موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
تا اونجا که من سوادم میکشه توی این متن چند تا نکته هست-اول اینکه راجع به همه اپلیکنتها صحبت نمیکنه بلکه راجع به اون دسته ای از اپلیکنتها میگه کارشون ردیف نشده- دوما راهی رو که نشون میده مراجعه به تشکیلات رسیدگی کننده به شکایت هست-سوما خواسته که بدون واسطه سفارتها شاکی مستقیما به این تشکیلات دادخواست رو منعکس و پیگیری کنه- چهارما وقتی چنین راه مستقیمی رو برای شاکی باز کرده نشون میده که پس چنین مواردی هم واسش پیش بینی هایی وجود دارد- پنجمن که اگه موافقید سریعتر تا مهلت قانونی انجام کار از دست نرفته اقدام فرمایید.الهی که برای همتون ختم به خیر باشه
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
همه سفارت ها ویزا ندارن؟ یعنی ته ویزاها درومده؟
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-21 ساعت 07:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-21 ساعت 07:10 توسط gifa.)
خوش شانس ترین اتفاق زندگیمونو تو بدشانس ترین اتفاق ممکن از دست دادیم ,فقط پیشکسوتان و دوستان با تجربه لطف کنند راهنمایی کنند رفتن یه سفارت مشکلی رو حل میکنه یا نه؟؟؟؟از نظرمنطقی همه چی تموم شده .منتظر راهنماییتون هستیم باز هم سپاس از همدردیتون
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
65
0 تشکر در 0 ارسال
الان این خبر رو خوندم.. واقعا نمیدونم چی باید گفت یا چه کاری باید کرد. از شدت ناراحتی واقعا خشکم زد...
باید تا دوشنبه صبر کرد تا ببینیم شاید خبرای بهتری بشه یا اینکه معلوم بشه که برای کسانی که کلیر شدند و کسانیکه پاسهاشون دست سفارتهاست ویزا صادر شده یا نه. میدونم صبر کردنش تا دوشنبه خیلی سخته.. هر لحظه اش سخته ولی چاره نیست. امید به خدا
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-21 ساعت 07:33)khaste نوشته: (2013-09-21 ساعت 00:09)hamid3330 نوشته: سلام مجدد.... (ضمن تکرار مطالب قبلی آدرس صفحه فرد مربوط را ذکر می کنم)
ضمن همدردی با دوستان عزیز و ابراز ناراحتی شدید خودم و خانمم برای اتفاقی که واسه دوستان افتاده و یادآوری اینکه اولا هنوز میشه امیدوار بود تا دوشنبه که اوضاع مشخصتر بشه و احتمالا خودشون ییه تصمیماتی بگیرند و اینکه بهر حال باید تایع تقدیر بود (هر چه که باشد) یه یشنهاد دارم و اونم اینکه ضمن انجام راه حلهای دیگه دوستان، با صفحه ف+ی+س ب+و+ک آقای ا+ل+ن ا+ی+ر که سخنگوی فارسی زبان وزارت امور خارجه آمریکابه آدرس https://www.f+a+c+e+b+o+o+k.c+o+m/alan.eyre.77 و وب لاگ http://blogs.usembassy.gov/sokhangu/بوده وبه نوعی مدیر دیپلماسی عمومی ایران محسوب میشه به صورت پیام خصوصی همه دوستان مکاتبه کنید و شرح کامل و مودبانه ای از اتفاق پر شدن سهمیه صدور ویزای سفارت (و نه پر شدن سهمیه ویزای لاتاری) و اینکه کیسهای چند نفره ای ناقص ایشو شدن بدین و درخواست کنید که با سفیر از طرف ایرانیها صحبت کنند و راه حلی برای افزایش سهمیه صدور این ماه دو سفارت ابوظبی و آنکارا پیدا کنند. توجه کنید صفحه این آقا احتمالا از سوی دوستان و+ز+ا+ر+ت information ایران چک میشه.بنابراین پیام خصوصی بگذارید.. لطفا درخواستها مودبانه و بدور از حرفهای مشکل زا باشه (شاید فقط یک درصد بشه به چنین راه حلی امید داشت اما همون یک درصد هم ارزش چک کردن داره....)
رشته ای بر گردنم افکنده دوست.... می کشد آنجا که خاطرخواه اوست.....
من الان تو وبلاگش پیام گذاشتم
هرچه سریعتر همه درخواست بدید خواهش میکنم پیگیری کنید
یا ویزا رو بیشتر کنن یا بغرستن ارمنستان
میشه متنی که فرستادید وبرای من هم ایمیل کنید
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
دیشب اینجا رو دیدم باورم نشد... هنوزم تو شکم!
انتظار تا 2 شنبه میدونم خیلییی سخته... اما صبر کنین...
دوستی نوشته بودن که سفارت ابوظبی گفته که با واشنگتن قراره تماس بگیرن..... همین جای امیدواریه...
ما هممون فکر و دلمون با شماست... دعا میکنیم که همه چی خوب تموم بشه ....
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوست