موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان منم الان آنکارا هستم متاسفانه کاریه که شده منم اول ناراحت شدم دیروز که خبرو شنیدم خیلی دپرس شدم بعدش دیدم کاری نمیشه کرد. اینو کسی میگه که مثل شما دوستان هست و نه به خاطر آروم کردن. 1 سال هست برنامه ریزی میکنم، 7 ماه منتظر موندم بعد به امید ویزا رسیدم اینجا دوباره 250 دلار دادم مدیکال برگشتم هتل گفتن ویزا بی ویزا اول فکر کردم بچه ها دارن شوخی میکنن میخوان اذیتم کنن بعد فهمیدم این همه خرج و برنامه ریزی برای آینده شد هیچ ، اولش واقعا مثل یه تراژدی میمونست ،درسته ناراحتی داره ولی کمی منتطقی فکر کردم، خوب بعضی وقتا یه چیزای تغییر یش از دست ما خارج هست و ما فقط میتونیم از خروجی اون کار استفاده کنیم حالا اون خروجی یا به میل ما هستش یا نه، وقتی اینکار هم جز اونا دسته از کار ها هست کاریش نمیشه کرد فردا رو کی دیده شاید خیری درش هست . خوب 2 شنبه یه سر همه میریم سفارت یه جویا میشم هر چی خواست خدا باشه اگه شد فه بها اگه هم نشد دنیا به آخر نرسیده روز از نو روزی از نو ،خدا 100 هزار مرتبه شکر برای باقی نعمتای که به ما داده
ما همیشه نعمت های که به ما نمیده رو میشموریم و حساب کتاب میکنیم غافل از اینکه نعمت های که به ما داده میلیون ها برابر از اون چند تا نشده ها هست.
دیشب ساعت از نیمه شب گذشته بود بیدار شدم خوابم نمی برد از پنجره بیرون رو نگاه کردم جلوی همین اتاپ بلوار کتاب فروشی ها که بسته شده بودن یه جور سکوت دل گیری و قریبی به آدم دست میداد با این اتفاق، یه لحظه با خودم فکر کردم حتی توی این رفت و برگشت ها برای مصاحبه و برای ویزا خلاصه سوار هواپیما شدن و آمدن تو کشور قریب حتی میتونست از این هم هزار هزار بد تر برام اتفاقای بد بیفته ولی الان سالم و سلامت از پشت پنجره هتل دارم بیرون رو نگاه میکنم پس خدا یا شکرت برای هر چی بهم دادی و ممنون ازت برای او چیزای که میدونستی خیرش برام به چیز دیگس و بهم ندادی.
همیشه یادتون باشه (( آنچه خواست خداست نیک بختی تو در آن است))
آنکارا هتل اتاپ بلوار
به امید سلامتی سر فرازی برای همه دوستای گلم
تا لاتاری دیگه یا هوووووووووووووووووووووووووووووووو
CaseN:46$$ مصاحبه w2 march آخرین up 16 سپتامبر در انتظار کلیر
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-21 ساعت 14:34)mehdi didam نوشته: (2013-09-20 ساعت 22:56)MEH.T نوشته: آرام آرامم مثل مزرعه ای که تمام محصولاتش را ملخ ها خورده باشند دیگر نگران داس ها نیستم......
damet garm bande ham mikhastam haminoo begam chizi ke nabayad / etefagh oftad khob ke chi ? hyf ke nemitoonam farsi bezanamm
amma molla nasreddin shagerdi dasht ke har rooz oo ra ghabl az inke be donbal ab befrestad kotak mizad / yek rooz shagerd koozo ra shekast va hame delvapase shagerd boodand va migoftand molla oo ra mikoshad !!
shagerd amad va molla hatta negah ghazab aloody ham be oo nakard hame taajob karde boodand / yeky belakhareh porsid molla chrea chizy nemigooee molla khandid o goft oo ra mizadam ke kozeh ra nashkand !!!
hala ke shkaste oo ra bezanam khozo dorost mishavad ???
dostan vaghti bargashtam ba ham jashn migirim / ghamesh haman do roze aval bood shoma talashetan ra kardid baghi daste shoma nabood . ghabool konid va khod ra nazanid
be ghole torkha
tamam
farda rooze digarist va khorshid derakhshan tar az hamishe khahd tabid / shak nakonid
واقعا دلمون شکست
آنكارا - ٣نفر - مصاحبه هفته آخر مى - كلير هفته سوم آگوست
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من كمكي از دستم بر نمياد اما از ته دل متاسف شدم كه اين مسئله پيش اومد و خيلي هم نگران بچه هاي سال بعد هستم .اما خوش به حالتون كه انقدر با همديگه صميمي هستين و حتي ميبينم اونهايي كه قبول شدند هم نگران بقيه هستند.اين دوستيها و يك دلي ها به اندازه ي صدتا گرين كارت ارزش داره
2014AS000007$$ (٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرمها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY
دریافت شیرین ویزا 19 JUN
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
باورم نمیشه دارم اشک میریزم. اینهمه دوندگی حالا هیچی همچی تموم.
شماره کیس : 2013AS73xx
افراد کیس: 2 نفر
کنسولگری: ANKARA
مصاحبه: 28 Augest 2013
01: یک ضرب
02: دریافت صورتی
دریافت کلیرنس: ؟؟؟
دریافت وبزا 02: ویزا تموم شد.
ورود به آمریکا : October 21 2013
پورت: Los Angeles, Glendale
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-21 ساعت 16:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-21 ساعت 16:16 توسط arash 111.)
دوستان عزیز من الان با یکی از مشاوران اخذ ویزا آقای ر-د در یکی از شبکه های م ا ه و ا ر ه ا ی تماس گرفتم و نظرایشان در رابطه با این موضوع تماس و پیگیری هر چه سریعتر از طریق کنتاکی بود که ضمن شرح ماجرا تاکید بر باقی ماندن زمان و مشکلات ایجاد شده ناشی ازعدم هماهنگی واطلاع رسانی به متقاضیان بوده که در صورت صلاحدید kcc سفارت موظف به صادر کردن ویزا می باشد .
دوستان عزیز من الان با یکی از مشاوران اخذ ویزا آقای ر-د در یکی از شبکه های م ا ه و ا ر ه ا ی تماس گرفتم و نظرایشان در رابطه با این موضوع تماس و پیگیری هر چه سریعتر از طریق کنتاکی بود که ضمن شرح ماجرا تاکید بر باقی ماندن زمان و مشکلات ایجاد شده ناشی ازعدم هماهنگی واطلاع رسانی به متقاضیان بوده که در صورت صلاحدید kcc سفارت موظف به صادر کردن ویزا می باشد .
آنكارا - ٣نفر - مصاحبه هفته آخر مى - كلير هفته سوم آگوست
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان چطوری اواتارمو عوض کنم؟
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-21 ساعت 16:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-21 ساعت 16:28 توسط hoseinizadehir.)
(2013-09-21 ساعت 16:18)alvan نوشته: دوستان چطوری اواتارمو عوض کنم؟
آواتارو ذخیره کن بعد برو تو کنترل پنل خودت سمت راست از گزینه آواتار
Case No. 2013AS000097XX
مصاحبه : 11 جولای
كنسولگري : ابروان
تعداد نفرات : 3
کیس اصلی
كليير : من و دخترم با ایمیل مطلع شدیم و همسرم بزودی اگه خدا بخواد
وضعیت:ایشود
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-21 ساعت 16:16)arash 111 نوشته: دوستان عزیز من الان با یکی از مشاوران اخذ ویزا آقای ر-د در یکی از شبکه های م ا ه و ا ر ه ا ی تماس گرفتم و نظرایشان در رابطه با این موضوع تماس و پیگیری هر چه سریعتر از طریق کنتاکی بود که ضمن شرح ماجرا تاکید بر باقی ماندن زمان و مشکلات ایجاد شده ناشی ازعدم هماهنگی واطلاع رسانی به متقاضیان بوده که در صورت صلاحدید kcc سفارت موظف به صادر کردن ویزا می باشد .
تکلیفه ما که یکیمون کلیر نشده چیه؟؟؟ آیا برای ما هم امیدی هست؟؟؟
شماره کیس : 2013AS73xx
افراد کیس: 2 نفر
کنسولگری: ANKARA
مصاحبه: 28 Augest 2013
01: یک ضرب
02: دریافت صورتی
دریافت کلیرنس: ؟؟؟
دریافت وبزا 02: ویزا تموم شد.
ورود به آمریکا : October 21 2013
پورت: Los Angeles, Glendale
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2600kasra، alihmh، ali_gh، amin arefi، amirhoseinc، arash bon، Biz Biz، cello86، far-dv2013، Given، hamid.memari1997، heidari1248، hossein jon، iraj im، itsmasoud، javid737، masoud z، mehdir، meysam1986، mhb161، mohammad fazli، MY75، n51، Nanook، Nasimmmm، proje، reza_top60، roeentan، sh-p، SHABAH51، sh_aytak، soli asali، SOLTANI11، studpk، Szsanazsz، مامان خانم، گل نهال، سو سو، 2 کاربر مخفی، 9 مهمان
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقع/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
رتبه:
180
421 تشکر در 142 ارسال
کلا چه تعداد ایرانی میشن که بهشون ویزا نمیرسه؟