کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
بچه ها ۲شنبه برین سفارت ببینین چی میشه اما خواهشا اونجا زیاد احساسی نشین که هم بخواین کار دست خودتون و هم بقیه ایرانیا بدین.///هر جور خدا بخواد همون پیش میاد//////تا ۳۰ سپتامبر امیدتون را از دست ندین
(2013-09-20 ساعت 20:49)gifa نوشته:  بچه ها كيا اعتقاد دارن سايت حك شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز مگه سایت سفارت ایران رو میشه هک کرد که امریکا رو.
الکی که نیست.
بعدم هدف یه هکر اصولا جهانیه نه مسخره کردن چند تا آدم مظلوم.
رویت قبولی:می
مصاحبه:15 آگوست
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
(2013-09-20 ساعت 20:49)gifa نوشته:  بچه ها كيا اعتقاد دارن سايت حك شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من و همسرم . بابا امروز کسی سفارت رفته یا نه ؟در این مورد چیزی بهش گفتن یا نه؟ مگه اینا یکدفعه تصمیم گرفتن در ساعت پایانی کار سفارت این متنو بذارن و برن.برای اینه که میگم ممکنه سایت حک شده باشه.
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: romance33 ، lilistar ، negar_karimi6 ، mamalino10 ، mrr777 ، farshadsh ، sce ، پدی ، اریوبرزن
(2013-09-20 ساعت 20:54)linuxer نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 19:15)sadeghi897 نوشته:  Ankara has reached its mandated numerical limit for Iranian Diversity Visa
این عجیب نیست جملش
مگه یک سفارت هم سقف داره ؟
تا اونجایی که من می دونم فقط اسیا سقف داره
و خوب البته کل سهمیه ایران هم سقف داره
اما ننوشته سهمیه ایران تموم شده نوشته انکارا از نظر تعدادی ....
به نظرم متنش عجیبه و باید منتظر موند بازم.

دوست عزیز هر سفارت توی ماه یک سقف ویزایی داره که تموم بشه تا ماه بعد ویزا نمی تونن بدن و اینم دست خود سفارت !!!! نیست. مثل بقیه کار ها !!!!
در کل تموم شد و قصه خوردن فایده نداره به نظر من باید یسری کارشکنی ها که تو سفارت آنکارا انجام شده روشن بشن و دنیا از دروغ گویی سلطان حقوق بشر مطلع بشه. Cool

به همسرم ايميل زدن كه اگر تا 26سپتامبر اسمتون تو سايت نيومد بياييد سفارت خب خودشون نبايد خارج از قوانين پاسارو قبول ميكردند مگه نميگفتن هفته اخر خب خودشونم مقصرند خداياااااا
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: r91 ، Sonaen60 ، romance33 ، SHABAH51 ، lilistar ، alirezass ، farshadsh ، پدی ، Ehsan1358 ، sh_aytak ، nedaba
تورو خدا یکی با این شماره همین الان تماس بگیره وبگه اینجوری شده ببینه چی میگن 0012024857600 خودشون گفتن اگه مشکی دارشتین بااین شماره تماس بگیرین
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: romance33 ، SHABAH51 ، negar_karimi6 ، farshadsh ، پدی

محاله حک شده باشه .اون هم سایت سفارت با اون همه تدابیر امنیتی.واقع بین باشید.من خودم هفته بعد می خواستم بیام آنکارا.واقعا شوک بدی بود.Sad
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: romance33 ، DIVE ، farshadsh ، reza_top60 ، پدی
(2013-09-20 ساعت 20:59)smpf نوشته:  تورو خدا یکی با این شماره همین الان تماس بگیره وبگه اینجوری شده ببینه چی میگن 0012024857600 خودشون گفتن اگه مشکی دارشتین بااین شماره تماس بگیرین

این شماره کیه؟
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، sce ، پدی
اونايي كه ميگن از اول گفتن ممكنه ويزا ندن براي ماهايي كه مصاحبه رفتيم نميتونه صادق باشه از ما ١٠٠٠دلار گرفتن،دعوت به مصاحبه شديم مگه به همين راحتيه

تشکر کنندگان: nooshshahnar ، Sonaen60 ، SHABAH51 ، romance33 ، negar_karimi6 ، sce ، پدی ، Ehsan1358
(2013-09-20 ساعت 19:40)halaleh نوشته:  یکی هم جواب منو بده لطفا.

من و همسرم دیروز و امروز آپدیت شدیم.من امروز ready شدم.
خب اینا که میخاستن اینو بزنن از صبح کار نمیکردن دیگه.چرا امروز آپ کردن ما رو؟

دوست عزیز متن خیلی واضح میگه ویزا نداریم
به نظر من الکی امیدوار نباش که بعدا حالت گرفته بشه
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، sce ، پدی ، nedaba
(2013-09-20 ساعت 21:02)mary am نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 20:59)smpf نوشته:  تورو خدا یکی با این شماره همین الان تماس بگیره وبگه اینجوری شده ببینه چی میگن 0012024857600 خودشون گفتن اگه مشکی دارشتین بااین شماره تماس بگیرین

این شماره کیه؟

این شماره امورخارجه ام ری کاست من خودم هفته پیش زنگ زدم ودرموردکیسمون پرسیدم ولی دراین مورد نمیتونم سوادزبانم یاری نمیکنه
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: zohre02 ، romance33 ، پدی
دوستان هک شدن سایت یعنی چی؟ من واقعا متوجه نمیشم. لطفا یه ذره منطقی باشید. فقط خواهش میکنم تا روز دوشنبه صبر کنید تا ببینیم چه میشه کرد. تصمیم گیرنده ی اول و آخر این مشکل سفارت هستش و نه KCC و نه وزارت امور خارجه نمیتونن کاری کنند.
فقط باید هر طوری شده دوشنبه سعی کنیم درخواست نامه ی خودمون رو تحویل سفارت بدیم و فعلا اعتراض نکنیم
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، Szsanazsz ، lilistar ، romance33 ، zohre02 ، Sonaen60 ، mrr777 ، Saeedv13 ، reza_top60 ، sce ، پدی ، گل نهال ، nina22 ، houmanmir ، marigol61 ، nedaba
تو را به خدا مدیران محترم ویا بچه های اونور آبی بیاین بگین باید چه کار کنیم .همفکری کنید در این شرایط سخت.SadSad
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: lilistar ، romance33 ، SHABAH51 ، zohre02 ، negar_karimi6 ، Saeedv13 ، sce ، پدی ، Ehsan1358 ، nedaba
پس چراkhasteh امروز رفت بهش گفتن دوشنبه بياد خدايا ماروبيشتر از اين امتحان نكن

تشکر کنندگان: lilistar ، romance33 ، zohre02 ، SHABAH51 ، DIVE ، negar_karimi6 ، سو سو ، پدی ، Ehsan1358 ، sh_aytak

من به این شماره زنگ زدم ویزا سنتر بود اما گفت با این شماره تماس بگیرید
606-526-7500 همون شماره ای که من زنگ زدم و توضیحش و صفحه قبل دادم
2013َAS8XXX
مصاحبه:June 17th
آنکـارا
تعداد افراد : 1 نفر
کلیر :؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: zohre02 ، romance33 ، negar_karimi6 ، smpf ، Sonaen60 ، پدی ، Ehsan1358
ما ١٦ سپتامبر كلير شديم امروز به تاريخ ٢٠ سپتامبر دوباره اپ شديم يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: zohre02 ، romance33 ، negar_karimi6 ، alirezass ، lilistar ، پدی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان