موضوعها: 4
رتبه:
119
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها
الان استرس اينجا يكم بالاست . خيلي ها منتظر و نگران هستن . هم اونهايي كه كلير شدن و الان انكارا هستن هم اونهايي كه نشدن و هم كساني كه از دوشنبه وقت مصاحبه دارن و تكليفشون معلوم نيست . پس خواهش ميكنم كه شرايط رو درك كنيد و بياييم با صبر و ارامش ببينيم كه بچه هايي كه اونجا هستن در چه حالين و دعا كنيم كه اين اتفاق باعث به هم خوردن روال كار سفارت نشه و يا در حداقل زمان ممكن شرايط به حالت عادي برگرده .
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-31 ساعت 23:20)bayat_r نوشته: (2013-01-31 ساعت 23:05)r_ent نوشته: دوما منم دیروز بلیط امارات گرفتم 3.335.000 بود!!
امروز شد 4.950.000 تومن!!!!
آژانسیه امروز عصر بهم اس ام اس داد و این خبر رو داد!!!
بلیطتو بچسسسسسسسسسب!!!!!!!!!!!
آفرین چه دختر زرنگی مبارکه....
دیگه سرکلاس با موبایل حرف نزن
فقط بليط رفت هست يا رفت وبرگشت؟؟؟؟؟!!!!!
2013AS102xx*کنسولگری :ابوظبي*عکس10++پست تی ان تی55 + ترجمه110
-----------------------------------------------------------------------------------------
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:6Jan 2015
تاريخ اپروو:7April 2015
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-01 ساعت 23:03)faridko نوشته: سلام دوستای عزیر متاسفانه امروز حدوداً ساعت 1 بعد از ظهر یکی از اعضای گروههای چپگرای اهل ترکیه جلوی درب ورودی سفارت حمله انتحاری انجام داد خوشبختانه کسی از ایرانیا آسیب ندیده فقط یکی از نگهبانای در ورودی متاسفنه کشته شد و یک خبرنگار ترک هم مجروح شده ومن حدوداً 400 متر فاصله داشتم که صدای خیلی وحشتناکی شنیدم الانم تمام خیابونای منتهی به سفارت بستن ، فردا صبح دوباره می رم سفارت ببینم تعطیل هست یا نه؟ خبرشو بهتون میدم
دوست گرامي فريد بزرگوار، معمولا بعضي از مصاحبه ها ساعت 1 بعد از ظهر به بعد انجام ميشه، اميدوارم هيچ كدام از دوستان و هموطنان مون آسيبي نديده باشند
از اطلاع رساني شما صميمانه سپاسگزارم، محبت مي كنيد اگر باز هم خبر دقيقي به دست آورديد به ما اطلاع بديد.
شاد و تندرست و پيروز باشيد
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها ظاهرا از این قبیل حوادث قبلا هم تو آنکارا رخ داده چون ترکیه کشوریه با احزاب مختلف ولی سفارت ها همچنان کارشون ادامه دادن خداروشکر که طبق خبرگزاری خودشون طرف ا.ی ر .ا نی.ی نبوده و این یعنی خطری ماهارو تهدید نمی کنه و فقط به زمان بیشتری نیاز هست من فکرنکنم یک هفته بیشتر شه پس بیاید الکی خودمون و اذیت و نگران نکنیم
من ته قلبم مطمینم همه چی درست میشه.
ایشالاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013as14xx،آنکارا، مصاحبه: دسامبر، سفرنامه کلیرنس:12بهمن(57روز)
ویزا
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-02 ساعت 11:13)Emma_a432 نوشته: بچه ها ظاهرا از این قبیل حوادث قبلا هم تو آنکارا رخ داده چون ترکیه کشوریه با احزاب مختلف ولی سفارت ها همچنان کارشون ادامه دادن خداروشکر که طبق خبرگزاری خودشون طرف ا.ی ر .ا نی.ی نبوده و این یعنی خطری ماهارو تهدید نمی کنه و فقط به زمان بیشتری نیاز هست من فکرنکنم یک هفته بیشتر شه پس بیاید الکی خودمون و اذیت و نگران نکنیم
من ته قلبم مطمینم همه چی درست میشه.
ایشالاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سلام
مگه سفارت را تعطیل کردند؟ که نوشتین 1 هفته بیشتر نشه.
من 2 شنبه بلیط دارم برای گرفتن ویزا
لطفا اگر کسی اطلاعی در مورد تعطیلی داره بگه.
سپاس
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
رتبه:
2
1 تشکر در 1 ارسال
میشه ادرس سایت ceac رو کامل برام بزارید . ممنونم