کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-20 ساعت 23:24)Saeedv13 نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 23:18)bayat_r نوشته:  دوستان ، عمو سعید نظرتون چیه؟
بچه ها این هم یک راهه بد نیست امتحان کنیداااااا اونایی که ترکیه هستند، پاستون رو پست کنید
هان؟ نظرتون چیه؟
رضا فکر نکنم تو نتیجه فرق کنه. اینجوری یه مدتی طول می کشه تا پاسپورت ها به سفارت برسه. بعد هم اگر واقعاً سهمیه شون تموم شده باشه ویزایی صادر نمی کنند. فارغ از این که دستی تحویل بدین یا با پست بفرستین. مشکل رسوندن ویزا به دستشون نیست، مشکل نبودن سهمیه هست. البته هر راهی رو میشه امتحان کرد. ولی اگر می خوان همچین کاری بکنند حداقل تا دوشنبه صبح و مراجعه حضوری دست نگهدارند.

سلام

دوستان عزیز مهاجر سرا آیا خبر دارید در سالهای گذشته لاتاری ، تا به حال همچین اطلاعیه ای از طرف سفارت آنکارا صادر شده باشه؟
تشکر کنندگان: پدی ، romance33 ، farshadsh ، proje ، sce ، sadeghi897 ، ani_sheiton
راهکار عمو سعید مبنی بر حضور همگان دوشنبه در سفارت بهترینه
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-09-20 ساعت 23:23)Nora hashemi نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 23:15)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:53)r91 نوشته:  یه خبر بد دیگه که نمیدونم چقدر صحیحه ما الان باز هم با کنتاکی تماس گرفتیم و نمیدونم اونی که جواب داد چقدر وارده تو قضیه چون به هر حال تو هر سازمانی یه عده هستن که خیلی اطلاعات ندارن و شاید اطلاعات غلط میدن.
اما خبر اینه که اون خانمی که جواب داده قبل از اینکه دوست ما(چون ما از طریق دوستمون که به زبان وارده زنگ زدیم) حرفی بزنه همین که 2013 کیس نامبر رو شنیده فوراً گفته پروسه 2013 بسته شده و بعد از اصرار این طرف گفته بوده اگر آنکارا کیس هاشو بسته یعنی سفارتهای دیگه هم بستن و تعویض سفارت هم فایده ای نداره.هر چند اصولا تعویض سفارت امکان پذیر نیست.

والا من زنگ زدم ، يه آقايي جواب داد ... شماره كيس رو دادم .... چك كرد ، گفت addministrative processing هستش و به محظ اينكه كنسول make decision كنه تو سايت متوجه ميشويد .
تو رو خدا انقد استرس بيجا وارد نكنيد

واقعا اينقدر استرس نديننننننننن تو رو خدا ما ديگه طاقت نداريم
سلام دوستان مثبت فکر کنید ، به نظر من اون کسی که از kcc جواب داده منظورش بررسی جدید روی پرونده های 2013 است نه اونها که رفتن مصاحبه و می خوان ویزا بگیرند چون آخرین روز صدور ویزا 30 سپتامبر پس دوستان امید داشته باشید و اصلا ناراحت نباشید ....خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
دوستان با توجه به اینکه اگر هم بشه کاری کرد دیگه حد اکثرش تا 30 سپتامبره میخوام به یه سری مراجع بالاترشون هم ایمیل بزنم و درخواست رسیدگی فوری بکنم . شما هم این کار رو بکنید.شاید نتیجه داد. فقط متنهای محترمانه . فرهنگ واقعی یه ایرانی رو نشون بدین نه اونی که بعضی از اونها تصور میکنن.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
سلام
خدا می داند چقدر متاسفم. و از خدا می خواهم درهای رحمت و اعجاز را باز کند و همه ما را در دوشنبه خوش حال کند خدایا دوستانم را ناامید نکن باورتان نمی شود ولی الان یک ساعت است که بغض برایتان دعا می کنم
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
واقعا شوکه شدم خبر خیلی بدی بود ..از دوستان عزیز خواهش میکنم به جای نوشتن متنهای دلداری و امیدوار کننده سکوت کنند و اینجا رو بذارن برای کسائی که خبری دارند و یا راه حلی به نظرشون میرسه .خوندن متنهای من بمیرم و تو بمیری و غصه نخور در این شرایط فقط باعث میشه که انرژی عزیزانی که الان توی این وضع هستند هدر بره و فکرشون برای راهکارهای احتمالی که بتونه کمکشون کنه خوب کار نکنه .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
دوستان خوبم که دوشنبه میرید سفارت آنکارا لطفا هر کاری می کنید طبق قانون باشه با آرامش باشه اگر دوشنبه نشد ،سه شنبه تمام تلاشتون رو بکنید امیدتون رو از دست ندید من هم برای همتون دعا می کنم
خدایا به بزرگواریت قسم دل دوستانم رو تو آنکارا شاد کن
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
سلام دوستان
متاسفانه این اتفاق برای ابوظبی هم افتاده.کیس ما 3 نفره بود و فقط برای 1 نفر مون صادر شدو گفتند ویزا تموم شده و برو تا یکشنبه ببنیم چی می شه
کیس **101/3 نفر/ابوظبی/مصاحبه 12 اگوست
(2013-09-20 ساعت 23:40)nima-92 نوشته:  سلام دوستان
متاسفانه این اتفاق برای ابوظبی هم افتاده.کیس ما 3 نفره بود و فقط برای 1 نفر مون صادر شدو گفتند ویزا تموم شده و برو تا یکشنبه ببنیم چی می شه

جدی میگید؟ کسی دیگه هم اینجوری شده؟
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: farshadsh ، proje ، پدی ، romance33 ، negar_karimi6 ، amir82 ، ali_gh ، آنی ، payam62 ، Mehrdadordi ، lilistar ، gbtm
(2013-09-20 ساعت 22:34)bayat_r نوشته:  2راه
drmrs
rozelo & Alirezaa2013
miladswat
Tir-Tapar
mohammad. Behrouzi
linuxer
natasha
SK89
heidari1248
r91
gifa
hazrat
واله
meysam afjeh
drkahani
Fardaye Roshan
nyayesh
Rira2013
Aida.s
afhamid
mezamo
mehrnaznm
soruosh
alihmh
shahin_xp
Mojtaba7300
marsha
aliyazdan335
khaste
smpf
MEH.T

از منتظر سرا در آنکارا اینا موندن

دوستان کسی دیگه ای هم هست که یه آمار بگیریم برای اقدامات بعدی؟

بله منم هستم
تشکر کنندگان: farshadsh ، romance33 ، پدی ، negar_karimi6
اگر براي سه سفارت تموم شده باشه ديگه واقعا نميشه كاري كرد،رفتن هم بي فايده هستش
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: farshadsh ، romance33 ، پدی ، sadeghi897 ، negar_karimi6 ، mlo ، payam62 ، lilistar
(2013-09-20 ساعت 23:19)Nora hashemi نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 23:13)byazdani نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:57)Nora hashemi نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:33)amir822 نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:31)Nora hashemi نوشته:  نه پاسمون رو ٢ شنبه مي خوايم بديم

چرا اینقدر دیر بجنبید
جمعه كه تحويل نمي گيرن تمديد مدي كال انجام داديم ٢ شنبه هم ميريم تا خدا چي بخواد
ببخشید شما کی رفتید برای مصاحبه مگه که دوباره مدیکالتونو تمدید کردید؟ شما کی ویزاتونو گرفتید؟ نفر اصلی شمایید یا خانمتون؟
ما جلو اسممون ستاره دار نبود بك هفته مونده بود يعني ويزامون ١ هفته أي ميشد كه رفتيم مديكال انجام داديم ويزا نگرفتيم ١٦ سپتامبر كلير شديم ٢ شنبه مي خوايم تحويل بديم پاسو
منظورم این بود که کی رفتید مصاحبه اول؟ یعنی پروسه کلیرنس شما بیش از 6 ماه طول کشید که مجبور شدید دوباره مدیکالتونو تمدید کنید؟
تشکر کنندگان: farshadsh ، romance33 ، پدی ، shishipapa
(2013-09-20 ساعت 23:42)bayat_r نوشته:  

آره جدی می گم من از دیروز دسترسی به اینترنت نداشتم وگرنه زودتر می کفتم. افیسر گفته اولین باره این اتفاق افتاده و به واشنگتن نامه دادیم.
ما هم وضعمون خیلی بده 1 نفر از 3 نفر . همه هم کلیر شده بودیم.
از بقیه خبر ندارم
کیس **101/3 نفر/ابوظبی/مصاحبه 12 اگوست
(2013-09-20 ساعت 23:43)byazdani نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 23:19)Nora hashemi نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 23:13)byazdani نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:57)Nora hashemi نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:33)amir822 نوشته:  چرا اینقدر دیر بجنبید
جمعه كه تحويل نمي گيرن تمديد مدي كال انجام داديم ٢ شنبه هم ميريم تا خدا چي بخواد
ببخشید شما کی رفتید برای مصاحبه مگه که دوباره مدیکالتونو تمدید کردید؟ شما کی ویزاتونو گرفتید؟ نفر اصلی شمایید یا خانمتون؟
ما جلو اسممون ستاره دار نبود بك هفته مونده بود يعني ويزامون ١ هفته أي ميشد كه رفتيم مديكال انجام داديم ويزا نگرفتيم ١٦ سپتامبر كلير شديم ٢ شنبه مي خوايم تحويل بديم پاسو
منظورم این بود که کی رفتید مصاحبه اول؟ یعنی پروسه کلیرنس شما بیش از 6 ماه طول کشید که مجبور شدید دوباره مدیکالتونو تمدید کنید؟
٣ ايپريل مصاحبه داشتيم
تشکر کنندگان: farshadsh ، romance33 ، پدی ، shishipapa
(2013-09-20 ساعت 23:42)bayat_r نوشته:  

واقعا يعني چي ؟؟؟؟؟؟
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: proje ، bayat_r ، پدی ، farshadsh ، e76779 ، lilistar ، romance33 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان