کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-18 ساعت 19:25)halaleh نوشته:  آنکارا

من هم بعد از 6 ماه انتظار می خوام همین کارو انجام بدم حداقل بعدش نمی گم اگه می رفتم اینجوری می شد یا ...
تشکر کنندگان: ffrfar ، mehdi389 ، SHABAH51 ، gifa ، daad ، romance33 ، Alirezaa2013 ، اریوبرزن ، رجبعلی ، proje ، nedaba ، alihmh ، پدی
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا..ولی ما منتظریم هنوز!
تشکر کنندگان: sce ، DIVE ، heidari1248 ، mehdi389 ، سو سو ، daad ، romance33 ، Tir-Tapar ، lonelyman ، رجبعلی ، proje ، nika ، r91 ، پدی ، Mehrdadordi ، Alirezaa2013 ، mrbonbon ، parastoo500
mrbonbon عزیز ..دوست خوبم امروز صبح به وقت لس آنجلس که به مهاجر سرا سر زدم و دیدم کلیر شدی بی نهایت خوشحال شدمBig GrinBig GrinBig Grin و این پاداش انتظار شما بود و یک پیام بود برای سایر سروران منتظر که دوستان خوبم:

شما همگی کلیر خواهید شد ..زیرا این حق مسلم شماست....درود بر همه شماBig GrinBig GrinBig Grin
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
به اميد كلير شدن تمام دوستان و تبريك به دوستان كلير شده بخصوص عزيز ما mrbonbon
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
بچه ها چند نفر کلیر داشتیم امروز؟
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: nika ، alihmh ، daad
(2013-09-18 ساعت 17:17)mehdi389 نوشته:  سلام دوستان هوراااااااااااااااااااااااا هوراااااااااااااااااااااااا برای کلیه دوستان که امروز کلیر شدند
و آرزوی کلیر شدن بقیه دوستان هرچه سریعتر مخصوصا pishoo عزیز وحالا
خداااااااااااااخداااااااااااااخداااااااااااااخدااااااااااااا
توي اين حال و هواي پر استرس
با اينهمه انرژي مثبت ++++++++++++++++++++ كه دادي
ممنوووووووووووووووووووووووووووونتم از اينكه به فكرمي مهدي جان
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: mehdi389 ، proje ، رجبعلی ، nika ، romance33 ، alihmh ، e76779 ، پدی ، daad
تبريك به همه عزيزاني كه تو اين هفته كليير شدن
و
يه عالمه
انرژي
++++++++++++++++++++++++
واسه همه همه همه بچه هايي كه منتظرن و هفته ديگه كليير ميشن
Case No. 2013AS000057XX
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
تشکر کنندگان: lonelyman ، proje ، mehdi389 ، رجبعلی ، سو سو ، romance33 ، Soap McTavish ، alihmh ، e76779 ، Doe ، daad ، rose_2000 ، mdna ، mamalino10
(2013-09-18 ساعت 21:15)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 17:17)mehdi389 نوشته:  سلام دوستان هوراااااااااااااااااااااااا هوراااااااااااااااااااااااا برای کلیه دوستان که امروز کلیر شدند

ایشالله به زودی کلیر میشید ....خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااخدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: proje ، Pishoo_25 ، رجبعلی ، romance33 ، alihmh ، daad
تبریک مارو هم پذیرا باشید.
[عکس: 306918.gif]
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

(2013-09-18 ساعت 21:31)mehdi389 نوشته:  

ایشالله به زودی کلیر میشید ....خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااخدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
واي با اين خداااااااااااااااااااااايي كه گفتي ... من شخصه ويزا رو تو پاسم دارم ميبينم
TongueTongueTongue
Case No. 2013AS000057XX
تشکر کنندگان: mehdi389 ، romance33 ، رجبعلی ، alihmh ، e76779 ، sh_aytak ، daad ، اریوبرزن
(2013-09-18 ساعت 20:05)drmrs نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 10:17)linuxer نوشته:  سلام به همه دوستان خوبم
من تاحالا سعی کردم اینجا فاز ناامیدی ندم.
ولی دیگه کم آوردم نمی دونم مشکلم چیه که کلیر نمیشم.
به دعاتون احتیاج دارم

