کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان از کسانیکه الان اتاپ بلوار هستند میخاستم ببینم امکاناتش چیه چی با خودمون بیاریم
ممنونم
شماره کیس: 2013AS90xx
تاریخ رویت قبولی: چندم می
کنسولگری:انکارا
ارسال فرمهای سری اول:اواخر می یا اوایل جون-پنج نفر-
کارنت(هفته دوم جولای) كليرنس برگه بنفش
update
خودم 10و12و15 جولای و 23 اگست و 10و12و13و16و17و22,و26سپتمبر
همراهان 10و12 جولای و 13 و 17و22و26 سپتمبر
کلیرنس 17 سپتامبر و 18 سپتامبر
ویزا.....هرگزWink
دوستاني كه كلير شده ايد، لطفاً امضاهاتون را ويرايش كنيد
(پست موقت)
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
سلام دوستان عزیز شب همگی بخیر البته درستتر هست بگم صبح پنجشنبه بخیر.ممنون از اینهمه لطف و محبت از تک تک شما دوستان خوب و همراه سپاسگزارم . امیدوارم عزیزانی که هنوز منتظر هستن هر چه سریعتر به نتیجه برسند و همگی با شادی و دل خوش از هم خداحافظی بکنیم و پرونده لاتاری امسال به خوبی و خوشی بسته بشه وسال بعد همین موقع فقط خاطره این هم دلی ها برایمان مانده باشد. به امید فردایی پر از شادی شور و نشاط و از همه مهمتر سلامتی.
کیس:2013AS81XX/ سه نفر/ آنکارا/ مصاحبه 19 جون/ کلیر 16 آگوست و 17 سپتامبر
(2013-09-18 ساعت 23:09)damoon نوشته:  اقا ما شمارمون اومد رو سایت 18 سپتامبر که امروزه... مشکل مالی داشتیم که کلیرنس خوردیم..... حالا تاریخ داده تا 25 سپتامبر... یعنی چی؟ تا قبلش باید اونجا باشیم؟؟ فرم و این داستانا نداره دیگه؟؟
دوست عزیز بهتره ۵شنبه پول بذاری بانک پارسیان یا پاسارگاد و شنبه بری پرینت بگیری.من همین کار را کردم و مشکلی نداشتم.۴۵تومان قرض کردم برا ۳ روز. Smile
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویوSmile.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
(2013-09-19 ساعت 00:52)soroshnia نوشته:  دوستان از کسانیکه الان اتاپ بلوار هستند میخاستم ببینم امکاناتش چیه چی با خودمون بیاریم
ممنونم

دمپایی حتما ببرید..دستشوییش دمپایی نداره.. اتاقاش سطل آشغال نداره..کتری برقی نداره. سشوار داره.حوله داره. برای تخت من چون وسواسیم ملافه میبرم
شما احتمالا با ما همسفر و هم هتل هستید..دعا کنید ما هم ستارمون برداشته شه با خیال راحت بیایم
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
سلام به همه ی دوستان و تبریک ویژه به تمام دوستانی که در این روزهای آخر کلیر شدن Smile مبارکتون باشه..
راستی بچه ها کسی از آرش ( مستر بن بن ) خبر نداره؟!
آرش جان بیا یه حاضری اینجا بزن عزیز Smile
من میرم تو منتظرسرا و اسمتو چک میکنم ببینم کی کلیر شدی یا نه..یعنی تو بری دیگه غمی نیست..
انشاءالله دیگه همتون تو همین هفته برین خیال ما آنسوی آبی ها هم راحت بشه
آمین
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تبریک به همه بچه های کلیر شده، خیلی خوشحال شدم دیدم توی چند صفحه آخر پر از هورا شده. همچنان با همه دوستای منتظر همراهم و میدونم به زودی هورای اونا هم بلند میشه...تا اون موقع...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
(2013-09-19 ساعت 02:25)babak_1363 نوشته:  سلام به همه ی دوستان و تبریک ویژه به تمام دوستانی که در این روزهای آخر کلیر شدن Smile مبارکتون باشه..
راستی بچه ها کسی از آرش ( مستر بن بن ) خبر نداره؟!
آرش جان بیا یه حاضری اینجا بزن عزیز Smile
من میرم تو منتظرسرا و اسمتو چک میکنم ببینم کی کلیر شدی یا نه..یعنی تو بری دیگه غمی نیست..
انشاءالله دیگه همتون تو همین هفته برین خیال ما آنسوی آبی ها هم راحت بشه
آمین
آرش عزیز هم کلیر شده بابک جان
بقیه هم کلیر بشن خیالم راحت بشهSmile
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
میگن نتایج لاتاری ۲۰۱۳اشتباه بوده و میخوان دوباره قرعه کشی کنن و .....Cool
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
کاربران درحال بازدید
b_argi, و دو تا مهمان...خوب که چی این وقت صبحSad
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: lonelyman ، SHABAH51 ، e76779 ، Sonaen60 ، mehdi389 ، lilistar ، alihmh ، sh-p ، Doe ، zohre02 ، اریوبرزن ، sadeghi897 ، nyayesh ، رجبعلی ، daad
شکر خدا تعدادی از بچه ها کلیر شدند در این روزها.... با عرض تبریک به کلیر شده های خوشحال و آرزوی کلیرشدن برای سایر منتظران
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا تبریک به همه کلیر شده ها Wink دیدین گفتم همتون به زودی میاین Smile
کیس: 44xx
دوستان نازنینم
میدونم چه حالی دارینSad
من امروز اثاث کشی دارم ولی اومدم تا بگم که الهی همه تون هر چه زودتر مثل من گرفتار اثاث کشی بشین Big Grin
اینم انرژی مثبت رنگارنگ برای همه تون ، دوستون دارم و موفق باشید
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
فقط 47 نفر موندن خدايا اينارم امروز كلير كن تا اين آخر هفته همه رو خوشحال ببينم . به اميد كلير شدن همه اين دوستان
e76779-Pishoo_25-ghoghnoos-saraus2013-arashkhan82-arashkhan82 -khmp-mrr777 & joody-b_argi-یه مهاجرسرایی-*یه مهاجرسرایی-*parsush-nooshshahnar & SHABAH5-omidt10-proje-hoseinizadehir و دوستان تو ليست منتظر آنكارا
**CN: AS2013000073 /تعداد نفرات کیس:2 /شهر : تبریز /رویت قبولی:Sep 1 , 2012 /ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL /مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی /کلیر 24 Jun /مدت انتظار : 42 روزRolleyes
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایااااااااااااااا

RolleyesRolleyesRolleyes
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان