موضوعها: 0
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
راهکار عمو سعید مبنی بر حضور همگان دوشنبه در سفارت بهترینه
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان با توجه به اینکه اگر هم بشه کاری کرد دیگه حد اکثرش تا 30 سپتامبره میخوام به یه سری مراجع بالاترشون هم ایمیل بزنم و درخواست رسیدگی فوری بکنم . شما هم این کار رو بکنید.شاید نتیجه داد. فقط متنهای محترمانه . فرهنگ واقعی یه ایرانی رو نشون بدین نه اونی که بعضی از اونها تصور میکنن.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
خدا می داند چقدر متاسفم. و از خدا می خواهم درهای رحمت و اعجاز را باز کند و همه ما را در دوشنبه خوش حال کند خدایا دوستانم را ناامید نکن باورتان نمی شود ولی الان یک ساعت است که بغض برایتان دعا می کنم
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا شوکه شدم خبر خیلی بدی بود ..از دوستان عزیز خواهش میکنم به جای نوشتن متنهای دلداری و امیدوار کننده سکوت کنند و اینجا رو بذارن برای کسائی که خبری دارند و یا راه حلی به نظرشون میرسه .خوندن متنهای من بمیرم و تو بمیری و غصه نخور در این شرایط فقط باعث میشه که انرژی عزیزانی که الان توی این وضع هستند هدر بره و فکرشون برای راهکارهای احتمالی که بتونه کمکشون کنه خوب کار نکنه .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوبم که دوشنبه میرید سفارت آنکارا لطفا هر کاری می کنید طبق قانون باشه با آرامش باشه اگر دوشنبه نشد ،سه شنبه تمام تلاشتون رو بکنید امیدتون رو از دست ندید من هم برای همتون دعا می کنم
خدایا به بزرگواریت قسم دل دوستانم رو تو آنکارا شاد کن
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
متاسفانه این اتفاق برای ابوظبی هم افتاده.کیس ما 3 نفره بود و فقط برای 1 نفر مون صادر شدو گفتند ویزا تموم شده و برو تا یکشنبه ببنیم چی می شه
کیس **101/3 نفر/ابوظبی/مصاحبه 12 اگوست
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
اگر براي سه سفارت تموم شده باشه ديگه واقعا نميشه كاري كرد،رفتن هم بي فايده هستش
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-20 ساعت 23:42)bayat_r نوشته: (2013-09-20 ساعت 23:40)nima-92 نوشته: سلام دوستان
متاسفانه این اتفاق برای ابوظبی هم افتاده.کیس ما 3 نفره بود و فقط برای 1 نفر مون صادر شدو گفتند ویزا تموم شده و برو تا یکشنبه ببنیم چی می شه
جدی میگید؟ کسی دیگه هم اینجوری شده؟
آره جدی می گم من از دیروز دسترسی به اینترنت نداشتم وگرنه زودتر می کفتم. افیسر گفته اولین باره این اتفاق افتاده و به واشنگتن نامه دادیم.
ما هم وضعمون خیلی بده 1 نفر از 3 نفر . همه هم کلیر شده بودیم.
از بقیه خبر ندارم
کیس **101/3 نفر/ابوظبی/مصاحبه 12 اگوست