لینوکسر عزیز ناامید نشو! هنوز وقت هست! تا شقایق هست زندگی باید کرد! تا سپتامبر هست امید کلیر شدن هست
ناامیدی قبل از ساعت 24 روز 30 سپتامبر ممنوع است

به امید خدا همه کلیر میشیم.زود زود.اصلا نگران نباشید.
رویت قبولی:می
مصاحبه:15 آگوست
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
تشکر کنندگان: mehdi389 ، drmrs ، romance33 ، رجبعلی ، alihmh ، sadeghi897 ، payam62 ، DIVE ، daad ، soroshnia ، linuxer ، parastoo500
به مناسبت كلير شدن دوستان عزيز: جناب زنگنه، مستر بن بن ، پيام ٦٢ ،رجبعلي، پدي و مهدي ديدم و ساير دوستان كلير شده
هوووووووووووووررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-09-18 ساعت 21:39)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 21:31)mehdi389 نوشته:  

واي با اين خداااااااااااااااااااااايي كه گفتي ... من شخصه ويزا رو تو پاسم دارم ميبينم
TongueTongueTongue

جواب میده برای من که داد WinkSmile
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: سو سو ، romance33 ، Pishoo_25 ، رجبعلی ، e76779 ، پدی ، daad ، DIVE ، negar_karimi6
(2013-09-18 ساعت 19:08)drmrs نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 03:28)sayeh_m نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 23:32)drmrs نوشته:  فردا انتظار من میشه 9 ماه و نه روز! یه عمره ها! بچه هم بود به دنیا آمده بود!
عوضش امروز يه بچه تپل مپل و رسيده به دنيا مياد Big Grin اگر نارس و دستگاهي بود فايده نداشت Big Grin

اين روزها همش خبر كلير شدنه ، مطمين باشين Rolleyes

در ضمن هفته پيش گفتم ، الانم باز ميگم ، تقريباً ديگه وقت نشستن تو خونه و منتظر شدن نيست ، براي دوشنبه هفته ديگه همتون تو سفارتهاي مربوطه باشين ، پاس ها رو بذارين و اصلاً دلسرد نشين ، همتون كلير ميشين Rolleyes

مامان سایه خیلی ممنون ار توجهتون! ببین در این لحظه شد نه ماه و نه روز و نه ساعت و نه دقیقه و نه ثانیه! امروز جواب ایمیلم هم آمد که هنوز پروسه من تمام نشده! امیدوارم که این فرصت را آنها از دست ندهند چون دیگه همچی فرصتی براشون پیش نمیاد که من و خانوادم بریم اونجا!
حداقل ٥ نفر از بچه هاي پارسال رو يادم هست كه صبح بهشون ايميل د اده بودن كه پروسه تون تموم نشده ولي عصرش اسمهاشون تو ليست بود . يكيشون يادمه به ساعت نكشيده بود كه كلير شده بود Smile
اونها همچين فرصتي رو از دست نميدن ، از خداشونه كه شماها بيايين اينجا ، فقط دست خودشون نيست ، ياد نگرفتن سريع كار كنن ، وقتي بيايين متوجه ميشين Tongue
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
دوستان منتظر ایروان، بر اساس اطلاعات موجود در سایت ، روز شنبه 21 سپتامبر به مناسبت روز استقلال ارمنستان ، سفارت تعطیل است...پس این هفته فقط فردا و پس فردا منتظر اعلام هستیم Rolleyes
خدایا شکرت که توی این جشن های خوشگل همراه با خواهر برادران باشکوه ارمنی ما هم اینجا هستیم Big Grin
#خوشگل
#باشکوه
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان