کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان عزیز
با تبریک به همه کلیر شدگان مهاجرسرا.
یه نفر یک یا خدایی، دعایی، آرزویی بکنه یا گلی، گربه ای یا حتی یک موشی چیزی برای ما بگذاره بلکه ماهم کلیر شدیمBig Grin
به امید موفقیت همه منتظران
+++++++++++++++++++++++++++++
اين هفته شنبه و يكشنبه سفارت تعطيله؟؟؟؟؟؟؟؟انكارا
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
آيا پدي كلير شده؟

با ارزوي كلينرس سريعتر براي همه دوستان.
نه آپدیتی نه کلیری هیچ اون آپدیتم که میبینید به زور ایمیل بود انگار نوبت کیس من که میشه ساعت نهار میشه برادرهای آمریکایی میپیچن
2013as6xxx - تاریخ مصاحبه : 11 june - ایروان - تاریخ آخرین آپدیت : 19 september به زور ایمیل

دكتر ام ار اس جان جدي ميگي با شوخي؟ ظاهرا خودتون هم كه هنوز منتظرين؟
اين سايتي كه چك مي كنين سيسه يا سفارت ادرسش؟
من بايد كيس نامبرهانونو بهم بكيد خودم چك كنم اينجا بازار شايعه داغه؛-)
دوستان شده که با ایمیلی غیر از اونی که از اول معرفی کردین ایمیل بزنین؟از اونجایی که جدیدا گفته شده که ایمیلهای ارسالی یاهو رو جواب نمیدن اینبار میخوام با یه آدرس جی میل بفرستم ولی میترسم همینم داستان بشه.3 بار آخر که ایمیل زدم با یاهو جواب ندادن.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: soruosh ، mehdi389 ، mohamadtj ، romance33 ، پدی ، daad ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، اریوبرزن
(2013-09-18 ساعت 22:36)payam62 نوشته:  افتخاری بود برای من که همزمان با جناب رجبعلی خان کلیر شدم Smile
اختیار دارید قربان، سعادتی بود که نصیب ما شد.
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، romance33 ، drmrs ، پدی ، mehdi389 ، daad ، payam62 ، SHABAH51 ، lonelyman ، Doe ، Alirezaa2013 ، اریوبرزن ، parastoo500
Rolleyesناامیدی قبل از ساعت 24 روز 30 سپتامبر ممنوع استRolleyes

بله این سخن دوست عزیزمان را باید طلا بگیریم و سر در تاپیک نصب کنیم.من مطمین هستم همگی کلیر میشید.Shy
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
اقا ما شمارمون اومد رو سایت 18 سپتامبر که امروزه... مشکل مالی داشتیم که کلیرنس خوردیم..... حالا تاریخ داده تا 25 سپتامبر... یعنی چی؟ تا قبلش باید اونجا باشیم؟؟ فرم و این داستانا نداره دیگه؟؟
(2013-09-18 ساعت 22:59)r91 نوشته:  دوستان شده که با ایمیلی غیر از اونی که از اول معرفی کردین ایمیل بزنین؟از اونجایی که جدیدا گفته شده که ایمیلهای ارسالی یاهو رو جواب نمیدن اینبار میخوام با یه آدرس جی میل بفرستم ولی میترسم همینم داستان بشه.3 بار آخر که ایمیل زدم با یاهو جواب ندادن.
بله، من یاهو داده بودم ولی بعد از اینکه جوابم رو ندادن با جی میل فرستادم
تشکر کنندگان: romance33 ، mehdi389 ، r91 ، payam62 ، Mehrdadordi ، Alirezaa2013 ، رجبعلی ، parastoo500 ، daad
(2013-09-18 ساعت 22:52)drmrs نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 22:47)User نوشته:  آيا پدي كلير شده؟

با اجازه آقا یدی! ایشون هم مثل ماها کلیر شده ولی برای اینکه شوکه نشه هنوز نه بهشون گفتند نه روی سایت زدند اما یواشکی به یکی از بچه گفتند یواش یواش بهشون بگند. نمی دونم به کی سفارش کردند که به من بگه!!! هر کی هست خیلی اروم بگه من قلبم ضعیفه!Cool

باشه،،حالا قلب ضعیف ما شده سوژه جوونا.خدایا تو شاهد باش
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Doe ، romance33 ، mehdi389 ، drmrs ، soroshnia ، amir82 ، payam62 ، lonelyman ، SHABAH51 ، e76779 ، Alirezaa2013 ، اریوبرزن ، رجبعلی ، daad
(2013-09-18 ساعت 22:47)User نوشته:  آيا پدي كلير شده؟

سلام user جان.نه متاسفانه فعلا فقط آپدیت میشیم.امروز بچه هایی که با هم اومدیم ابوظبی هنوز هم ایشود نشدندSad
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-09-18 ساعت 23:09)damoon نوشته:  اقا ما شمارمون اومد رو سایت 18 سپتامبر که امروزه... مشکل مالی داشتیم که کلیرنس خوردیم..... حالا تاریخ داده تا 25 سپتامبر... یعنی چی؟ تا قبلش باید اونجا باشیم؟؟ فرم و این داستانا نداره دیگه؟؟

سلام Smile اقا فورا تمكن مالي رو جور كن وقتي نداري عزيز Smile شده قرض كني ! اينكارو انجام بده ،
١ قدم تا ويزا فاصله داري ....
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-09-18 ساعت 12:52)سو سو نوشته:  با اجازه پیشکسوت های عزیز کلیر نشده و دوستان گرامی
ما هم بله

سوسو دعام گرفت؟.... خدا رو شکر
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-09-18 ساعت 18:32)so_ar نوشته:  سلام دوستان
تبریک مخصوص و هورا واسه همه دوستانی که امروز کلیر شدن به ویژه
mr bonbon عزیز و آرزوی کلییر شدن همه دوستان منتطر از جمله دکتر پدی عزیز، ...gifa، e76779و pishoo_25 وهمممممممممممممممه منتظران .
ایشاله تا آخر این هفته کسی کلیر نشده نمونه ، آمین.
تازه اومدم خونه و از اداره به عنوان مهمان کمی online شدم چون passwordam را حفظ نیستم ولی نمیشد پاسخ داد یا لایک کرد .
به هر حال میخواستم از همه دوستان که به من تبریک گفتن یا پیغام دادن ، رتبه و.... تشکر کنم به ویژه از عمو سعید عزیز ، lilistarجون , آریو برزن گل که به همه گل تقدیم میکنه (خودت گلی امیدوارم عمرت مثل گل نباشه ) و آقارضا بیات عزیز، آقا رضا ما هم داریم ایشاله میایم همشهریتون بشیم مارا هم تحویل میگیرین عایا ؟!!Big GrinBig GrinBig Grin

قدمت روی چشم....تشریف بیار.... هر کسی میاد سن هوزه، اگر کاری از دست من بر میاد بگه.....من درخدمت همه دوستان هستم
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان