کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-21 ساعت 01:45)b_argi نوشته:  دوستای گلم
چنددقیقه پیش برای آل ن ا ی ر پیام دادم و کل ماجرا رو شرح دادم...نتیجه رو در اولین فرصت اعلام میکنم.

منم الان برای اونی که کاشکی باما بود ایمیل زدم.2 صفحه نامه نوشتم.
بچه ها بجنبید.این آخرین شانسه.

http://obamaischeckingyouremail.tumblr.com/
ضمنا تو باز کردن این صفحه مشکل دارم شما هم همینطور؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: mehdi110 ، arash bon ، farshadsh ، nooshshahnar ، lonelyman ، e76779 ، lilistar ، shishipapa ، romance33 ، zohre02
اندکی‌ صبر سحر نزدیک است.....
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویوSmile.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
(2013-09-21 ساعت 01:21)Nanas نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 23:43)آناهیتا کوچکی نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:34)bayat_r نوشته:  2راه
drmrs
rozelo & Alirezaa2013
miladswat
Tir-Tapar
mohammad. Behrouzi
linuxer
natasha
SK89
heidari1248
r91
gifa
hazrat
واله
meysam afjeh
drkahani
Fardaye Roshan
nyayesh
Rira2013
Aida.s
afhamid
mezamo
mehrnaznm
soruosh
alihmh
shahin_xp
Mojtaba7300
marsha
aliyazdan335
khaste
smpf
MEH.T

از منتظر سرا در آنکارا اینا موندن

دوستان کسی دیگه ای هم هست که یه آمار بگیریم برای اقدامات بعدی؟

بله منم هستم

منم همينطور!

منم همینطور...
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، farshadsh ، lonelyman ، lilistar ، shishipapa ، romance33 ، proje ، zohre02 ، مانترا
خدایا قربونه حکمتت برم... خیلی دلم واسه دوستام که تو تمام این لحظه های سخت باهام بودن و این مشکل واسشون پیش اومد شکست... خداییش نمیدونم چی بگم جز شاید چند بیت شعر:

خداوندا پناه بندگانی
خداوندا حکیمی مهربانی
خداوندا تو دانای جهانی
خدایا خیر ما آخر تو دانی

خدایااااااااا خودت به دادشون برس که جز تو هیچ پناهی نیست...
ثبت نام:هفته 1،اکتبر 2011
ارسال مدارک:هفته 4،جولای 2012
مصاحبه:هفته 2،جون 2013
کلیرنس:صورتی - Issued Sep 20th
تعداد افراد کیس:2 نفر
مقصد: کالیفرنیا
دریافت ویزا: 24th Sep
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نذار دل دوستام بشکنه... همین...
سلام به دوستان گل ومنتظرمSmile
من هم با نظر عمو سعيد موافقم ، اگر چه متن توي سايت رو خوندم متاسفانه
حقيقت داره ولي دوشنبه به اميد خدا با ارامش و صبوري اجتماع داشته باشين دم سفارت و با يك وكيل با تجربه وارد عمل بشين
كه ايشالا سفير رو بتونه قانع كنه ..
ناراحتي و استرس كاري براتون انجام نميده عزيزان ، توكل به خدا و عزمتون رو جزم كنين تا دوشنبه بشه يه اقدام مناسب انجام داد،
من شوكه شدم اصلا !! ....
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
بچه هاي ابوظبي و ايروان : معطل نكنيد لطفاً . سريعتر خودتون رو به سفارت برسونين .
بچه هاي انكارا : تا دوشنبه صبر كنيد . بذارين دوستاني كه اونجا هستن ، بيان خبر بدن كه وضع چطوره ، هنوز همه چي تموم نشده .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
هممون خیلی ناراحتیم. به سادگی میتونستیم ما جای شما باشیم . دوستان خوبم آرام باشید تا بتونید درست تصمیم بگیرین.اما تا دوشنبه وقت داریم که فکر کنیم و ببینیم که چکار میشه کرد.اگر به در سفارت میخواهید برید ،فقط آرامشتونو حفظ کنید. اگر امیدی برای گرفتن ویزا ها باشه که من بهش خیلی هنوز امیدوارم ،مطمئن باشید با رفتار منطقی خیلی بهتر میتونید بدستش بیارید. در کنارتون هستم و از صمیم قلب برای تک تکتون آرزوی بهترین اتفاق در زندگیتون رو دارم. فقط بدونید شاید بهترین اتفاق همیشه اون چیزی نباشه که شما فکر میکنید.ولی برای اون چیزی که فکر میکنید بهترین اتفاق هست تا آخرین لحظه تلاش کنید.
منتظر صدای شادیتون همچنان هستم.
امیدوارم موضوع حل بشه...بعید میدونم اینقدر بی در و پیکر باشه که بعد از مصاحبه و کلیر شدن ویزا رو صادر نکنن.من جز شما نیستم اما پیشنهاد میدم کسانی که آنکارا نیستن چند روز صبر کنن و نرن چون الان نتیجه ای نداره رفتن و اجازه بدن مکاتبات بین kcc و سفارت کامل بشه.ضمن اینکه هر یک نامه ای به kcc بزنید و قید کنید که دچار هزینه و اتلاف وقت شدید چرا که حتی کلیر هم شدید.
نامه های خودتون رو واسه دوستانی که الان اعلام کردن ترکیه هستند بفرستید تا اونها در آنکارا پیگیری کنند.
در نهایت بعد از چند روز (امیدوارم نتیجه بدهد که اگر نداد)همگی باهم به سفارت مراجعه کنید و بهتر اینکه یک وکیل بگیرید.
من تجربه ای در این زمینه ندارم و فقط نظر شخصیم رو بین کردم
از صمیم قلب برای همتون موفقیت و وروود به کشور هدف رو آرزومندم.
تشکر کنندگان: پروا ، amiz.abdollah ، farshadsh ، lilistar ، shishipapa ، Sonaen60 ، romance33 ، proje ، b_argi ، مانترا
دوستان عزیزم
از بابت این اتفاق بسیار ناراحت شدم. فقط یک لحظه خودم رو گذاشتم جای شما و ... خدا به همه شما صبر عنایت کنه.
کمابیش همه ما به حکمت خدا و قسمت هر فرد در زندگی معتقدیم. بلکه اینجوری قبول کردن مصائب کمی راحتتر بشه. از مرگ عزیزترین عزیزانمون که نیست Sad
نمیگم پیگیر نشید ولی برای همین پیگیری هم دوباره اعصاب و روان و پول و وقتتون رو بیش از اندازه هدر ندید بلکه از هر جای ضرر برگشتن بشه منفعت.
اینا آدم یک آدامس میخره تو قبض فروشگاه یک کتاب قانون قاعده و terms of service و policy و ***مار مینویسن که فردا کسی کسی رو سو نکنه.
چه برسه به این مسائل که صد تا وکیل پشت بند هر کلمه ای هست که مینویسند. در ثانی آخر آخر کار ویزا اینه که همه کشورها هم اینو میگن که ویزا دستت باشه هم میتونن از ورودت ممانعت کنن. این یعنی اینکه در همه فرمها همیشه مینویسن که با دلیل یا بی دلیل حرف آخر رو ما خواهیم گفت و شما با دادن این تقاضا این شرط رو قبول کردید.
سالهای قبل هم کم از هموطنان ما و دیگر کشورها بخاطر دیر شدن کلیرنسشون به فنا نرفتن ولی تاجایی که یادمه حداقل دیگه اسم رو برای کلیرنس اعلام نمیکردن که طرف بگه خر من از پل گذشت.
این یک جمله هه که میتونین برای سال بعد شرکت کنید و We sincerely regret any inconvenience this may cause تا فیها خالدون آدم رو میسوزونه.
نمیدونم چرا در این لاتاری که اساسا فقط در آمریکا مرسومه و بنوعی صدقه سری هست با این کارها دارن برای خودشون نفرت میخرن به قیمت مفت.
کمی پستهای اشتغال و یا واقعیتهای آمریکا رو در انجمن بخونید تا حداقل بدونید که برای خیلی از شماها تازه این اول مصائب و مشکلات بود و چه بسا که بجای برگشتن از نیمه راه باید از اینجا بر میگشتید بعد از هزینه کردن دهها هزار دولار پول.
بازم به همه شما از صمیم دل دلداری میدم. قوی باشید برادرا و خواهران من.
دو روزی بود که به اینترنت دسترسی نداشتم. الان اومده بودم که سایت آنکارا رو چک کنم به این اطمینان که کلییر شدم ولی اون متن کذایی رو دیدم.
موندم که چه کنم؟ من برای 3 شنبه بلیط گرفته بودم. برم؟ نرم؟ چه خاکی بر سر کنم؟
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: bayat_r ، پروا ، sadeghi897 ، farshadsh ، e76779 ، lilistar ، Aida.s ، shishipapa ، romance33 ، reza_top60 ، zohre02 ، mehdi110 ، dana ، مانترا ، powerb ، سو سو ، gbtm
سلام دوستان ،
1 - تعداد صفحات این تاپیک تا امروز و این ساعت ، دقیقاً برابر با سال میلادی جاری شده !!
2 - کاربران حاضر فعلاً این دوستان هستن
afshin4749*، azem2014، Good Luck، marco250، morvarid1364، rouzbehdarvishi، 2 مهمان
تشکر کنندگان: پروا ، rouzbehdarvishi ، farshadsh ، lilistar ، lonelyman ، romance33 ، zohre02 ، nasim
یه متن اعتراضی چیزی بنویسید بچه هاامضاکنندمنم که آمریکا هستم امضامیکنم درحمایت ازدوستان دیگه شماره کیس نامبرهاروهم بذاریدحتی اونهایی هم که گرین کارت گرفتن امضاکننددرحمایت ازدوستان بفرستیدهمه سفارتهاومقامات رسمی یه پیج اعتراضی میشه فیس بوک درست کردوهمه امضاکنندچه ویزادارهاچه ندارهاخلاصع یه اعتراض بایدکردیه کاری کردبا قسمت واین حرفها کاری درست نمیشه لااقل یه اعتراضی کرد
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: honey rahmati ، پروا ، farshadsh ، lilistar ، shishipapa ، romance33 ، dana
سلام دوستان عزیز ،
من سایت آنکارا رو دیدم و متنش رو خوندم . نمیدونم که چرا این اتفاق افتاده و خیلی هم برام عجیبه !!!! ؟؟؟؟ البته متن اعلامیه رو هم براتون قرار میدم . ولی عجیب اینجاست که نوشته ، حتی اونایی هم که پروسه شون تموم شده !! از 20 سپتامبر دیگه به اونا هم ویزا نمیدن !!! و اعلام کرده که سهمیه تموم شده . خیلی عجیبه ؟!!! من اصلاً نمی فهمم که اونایی که پروسه شون تموم شده دیگه چرا ؟ یا اینکه اونایی که کاراشون تکمیل شده دیگه چرا ؟ آقا هیچ سالی اینطوری نبوده . حتی سال 2011 هم که کلی ریزش داشت ، اما تا روز سی ام سپتامبر فرآیند ادامه داشت !!! . اصلاً خودشون هم اعلام میکنن که پایان سپتامبر ، پایان پروسه هستش !!!!؟؟؟؟؟ عجیبه ها ؟!!! . خصوصاً متنی رو که پر رنگش کردم رو مطالعه بفرمایید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Sad
اینم متن اعلام شده :
Please be aware that Embassy Ankara has reached its mandated numerical limit for Iranian Diversity Visa (DV) 2013 applicants.

As of Friday, September 20, the Embassy cannot issue any more Iranian DV 2013 visas even for those who were initially selected and who previously interviewed for the visa and were waiting for administrative processing.

As noted in the diversity visa instruction packet which lottery selectees receive, more individuals are selected each year for diversity visas than can receive visas because many people who initially win the lottery do not eventually qualify.

We therefore instruct that Iranian diversity visa applicants please not come to Embassy Ankara even if you previously received notification that your administrative processing was complete.

There currently are no more available visas for Iranian DV applicants in Fiscal Year 2013, which ends September 30, 2013.

Please be assured that your Diversity Visa application was given every consideration under U.S. law. You may still apply for future DV programs. We sincerely regret any inconvenience this may cause
.

لطفاً پیشکسوتان حتماً در این خصوص نظر بدن !! والا من شاخ درآوردم . اصلاً موندم که این چه مسخره بازیه ؟!!
تشکر کنندگان: پروا ، sadeghi897 ، shimoda ، farshadsh ، lilistar ، lonelyman ، Aida.s ، shishipapa ، romance33 ، alvan ، zohre02 ، b_argi ، مانترا ، gbtm
از روز اول میگفتم خدایا 13 نحسه یه وقت نحسیش ما رو نگیره.....
انشالله که مشکل حل میشه اما حتی در اون صورت هم امروز نحسی 2013 برای ما معلوم شد
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
سلام دوستان هر چی فکر میکنم چی بگم بلکه راهگشا باشه باز نگرانم راه که نباشه هیچ و بیراهه باشه- اما خوب صبحی توسایت هر سه سفارت رفتم در سایت ابوظبی نکته ای دیدم که نمیدونم از کی اونجاس از قبله یا جدیده -اما به نظرم انگار که یه رویکرد کلی وجود داره -شمام نگاه بندازین ببینین از توش چیزی درمیاد بدرد بخوره-منظورم راهی که پیشنهادداده برای پیگیری مشکل و اینکه از کجا میشه پیگیری کرد
Important Change: The U.S. Embassy in Abu Dhabi is no longer accepting applications for waivers of Immigrant Visa ineligibilities. All waiver applications must now be sent directly to USCIS in the United States. Individuals abroad who have applied for certain visas and have been found ineligible by a U.S. Consular Officer, will be able to mail requests to waive certain grounds of inadmissibility directly to a U.S. Citizenship and Immigration Services (USCIS) Lockbox facility. This change affects where individuals abroad, who have been found inadmissible for an immigrant visa or a non-immigrant K or V visa, must send their waiver applications. For more information, please contact USCIS directly at: http://www.uscis.gov/portal/site/uscis
تشکر کنندگان: shimoda ، farshadsh ، lilistar ، lonelyman ، Aida.s ، shishipapa ، پدی ، romance33 ، mehrdad pharm ، gbtm

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان