کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
به نظرمن ازدحام جلو سفارت با این تعداد یه مقدارمشکل زامیتونه باشه میتونیم یه کم دوراز اونجا قرار بگذاریم واگه نامه ای چیزی میخوایم بنویسیم همون مکان قرار بنویسیم
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: gifa ، sadeghi897 ، پدی ، shishipapa ، Ehsan1358 ، payam62 ، lonelyman ، romance33
من که میگم الا سفارت ها درخواست ویزا از آمریکا کردن و منتظرن تا برسه به سفارت ها بنابراین برید به سافرت ها منطقی تر به نظر میرسه اینکه هر روز سر بزنید ببینید چی میشه.چی بگم دیگه بخدا همچین شوکه شدم اصلا نمیفهمم چی میگم سرم شدید درد گرفت
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
سلام مجدد.... (ضمن تکرار مطالب قبلی آدرس صفحه فرد مربوط را ذکر می کنم)
ضمن همدردی با دوستان عزیز و ابراز ناراحتی شدید خودم و خانمم برای اتفاقی که واسه دوستان افتاده و یادآوری اینکه اولا هنوز میشه امیدوار بود تا دوشنبه که اوضاع مشخصتر بشه و احتمالا خودشون ییه تصمیماتی بگیرند و اینکه بهر حال باید تایع تقدیر بود (هر چه که باشد) یه یشنهاد دارم و اونم اینکه ضمن انجام راه حلهای دیگه دوستان، با صفحه ف+ی+س ب+و+ک آقای ا+ل+ن ا+ی+ر که سخنگوی فارسی زبان وزارت امور خارجه آمریکابه آدرس https://www.f+a+c+e+b+o+o+k.c+o+m/alan.eyre.77 و وب لاگ http://blogs.usembassy.gov/sokhangu/بوده وبه نوعی مدیر دیپلماسی عمومی ایران محسوب میشه به صورت پیام خصوصی همه دوستان مکاتبه کنید و شرح کامل و مودبانه ای از اتفاق پر شدن سهمیه صدور ویزای سفارت (و نه پر شدن سهمیه ویزای لاتاری) و اینکه کیسهای چند نفره ای ناقص ایشو شدن بدین و درخواست کنید که با سفیر از طرف ایرانیها صحبت کنند و راه حلی برای افزایش سهمیه صدور این ماه دو سفارت ابوظبی و آنکارا پیدا کنند. توجه کنید صفحه این آقا احتمالا از سوی دوستان و+ز+ا+ر+ت information ایران چک میشه.بنابراین پیام خصوصی بگذارید.. لطفا درخواستها مودبانه و بدور از حرفهای مشکل زا باشه (شاید فقط یک درصد بشه به چنین راه حلی امید داشت اما همون یک درصد هم ارزش چک کردن داره....)
رشته ای بر گردنم افکنده دوست.... می کشد آنجا که خاطرخواه اوست.....
همسر یکی از اعضای نسبتا فعال...!!!
تشکر کنندگان: proje ، Sonaen60 ، reza_top60 ، bayat_r ، lilistar ، romance33
gifa ی عزیز متاسفانه اینطوری که توی سایت نوشته و بعضی از دوستان هم گفتند تعداد سهمیه ی ویزا برای ایرانیها تموم شده و الان دیگه نه سفیر کاری میتونه انجام بده و نه حتی رئیس جمهور آمریکا ..واقعا چیزی به ذهنم نمیرسه .توی سایت هم خودشون گفتن که سفارت نیائین ولی من خودم اگر توی شرایط شما بودم حتما میرفتم سفارت .این احتمال هست که تعدادی از برندگان سفارتهای دیگه به هر دلیلی نتونن ویزا بگیرن و در نهایت تعدادی ویزا اضافه بیاد ..بازم میگم من اگر بودم این آخرین شانس رو هم امتحان میکردم .مطمئن باشین کارمندهای سفارت نهایت تلاششون رو میکنن که اگه کاری از دستشون بربیاد کمک کنند . امید خوبه ولی متاسفانه در این شرایط به نظر میاد با امید داشتن فقط استرستون بیشتر میشه و در نهایت ناراحتیتون بیشتر ..رفتن به سفارت ممکنه بار مالی و استرس اضافی بهتون تحمیل کنه ولی اگه نیم درصد هم شانس وجود داشته باشه شما ازش استفاده کردین .
(من و ببخشید به خاطر جمله بندی های اشتباه مغزم بدجوری قاطی کرده تقریبا به طور کامل تمرکزم رو از دست دادم )
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
(2013-09-20 ساعت 23:54)nima-92 نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 23:51)پدی نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 23:45)nima-92 نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 23:42)bayat_r نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 23:40)nima-92 نوشته:  سلام دوستان
متاسفانه این اتفاق برای ابوظبی هم افتاده.کیس ما 3 نفره بود و فقط برای 1 نفر مون صادر شدو گفتند ویزا تموم شده و برو تا یکشنبه ببنیم چی می شه

جدی میگید؟ کسی دیگه هم اینجوری شده؟

آره جدی می گم من از دیروز دسترسی به اینترنت نداشتم وگرنه زودتر می کفتم. افیسر گفته اولین باره این اتفاق افتاده و به واشنگتن نامه دادیم.
ما هم وضعمون خیلی بده 1 نفر از 3 نفر . همه هم کلیر شده بودیم.
از بقیه خبر ندارم
شما چه موقع سفارت تشریف بردید
پنجشنبه -دیروز19 سپتامبر
ینی من تو کف این آخرای داستان لاتاری امسالما
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
تشکر کنندگان: پدی ، reza_top60 ، lonelyman ، lilistar ، nedaba
(2013-09-20 ساعت 23:57)gifa نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 23:54)heidari1248 نوشته:  من ديروز رفتم سفارت خانوم ايرانيه سفارت به من گفت الآن تا دوشنبه كه خبري نيست مديكالت رو تمديد كن دو شنبه بيا امروز مديكال رو تمديد كرديم و الانم انكارا دارم سكته ميكنم هتل سگمنت كسي اين ورا نيست

ما يكشنبه ساعت ٧پرواز داريم وهتل سگمنت هستيم البته اگر بياييم

دوست عزیز شما دیگه نمونه بارز و اسطوره جنگ سرد و از راه دوری !!!!!!!!!
یعنی چی نمیرم من اگه جای شما بودم از بال هواپیما اویزون میشدم میرفتم ...
نگران چی هستی که حتی شک داری بری ؟ من خیلی وقته این تاپیک رو میخونم ... ماشاالله شما از همه بچه ها بیقرار تر بودی . چرا حالا که کار به اینجا رسیده این تصمیم رو گرفتی؟
اگه اینهایی که رفتن اونجا و جواب نامهنگاری سفارت با واشنگتون اومد و همه ویزا گرفتن ... (به امید خدا) ، میتونی خودتو سرزنش نکنی و راحت باشی ؟ ؟؟؟!!!! شک به خودت راه نده ... نهایتا 2میلیون خرجت میشه که میشه 1 ماه حقوق اونور .....
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: nooshshahnar ، Sonaen60 ، sadeghi897 ، پدی ، mamalino10 ، reza_top60 ، shishipapa ، lilistar ، romance33
من از بابت این خبر واقعأ متأسفم Sad اما تا لحظه آخر امیدتان را از دست ندهید و صبر کنید تا دوشنبه تا از طریق تلفن زدن به سفارت بتوان خبر مستدل تری گرفت شاید انشأالله فرجی بشه. خواهش میکنم امیدوار باشید و توکلتان به خدا باشه.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
Exclamation 
با عرض سلام و احترام .
شاید ساعت هاست که در حال مطالعه این تاپیک هستم ولی به خودم اجازه نوشتن چیزی ندادم چون دلم میخواست ارائه راه حل ها فضای کافی رو داشته باشند .از نظر من چند نکته رو باید رعایت کرد :
۱- حفظ آرامش و اعتقاد واقعی به اینکه هر آنچه که خدا برای ما رقم می زنه قطعا بهترین حالت ممکن هست هرچند ممکنه تحملش در نگاه اول برای ما سخت باشه
۲- در خصوص پیگیری موضوع با توجه به اینکه اعلام شده استعلامات لازم از واشنگتن بعمل اومده این یکی از روزنه های امید هست ولی قطعا باعث نخواهد بود که عزیزان پیگیری خودشون رو انجام ندهند
۳- پیشنهاد میشه نگارش نامه رو به یک وکیل مهاجرتی بسپارید مثلا در همون آنکارا چرا که نحوه نگارش قطعا با استدلال و عنداللزوم اشاره به مستندات قانونی هم خواهد بود و همه ذیل متن رو امضاء بفرمایید
۴-همونطور که خود سفارت هم اعلام کرده این اتفاق بصورت استثنائی امسال اتفاق افتاده لطفا اشاره بفرمایید قطعا میشود امسال هم در ظرفیت استثنائی قائل شد کما اینکه فکر هم نمیکنم تعداد عزیزان باقی مانده چشم گیر باشه
۵- به هر حال قطعا باید متوجه بشوند که این بحث برای شما هزینه بر بوده و چه بلحاظ مادی و معنوی حائز اهمیت هست پس فقط به نظر من به استعلام واشنگتن نمی بایست بسنده کرد
موفق و پیروز باشید
[font=Times New Roman]CN : 2014AS000003## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13 Aug /مصاحبه : Oct /سفرنامه/ کلیر : بعد از ۱۸۵ روز 9 April / به امید فردایی بهتر برای همه Cool[/font]
(2013-09-20 ساعت 23:42)bayat_r نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 23:40)nima-92 نوشته:  سلام دوستان
متاسفانه این اتفاق برای ابوظبی هم افتاده.کیس ما 3 نفره بود و فقط برای 1 نفر مون صادر شدو گفتند ویزا تموم شده و برو تا یکشنبه ببنیم چی می شه

جدی میگید؟ کسی دیگه هم اینجوری شده؟
دوست عزیز شما کی پاس هاتونو به سفارت داده بودین؟؟
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
تشکر کنندگان: proje ، پدی ، shishipapa ، farshadsh ، arash bon
من هنوزم باور نمی کنم.
نمی دونم چرا ولی باور نمی کنم....
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
من بازهم زنگ زدم امریکا گفت برای لاتاری 2015 اقدام کنید اگر هم میخواهید اطلاعانی بگیرید یا اعتراضی دارید به همون کنسولگری مربوطه تماس بگیرید
پرسیدم چرا آنکارا گفت ممکنه سفارتهای ابوظبی و ایروان هم اعلام کنند همه چیز به کنسولگری مربوطه

دوستانی که همش میخواهید به ما الکی دلداری بدید ممنونم واقعا اما با این تماسی که من گرفتم آب پاکی و رو دستم ریختند
که تموم همه چی تموم

تشکر کنندگان: sadeghi897 ، proje ، پدی ، Ali.US ، ali_gh ، laili ، مانترا ، bayat_r ، shishipapa ، nooshshahnar ، payam62 ، arash bon ، e76779 ، lilistar ، romance33 ، houmanmir ، سو سو ، gbtm ، nedaba
(2013-09-21 ساعت 00:22)sadeghi897 نوشته:  من هنوزم باور نمی کنم.
نمی دونم چرا ولی باور نمی کنم....

صادقی منم نمیفهمم بخدا.چیکار کنیم؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
ببخشین دوستان من تازه اومدم سایت رو سر بزنم 3 تا سفارت تموم شده ویزا حتی ایروان
2013AS77## YERAVAN
F2A : تاییدیه  دریافت فرم  I-130 درDEC 2013 , تاریخ اپروو FEB 2014, دریافت کیس نامبر may2014 , پرداخت 120$ در march2015پرداخت 325$ در Apr , ارسال فرم I-864 در 2015 July, ایمیل نقص در 9sep , ایمیل کامپلت 22 oct, ایمیل وقت مصاحبه درNov 13, مصاحبه هفته دوم dec , برگه آبی ،
کلییر july2016 ,
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، پدی ، مانترا ، shishipapa ، sadeghi897 ، farshadsh ، payam62 ، arash bon ، romance33
من الان اومدم ببینم امروز کیا کلیر شدن و بگم به نظرتون یعنی چی که من که سه روز پیش شماره ام روی سایت اومده امروز دوباره آپ شدم...
الان توی شوکم. هنوز این ده پونزده صفحه رو نتونستم بخونم.. یعنی چی؟
2013AS00091XX - کنسولگری: آنکارا.. تغییر به ایروان - 3 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 24 جولای با ایمیل
کارنتی: 10 می
مصاحبه: اول جولای
کلیر: 17 سپتامبر.. ولی.. ویزا تمام شد!
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، پدی ، shishipapa ، sadeghi897 ، farshadsh ، arash bon ، lilistar ، romance33
(2013-09-21 ساعت 00:25)Aida.s نوشته:  من بازهم زنگ زدم آمریکا گفت برای لاتاری 2015 اقدام کنید اگر هم میخواهید اطلاعانی بگیرید یا اعتراضی دارید به همون کنسولگری مربوطه تماس بگیرید
پرسیدم چرا آنکارا گفت مکنه سفارتهای ابوظبی و ایروان هم اعلام کنند که ویزاشون تموم شده همه چیز به کنسولگری مربوطه

دوستانی که همش میخواهید به ما الکی دلداری بدید ممنونم واقعا اما با این تماسی که من گرفتم آب پاکی و رو دستم ریختند
که تموم همه چی تموم

ميخواستيد بهشون بگيد :راستي يادمون نبود كه ميتونيم تو لاتاري ٢٠١٥ شركت كنيم واصلا يادمون نبود كه حتما برنده ميشيم ودوباره ١٠٠٠دلار بي زبونو ميديم بهتون ودر نهايت سهميه تون تموم ميشه
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان