کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-21 ساعت 18:07)gifa نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 18:04)yami نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 18:00)fatimamolaee نوشته:  دوستان الان امار دقیقی از افراد باقیمانده کلیرشده و نشده که موفق نشدن هنوز ویزا بگیرن وجود داره؟

بابا کلیر نشده ها رو دیگه بیخیال بشین. مسئله اونا دیگه مشخصه که نشده.
بیخودی لشگر جمع کنین جلوی سفارت، اونا هم فکر میکنن که جدا همه شامل حالشون میشه و اونا هم اینقدر ویزا ندارن و از بیخ میزنن زیرش.
اما اگه ببینن که تعداد اونایی که کلیر شدن کمه ممکنه یک کاریش بکنن.

نميدونم چرا نوشته هاي شما همش بوي نااميدي ميده بچه ها ديگه تصميمشونو گرفتن خواهشا شما هم با بچه ها همكاري كنيد هرچند احتمالش ٠١/ درصد باشه لطفا

خوب دوست عزیز، شما اگه میخواین کاری بکنین باید رو حساب کتاب بکنید.
الان بچه هایی که دچار مشکل شدن ممکنه درست نتونن تصمیم بگیرن و این همه هم هزینه بکنن ولی بخاطر روش نادرست هم اعصابشون به هدر بره هم پولشون.

بردن کسی که کلیر نشده و با این وضع حتی اگه کلیر بشه هم تو این دو سه روزه عمرا اینا اسمش رو تو سایت بذارن، چه فایده ای داره؟ جز اینکه جمعیت زیاد میشه و اینا هم میگن ای بابا اینا خیلی هستن، نمیشه کاریش کرد.
در حالیکه من فکر میکنم اگه صرفا اونایی که جدا ویزا رو میخوان و کلیر هم شدن برن، نهایت ممکنه بشن ده بیست نفر و سفارت هم بگه حالا این ده نفر رو ببینیم چه میشه کرد.
خودتون رو بذار جای اونا؟ یک لشگر آدم ببینید چکار میکنید؟
این مسئله دقیقا مطابق با قوانین اونا و چیزی که متقاضیان قبولش کردن اتفاق افتاده و اگه قرار باشه ویزایی بدن، صرفا بنوعی ارفاق و استثنا قائل شدن هست.
ارفاق و استثنا رو هم برای چند نفر آدم ممکن انجام بدن نه برای خیلی، حتی اگه اساسا بیشتر اونا کلیر نشده ها باشن که جریانشون با کلیر شده ها خیلی فرق داره.

حالا فعلا یکی آمار بگیره که چند نفر کلیــــــــــــــــــــــــــــــــــــر شده دچار این مشکل هستن و صد در صد میخوان برن.
منم از یکی دو نفر اینجا سعی میکنم اطلاعات کسب کنم.
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، gbtm ، afshin4749 ، marsha ، abshar_wf
(2013-09-21 ساعت 18:00)gifa نوشته:  روز مصاحبه ايرانيها شيكترين،باكلاسترين،افراد اونجا بودند،همه تميز ومرتب ولي بقيه با گرمگن دمپايي لاانگشتي اومده بودند حتما اونا ويزا گرفتن ما نگرفتيم خداياااااا شرايط زندگي رو طوري محيا كن كه هيچكس مجبور به ترك وطنش نشه به خدا تكيم

دوست عزیز هندیها رو باید ببینید که مثل این که می خوان برم سبزی بخرن میان و گله ای میان و جالب اینه که ویزاشون فردای مصاحبه ایشود شده
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: lilistar ، sh-p ، kasrafo ، Sonaen60 ، romance33 ، mehdi110 ، r91 ، gbtm ، abshar_wf ، zohre02
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2014families lottery winners، ali_gh، ALNB، alvan، amirrrr، Arash R، azem2014، DIVE، EKAM، el333، far572000، gbtm، gifa، hazrat، heidari1248، hosa، houmanmir، kage.omid، lilistar، ma300me، mama2030، mychael، negar_karimi6، nrj، saeid-ss، sh-p، shervin4d، wITCH، 7 کاربر مخفی، 5 مهمان
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: lilistar ، kasrafo ، mychael ، farshadsh ، SHABAH51 ، gbtm ، houmanmir
فقط امیدوارم و از خدا عاجزانه میخوام کار بچه ها رو درست کنه...................
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
دوستان به نظرم اگه قراره طومار یا نامه ای تهیه بشه، بهتره همین امروز پیش نویسش آماده بشه که فرصت باشه چند نفر از افراد باتجربه تر یا اونهایی که دستی در زمینه زبان انگلیسی دارن اونو بخونن تا اگه اصلاحاتی لازم داره فرصت بازنگری متن نامه وجود داشته باشه تا برای اول وقت روز دوشنبه آماده بشه.
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
تشکر کنندگان: romance33 ، Sonaen60 ، farshadsh ، shervin4d ، kasrafo ، nooshshahnar ، SHABAH51 ، payam62
دوستان 2013 من برنده 2014 هستم از اتفاق پیش آمده بهت زده هستم امیدوارم 2شنبه همتون که ویزاهاتون در هاله ای از ابهامه پرینت گرفته بشه و بهتون برسه. اصلا دلم نمیخواد این تجربه تلخ رو کسی داشته باشه! منم حدود 3 4 ماه دیگخ مصاحبه دارم دعا کنید واسم
تشکر کنندگان: lilistar ، Tabassomshojaat ، r91 ، romance33 ، farshadsh ، SHABAH51 ، payam62 ، jazirehh ، pari pariaaa ، sysmaster ، 2014winner
به نظرم با اقاي بيات ،اقاي صادقي افرادي كه اونجا هستند وباتجربه هستند مشورت بشه
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: farshadsh ، kasrafo ، SHABAH51 ، lilistar ، r91 ، romance33 ، payam62 ، bayat_r
(2013-09-21 ساعت 17:03)iraj im نوشته:  قابل توجه دوستان ستاره دار:
هرچند خودم حال خوشی ندارم اما بابت دلداریتون بگم شما می توانید بعد از ورود نفر برنده اصلی و دریافت گرین کارتش از طریق ویزای خانوادگی برای همسرش اقدام کند و ار سپتامبر امسال مدت رمان صدور ویزا برای همسر کمتر از یک سال و حداکثر 7-8 ماه می باشد.اینو دیروز به وکیلی در یو .اس .ام زنگ زدم و پرسیدم.و حتی حالت ما خیلی خاصه چون فرآیند fbi check رو طی کردیم و ممکنه حتی زودتر از 7 ماه هم انجام بشه .قبلا 3 سال طول می کشید.

اين شامل كلير شده ها هم ميشه يا فقط ستاره دار ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: romance33 ، farshadsh
(2013-09-21 ساعت 18:46)Nora hashemi نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 17:03)iraj im نوشته:  قابل توجه دوستان ستاره دار:
هرچند خودم حال خوشی ندارم اما بابت دلداریتون بگم شما می توانید بعد از ورود نفر برنده اصلی و دریافت گرین کارتش از طریق ویزای خانوادگی برای همسرش اقدام کند و ار سپتامبر امسال مدت رمان صدور ویزا برای همسر کمتر از یک سال و حداکثر 7-8 ماه می باشد.اینو دیروز به وکیلی در یو .اس .ام زنگ زدم و پرسیدم.و حتی حالت ما خیلی خاصه چون فرآیند fbi check رو طی کردیم و ممکنه حتی زودتر از 7 ماه هم انجام بشه .قبلا 3 سال طول می کشید.

اين شامل كلير شده ها هم ميشه يا فقط ستاره دار ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ستاره دارها که یکیشون گرین کارت داره و دیگری هنوز نرفته
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: romance33 ، farshadsh ، SHABAH51
خدایاااااااااااااااااویزا در یک قدمیمون بود.Sad
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: farshadsh ، romance33 ، lilistar ، Ali.US ، alihmh ، proje ، mhb161 ، abshar_wf ، Ehsan1358 ، amir82 ، raham ، مانترا ، SK89 ، zohre02 ، mrbonbon
دوستان ما پرونده f2a هستیم ازدواج گرین کارتی الان در حال حاضر 1- 1.5 سال طول میکشه ناراحت نباشین اونایی یه که همه خانواده نگرفتن ویزا شونو، کسی‌ که ویزا رو گرفته بره آمریکا اقدام کنه بر گرد ه به مدت ۶ ماه و دوباره بره سوک سوک کنه بیاد ایران ، یک سال بدم باهم برین ، میدونم خیلی‌ ناراحت کنندس این خبر سفارت آنکارا ولی‌ هنوز شانس گرفتن ویزا هست. امیدوارم ۲ شنبه کارهمتون حل بشه به این حرفا نرسه.
سلام به دوستان 2013
اول از همه واقعا متاسفم برای اتفاقی که افتاد. نمیتونم بگم درکتون میکنم، چون حرف مزخرفیه، آدم تا خودش توی این شرایط نباشه نمیتونه کسی رو درک کنه. اسمش رو نمیدونم چی میشه گذاشت، بدشانسی ، نمیدونم چه حس و حالی دارن این دوستان، شاید این دوستان الان حسرت کسانی رو بخورن که اصلا توی لاتاری برنده نشدن.
ولی زندگی همینه، مطمعنن این اولین شکست زندگیتون نبوده و آخرین هم نخواهد بود، پس باید تلاش کرد باهاش کنار اومد.
از دوستانی که راه حل ارائه میدن خواهش میکنم منطقی تر باشن، درسته که نیتشون خیره، ولی تصمیمات احساسی نتیاج عکس دارن. متاسفانه بعضی از راه حل های انتحاری که دوستان پیشنهاد دادن مثال این میمونه که به خانواده ی یک بیماری که توی کما هست بگید برن یقه ی دکتر بیمارستان رو بگیرن، ولی این کار فقط نمک روی زخم پاشیدنه.

دوستان عزیز واقعا برای مشکلی که پیش اومده نمیدونم چی بگم که از غمتون کم کنه، واقعا حرفی نمیشه زد. فقط امیدوارم این روزا براتون زودتر بگذره و ایم مساله رو به فراموشی بسپارید و بتونید به روال عادی زندگیتون برگردید. شاید در وهله اول تصور کنید گفتنش راحته، اما منی که عزیز ترین کسم رو از دست دادم بهتون میگم شدنیه، خواه ناخواه گذر زمان شما رو به روال عادی زندگی برمیگردونه، نگرفتن ویزا بدتر از فوت عزیزترین کس آدم که نیست.

پس خواهش میکنم به خودتون استراحت بدید، یک هفته دو هفته سر کار نرید و سر خودتون رو با چیزی غیر از اینترنت گرم کنید.
بدترین تصمیمی که الان میشه گرفت همین نوشتن طومار و ایمیل و غیره ست. متاسفانه نمونه ی پارسالش رو داشتیم، که دوستانی که از دکتر اونگان شکایت داشتن برای سفارت ایمیل زدن، در حالی که دکتر اونگان داشت کار قانونی خودش رو انجام میداد و هرچقدر که ما به اون دوستان گفتیم که سفارت خودش به دکتر اونگان گفته این کار رو انجام بده و شما نمیتونید برای عمل قانونی که دکتر اونگان انجام میده ازش به سفارت شکایت کنید نتیجه نداد و دوستان کار خودشون رو اجام دادن و نتیجه ش رو هم همه دیدن.
متاسفانه الان هم جایی در پست ها خوندم که "دیگی که واسه من نجوشه میخوام سر سگ توش بجوشه" ، من میفهمم نویسنده این متن واقعا ناراحت بوده و این حرف دلش نبوده، اما واقعا این کار نه اخلاقیه و نه انسانیه که وضعیت دوستان 2014 را با مشکل روبرو کنیم.
خوشبختانه حداقل همه میدونیم که نه سایت سفارت هک شده و نه این خبر دروغه و نه سفارت خصومتی با مردم داره، برای منی که حدودا 3 سال در مهاجر سرا هستم کم کم عادی شده که ببینم توی پست های تاپیک ها تا قبل از 30 سپتامبر کارمندان سفارت گل و بلبل هستن و فرشته هستن و امریکا سرزمین موعوده، ولی بعد از 30 سپتامبر و اتمام لاتاری کارمندان سفارت دیو و جن هستن و امریکا شیطان بزرگ است، و پست هایی از این قبیل که اگر امریکا واقعا حامی حقوق بشر بود به ما ویزا میداد :|

به همین دلایل بالا میگم هر تصمیمی که الان گرفته بشه ناشی از احساساته، و متاسفانه چوبش را دوستان 2014 خواهند خورد.

تورو خدا با خودتون روراست باشید، توروخدا به خودتون امید واهی ندید، خودتونو با کش دادن این قضیه اذیت نکنید.
من آدم منفی نگری نیستم، برید از رامین (یکی از بچه های 2012) بپرسید، 18 سالش بود و تازه دیپلم دبیرستان گرفته بود و پیش دانشگاهی نداشت، همه به میگفتن نرو مصاحبه الکی خرج نکن، تنها کسی که بش گفت برو مصاحبه اگه خدا بخواد حتما میشه من بودم، و ریجکت هم نشد و بعد از چند ماه با ارائه پیش دانشگاهیش ویزا هم گرفت.

اما این قضیه تمام شدن سهمیه ویزای سفارت واقعا نشدنیه، نمیشه از سفارت به KCC شکایت کرد، چی بگیم؟ درطومار بنویسیم که سفارت داره طبق قانون عمل میکنه و ما ازش شکایت داریم؟
الان زمان آن نیست که دنبال مقصر بگردیم، ولی اگر دنبال مقصر واقعی هستیم اون سفارت نیست، اینکه یک سفارت سهمیه ویزاش تموم میشه اتفاقا نشونه ی اینه که چقدر توی اون ماه ویزا صادر کرده و چقدر در او ماه پرکار بوده. شاید اگر دنبال مقصر بگردیم کسانی هستند که در آگست کلیر شدن ولی در سپتامبر برای دریافت ویزا اقدام کردن.
سفارت همیشه اعلام کرده که به محض کلیر شدن برای دریافت ویزا مراجعه کنید تا با مشکل تمام شدن سهمیه مواجه نشید. برای مثال در لاتاری 2012 برای دوستانی که در اواخر یک ماه میلادی کلیر میشدن بهشون اعلام میکرد که ماه بعد برای دریافت ویزا بیاید تا با مشکل تمام شدن سهمیه این ماه روبرو نشید. این قضیه جدیدی نیست. حالا امسال از شانس بد دوستان در سپتامبر اتفاق افتاد و سفارت نمیتونه ویزا های این عزیزان را به ماه بعد موکول کنه.

من پیشنهادم اینه که دوستانی که آنکارا هستن تمام تلاششون رو بکنن و برن جلوی سفارت ببینن پاسپورت ها رو تحویل میگیرن یا نه. اما باقی دوستان خواهش میکنم از اقدامات انتحاری پرهیز کنید، نه به نتیجه ای خواهد انجامید و نه باعث دلگرمی میشود، در درجه اول عزتِ ایرانی زیر سوال می رود، در درجه دوم برای دوستان 2014 مشکل پیش خواهد آمد.
ممنون
بچه ها ايميل رو فراموش نكنين ... بخصوص خانواده هايي كه يكيشون ويزا نگرفته و بقيه گرفتن ... ايميل بزنين به همه ادرسهايي كه ميدونين تاثير داره
Sad
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: mrr777 ، proje ، farshadsh ، romance33 ، nooshshahnar ، lilistar ، Szsanazsz ، پدی ، مانترا ، babak_1363
هيچكس هيچكس جز بچه هايي كه درگير اين موضوع هستند مارو درك نميكنند دوستاني كه اونور اب هستند ودر سرزمين گل وبلبل اين متن ها رو مينويسند من يكي واقعا عذاب ميكشم شمارو نميدونم ميخوام بدونم خودشونم بودن به همين راحتي دم از فراموش كردن ميزدند ،از مديران استدعا دارم ازشون بخوان اگر التيابي بر زخممان نيستند طومار هم برامون ننويسند ممنون
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: rozelo ، lilistar ، marsha ، reza_top60 ، bayat_r ، abshar_wf ، Ehsan1358 ، پدی ، 3rip ، arian307 ، مانترا ، jazirehh ، zohre02 ، Aida.s
(2013-09-21 ساعت 19:50)3rip نوشته:  سلام به دوستان 2013
اول از همه واقعا متاسفم برای اتفاقی که افتاد. نمیتونم بگم درکتون میکنم، چون حرف مزخرفیه، آدم تا خودش توی این شرایط نباشه نمیتونه کسی رو درک کنه. اسمش رو نمیدونم چی میشه گذاشت، بدشانسی ، نمیدونم چه حس و حالی دارن این دوستان، شاید این دوستان الان حسرت کسانی رو بخورن که اصلا توی لاتاری برنده نشدن.
ولی زندگی همینه، مطمعنن این اولین شکست زندگیتون نبوده و آخرین هم نخواهد بود، پس باید تلاش کرد باهاش کنار اومد.
از دوستانی که راه حل ارائه میدن خواهش میکنم منطقی تر باشن، درسته که نیتشون خیره، ولی تصمیمات احساسی نتیاج عکس دارن. متاسفانه بعضی از راه حل های انتحاری که دوستان پیشنهاد دادن مثال این میمونه که به خانواده ی یک بیماری که توی کما هست بگید برن یقه ی دکتر بیمارستان رو بگیرن، ولی این کار فقط نمک روی زخم پاشیدنه.

دوستان عزیز واقعا برای مشکلی که پیش اومده نمیدونم چی بگم که از غمتون کم کنه، واقعا حرفی نمیشه زد. فقط امیدوارم این روزا براتون زودتر بگذره و ایم مساله رو به فراموشی بسپارید و بتونید به روال عادی زندگیتون برگردید. شاید در وهله اول تصور کنید گفتنش راحته، اما منی که عزیز ترین کسم رو از دست دادم بهتون میگم شدنیه، خواه ناخواه گذر زمان شما رو به روال عادی زندگی برمیگردونه، نگرفتن ویزا بدتر از فوت عزیزترین کس آدم که نیست.

پس خواهش میکنم به خودتون استراحت بدید، یک هفته دو هفته سر کار نرید و سر خودتون رو با چیزی غیر از اینترنت گرم کنید.
بدترین تصمیمی که الان میشه گرفت همین نوشتن طومار و ایمیل و غیره ست. متاسفانه نمونه ی پارسالش رو داشتیم، که دوستانی که از دکتر اونگان شکایت داشتن برای سفارت ایمیل زدن، در حالی که دکتر اونگان داشت کار قانونی خودش رو انجام میداد و هرچقدر که ما به اون دوستان گفتیم که سفارت خودش به دکتر اونگان گفته این کار رو انجام بده و شما نمیتونید برای عمل قانونی که دکتر اونگان انجام میده ازش به سفارت شکایت کنید نتیجه نداد و دوستان کار خودشون رو اجام دادن و نتیجه ش رو هم همه دیدن.
متاسفانه الان هم جایی در پست ها خوندم که "دیگی که واسه من نجوشه میخوام سر سگ توش بجوشه" ، من میفهمم نویسنده این متن واقعا ناراحت بوده و این حرف دلش نبوده، اما واقعا این کار نه اخلاقیه و نه انسانیه که وضعیت دوستان 2014 را با مشکل روبرو کنیم.
خوشبختانه حداقل همه میدونیم که نه سایت سفارت هک شده و نه این خبر دروغه و نه سفارت خصومتی با مردم داره، برای منی که حدودا 3 سال در مهاجر سرا هستم کم کم عادی شده که ببینم توی پست های تاپیک ها تا قبل از 30 سپتامبر کارمندان سفارت گل و بلبل هستن و فرشته هستن و آمریکا سرزمین موعوده، ولی بعد از 30 سپتامبر و اتمام لاتاری کارمندان سفارت دیو و جن هستن و آمریکا شیطان بزرگ است، و پست هایی از این قبیل که اگر آمریکا واقعا حامی حقوق بشر بود به ما ویزا میداد :|

به همین دلایل بالا میگم هر تصمیمی که الان گرفته بشه ناشی از احساساته، و متاسفانه چوبش را دوستان 2014 خواهند خورد.

تورو خدا با خودتون روراست باشید، توروخدا به خودتون امید واهی ندید، خودتونو با کش دادن این قضیه اذیت نکنید.
من آدم منفی نگری نیستم، برید از رامین (یکی از بچه های 2012) بپرسید، 18 سالش بود و تازه دیپلم دبیرستان گرفته بود و پیش دانشگاهی نداشت، همه به میگفتن نرو مصاحبه الکی خرج نکن، تنها کسی که بش گفت برو مصاحبه اگه خدا بخواد حتما میشه من بودم، و ریجکت هم نشد و بعد از چند ماه با ارائه پیش دانشگاهیش ویزا هم گرفت.

اما این قضیه تمام شدن سهمیه ویزای سفارت واقعا نشدنیه، نمیشه از سفارت به KCC شکایت کرد، چی بگیم؟ درطومار بنویسیم که سفارت داره طبق قانون عمل میکنه و ما ازش شکایت داریم؟
الان زمان آن نیست که دنبال مقصر بگردیم، ولی اگر دنبال مقصر واقعی هستیم اون سفارت نیست، اینکه یک سفارت سهمیه ویزاش تموم میشه اتفاقا نشونه ی اینه که چقدر توی اون ماه ویزا صادر کرده و چقدر در او ماه پرکار بوده. شاید اگر دنبال مقصر بگردیم کسانی هستند که در آگست کلیر شدن ولی در سپتامبر برای دریافت ویزا اقدام کردن.
سفارت همیشه اعلام کرده که به محض کلیر شدن برای دریافت ویزا مراجعه کنید تا با مشکل تمام شدن سهمیه مواجه نشید. برای مثال در لاتاری 2012 برای دوستانی که در اواخر یک ماه میلادی کلیر میشدن بهشون اعلام میکرد که ماه بعد برای دریافت ویزا بیاید تا با مشکل تمام شدن سهمیه این ماه روبرو نشید. این قضیه جدیدی نیست. حالا امسال از شانس بد دوستان در سپتامبر اتفاق افتاد و سفارت نمیتونه ویزا های این عزیزان را به ماه بعد موکول کنه.

من پیشنهادم اینه که دوستانی که آنکارا هستن تمام تلاششون رو بکنن و برن جلوی سفارت ببینن پاسپورت ها رو تحویل میگیرن یا نه. اما باقی دوستان خواهش میکنم از اقدامات انتحاری پرهیز کنید، نه به نتیجه ای خواهد انجامید و نه باعث دلگرمی میشود، در درجه اول عزتِ ایرانی زیر سوال می رود، در درجه دوم برای دوستان 2014 مشکل پیش خواهد آمد.
ممنون
دوست محترم به نظر شما پس ما اصلا پی گیر ویزا نشیم و نریم. یعنی دیگه هیچ امیدی نیست.
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: lilistar ، Ehsan1358 ، jazirehh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان