کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-21 ساعت 06:25)azem2014 نوشته:  سلام دوستان هر چی فکر میکنم چی بگم بلکه راهگشا باشه باز نگرانم راه که نباشه هیچ و بیراهه باشه- اما خوب صبحی توسایت هر سه سفارت رفتم در سایت ابوظبی نکته ای دیدم که نمیدونم از کی اونجاس از قبله یا جدیده -اما به نظرم انگار که یه رویکرد کلی وجود داره -شمام نگاه بندازین ببینین از توش چیزی درمیاد بدرد بخوره-منظورم راهی که پیشنهادداده برای پیگیری مشکل و اینکه از کجا میشه پیگیری کرد
Important Change: The U.S. Embassy in Abu Dhabi is no longer accepting applications for waivers of Immigrant Visa ineligibilities. All waiver applications must now be sent directly to USCIS in the United States. Individuals abroad who have applied for certain visas and have been found ineligible by a U.S. Consular Officer, will be able to mail requests to waive certain grounds of inadmissibility directly to a U.S. Citizenship and Immigration Services (USCIS) Lockbox facility. This change affects where individuals abroad, who have been found inadmissible for an immigrant visa or a non-immigrant K or V visa, must send their waiver applications. For more information, please contact USCIS directly at: http://www.uscis.gov/portal/site/uscis

دوستان سلام- ببخشید که بازم این بحث رو دوباره به جریان میندازم -اما باید این تاکید رو کنم که ظاهرا یه راههایی پیش بینی شده واسه اون دسته از اپلیکنتها که کارشون ردیف نشده و لازمم نیست درخواست رسیدگی به شکایت باز از طریق سفارت واسطه باشه بلکه شاکی میتونه مستقیما به منبع اصلی وصل بشه پس اگه موافقید سریعتر تا مهلت قانونی انجام کار از دست نرفته اقدام فرمایید. صبح که این پست رو گذاشتم عزیزی گفتن این متن مربوط به کیس های خاصه نه این قبیل موارد--اما عرض بنده چیز دیگه هس- اونم این که توجه کنین اونها راهی برای رسیدگی به شکایت رو در نظر دارند و اون رو محال نمیدونن- و مهمتر اینکه این راه رسیدگی رو مستقیم طراحی کردن نه با واسطه سفارت- ببینین پیش بینی این موضوع حاکی از اینه که رسیدگی به این موضوع لامحال که نیست هیج، حتی در این سیستم واسش تعریفهایی هم وجود داره- خوب چی میشه اگه دادخواست پیگیری بدین؟
تشکر کنندگان: romance33 ، abshar_wf ، پدی ، ali_gh ، negar_karimi6 ، soli asali
من چندروزه که تو مهاجرسرا نبودم فقط یه سوال دارم آیا این بحث آنکارا برا ابوظبی ،و ایروان هم صادق شده؟
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
تشکر کنندگان: پدی ، SHABAH51 ، مانترا
(2013-09-21 ساعت 17:30)mychael نوشته:  من چندروزه که تو مهاجرسرا نبودم فقط یه سوال دارم آیا این بحث آنکارا برا ابوظبی ،و ایروان هم صادق شده؟

نه، فعلاً فقط سايت آنكارا اين پيغام را داده و در مورد سفارتهاي ديگه صدق نميكنه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-09-21 ساعت 16:52)MEH.T نوشته:  1 سال و نیم پیش فکر میکردم خوش شانس ترین ادم دنیام الان درست برعکسش فکر میکنم نمیدونم این کارمای کدوم کارمممممم

خوش شانس یا بد شانسش رو نمیدونم اما فک کن:
یک در میلیون آدم میتونه لاتاری قبول بشه ، از اونهایی که برنده شدن هم باز یک در چند هزارش میتونه اونی باشه که تو20 سپتامبر بگن ویزا بهش نرسه و اونم من و شما هستیم.این شانس نیست توروخدا؟!چند نفر تو دنیا وجود دارن که اینجوری بازی خورده باشن؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: gifa ، romance33 ، SHABAH51 ، abshar_wf ، lilistar ، مانترا ، arash_r15 ، alirezass ، marsha ، Mehrdadordi ، mamalino10
دوشنبه چه ساعتي جلوي سفارت؟؟؟؟؟؟؟؟
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: romance33 ، SHABAH51 ، payam62 ، sh_aytak ، Mehrdadordi
(2013-09-21 ساعت 16:54)sadaf.jahanmehr نوشته:  سلام

کسی راجع به سفارت ترکیه که گفته :
Please be aware that Embassy Ankara has reached its mandated numerical limit for Iranian Diversity Visa (DV) 2013 applicants.
As of Friday, September 20, the Embassy cannot issue any more Iranian DV 2013 visas even for those who were initially selected and who previously interviewed for the visa and were waiting for administrative processing.

As noted in the diversity visa instruction packet which lottery selectees receive, more individuals are selected each year for diversity visas than can receive visas because many people who initially win the lottery do not eventually qualify.

We therefore instruct that Iranian diversity visa applicants please not come to Embassy Ankara even if you previously received notification that your administrative processing was complete.

There currently are no more available visas for Iranian DV applicants in Fiscal Year 2013, which ends September 30, 2013.

چیزی می دونه؟

دوست عزیز خوبه بازم شما در جریان نبودی حداقل دیشب رو راحت خوابیدی . عوضش حالا برو از 30-40 صفحه قبل بخون ببین چی شده!
بله همونیه که شما فکر میکنی یه بازی که اصلاً خنده دار نبود تموم شد.رفت!
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: romance33 ، gifa ، SHABAH51 ، پدی ، lilistar ، مانترا ، houmanmir
(2013-09-21 ساعت 17:04)yami نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 17:02)MEH.T نوشته:  من همین الان برای اقای ایر و اقای ظریف در FB پیام گذاشتم شما هم این کارو انجام بدید مخصوصآ برای اقای ظریف

ظریف؟ اینا که یک چیزی هم حاضرن دستی بدن هیشکی نتونه بره Sad Sad Sad

تا جایی که من می دونم دختر و پسر آقای ظریف آمریکا زندگی می کنن و بعید نیست بتونن حال ما رو درک کنن ولی انقدر کارهای کلان و مهم برای انجام دادن دارن که شاید ساده لوحانه باشه انتظار داشته باشیم که کار ما رو تو الویت کاریشون بذارن و برای ما اقدامی کنن. به هر حال پیام گذاشتن برای این آقا هم ضرری نداره و تیر تو تاریکی انداختنه.
تشکر کنندگان: abshar_wf ، پدی ، romance33 ، lilistar ، مانترا
(2013-09-21 ساعت 17:25)azem2014 نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 06:25)azem2014 نوشته:  سلام دوستان هر چی فکر میکنم چی بگم بلکه راهگشا باشه باز نگرانم راه که نباشه هیچ و بیراهه باشه- اما خوب صبحی توسایت هر سه سفارت رفتم در سایت ابوظبی نکته ای دیدم که نمیدونم از کی اونجاس از قبله یا جدیده -اما به نظرم انگار که یه رویکرد کلی وجود داره -شمام نگاه بندازین ببینین از توش چیزی درمیاد بدرد بخوره-منظورم راهی که پیشنهادداده برای پیگیری مشکل و اینکه از کجا میشه پیگیری کرد
Important Change: The U.S. Embassy in Abu Dhabi is no longer accepting applications for waivers of Immigrant Visa ineligibilities. All waiver applications must now be sent directly to USCIS in the United States. Individuals abroad who have applied for certain visas and have been found ineligible by a U.S. Consular Officer, will be able to mail requests to waive certain grounds of inadmissibility directly to a U.S. Citizenship and Immigration Services (USCIS) Lockbox facility. This change affects where individuals abroad, who have been found inadmissible for an immigrant visa or a non-immigrant K or V visa, must send their waiver applications. For more information, please contact USCIS directly at: http://www.uscis.gov/portal/site/uscis

دوستان سلام- ببخشید که بازم این بحث رو دوباره به جریان میندازم -اما باید این تاکید رو کنم که ظاهرا یه راههایی پیش بینی شده واسه اون دسته از اپلیکنتها که کارشون ردیف نشده و لازمم نیست درخواست رسیدگی به شکایت باز از طریق سفارت واسطه باشه بلکه شاکی میتونه مستقیما به منبع اصلی وصل بشه پس اگه موافقید سریعتر تا مهلت قانونی انجام کار از دست نرفته اقدام فرمایید. صبح که این پست رو گذاشتم عزیزی گفتن این متن مربوط به کیس های خاصه نه این قبیل موارد--اما عرض بنده چیز دیگه هس- اونم این که توجه کنین اونها راهی برای رسیدگی به شکایت رو در نظر دارند و اون رو محال نمیدونن- و مهمتر اینکه این راه رسیدگی رو مستقیم طراحی کردن نه با واسطه سفارت- ببینین پیش بینی این موضوع حاکی از اینه که رسیدگی به این موضوع لامحال که نیست هیج، حتی در این سیستم واسش تعریفهایی هم وجود داره- خوب چی میشه اگه دادخواست پیگیری بدین؟

این چیزی هست که شما در موردش صحبت میکنید:

United States Waiver of Inadmissibility
http://en.wikipedia.org/wiki/United_Stat...issibility

اما بهرحال من میگم حالا که اینجوریه، اونایی که اسمشون اعلام شده بود با پاسپورت اول صبح جلوی سفارت باشن. یک لیست هم درست کنین که اولش قید کنه که این لیست طرف قبول داره و به ترتیب هر کی میاد اسمش رو و شماره پاسپورتش رو بنویسه و امضا کنه و ساعت بزنه که اگه قرار باشه به تعداد کمتر از اون افراد ویزا بدن، حق اونی که زودتر اومده ضایع نشه.
تشکر کنندگان: romance33 ، azem2014
دوستان الان امار دقیقی از افراد باقیمانده کلیرشده و نشده که موفق نشدن هنوز ویزا بگیرن وجود داره؟
کیس نامبر**۹۸ مصاحبه ۱۵اگوست انکارا ۲نفر رویت قبلی مارچ ۲۰۱۳ مقصد میشیگان کلیر ۱۷سپتامبر فرم ۹سوالی+cv
تشکر کنندگان: مانترا ، romance33 ، soruosh
روز مصاحبه ايرانيها شيكترين،باكلاسترين،افراد اونجا بودند،همه تميز ومرتب ولي بقيه با گرمگن دمپايي لاانگشتي اومده بودند حتما اونا ويزا گرفتن ما نگرفتيم خداياااااا شرايط زندگي رو طوري محيا كن كه هيچكس مجبور به ترك وطنش نشه به خدا تكيم

واقعا متاسف شدم براي بچه هاي عزيز 2013. از صميم دل اميدوارم که دوشنبه خبر خوشي ازتون اينجا بشنوم. از صبح که اين قضيه رو خوندم همه اش به فکرتونم...
شماره كيس :2014AS00004XXX
كنسولگري : ايروان
تاريخ رؤيت قبولي : 7 May
ارسال فرم هاي اوليه :May 26 با ايميل (دريافت پاسخ 4 روز بعد 30 may)
تعداد اعضاء كيس :2 نفر
دريافت نامه دوم: 21 ژانويه
زمان مصاحبه: هفته دوم مارچ 2014 - برگه آبي
تشکر کنندگان: kasrafo ، SHABAH51 ، negar_karimi6 ، alvan ، lilistar ، مانترا ، maryam_a ، farshadsh ، sh-p ، romance33 ، r91 ، pari pariaaa ، shohreh63 ، zohre02 ، mrbonbon
(2013-09-21 ساعت 18:00)fatimamolaee نوشته:  دوستان الان امار دقیقی از افراد باقیمانده کلیرشده و نشده که موفق نشدن هنوز ویزا بگیرن وجود داره؟

بابا کلیر نشده ها رو دیگه بیخیال بشین. مسئله اونا دیگه مشخصه که نشده.
بیخودی لشگر جمع کنین جلوی سفارت، اونا هم فکر میکنن که جدا همه شامل حالشون میشه و اونا هم اینقدر ویزا ندارن و از بیخ میزنن زیرش.
اما اگه ببینن که تعداد اونایی که کلیر شدن کمه ممکنه یک کاریش بکنن.
تشکر کنندگان: abshar_wf ، romance33 ، Nora hashemi ، afshin4749
(2013-09-21 ساعت 18:04)yami نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 18:00)fatimamolaee نوشته:  دوستان الان امار دقیقی از افراد باقیمانده کلیرشده و نشده که موفق نشدن هنوز ویزا بگیرن وجود داره؟

بابا کلیر نشده ها رو دیگه بیخیال بشین. مسئله اونا دیگه مشخصه که نشده.
بیخودی لشگر جمع کنین جلوی سفارت، اونا هم فکر میکنن که جدا همه شامل حالشون میشه و اونا هم اینقدر ویزا ندارن و از بیخ میزنن زیرش.
اما اگه ببینن که تعداد اونایی که کلیر شدن کمه ممکنه یک کاریش بکنن.

نميدونم چرا نوشته هاي شما همش بوي نااميدي ميده بچه ها ديگه تصميمشونو گرفتن خواهشا شما هم با بچه ها همكاري كنيد هرچند احتمالش ٠١/ درصد باشه لطفا

تشکر کنندگان: Sonaen60 ، negar_karimi6 ، lilistar ، farshadsh ، sh-p ، romance33 ، houmanmir ، r91 ، m.mehdi ، maaarabi
8 میرسم فرودگاه و9:30 تا 10 میام جلو سفارت
با هم قرار میزاریم تا حداقل پاسپورت کلیرشده هارو بدیم تو
استانبولیمم خیلی خوبه با پلیسش خوب ارتباط برقرار میکنم
از هر طریقی میتونین مودبانه پیگیر باشین اما طلبکار نباشین چون درشتی کردن به ضررمونه.
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
مگه قرارنيست طوماري جمع شود وامضاء كنيم آقاي khastehزبانشونم خوبه لطفا متني تهيه فرمايند

تشکر کنندگان: مانترا ، farshadsh ، sh-p ، romance33 ، r91 ، payam62

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان