کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-02-02 ساعت 15:00)damoon نوشته:  بچه ها یه سوال... به ما تو انکارا برگه ی صورتی دادن.. یعنی کلیرنس خوردیم یا نه؟؟

2013AS000028xx
بله كليرنس خوردين .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: fire dragon ، raham ، bayat_r ، peyman1355 ، armin1 ، amairmonre ، a_r_m80 ، Ali DV-2013 ، payampars ، Tomas
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:-)
همه چی درست میشه انرژی داشته باشید میشد خیلی بدتر از این حرفا باشه.......!
من مطمئنم از دوشنبه همه چی به روال عادی خودش برمی گرده....
بیاین همگی دعا کنیم و توکلمون به خدا باشه...
2013as14xx،آنکارا، مصاحبه: دسامبر، سفرنامه کلیرنس:12بهمن(57روز)Big Grin
ویزا
تشکر کنندگان: گل نهال ، mooj ، raham ، bayat_r ، Saeedv13 ، peyman1355 ، ensan ، armin1 ، yashim ، kavirr ، circle ، girl ، amairmonre ، mdna ، a_r_m80 ، Ali DV-2013 ، شوصب ، HRSH ، aliamini ، lilac ، payampars ، mrr777 ، Tomas
(2013-02-01 ساعت 02:21)aliamini2267 نوشته:  
(2013-02-01 ساعت 02:12)Ali DV-2013 نوشته:  
(2013-01-25 ساعت 17:44)armin1 نوشته:  
(2013-01-25 ساعت 17:43)IN.USA@2013 نوشته:  بچه ها سایت caes برای کسی امروز آپدیت شده؟

مال من که از 16jan تکون نخورده!!!!!!!!

آرمین جان از ته دل برات آرزو میکنم زودتر کلیر بشی دوست عزیز. بهت قول میدم که حست رو درک میکنم. مصاحبه منم نزدیک تو بود و دیروز تازه کلیر شدم. مطمئنم به زودی خبر خوبی ازت خواهیم شنید. Smile
درود به همگي امروز من اپديت شدم،اين پنجمين بار كه اپديت شدم از روز مصاحبه،٣-٩-١٨-٢٣-٣١

ببخشید توی سایت ceasآپدیت می شود کجاست من اصلا تاریخ نمی بینم
ceac No :1900- آنکارا 2-نفر- کلیر یک نفر 12 مارچ بعد از 90روز.نفر دوم 26 اپریل بعد از 134 روز - گرفتن ویزا 3 may- مقصد LA
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-02-02 ساعت 11:14)Saeedv13 نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 10:58)princesess نوشته:  من که فکر می کنم تا زمانی که اون گیت بازرسی رو تعمیر نکنند مصاحبه ای انجام نشه ... Sad
یکی از برنده های پارسال گفته اون در ورودی اتباع آمریکایی هست. اینجا.

سلام
دقیقا. این درب اصلا برای مصاحبه باز نمی کردند.
کیس:2013AS2### . سفارت انکارا . تعداد 2 نفر. مصاحبه 3 ژانویه. Winkکلیرینس .....؟
تشکر کنندگان: armin1 ، f1f ، payampars ، ASALI ، raham ، peyman1355 ، Tomas
(2013-02-02 ساعت 10:15)مانترا نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 09:51)kasrafo نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 09:36)مانترا نوشته:  بالاخره بعد از کلی بالا و پایین و حرص و جوشی که نوش جان شد ویزا گرفته شد در واپسین روزهای ژانویه. با همه اینکه کلی این مدت ازمون انرژی گرفته شد ولی بنده از رو نرفته و یک فقره جیییییییییییییییییییییغ، دسسسسسسسسسست و هورااااااااااااااااااااااااااااااااااای جانانه همه شما عزیزانم را مهمان میکنم Smile Big Grin
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
مبارکه مانترای عزیز
از دست 165 دلار هم فرار کردی. بیشتر مبارکه!....هوراااااااااااااااا....انرژی یعنی این!!
مرسی دوست عزیز! پروسه ویزا گرفتن ما نزدیک به 11 -10 روز طول کشید که البته 4-5 روزش تعطیل رسمی بود. فشار بدی بود چون از طرفی چند تا کار مهم اداری بود که تو این مدت باید تو ایران انجام میشد و از دست رفت و از طرفی هم داشتیم به 1 فوریه کذایی نزدیک میشدیم که 330 دلارم میفتاد گردنمون ضمن اینکه ضرر مالی هم داشت اینهمه مدت تو ارمنستان بودن...
ولی بالاخره انرژی کار خودشو کرد Big Grin فقط امیدوارم اون کارهای اداری انجام نشده هم به خیر بگذره Rolleyes

حتما به خیر میگذره مانترای عزیز. انرژی مثبت انرزی بانو و بچه های مهاجرسرا کار خودشو میکنه Wink
2013AS000026xx
ارسال مدارک با ایمیل 30 May، کارنت: اکتبر، ایروان،
مصاحبه: Dec 10، کلیرنس: Jan 14، دریافت ویزا jan 24
College station,Texas
تشکر کنندگان: گل نهال ، Emma_a432 ، armin1 ، raham ، payampars ، مانترا ، Ali DV-2013 ، peyman1355 ، Sepasttian ، Tomas
mahdioنوشته است: ما الان آنکارا هستیم و نتیجه ی پیگیری هامون اینه که سفارت هیچ تغییر برنامه ای رو اعلام نکرده و دوشنبه صبح بازه!
یعنی از مدیر هتلمون پرسیدیم دیشب و اون گفت اتفاقا یکی از دوستاش سکیوریتی گارد سفارت آمریکاس و از اون می پرسه. امروز صبح سر صبحونه گفت که پرسیده و دوستش گفته سفارت آسیب جدی ندیده و بمب هم از قسمت کنسولی دور بوده و تغییر برنامه ای نیست برای بخش کنسولی. و همینطور گفت که روزنامه های صبح ترکیه رو بررسی کرده و اونها هم چیزی نگفتن.)نقل قول از تاپیک سفر به ترکیه..)
هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورااااا
2013as14xx،آنکارا، مصاحبه: دسامبر، سفرنامه کلیرنس:12بهمن(57روز)Big Grin
ویزا
هوووووووووورررررررررا
سلام به همه
من ويزامو گرفتم
بعد از 35 روز انتظار براي كليرنس
به اميد اينكه همه بيان اينجا هورا بكشن
(2013-02-02 ساعت 21:42)cheer2013 نوشته:  هوووووووووورررررررررا
سلام به همه
من ويزامو گرفتم

اصلا این آیدی انگار ساخته شده برای هورا کشیدن. Wink
دوستان عزیز بابت انرژی های مثبتتون توی منتظر سرا واقعا ممنون
اصلا غیر متظره بود و کلی هم با شیطنت های شیرین همراه ...
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
سلام به همه
من ويزامو گرفتم

تبریک فراوان و آرزوی بهترینها
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: aliamini2267 ، bayat_r ، armin1 ، alih ، raham ، Ali DV-2013 ، peyman1355 ، a_r_m80 ، farmin ، Tomas
سلام به همه
من ويزامو گرفتم

ببین دوست من ویزات رو گرفتی مبارکه اما به قول افشین شما مسئول Cheer در بین 2013 ها هستی و حق نداری جایی بری و تا آخرین نفر وظیفه ات رو باید انجام بدی
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
دوستان هوووووووووووووووووووورررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا! ما هم خوشگله رو گرفتیم ههههههههههههههههههههههههههههووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااا!
ممنون از همه شما بچه ها! واسه ما 2.5 روز کاری زمان برد اما واسه چند تا از دوستان 1.5 روز کاری یعنی 3 شنبه پاسها رو دادند و 4 شنبه عصر با ویزا گرفتند.
ممممممممممممممممممممرررررررررررررررررررررررررررررسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسیییییییییییییییییییییییییییییییییییی همه و همه و همه
C/N:2*** office: ایروان Interview: W2 DEC
(2013-02-02 ساعت 22:53)Almond نوشته:  دوستان هوووووووووووووووووووورررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا! ما هم خوشگله رو گرفتیم ههههههههههههههههههههههههههههووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااا!
ممنون از همه شما بچه ها! واسه ما 2.5 روز کاری زمان برد اما واسه چند تا از دوستان 1.5 روز کاری یعنی 3 شنبه پاسها رو دادند و 4 شنبه عصر با ویزا گرفتند.
ممممممممممممممممممممرررررررررررررررررررررررررررررسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسیییییییییییییییییییییییییییییییییییی همه و همه و همه
مباركه. ايشالا هر جا هستيد موفق باشيد. كاش من هم هم سن شما بودم. از من كه اصلا اپديت هم نميشه. مونده سر جاش.
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان: Almond ، bayat_r ، amir82 ، Saeedv13 ، armin1 ، rezagh ، raham ، yasaman1111 ، peyman1355 ، Tomas
(2013-02-02 ساعت 23:11)yashim نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 22:53)Almond نوشته:  دوستان هوووووووووووووووووووورررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا! ما هم خوشگله رو گرفتیم ههههههههههههههههههههههههههههووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااا!
مباركه. ايشالا هر جا هستيد موفق باشيد. كاش من هم هم سن شما بودم. از من كه اصلا اپديت هم نميشه. مونده سر جاش.

ممنون دوست عزیز، این آپدیت شدن میگن فرمالیته است دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره. اصلا نگران نباشید. خوشحال باشید.
C/N:2*** office: ایروان Interview: W2 DEC
تشکر کنندگان: bayat_r ، armin1 ، raham ، shishipapa ، peyman1355 ، farmin ، Tomas
(2013-02-02 ساعت 23:16)Almond نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 23:11)yashim نوشته:  

ممنون دوست عزیز، این آپدیت شدن میگن فرمالیته است دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره. اصلا نگران نباشید. خوشحال باشید.
من ميام اينجا دلم شاد ميشه از خوشحالي دوستان.اما نميدونم چرا خودم خوشحال نيستم.
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان: bayat_r ، Almond ، hassan1358arab ، shiraz mamali ، armin1 ، rezagh ، raham ، roeentan ، shishipapa ، peyman1355 ، a_r_m80 ، farmin ، Tomas
(2013-02-02 ساعت 23:21)yashim نوشته:  من ميام اينجا دلم شاد ميشه از خوشحالي دوستان.اما نميدونم چرا خودم خوشحال نيستم.

یاشیم جان چون میگذرد غمی نیست.
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: bayat_r ، armin1 ، rezagh ، raham ، roeentan ، peyman1355 ، farmin ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان