدوارم تا آخر این هفته این تایپیک بسته بشه و همه کلیر بشن انششششششششششششالله
تشکر کنندگان: romance33 ، daad ، nedaba ، soroshnia ، رجبعلی
(2013-09-18 ساعت 11:04)far-dv2013 نوشته:  ضمن تشكر از امير مهاجر كه نميدونم هنوز زحمت منتظرسرا روي دوششه بنظر ميرسه كه منتظرسرا يكبار ديگر نياز به فراخوان جهت پالايش داره. در ستون ايروان "یه مهاجرسرایی" سه بار تكرار شده! يكي كلير شده، يكي ديگه نشده و ديگري ستاره داره!!! شما هم اينجوري ميبينيد يا من از اينجا اينجوري ميبينم.Smile
شايد موارد ديگه هم باشه. توي اين روزهاي آخر صحت منتظرسرا اهميت بيشتري داره. باز هم از زحمات شما ممنونم

دوست عزيز هر سه اينها ، ٣ عضو مجزا هستند كه دوست نداشتند توي منتظرسرا نام كاربريشون قيد بشه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تبريك و هورااااااااااااااااااااااااااا به همه كلير شده هاي امروز اااااااااااااا
و پيشاپيش تبريك و هوراااااااااااااااااااااا به بقيه منتظران كه بزودي كلير مي شوند،توكل داشته باشيد و مطمئن باشيد.
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، romance33 ، Sonaen60 ، پدی ، maaarabi ، Aida.s ، daad ، lilistar ، رجبعلی
دوستان میشه امروز زودتر کلیر بشید من دو شبه دارم دیر میخوابم..(3 شب تا 6 صبح)امشب زودتر برم بخوابم دارم از خواب میمیرم...
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
هووووووووووووووووووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا

تبریک به کلیرشدگان عزیز از سفارتهای آنکارا، ابوظبی و ایروان بالاخص:

سفارت آنکارا:
shatsi , Nora Hashemi , n51 , sara_82 , hosa , nadii , siyavash , zanganeh , SK89 , marsha , fatimamolaee , mehrdad pharm & Sonaen60 , alirezass , maaarabi , Arash R , tata1344 , roya.abbasi , Niushagh , payam62 , azazil , valencia , abshar_wf , smpf , و soroshnia
سفارت ابوظبی:
mehdi360 , hamed13 , parastoo500 , sh-p , dpt , ali 2013 , nima-92 , so_ar و همراه
سفارت ایروان:
azem2014 , Leila12020 , babash , bigharar , K22 و amir822
سفارت بمبئی:
DIVE
امیدوارم در بقیه مراحل زندگی نیز موفق و پیروز باشید. بارالها دعای این بنده حقیرو اجابت کرده و همه منتظران عزیز رو همین هفته کلیر فرما تا هرچه سریعتر ویزای خود را بگیرند.
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
(2013-09-18 ساعت 10:13)alihmh نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 10:04)soroshnia نوشته:  سلام دوستان
من یکساعت قبل سایت انکارا رو چک کردم دیشب هم چک کردم دیدم 16 سپتامبره الان چک کردم دیدم 17 سپتامبره و من کلبر شدم چرا کسی خبر از کلیرنسش نمیده مگه دوستان خوابند

نه جانم شما خواب بودی. دیشب اینجا غوغایی بود.
در هر حال مبارکتون باشه .
هووووووووووووووووووووووووووووررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به soroshnia
من دیدم دیشب بیقراری نکردم و چقدر راحت خوابیدم نگو سفارت هم فهمیدن که من کلیر هستم
قبلا شنیده بودم که دو سایت ترکی و انگلیسی هست اخر شب واسه اطمینان رفتم ادرسو از برکه بنفشی که به ما داده بودن دوباره وارد کردم دیدم همونه
بهرحال دیرو زود داره ولی سوخت و سوز نداره
ممنون از هوراتون
به امید اعلام کلیرنس همه دوستان
شماره کیس: 2013AS90xx
تاریخ رویت قبولی: چندم می
کنسولگری:انکارا
ارسال فرمهای سری اول:اواخر می یا اوایل جون-پنج نفر-
کارنت(هفته دوم جولای) كليرنس برگه بنفش
update
خودم 10و12و15 جولای و 23 اگست و 10و12و13و16و17و22,و26سپتمبر
همراهان 10و12 جولای و 13 و 17و22و26 سپتمبر
کلیرنس 17 سپتامبر و 18 سپتامبر
ویزا.....هرگزWink
تشکر کنندگان: bayat_r ، پدی ، parastoo500 ، Nasimmmm ، e76779 ، romance33 ، daad ، lilistar ، رجبعلی ، SK89
smpf//babash/DIVE/dpt/mehdi389/bigharar/Leila12020/so_ar/nima_92/sk89/ali2013/alirezass/fatimamolaee/
mehrdad pharm /sonaen60/maaarabi/Niushagh/valencia/tala1344/abshar_wf/payam62/parastoo500/amir822/
azem 2014/hamed13/zanganeh/soroshnia/همراه
تبریک،تبریک،تبریکshatsi , Nora Hashemi , n51 , sara_82 , hosa , nadii , siyavash , zanganeh , SK89 , marsha , fatimamolaee , mehrdad pharm & Sonaen60 , alirezass , maaarabi , Arash R , tata1344 , roya.abbasi , Niushagh , payam62 , azazil , valencia , abshar_wf , smpf , و soroshnia
سفارت ابوظبی:
mehdi360 , hamed13 , parastoo500 , sh-p , dpt , ali 2013 , nima-92 , so_ar و همراه
سفارت ایروان:
azem2014 , Leila12020 , babash , bigharar , K22 و amir822
سفارت بمبئی: مبروک...مبروک....مبروک.....از بسکه دبی بودم لهجه عربی گرفتم
DIVE
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
ما هم کلییر شدیم
2013As89## ،٢ نفر، آنكارا، مصاحبه: ٢٢ جولاي
ای جان چقدر کلیر شدن بچه ها
ایول
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
من این چند روزتو محل کارم اینقدر کار خوب انجام دادم اینقدر دعام کردن ولی چه فایده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
(2013-09-18 ساعت 10:25)valencia نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 10:17)linuxer نوشته:  سلام به همه دوستان خوبم
من تاحالا سعی کردم اینجا فاز ناامیدی ندم.
ولی دیگه کم آوردم نمی دونم مشکلم چیه که کلیر نمیشم.
به دعاتون احتیاج دارم
شما کلیر شدی فقط اعلام نشدیWinkفقط منتظر باش اسمت اعلام بشه

دوست عزیزم مرسی از دعات ولی امروز ایمیل زدن با محتوای زیر و من دیگه دور آمریکا را خط کشیدم
من اگه شانس داشتم هم اینجا . . . آمریکا پیش کش
Dear Sir/Madam,

Your administrative process has not been completed yet. We cannot estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site at http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html.

,
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، bayat_r ، noura ، romance33 ، e76779 ، daad ، Tir-Tapar ، parastoo500 ، lilistar ، Doe ، soroshnia
وای چقدر ذوق زده شدم رتبه ام شده 4 تا حالا اینهمه رتبه با هم ندیده بودم
tajhizgaran و shiraz2013 و bayat_r و zohre02 خیلی ممنونم
بیات جان من نوشته هات دوس دارم ادرس وبلاگتو بده ارتباطمون قطع نشه
باز هم تبریک به همه دوستان هم کلیر شده ها و هم اونایی که امروز تا جمعه کلیر میشن
شماره کیس: 2013AS90xx
تاریخ رویت قبولی: چندم می
کنسولگری:انکارا
ارسال فرمهای سری اول:اواخر می یا اوایل جون-پنج نفر-
کارنت(هفته دوم جولای) كليرنس برگه بنفش
update
خودم 10و12و15 جولای و 23 اگست و 10و12و13و16و17و22,و26سپتمبر
همراهان 10و12 جولای و 13 و 17و22و26 سپتمبر
کلیرنس 17 سپتامبر و 18 سپتامبر
ویزا.....هرگزWink
تشکر کنندگان: bayat_r ، Soap McTavish ، romance33 ، Sonaen60 ، daad ، nedaba ، رجبعلی
(2013-09-18 ساعت 12:05)linuxer نوشته:  دوست عزیزم مرسی از دعات ولی امروز ایمیل زدن با محتوای زیر و من دیگه دور آمریکا را خط کشیدم
من اگه شانس داشتم هم اینجا . . . آمریکا پیش کش
Dear Sir/Madam,

Your administrative process has not been completed yet. We cannot estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site at http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html.

,

اولاً که خودت گفتی: I'm Sure,I'm cloud nine very soon

البته باید میگفتی: I'll be in cloud nine very soon

ثانیاً گفتن خبر میدیم دیگه، صبر داشته باش
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: e76779 ، noura ، romance33 ، Sonaen60 ، daad ، Tir-Tapar ، nedaba ، گل نهال ، AOC Kermani ، soroshnia ، aghaghia ، Hedieh20 ، linuxer ، drmrs ، رجبعلی ، shatsi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان