کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-21 ساعت 16:26)Mojtaba7300 نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 16:16)arash 111 نوشته:  دوستان عزیز من الان با یکی از مشاوران اخذ ویزا آقای ر-د در یکی از شبکه های م ا ه و ا ر ه ا ی تماس گرفتم و نظرایشان در رابطه با این موضوع تماس و پیگیری هر چه سریعتر از طریق کنتاکی بود که ضمن شرح ماجرا تاکید بر باقی ماندن زمان و مشکلات ایجاد شده ناشی ازعدم هماهنگی واطلاع رسانی به متقاضیان بوده که در صورت صلاحدید kcc سفارت موظف به صادر کردن ویزا می باشد .

دوستان عزیز من الان با یکی از مشاوران اخذ ویزا آقای ر-د در یکی از شبکه های م ا ه و ا ر ه ا ی تماس گرفتم و نظرایشان در رابطه با این موضوع تماس و پیگیری هر چه سریعتر از طریق کنتاکی بود که ضمن شرح ماجرا تاکید بر باقی ماندن زمان و مشکلات ایجاد شده ناشی ازعدم هماهنگی واطلاع رسانی به متقاضیان بوده که در صورت صلاحدید kcc سفارت موظف به صادر کردن ویزا می باشد .

تکلیفه ما که یکیمون کلیر نشده چیه؟؟؟ آیا برای ما هم امیدی هست؟؟؟

دوست عزیز.چند روز پیش farshid22 پانسیون ما بود از بچه‌های2011هست.۲ساله که خانمش رفته یو س‌ای .تو این مدت ناامید نشده بود و رفت مصاحبه و باز هم کلیرنس شده.ولی‌ اصلا ناا امید نشده.پس اگه۱نفرتونم کلیر بشه جای امیدواری هست.نگران نباشید.
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویوSmile.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
(2013-09-21 ساعت 16:16)arash 111 نوشته:  دوستان عزیز من الان با یکی از مشاوران اخذ ویزا آقای ر-د در یکی از شبکه های م ا ه و ا ر ه ا ی تماس گرفتم و نظرایشان در رابطه با این موضوع تماس و پیگیری هر چه سریعتر از طریق کنتاکی بود که ضمن شرح ماجرا تاکید بر باقی ماندن زمان و مشکلات ایجاد شده ناشی ازعدم هماهنگی واطلاع رسانی به متقاضیان بوده که در صورت صلاحدید kcc سفارت موظف به صادر کردن ویزا می باشد .

دوستان پس لطفا هر چه سریعتر پیگیری کنید زمان را از دست ندهید .شما را به خدا دست دست نکنید
(2013-09-21 ساعت 16:45)2600kasra نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 16:26)Mojtaba7300 نوشته:  

دوستان عزیز من الان با یکی از مشاوران اخذ ویزا آقای ر-د در یکی از شبکه های م ا ه و ا ر ه ا ی تماس گرفتم و نظرایشان در رابطه با این موضوع تماس و پیگیری هر چه سریعتر از طریق کنتاکی بود که ضمن شرح ماجرا تاکید بر باقی ماندن زمان و مشکلات ایجاد شده ناشی ازعدم هماهنگی واطلاع رسانی به متقاضیان بوده که در صورت صلاحدید kcc سفارت موظف به صادر کردن ویزا می باشد .

تکلیفه ما که یکیمون کلیر نشده چیه؟؟؟ آیا برای ما هم امیدی هست؟؟؟

دوست عزیز.چند روز پیش farshid22 پانسیون ما بود از بچه‌های2011هست.۲ساله که خانمش رفته یو س‌ای .تو این مدت ناامید نشده بود و رفت مصاحبه و باز هم کلیرنس شده.ولی‌ اصلا ناا امید نشده.پس اگه۱نفرتونم کلیر بشه جای امیدواری هست.نگران نباشید.

ینی با green card میشه واسه کیس خانوادگی اقدام کرد یا باید سیتیزن بشه؟؟؟
شماره کیس : 2013AS73xx
افراد کیس: 2 نفر
کنسولگری: ANKARA
مصاحبه: 28 Augest 2013
01: یک ضرب
02: دریافت صورتی
دریافت کلیرنس: ؟؟؟
دریافت وبزا 02: ویزا تموم شد.
ورود به آمریکا : October 21 2013
پورت: Los Angeles, Glendale
تشکر کنندگان: zohre02 ، romance33 ، farshadsh ، مانترا ، bayat_r
1 سال و نیم پیش فکر میکردم خوش شانس ترین ادم دنیام الان درست برعکسش فکر میکنم نمیدونم این کارمای کدوم کارمممممم
2013َAS8XXX
مصاحبه:June 17th
آنکـارا
تعداد افراد : 1 نفر
کلیر :؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، zohre02 ، romance33 ، farshadsh ، sh-p ، lilistar ، مانترا
(2013-09-21 ساعت 16:51)Mojtaba7300 نوشته:  ینی با green card میشه واسه کیس خانوادگی اقدام کرد یا باید سیتیزن بشه؟؟؟
بله دوست عزیز صد در صد امکان پذیره که با گرین کارت هم اقدام کنید..اونم در کمترین زمان بعد از دریافت اش
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-09-21 ساعت 16:51)Mojtaba7300 نوشته:  ینی با green card میشه واسه کیس خانوادگی اقدام کرد یا باید سیتیزن بشه؟؟؟
بله میشه
شما با گرین کارت میتونی برای همسر و فرزندان زیر 21 سال مجرد خود اقدام کنید. برای پدر و مادر و خواهر و برادر بایستی شهروند باشید
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
سلام

کسی راجع به سفارت ترکیه که گفته :
Please be aware that Embassy Ankara has reached its mandated numerical limit for Iranian Diversity Visa (DV) 2013 applicants.
As of Friday, September 20, the Embassy cannot issue any more Iranian DV 2013 visas even for those who were initially selected and who previously interviewed for the visa and were waiting for administrative processing.

As noted in the diversity visa instruction packet which lottery selectees receive, more individuals are selected each year for diversity visas than can receive visas because many people who initially win the lottery do not eventually qualify.

We therefore instruct that Iranian diversity visa applicants please not come to Embassy Ankara even if you previously received notification that your administrative processing was complete.

There currently are no more available visas for Iranian DV applicants in Fiscal Year 2013, which ends September 30, 2013.

چیزی می دونه؟
تشکر کنندگان: gbtm
(2013-09-21 ساعت 16:48)n51 نوشته:  

دوستان پس لطفا هر چه سریعتر پیگیری کنید زمان را از دست ندهید .شما را به خدا دست دست نکنید
والا یکی از دوستان که با ویزای دانشجویی تو امریکا هستن و لاتاری هم برنده شدن دیروز به هر جا که شده زنگ زده و گفتن به ما ربطی نداره و تصمیم با سفارت مربوطه هست.
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، romance33 ، farshadsh ، b_argi ، zohre02 ، lilistar ، soruosh
دوستان لطفا اطلاعاتی که 100 درصد به درستیش آگاهی دارید اینجا بنویسین همگی داغونیم بخدا
مصاحبه:27 مارچ ابوظبی
در انتظار کلیرنس
آخرین آپدیت فرد اصلی : 17 سپتامبر
آخرین آپدیت 2 نفر همراه : 12 سپتامبر
تشکر کنندگان: romance33 ، ali_gh ، alireza2753 ، farshadsh ، b_argi ، shatsi ، zohre02 ، sh_aytak ، lilistar ، مانترا ، Nora hashemi
من همین الان برای اقای ایر و اقای ظریف در فیس بوک پیام گذاشتم شما هم این کارو انجام بدید مخصوصآ برای اقای ظریف
2013َAS8XXX
مصاحبه:June 17th
آنکـارا
تعداد افراد : 1 نفر
کلیر :؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: پدی ، b_argi ، reza_top60 ، Aida.s ، zohre02 ، lilistar ، alvan ، مانترا
(2013-09-21 ساعت 16:58)hossein jon نوشته:  دوستان لطفا اطلاعاتی که 100 درصد به درستیش آگاهی دارید اینجا بنویسین همگی داغونیم بخدا
دوست عزیز ایشاله مشکلی نیست ولی ما فردا به اتفاق دوستان سفارتیم،بعدش اطلاع رسانی خواهیم کرد
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
تشکر کنندگان: romance33 ، alihmh ، پدی ، farshadsh ، reza_top60 ، zohre02 ، lilistar ، SHABAH51 ، negar_karimi6 ، مانترا ، majid194
قابل توجه دوستان ستاره دار:
هرچند خودم حال خوشی ندارم اما بابت دلداریتون بگم شما می توانید بعد از ورود نفر برنده اصلی و دریافت گرین کارتش از طریق ویزای خانوادگی برای همسرش اقدام کند و ار سپتامبر امسال مدت رمان صدور ویزا برای همسر کمتر از یک سال و حداکثر 7-8 ماه می باشد.اینو دیروز به وکیلی در یو .اس .ام زنگ زدم و پرسیدم.و حتی حالت ما خیلی خاصه چون فرآیند fbi check رو طی کردیم و ممکنه حتی زودتر از 7 ماه هم انجام بشه .قبلا 3 سال طول می کشید.
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
(2013-09-21 ساعت 17:02)MEH.T نوشته:  من همین الان برای اقای ایر و اقای ظریف در FB پیام گذاشتم شما هم این کارو انجام بدید مخصوصآ برای اقای ظریف

ظریف؟ اینا که یک چیزی هم حاضرن دستی بدن هیشکی نتونه بره Sad Sad Sad
تشکر کنندگان: alihmh ، پدی ، shatsi ، reza_top60 ، romance33 ، e76779 ، SHABAH51 ، DIVE ، Texassy

من هم به آنکارا ایمیل زدم هم به ک س س
شما هم بزنین تا یه کاری یه چاره ایی کنن
متنی محترمانه با قبول قوانین و احترام به اونها اما خواهش رسیدگی به خاطر ضرر روحی احساسی و مالی که به ما وارد میشه
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
(2013-09-21 ساعت 17:17)abshar_wf نوشته:  

من هم به آنکارا ایمیل زدم هم به ک س س
شما هم بزنین تا یه کاری یه چاره ایی کنن
متنی محترمانه با قبول قوانین و احترام به اونها اما خواهش رسیدگی به خاطر ضرر روحی احساسی و مالی که به ما وارد میشه
لطفا یک متنی کوتاه و مناسب با ادرس بذارید تا ما هم بفرستیم با کمی تغییرات.
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، مانترا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان