کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-02-02 ساعت 11:16)MARYAM2 نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 11:13)Emma_a432 نوشته:  بچه ها ظاهرا از این قبیل حوادث قبلا هم تو آنکارا رخ داده چون ترکیه کشوریه با احزاب مختلف ولی سفارت ها همچنان کارشون ادامه دادن خداروشکر که طبق خبرگزاری خودشون طرف ا.ی ر .ا نی.ی نبوده و این یعنی خطری ماهارو تهدید نمی کنه و فقط به زمان بیشتری نیاز هست من فکرنکنم یک هفته بیشتر شه پس بیاید الکی خودمون و اذیت و نگران نکنیم
من ته قلبم مطمینم همه چی درست میشه.
ایشالاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سلام
مگه سفارت را تعطیل کردند؟ که نوشتین 1 هفته بیشتر نشه.
من 2 شنبه بلیط دارم برای گرفتن ویزا
لطفا اگر کسی اطلاعی در مورد تعطیلی داره بگه.
سپاس
راستش باید تا دوشنبه صبر کرد هنوز معلوم نیست سفارت باز یا بسته چون این دو روز تعطیلیشون ایشالا که همون دوشنبه باز میشه نگران نباشید....
2013as14xx،آنکارا، مصاحبه: دسامبر، سفرنامه کلیرنس:12بهمن(57روز)Big Grin
ویزا
تشکر کنندگان: گل نهال ، payampars ، peyman1355 ، امیر مهاجر ، armin1 ، a_r_m80 ، amairmonre ، raham ، Tomas
امروز لینک کامل سایتهای مرتبط با کارهای دوستان را اینجا میگذارم

صفحه نخست سفارت مجازی ایالات متحده:
http://persian.iran.usembassy.gov/

سایت کارنت:
http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._1360.html

CEAC:
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==

IMMIGRANT VISAS Turkey:
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

سایت لاتاری جهت چک کردن نامه دوم:
https://www.dvlottery.state.gov/ESC/

لینک سایت فهرست افشین جان:
http://afsh.servehttp.com/
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
(2013-02-02 ساعت 11:44)Emma_a432 نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 11:13)Emma_a432 نوشته:  بچه ها ظاهرا از این قبیل حوادث قبلا هم تو آنکارا رخ داده چون ترکیه کشوریه با احزاب مختلف ولی سفارت ها همچنان کارشون ادامه دادن خداروشکر که طبق خبرگزاری خودشون طرف ا.ی ر .ا نی.ی نبوده و این یعنی خطری ماهارو تهدید نمی کنه و فقط به زمان بیشتری نیاز هست من فکرنکنم یک هفته بیشتر شه پس بیاید الکی خودمون و اذیت و نگران نکنیم
سلام
سپاس
راستش باید تا دوشنبه صبر کرد هنوز معلوم نیست سفارت باز یا بسته چون این دو روز تعطیلیشون ایشالا که همون دوشنبه باز میشه نگران نباشید....
من ديشب با يكي از دوستان كه الان آنكارا رفته ويزاشو بگيره صحبت كردم، بهم گفت ظاهرا سفارت اعلام كرده ويزاها پرينت و آماده شده، فقط به خاطر اين مسئله اي كه پيش اومده از روز دوشنبه كارشون رو شروع مي كنند و ويزاها رو تحويل UPS ميدهند،‌حالا اينكه آيا مصاحبه ها طبق روال عادي انجام خواهد شد، اينو دوستاني كه آنجا مصاحبه دارند بايد محبت كنند و اعلام كنند
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
عمو سعيد
فكر ميكنم اون دوستمون در مورد در اشتباه كردن . اون در هموني بود كه ماها جلوش ايستاده بوديم . ديشب هم من تو كانال تركيه ديدم و همون جا كه ما ايستاده بوديم سمت راستش يه دكه بود كه اون دكه توي فيلم بود . ولي حالا اينا مهم نيست . بايد ديد كه چي پيش مياد .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: karma110 ، bmojtaba ، a_r_m80 ، armin1 ، mdna ، peyman1355 ، bayat_r ، Saeedv13 ، amairmonre ، amir82 ، raham ، f1f ، ASALI ، Ali DV-2013 ، enchantress_boy ، farmin ، Tomas
(2013-02-02 ساعت 12:02)peyman1355 نوشته:  
سلام
سپاس
من ديشب با يكي از دوستان كه الان آنكارا رفته ويزاشو بگيره صحبت كردم، بهم گفت ظاهرا سفارت اعلام كرده ويزاها پرينت و آماده شده، فقط به خاطر اين مسئله اي كه پيش اومده از روز دوشنبه كارشون رو شروع مي كنند و ويزاها رو تحويل UPS ميدهند،‌حالا اينكه آيا مصاحبه ها طبق روال عادي انجام خواهد شد، اينو دوستاني كه آنجا مصاحبه دارند بايد محبت كنند و اعلام كنند
خداروشکر من مطمئنم مشکلی نیست و به زودی همه چی به روال عادی برمی گرده به نظرتون ما یکشنبه بریم انکارا که دوشنبه بریم سفارت؟
فقط دوشنبه ها میشه رفت واسه گرفتن ویزا یا روزهای دیگه هم میشه؟
2013as14xx،آنکارا، مصاحبه: دسامبر، سفرنامه کلیرنس:12بهمن(57روز)Big Grin
ویزا
تشکر کنندگان: armin1 ، peyman1355 ، raham ، Tomas
کمککککککککککککککک
سلام بچه ها این مشکلم رو جای خودش قبلا مطرح کرده بودم ولی زیاد به جواب نرسیدم گفتم اینجا بگم لطفا کمکم کنید.
طبق پیش بینی ها احتمالا مصاحبه ما می افته تو خرداد ماه ولی به احتمال زیاد همسرم تا اون موقع مشکل قضاییش حل نمی شه و نمی تونه پاسپورت بگیره. از اونجایی که من نفر اصلی برنده هستم به نظر شما میتونم با دخترم و بدون حضور همسرم روز مصاحبه برم؟
فکر می کنید به من و دخترم ویزا می دن یا حتما حتما باید همسرم حضور داشته باشه و هر سه با هم بریم؟ من شنیدم لزومی نداره تمام افراد یه خانواده روز مصاحبه حضور داشته باشند. این شامل زن و شوهر ها هم میشه؟
لطفا کمک کنید ممنون می شم.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: armin1 ، amairmonre ، Tomas
(2013-02-02 ساعت 12:09)Emma_a432 نوشته:  
سلام
سپاس
خداروشکر من مطمئنم مشکلی نیست و به زودی همه چی به روال عادی برمی گرده به نظرتون ما یکشنبه بریم انکارا که دوشنبه بریم سفارت؟

سلام
زمان مراجعه به سفارت واسه ویزا از دوشنبه تا پنجشنبه هر هفته هستش.
شماره کیس:2013AS18## کنسولگری:آنکارا مصاحبه:dec-w2
مقصد: L.A تعداد:خودم
تشکر کنندگان: Emma_a432 ، mdna ، peyman1355 ، payampars ، raham ، Ali DV-2013 ، Tomas
(2013-02-02 ساعت 12:09)Emma_a432 نوشته:  سلام
دوست عزیز به نظر من این هفته رو صبر کن ببین سفارت باز میشه هفته بعد دو شنبه برو و همون روز برو سفارت که ایشالله تا چهارشنبه ویزا به دستت برسه و پنج شنبه برگردی که تو این اوضاع کمتر پول هتل بدی.
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
تشکر کنندگان: mohajer13 ، bayat_r ، Emma_a432 ، amairmonre ، a_r_m80 ، armin1 ، raham ، sayeh_m ، HRSH ، peyman1355 ، Tomas
(2013-02-02 ساعت 12:06)sayeh_m نوشته:  عمو سعيد
فكر ميكنم اون دوستمون در مورد در اشتباه كردن . اون در هموني بود كه ماها جلوش ايستاده بوديم . ديشب هم من تو كانال تركيه ديدم و همون جا كه ما ايستاده بوديم سمت راستش يه دكه بود كه اون دكه توي فيلم بود . ولي حالا اينا مهم نيست . بايد ديد كه چي پيش مياد .

آره گیت شماره 2 بود که اگه حافظه ام درست یاری کنه ما هم از همون گیت وارد میشدیم؟؟!!
2013AS19$$/سه نفر/دریافت ویزا13مارچ/ ورود به امریکا 7 می/ مقصد پورتلند اورگان
سفرنامه
تشکر کنندگان: a_r_m80 ، armin1 ، bayat_r ، raham ، peyman1355 ، امیر مهاجر ، Tomas
.
[/quote]

آره گیت شماره 2 بود که اگه حافظه ام درست یاری کنه ما هم از همون گیت وارد میشدیم؟؟!!
[/quote]
تا اونجایی که یادم میاد ما از گیت 4 وارد شدیم
شماره کیس:2013AS18## کنسولگری:آنکارا مصاحبه:dec-w2
مقصد: L.A تعداد:خودم
تشکر کنندگان: armin1 ، peyman1355 ، amairmonre ، Tomas
(2013-02-02 ساعت 12:09)Emma_a432 نوشته:  
سلام
سپاس

دوستان فعلا عجله نکنید چون دیروز که این اتفاق افتاده دیشب تو خبر سفیر امریکا اعلام کرد که فعلا تا اطلاع ثانوی کسانی که برای انجام کاراشون می خواهند بیایند منتظر باشند اطلاع رسانی میشود.
تشکر کنندگان: a_r_m80 ، armin1 ، raham ، aliamini2267 ، ASALI ، MARYAM2 ، kasrafo ، bmojtaba ، peyman1355 ، amairmonre ، DIVE ، payampars ، Tomas
(2013-02-02 ساعت 12:44)mitme نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 12:06)sayeh_m نوشته:  عمو سعيد

من فکر میکنم گیت ما شماره 4 بود ....این گیتی که ترکیده گیت شماره 2 بود
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA

تشکر کنندگان: a_r_m80 ، raham ، f1f ، kasrafo ، peyman1355 ، amairmonre ، aliamini ، yasaman1111 ، payampars ، Tomas
اين دوستاني كه ميخوان فردا يا پس فردا برن تركيه ، اخه يك لحظه با خودتون فكر كنيد ، يه اتفاق به اين مهمي افتاده ، دو نفر مردن ، در سفارت داغون شده ، بعد شماها چطوري توقع دارين اونا از دوشنبه برن سر كار ؟!؟!؟!؟ اونم اونها كه اينقدر براي امنيت اتباعشون نگران هستن !!!!!يعني واقعاً كارمنداشون رو سريع ميفرستن سركار ؟!؟!؟!
به هر حال هر كسي صلاح كار خودشو بهتر ميدونه ولي يك كمي هم فكر و تامل كنيد بد نيست .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
به نظر من یکی به kcc زنگ بزنه و از اونها بپرسه که با این وضعیت تکلیف چیه
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: raham ، Emma_a432 ، ensan ، armin1 ، شوصب ، kasrafo ، peyman1355 ، a_r_m80 ، payampars ، Tomas
(2013-02-02 ساعت 09:36)مانترا نوشته:  بالاخره بعد از کلی بالا و پایین و حرص و جوشی که نوش جان شد ویزا گرفته شد در واپسین روزهای ژانویه. با همه اینکه کلی این مدت ازمون انرژی گرفته شد ولی بنده از رو نرفته و یک فقره جیییییییییییییییییییییغ، دسسسسسسسسسست و هورااااااااااااااااااااااااااااااااااای جانانه همه شما عزیزانم را مهمان میکنم Smile Big Grin
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
آخی راحت شدی دیگه بروسریع بقیه کاراتو کن که وقت کم میاد .... خیلی خوشحال شدم و امیدوارم همیشه و همه جا موفق و شاد باشی .WinkSmile
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
تشکر کنندگان: raham ، سمانه777 ، peyman1355 ، amairmonre ، DIVE ، goody ، payampars ، مانترا ، Sepasttian ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان