موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان با توجه به اوضاع موجود ببخشید که از ویزا حرف میزنم ولی مجبورم
من ویزامو گرفتم ولی روز تولدم رو تو ویزا اشتباه زدن . بلیط بر گشتم هم به خاطر این مشکل سوخت شد .کسی میدونه بهترین کار چیه و من باید چیکار کنم؟
2013As89## ،٢ نفر، آنكارا، مصاحبه: ٢٢ جولاي
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوبم به قول بابك خان به احترام عزيزاني كه خيلي ناراحت هستند بهترين راه اين بود كه مطلبي ننويسيم هر روز براتون دعا كردم من كاملا دركتون مى كنم چون يكي از شما هستم و لحظه لحظه اضطراب رو تجربه كردم از خدا مي خوام خبرهاي خوبي از ابو ظبي و دوشنبه از آنكارا و ايروان بشنويم فقط عجولانه تصميم نگيريد حتما از سفارت پيگيري كنيد من قبل از ويزا مي خواستم براي سناتور كاليفرنيا ايميل بزنم چون يكي از دوستانم از اين راه تونسته بود روند كلير شدنش رو سريعتر پيگيري كنه البته ويزاي ايشون تحصيلي بود به هر حال من لينكش رو دارم كسي خواست پيغام خصوصي بده
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-22 ساعت 00:47)bayat_r نوشته: (2013-09-21 ساعت 21:26)linuxer نوشته: یاد آخرای دوره آموزشی میفتم
سر گروهبان داد میزد
و ما همه با اینکه داغون بودیم میگفتیم
حالا من جای اون سر گروهبان ازتون میپرسم روحیه
(دوست دارم جوابی بدین که سفارت آمریکا تو آنکارا با این حرکتش خجالت بکشه)
بی پرده بگویمت:
میخواهم تنها بمانم، در را پشت سرت ببند
بی قرارم، میخواهم بروم، میخواهم بمانم؟
هذیان میگویم!نمیدانم
نه عزیزم، نامه ام باید کوتاه باشد
ساده باشد، و بی کنایه ابهام
پس از نو مینویسم:
سلام
حال من خوب است
اما تو باور نکن!
روزگاری در مرغزاری گنجشکی بر شاخه یک درخت لانه ای داشت و زندگی می کرد .گنجشک هر روز با خدا راز ونیاز و درد دل می کرد و فرشتگان هم به این رازو نیاز هر روزه خو گرفته بودند تا اینکه بعد از مدت زمانی طوفانی رخ داد و بعد از آن ، روزها گذشت و گنجشك با خدا هيچ نگفت!
فرشتگان سراغش را از خدا گرفتند و خدا هر بار به فرشتگان اين گونه مي گفت: " مي آيد، من تنها گوشي هستم كه غصه هايش را مي شنود و يگانه قلبي ام كه دردهايش را در خود نگه مي دارد و سر انجام گنجشك روي شاخه اي از درخت دنيا نشست.
" فرشتگان چشم به لب هايش دوختند، گنجشك هيچ نگفت و خدا لب به سخن گشود:
" با من بگو از آنچه سنگيني سينه توست.
" گنجشك گفت:
" لانه كوچكي داشتم، آرامگاه خستگي هايم بود و سرپناه بي كسي ام. تو همان را هم از من گرفتي. اين طوفان بي موقع چه بود؟ چه مي خواستي از لانه محقرم كجاي دنيا را گرفته بود و سنگيني بغضي راه بر كلامش بست.
سكوتي در عرش طنين انداز شد. فرشتگان همه سر به زير انداختند. خدا گفت:
" ماري در راه لانه ات بود. خواب بودي. باد را گفتم تا لانه ات را واژگون كند. آنگاه تو از كمين مار پر گشودي. " گنجشك خيره در خدايي خدا مانده بود.
خدا گفت: " و چه بسيار بلاها كه به واسطه محبتم از تو دور كردم و تو ندانسته به دشمني ام بر خاستي. " اشك در ديدگان گنجشك نشسته بود. ناگاه چيزي در درونش فرو ريخت. هاي هاي گريه هايش ملكوت خدا را پر كرد...
رویت قبولی 2 می / ارسال مدارک ماه جون /کارنت : 11 مارچ /دریافت نامه دوم:12 مارچ.... Case Number : 2013AS000073 / تاریخ مصاحبه : 8 می /سفارت ابوظبی/
ویزای یکضرب / 2013 30 AUG سن حوزه
روياهاي شما تاريخ انقضا ندارد.
نفسي عميق بکشيد و دوباره تلاش کنيد.
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز منتظر
من بابت این خبر بد خیلی ناراحتم و این چند روزه چند بار در روز می یام اینجا سر می زنم که ببینم خبر تازه ای هست یا نه. اینکه شما می خواهید یک نامه براشون بفرستید خیلی خوبه ولی خواهش می کنم زودتر این کار را انجام بدید وقت زیادی ندارید . یکی از دوستان که زبانش خوبه و نامه نگاری به سبک اونور را هم بلده زحمت اینکار را بکشه و نامه را فاینال کنید و براشون بفرستید .
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-22 ساعت 02:33)گل نهال نوشته: كلير شدگاني كه هنوز پاسشون را به سفارت آنكارا ندادن، بجز اينايي كه من ميدونم، اعلام كنند ببينيم چند نفرن. كاش لااقل به كلير شدگان يه نظري بندازه سفارت.
Arash R, abshar_wf, mehdi didam, valencia, arash bon,nora hashemi, smpf, n51, fatimamolaee, ashkanelecomp
من هم هستم
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-22 ساعت 10:12)mazlom khanom نوشته: (2013-09-22 ساعت 10:04)north.winds نوشته: سلام دوستان با توجه به اوضاع موجود ببخشید که از ویزا حرف میزنم ولی مجبورم
من ویزامو گرفتم ولی روز تولدم رو تو ویزا اشتباه زدن . بلیط بر گشتم هم به خاطر این مشکل سوخت شد .کسی میدونه بهترین کار چیه و من باید چیکار کنم؟
شما برو سفارت مشکلات را به دربان ها بگو . انها از این موارد زیاد داشتند .پاسپورتت بده درستش کنند. اسم شما تو کامپتوترشون هست . کار شما را زود راه می اندازند. یاد نره بابت پاسپورتت باید رسیدی چیزی بدهند.
یعنی مشکلی پیش نمیاد ؟به همین راحتی واقعا حل میشه؟
2013As89## ،٢ نفر، آنكارا، مصاحبه: ٢٢ جولاي
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-22 ساعت 10:04)north.winds نوشته: سلام دوستان با توجه به اوضاع موجود ببخشید که از ویزا حرف میزنم ولی مجبورم
مهم نیست برو آمریکا درست کن .. انقد سخت نگیر
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
دوستان عزیز امیدوارم که هر چه زودتر این مشکل حل شه و انشالله خبرهای خوشی رو از انکارا دراین رابطه بشنویم از صمیم قلب واسه همتون دعا میکنم ....یا حق
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-22 ساعت 11:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-22 ساعت 11:38 توسط gifa.)
r91,Arash r موقعيتتونو گزارش بديد لطفا ،همه چي خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ما امشب ساعت ٩:٣٠ ميريسم بچه ها كسي هست امشب ساعت ٧پرواز داشته باشه يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