کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
با سلام
اولا امیدوارم که این مشکل به این صورت نباشه دوم اینکه ریس جمهور ما بزودی به نیویورک می ره و شاید دیداری هم با پرزیدنت اوباما داشته باشه که احتمالش خیلی زیاده این موضوع می تونه ایران رو در صدر اذهان مسئولان آمریکا ببره با توجه به اینکه خود اوباما هم از مهاجران حمایت می کنه ارسال نامه ای به ایشان شاید کمکی بکنه ضمنا در ف ی س ب و ک هم صفحه داره می تونید اون رو هم امتحان کنید به هر حال امید وارم که صبح دوشنبه با اتفاق دیگه ای روبرو شیم و مشکلی نباشه آمین
شماره کیس ++2013as104 تعداد 4 نفر تاریخ رویت قبولی 1 می 2013
تاریخ ارسال مدارک 7 می مصاحبه هفته دوم آگوست ایروان تاریخ کلیر شدن 31 augتاریخ دریافت ویزا 9 سپتامبر تاریخ ورود به امریکا 8 فوریه 2014 ساکن سن دیه گو
(2013-09-21 ساعت 01:19)reza_top60 نوشته:  من 2014 ی هستم اما از ناراحتی هنوز بیدارم وقتی میبینم یکی راحت میاد با اعصاب این بچه های نازنیین بازی میکنه ناراحت میشم.

دوست عزیز در حال حاضر شرایط جوری نیست که کسی جواب شما رو بده ..لطف کنید جو تاپیک رو آروم نگه دارید و برای دوستهائی که به خاطرشون هممون ناراحتیم کمی خودتون رو کنترل کنید ..
از دوستان خواهش کردم اگه کسی مطلب به درد بخوری نداره سکوت کنه تا راه حل مناسبی پیدا کنیم .شما هم اگه با نوشته ای مشکل دارین به یکی از مدیران گزارش کنید و یا با پیام خصوصی مشکلتون رو حل کنید .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
خواهش میکنم پیش داوری نکنید.این که ابوظبی تعطیل است یا نیست ،مطرح کردن آن تشنج زاست.تمنا میکنم نفرمائید
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
اینجا صبح اتپ بلوار پر بود از شادی و انرژی توی لابی هتل همه میگفتن و میخندیدن......یکی میگفت من Issued شدم...اون یکی میگفت مدارک منو گرفن....من منتظر ptt بودم ، قبل ظهر رفتم ویزامو گرفتم ...خوشحال و خندان با رجبعلی ، احساس و هیجان غلیان میکرد، ظهر شد خبر رو خوندم رفم توی لابی هتل دیدم ای وای ، ای داد ، رجبعلی رو دیدم گفتم خبر داری گفت آره، همه بودن ، همه دل نگران و ناراحت اونایی که دوسشون بودن و براشون مهم ...حیف که عجب شبی شد....غمگین ...بغض آلود.......ولی من امیدوارم و دلم روشن و یادم میاد این شعر:

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا ..........سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت.....................
در این شب سیاهم گم گشت راه مقصود .......از گوشه ای برون آی ای کوکب هدایت .......................
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
دوستان همون جوری که بزرگای جمع میگن، فکر کنم سکوت ما خیلی بیشتر بتونه کمک کنه به دوستامون تا بیان هر حرفی غیر واقعی و یا حتی واقعی غیر مفید....
لطف کنید....
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
دوستای گلم
چنددقیقه پیش برای آل ن ا ی ر پیام دادم و کل ماجرا رو شرح دادم...نتیجه رو در اولین فرصت اعلام میکنم.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-09-21 ساعت 01:10)babash نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 01:06)omidt10 نوشته:  نه سفارت ایروان اصلا همچین چیزی ننوشته میترسم فردا برم ارمنستان اونا هم یهو اعلام کنن عجب داستانی شده

شما هم فردا عازمین؟ من هم. نمیدونم چکار کنم.

