کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-21 ساعت 00:09)hamid3330 نوشته:  سلام مجدد.... (ضمن تکرار مطالب قبلی آدرس صفحه فرد مربوط را ذکر می کنم)
ضمن همدردی با دوستان عزیز و ابراز ناراحتی شدید خودم و خانمم برای اتفاقی که واسه دوستان افتاده و یادآوری اینکه اولا هنوز میشه امیدوار بود تا دوشنبه که اوضاع مشخصتر بشه و احتمالا خودشون ییه تصمیماتی بگیرند و اینکه بهر حال باید تایع تقدیر بود (هر چه که باشد) یه یشنهاد دارم و اونم اینکه ضمن انجام راه حلهای دیگه دوستان، با صفحه ف+ی+س ب+و+ک آقای ا+ل+ن ا+ی+ر که سخنگوی فارسی زبان وزارت امور خارجه آمریکابه آدرس https://www.f+a+c+e+b+o+o+k.c+o+m/alan.eyre.77 بوده وبه نوعی مدیر دیپلماسی عمومی ایران محسوب میشه به صورت پیام خصوصی همه دوستان مکاتبه کنید و شرح کامل و مودبانه ای از اتفاق پر شدن سهمیه صدور ویزای سفارت (و نه پر شدن سهمیه ویزای لاتاری) و اینکه کیسهای چند نفره ای ناقص ایشو شدن بدین و درخواست کنید که با سفیر از طرف ایرانیها صحبت کنند و راه حلی برای افزایش سهمیه صدور این ماه دو سفارت ابوظبی و آنکارا پیدا کنند. توجه کنید صفحه این آقا احتمالا از سوی دوستان و+ز+ا+ر+ت information ایران چک میشه.بنابراین پیام خصوصی بگذارید.. لطفا درخواستها مودبانه و بدور از حرفهای مشکل زا باشه (شاید فقط یک درصد بشه به چنین راه حلی امید داشت اما همون یک درصد هم ارزش چک کردن داره....)
رشته ای بر گردنم افکنده دوست.... می کشد آنجا که خاطرخواه اوست.....

منهم قبل از اینکه آقا حمید این پست رو بذارن این راه به ذهنم رسید که به این آقا پیام بدیم و از ایشون کمک بگیریم. چرا هیچ کس نظری راجع به این پیشنهاد نمیده؟
تا جایی که خبر دارم ایشون یک مدت رییس کنسولگری دبی رو به عهده داشتن و خیلی هم از این دم میزنن که ایران رو دوست دارن. از اونجایی که تا باز شدن سفارتا نمیشه کاری کرد شاید مسیج دادن به این آقا بی تاثیر نباشه.
نظرتون چیه؟
(2013-09-20 ساعت 23:43)آناهیتا کوچکی نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:34)bayat_r نوشته:  2راه
drmrs
rozelo & Alirezaa2013
miladswat
Tir-Tapar
mohammad. Behrouzi
linuxer
natasha
SK89
heidari1248
r91
gifa
hazrat
واله
meysam afjeh
drkahani
Fardaye Roshan
nyayesh
Rira2013
Aida.s
afhamid
mezamo
mehrnaznm
soruosh
alihmh
shahin_xp
Mojtaba7300
marsha
aliyazdan335
khaste
smpf
MEH.T

از منتظر سرا در آنکارا اینا موندن

دوستان کسی دیگه ای هم هست که یه آمار بگیریم برای اقدامات بعدی؟

بله منم هستم
من و همسرم.
رویت قبولی:می
مصاحبه:15 آگوست
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
(2013-09-21 ساعت 00:29)ghoghnoos نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 00:09)hamid3330 نوشته:  سلام مجدد.... (ضمن تکرار مطالب قبلی آدرس صفحه فرد مربوط را ذکر می کنم)
ضمن همدردی با دوستان عزیز و ابراز ناراحتی شدید خودم و خانمم برای اتفاقی که واسه دوستان افتاده و یادآوری اینکه اولا هنوز میشه امیدوار بود تا دوشنبه که اوضاع مشخصتر بشه و احتمالا خودشون ییه تصمیماتی بگیرند و اینکه بهر حال باید تایع تقدیر بود (هر چه که باشد) یه یشنهاد دارم و اونم اینکه ضمن انجام راه حلهای دیگه دوستان، با صفحه ف+ی+س ب+و+ک آقای ا+ل+ن ا+ی+ر که سخنگوی فارسی زبان وزارت امور خارجه آمریکابه آدرس https://www.f+a+c+e+b+o+o+k.c+o+m/alan.eyre.77 بوده وبه نوعی مدیر دیپلماسی عمومی ایران محسوب میشه به صورت پیام خصوصی همه دوستان مکاتبه کنید و شرح کامل و مودبانه ای از اتفاق پر شدن سهمیه صدور ویزای سفارت (و نه پر شدن سهمیه ویزای لاتاری) و اینکه کیسهای چند نفره ای ناقص ایشو شدن بدین و درخواست کنید که با سفیر از طرف ایرانیها صحبت کنند و راه حلی برای افزایش سهمیه صدور این ماه دو سفارت ابوظبی و آنکارا پیدا کنند. توجه کنید صفحه این آقا احتمالا از سوی دوستان و+ز+ا+ر+ت information ایران چک میشه.بنابراین پیام خصوصی بگذارید.. لطفا درخواستها مودبانه و بدور از حرفهای مشکل زا باشه (شاید فقط یک درصد بشه به چنین راه حلی امید داشت اما همون یک درصد هم ارزش چک کردن داره....)
رشته ای بر گردنم افکنده دوست.... می کشد آنجا که خاطرخواه اوست.....

منهم قبل از اینکه آقا حمید این پست رو بذارن این راه به ذهنم رسید که به این آقا پیام بدیم و از ایشون کمک بگیریم. چرا هیچ کس نظری راجع به این پیشنهاد نمیده؟
تا جایی که خبر دارم ایشون یک مدت رییس کنسولگری دبی رو به عهده داشتن و خیلی هم از این دم میزنن که ایران رو دوست دارن. از اونجایی که تا باز شدن سفارتا نمیشه کاری کرد شاید مسیج دادن به این آقا بی تاثیر نباشه.
نظرتون چیه؟
موافقم به نظرم راه حل خوبیه
تشکر کنندگان: manila ، shishipapa ، farshadsh ، ani_sheiton ، Ehsan1358 ، arash bon ، honey rahmati ، lilistar ، romance33
خوب بابامسیج بزنین دیگه. ضرری نداره
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: پدی ، sadeghi897 ، farshadsh ، ani_sheiton ، arash bon ، honey rahmati ، romance33 ، Aida.s
(2013-09-21 ساعت 00:25)Aida.s نوشته:  من بازهم زنگ زدم آمریکا گفت برای لاتاری 2015 اقدام کنید اگر هم میخواهید اطلاعانی بگیرید یا اعتراضی دارید به همون کنسولگری مربوطه تماس بگیرید
پرسیدم چرا آنکارا گفت مکنه سفارتهای ابوظبی و ایروان هم اعلام کنند که ویزاشون تموم شده همه چیز به کنسولگری مربوطه

دوستانی که همش میخواهید به ما الکی دلداری بدید ممنونم واقعا اما با این تماسی که من گرفتم آب پاکی و رو دستم ریختند
که تموم همه چی تموم

نمیدونم چی باید بگم چون جای شما نیستم تا بفهمم چی میکشید. واقعأ متأسفم و برایتان آرزوی آینده ای روشن از خدای بزرگ را خواهانم
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: پدی ، Aida.s ، Ehsan1358 ، sadeghi897 ، farshadsh ، mehdi110 ، honey rahmati ، lilistar ، romance33
بچه ها میشه یکی بگه این خبر چیه بعد یکروز اومدم اینجا میبینم بچه ها داغونن ؟
2013as6xxx - تاریخ مصاحبه : 11 june - ایروان - تاریخ آخرین آپدیت : 19 september به زور ایمیل

تشکر کنندگان: پدی ، sadeghi897 ، farshadsh ، lilistar ، romance33
(2013-09-21 ساعت 00:30)halaleh نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 23:43)آناهیتا کوچکی نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:34)bayat_r نوشته:  2راه
drmrs
rozelo & Alirezaa2013
miladswat
Tir-Tapar
mohammad. Behrouzi
linuxer
natasha
SK89
heidari1248
r91
gifa
hazrat
واله
meysam afjeh
drkahani
Fardaye Roshan
nyayesh
Rira2013
Aida.s
afhamid
mezamo
mehrnaznm
soruosh
alihmh
shahin_xp
Mojtaba7300
marsha
aliyazdan335
khaste
smpf
MEH.T

از منتظر سرا در آنکارا اینا موندن

دوستان کسی دیگه ای هم هست که یه آمار بگیریم برای اقدامات بعدی؟

بله منم هستم
من و همسرم.
ماهم که کلیرشدیم اماقراربود یکشنبه بریم برای ویزا
کیس نامبر**۹۸ مصاحبه ۱۵اگوست انکارا ۲نفر رویت قبلی مارچ ۲۰۱۳ مقصد میشیگان کلیر ۱۷سپتامبر فرم ۹سوالی+cv
تشکر کنندگان: پدی ، bayat_r ، farshadsh ، sadeghi897 ، honey rahmati ، lilistar ، romance33
(2013-09-21 ساعت 00:36)Ali.US نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 00:25)Aida.s نوشته:  من بازهم زنگ زدم آمریکا گفت برای لاتاری 2015 اقدام کنید اگر هم میخواهید اطلاعانی بگیرید یا اعتراضی دارید به همون کنسولگری مربوطه تماس بگیرید
پرسیدم چرا آنکارا گفت مکنه سفارتهای ابوظبی و ایروان هم اعلام کنند که ویزاشون تموم شده همه چیز به کنسولگری مربوطه

دوستانی که همش میخواهید به ما الکی دلداری بدید ممنونم واقعا اما با این تماسی که من گرفتم آب پاکی و رو دستم ریختند
که تموم همه چی تموم

نمیدونم چی باید بگم چون جای شما نیستم تا بفهمم چی میکشید. واقعأ متأسفم و برایتان آرزوی آینده ای روشن از خدای بزرگ را خواهانم

ممنون از همدردیتون دوست من

تشکر کنندگان: پدی ، manila ، arash 111 ، honey rahmati ، lilistar
(2013-09-21 ساعت 00:38)omidt10 نوشته:  بچه ها میشه یکی بگه این خبر چیه بعد یکروز اومدم اینجا میبینم بچه ها داغونن ؟

هيچي عزيز جان صاحبخونه مهمون دعوت ميكنه غذاش تموم شده گفته بريد ٢سال ديگه اگر دعوتتون كردم بياييد
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: mamalino10 ، پدی ، SHABAH51 ، farshadsh ، sadeghi897 ، arash bon ، DIVE ، lilistar ، romance33 ، nasim ، dana ، mrr777
از ابوظبی هم کسی خبری داره؟
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
تشکر کنندگان: پدی ، alvan ، farshadsh ، sadeghi897 ، shishipapa
(2013-09-21 ساعت 00:39)gifa نوشته:  گفتيم روايط داره حسنه ميشه وهمه چي به نفع ما داره پيش ميره ،فكر اينجاشو نكرده بوديم

gifa جان ما خونمون و فروختیم میدونید یعنی چی!!!!!!!!!!!!!!!!
کلی برنامه ریزی کردیم
الان یکی دیگه از دوستام هم زنگ زده به اون هم همین حرفهایی و که بمن زدند گفتند

تشکر کنندگان: پدی ، SHABAH51 ، gifa ، sadeghi897 ، پروا ، arash bon ، lilistar ، romance33 ، houmanmir ، سو سو ، رجبعلی
واقعا نمیدونم چی بگم...
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
دوستان عزیز خیلی از این خبر ناراخت و شوکه شدم
جای این دوستان حرف زدن خیلی سخته اما شاید بهتر باشه حرف زدن از قسمت و سرنوشت و لاتاری2015 بمونه ابرای بعد پایان سپتامبر شاید درست ترین راه فعلا همون پیگیری های مکرر از سفارت و درجریان گذاشتن KCCباشه شاید اینجوری یه راهی برای سقارت پیدا بشه
کسی تونسته با یه وکیل کاردان صحبت کنه؟
اگه توی روال رسیدگی امسال استثنا به وجود اومده شاید بشه که توی محدودیت سفارت هم استثنا به و جود بیاد
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
من الان رفتم تو سایت آآنکارا دیدم چی شده واقعا نمیدونم چی بگم تو سایت سفارت ایروان که ننوشته ویزا تموم شده من فردا پرواز دارم بنظرتون برم؟
2013as6xxx - تاریخ مصاحبه : 11 june - ایروان - تاریخ آخرین آپدیت : 19 september به زور ایمیل

تشکر کنندگان: bayat_r ، پدی ، SHABAH51 ، مانترا ، farshadsh ، proje ، arash bon ، lilistar ، romance33
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
از دستت ناراحتم
چیکار کردی خدا

شنیدن همچین خبری برای هیچ کس خوشایند نیست.
ناراحتم
عصبیم
واقعا چرا؟؟؟؟
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان