موضوعها: 0
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-20 ساعت 23:45)nima-92 نوشته: (2013-09-20 ساعت 23:42)bayat_r نوشته: (2013-09-20 ساعت 23:40)nima-92 نوشته: سلام دوستان
متاسفانه این اتفاق برای ابوظبی هم افتاده.کیس ما 3 نفره بود و فقط برای 1 نفر مون صادر شدو گفتند ویزا تموم شده و برو تا یکشنبه ببنیم چی می شه
جدی میگید؟ کسی دیگه هم اینجوری شده؟
آره جدی می گم من از دیروز دسترسی به اینترنت نداشتم وگرنه زودتر می کفتم. افیسر گفته اولین باره این اتفاق افتاده و به واشنگتن نامه دادیم.
ما هم وضعمون خیلی بده 1 نفر از 3 نفر . همه هم کلیر شده بودیم.
از بقیه خبر ندارم
شما چه موقع سفارت تشریف بردید
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام....
ضمن همدردی با دوستان عزیز و ابراز ناراحتی شدید خودم و خانمم برای اتفاقی که واسه دوستان افتاده و یادآوری اینکه اولا هنوز میشه امیدوار بود تا دوشنبه که اوضاع مشخصتر بشه و احتمالا خودشون ییه تصمیماتی بگیرند و اینکه بهر حال باید تایع تقدیر بود (هر چه که باشد) یه یشنهاد دارم و اونم اینکه ضمن انجام راه حلهای دیگه دوستان، با صفحه ف+ی+س ب+و+ک آقای ا+ل+ن ا+ی+ر که سخنگوی فارسی زبان وزارت امور خارجه امریکا بوده وبه نوعی مدیر دیپلماسی عمومی ایران محسوب میشه به صورت پیام خصوصی همه دوستان مکاتبه کنید و شرح کامل و مودبانه ای از اتفاق پر شدن سهمیه صدور ویزای سفارت (و نه پر شدن سهمیه ویزای لاتاری) و اینکه کیسهای چند نفره ای ناقص ایشو شدن بدین و درخواست کنید که با سفیر از طرف ایرانیها صحبت کنند و راه حلی برای افزایش سهمیه صدور این ماه دو سفارت ابوظبی و آنکارا پیدا کنند. توجه کنید صفحه این آقا احتمالا از سوی دوستان و+ز+ا+ر+ت information ایران چک میشه.بنابراین پیام خصوصی بگذارید.. لطفا درخواستها مودبانه و بدور از حرفهای مشکل زا باشه (شاید فقط یک درصد بشه به چنین راه حلی امید داشت اما همون یک درصد هم ارزش چک کردن داره....)
رشته ای بر گردنم افکنده دوست.... می کشد آنجا که خاطرخواه اوست.....
همسر یکی از اعضای نسبتا فعال...!!!
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
هيچ كار خدا بي حكمت نيست الان كه اروم شدم فكر ميكنم خدا تا اخرش با ماست حتما در ديگري رو برامون باز ميكنه بيات عزيز ،امير مهاجر عزيز ،ليلي مهربان وعموسعيد مهربان خواهشا اگر راه حلي داريد پيش پاي ما بذاريد چون همه ما الان تو شوك هستيم و تصميم منطقي شايد نتونيم بگيريم كمكمون كنيد ممنون
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا خیلی ناراحت کننده است و خدا کنه که صحیح نباشه .... به خدا ایمان داشته باشید بچه ها . و امیدتون را از دست ندهید.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من هم مثل همه شما شوک شدم عین یک زلزله که می آید و در لحظه همه چیز ویران می شود .خیلی خیلی ناراحتم .فقط یک خواهش دارم آرام باشید هیچکس در این آشفتگی نمی تواند تصمیم درست بگیرد
خدا با همه ماست کمک می کند من ایمان دارم که خودش بر اوضاع همه ما ناظر است .امیدوار باشید که این روزها هر چند کند و در نهایت سختی می گذرند اما روزهای خوش حتما در راهند.
کیس:2013AS81XX/ سه نفر/ آنکارا/ مصاحبه 19 جون/ کلیر 16 آگوست و 17 سپتامبر
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
من ديروز رفتم سفارت خانوم ايرانيه سفارت به من گفت الآن تا دوشنبه كه خبري نيست مديكالت رو تمديد كن دو شنبه بيا امروز مديكال رو تمديد كرديم و الانم انكارا دارم سكته ميكنم هتل سگمنت كسي اين ورا نيست
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-20 ساعت 23:51)پدی نوشته: (2013-09-20 ساعت 23:45)nima-92 نوشته: (2013-09-20 ساعت 23:42)bayat_r نوشته: (2013-09-20 ساعت 23:40)nima-92 نوشته: سلام دوستان
متاسفانه این اتفاق برای ابوظبی هم افتاده.کیس ما 3 نفره بود و فقط برای 1 نفر مون صادر شدو گفتند ویزا تموم شده و برو تا یکشنبه ببنیم چی می شه
جدی میگید؟ کسی دیگه هم اینجوری شده؟
آره جدی می گم من از دیروز دسترسی به اینترنت نداشتم وگرنه زودتر می کفتم. افیسر گفته اولین باره این اتفاق افتاده و به واشنگتن نامه دادیم.
ما هم وضعمون خیلی بده 1 نفر از 3 نفر . همه هم کلیر شده بودیم.
از بقیه خبر ندارم
شما چه موقع سفارت تشریف بردید
پنجشنبه -دیروز19 سپتامبر
کیس **101/3 نفر/ابوظبی/مصاحبه 12 اگوست
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-20 ساعت 23:54)heidari1248 نوشته: من ديروز رفتم سفارت خانوم ايرانيه سفارت به من گفت الآن تا دوشنبه كه خبري نيست مديكالت رو تمديد كن دو شنبه بيا امروز مديكال رو تمديد كرديم و الانم انكارا دارم سكته ميكنم هتل سگمنت كسي اين ورا نيست
ما يكشنبه ساعت ٧پرواز داريم وهتل سگمنت هستيم البته اگر بياييم
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-21 ساعت 00:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-21 ساعت 00:08 توسط gifa.)
چقدر براي بچه هايي كه ويزا گرفتن خوشحالم كسي ناراحت نشه ولي يكنفر هم از اينجا بره باعث خوشحاليه ،خدا كنه arash r هم ويزاشو گرفته باشه راستي mehdi didam ويزاشو گرفت؟؟؟؟از اينجا منظورم مهاجر سرا نيستا منظورم ........هستش