برو دوست من معطل نکن...سریع عازم شو... سهمیه آنکارا پر شده ربطی به باقی سفارت خونه ها نداره... دست دست نکنین این 100 بار
ثبت نام:هفته 1،اکتبر 2011
ارسال مدارک:هفته 4،جولای 2012
مصاحبه:هفته 2،جون 2013
کلیرنس:صورتی - Issued Sep 20th
تعداد افراد کیس:2 نفر
مقصد: کالیفرنیا
دریافت ویزا: 24th Sep
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نذار دل دوستام بشکنه... همین...
شک دارم یکشنبه بریم انکارا یا نه...لطفا احساسی برخورد نکنید..اگه امیدی نیست واقعا ایا رفتنمون سودی داره؟؟؟
یه چیزیو متوجه نمیشم و اون اینکه اونا که میدونستن چند تا ویزا میتونن صادر کنن چرا به همون تعداد به مصاحبه دعوت نکردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا سرنوشت آدما براشون مهم نیست واقعا...یه جای داستان میلنگه
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
نظرتون چيه دوشنبه يه ساعتي قرار بزاريم و همگي دم سفارت جمع شيم؟
تشکر کنندگان: mhb161 ، Mehrdadordi ، پروا ، arash bon ، farshadsh ، nooshshahnar ، shishipapa ، saramon
دوستان عزیز خیلی ناراحتم که این خبر رو شنیدم ولی از ته دل دعاتون میکنم امیدوارم همتون ویزا بگیرین

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: mhb161 ، Mehrdadordi ، پروا ، arash bon ، farshadsh ، nooshshahnar ، shishipapa ، Aida.s
خدایا کم آوردم...........
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

تشکر کنندگان: reza_top60 ، laili ، mhb161 ، bayat_r ، Tir-Tapar ، Mehrdadordi ، پروا ، arash bon ، farshadsh ، nooshshahnar ، sh_aytak ، e76779 ، shishipapa ، romance33 ، gbtm ، ensan
(2013-09-21 ساعت 01:48)marsha نوشته:  شک دارم یکشنبه بریم انکارا یا نه...لطفا احساسی برخورد نکنید..اگه امیدی نیست واقعا ایا رفتنمون سودی داره؟؟؟
یه چیزیو متوجه نمیشم و اون اینکه اونا که میدونستن چند تا ویزا میتونن صادر کنن چرا به همون تعداد به مصاحبه دعوت نکردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا سرنوشت آدما براشون مهم نیست واقعا...یه جای داستان میلنگه

مسخره اينجاست كه اينا تو دو مرحله اعلام كردن و الان يك سري از مرحله دومي ها كلير شدن و به مرحله اولي ها نرسيده!!!
اين ديگه چه سياستيه!!!!
تشکر کنندگان: marsha ، Sonaen60 ، ARI66 ، Mehrdadordi ، el333 ، arash bon ، nooshshahnar ، honey rahmati ، gifa ، shishipapa ، romance33 ، Nora hashemi ، dana ، سو سو ، Aida.s
کسایی که اسمشون تو سایت هست و کلیر شدن تکلیفشون چیه؟ به اونا هم نمیدن؟ آخه از یک طرف حرفی از اومدن اسم تو وبسایت نزده از طرف دیگه گفته دیگه از جمعه هیچ ویزایی صادر نمیشه!!!!!!!!!!!! یعنی هر کی بعد جمعه پاسشو بده سفارت در هرصورت ایشو نمیشه؟

تشکر کنندگان: bayat_r ، mhb161 ، arash bon ، farshadsh ، nooshshahnar
بچه ها من الان تازه دارم میرم سر کار ولی داغونم همش دلم پیش شماست . من و همسرم همش به شما فکر می کنیم . کاری از دستمون بر نمیاد. اون کاربری که نوشته خونه اش رو فروخته همش به فکر اونم. خدایا کاش شادی دوستان رو کامل می کردی. ای خدا .. فقط دعا می کنم یه جوری همه چیز درست بشه. آمین
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
باورم نميشه ...
خدااااااياااااا ...
اينهمه ازت خواستيم كه اين قطار با همه مسافراش به مقصد برسه ، پس چرا اينجوري شد ...
چرااااااااااا !!!
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان