کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان با توجه به اوضاع موجود ببخشید که از ویزا حرف میزنم ولی مجبورم
من ویزامو گرفتم ولی روز تولدم رو تو ویزا اشتباه زدن . بلیط بر گشتم هم به خاطر این مشکل سوخت شد .کسی میدونه بهترین کار چیه و من باید چیکار کنم؟
2013As89## ،٢ نفر، آنكارا، مصاحبه: ٢٢ جولاي
تشکر کنندگان: jj bobo ، lilistar ، DIVE
(2013-09-22 ساعت 10:04)north.winds نوشته:  سلام دوستان با توجه به اوضاع موجود ببخشید که از ویزا حرف میزنم ولی مجبورم
من ویزامو گرفتم ولی روز تولدم رو تو ویزا اشتباه زدن . بلیط بر گشتم هم به خاطر این مشکل سوخت شد .کسی میدونه بهترین کار چیه و من باید چیکار کنم؟
شما برو سفارت مشکلات را به دربان ها بگو . انها از این موارد زیاد داشتند .پاسپورتت بده درستش کنند. اسم شما تو کامپتوترشون هست . کار شما را زود راه می اندازند. یاد نره بابت پاسپورتت باید رسیدی چیزی بدهند.
تشکر کنندگان: e76779 ، sh-p ، north.winds ، lilistar
سلام دوستان خوبم به قول بابك خان به احترام عزيزاني كه خيلي ناراحت هستند بهترين راه اين بود كه مطلبي ننويسيم هر روز براتون دعا كردم من كاملا دركتون مى كنم چون يكي از شما هستم و لحظه لحظه اضطراب رو تجربه كردم از خدا مي خوام خبرهاي خوبي از ابو ظبي و دوشنبه از آنكارا و ايروان بشنويم فقط عجولانه تصميم نگيريد حتما از سفارت پيگيري كنيد من قبل از ويزا مي خواستم براي سناتور كاليفرنيا ايميل بزنم چون يكي از دوستانم از اين راه تونسته بود روند كلير شدنش رو سريعتر پيگيري كنه البته ويزاي ايشون تحصيلي بود به هر حال من لينكش رو دارم كسي خواست پيغام خصوصي بده
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
(2013-09-22 ساعت 09:56)mazlom khanom نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 08:43)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 04:14)azem2014 نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 02:03)wITCH نوشته:  Dear Ambassador,

We are a group of Iranian DV Lottery 2013 winners.We waited nearly 12 months to obtain the clearance and even some of us got cleared on the last few days,We arranged for our immigration after getting the clearance notice,The message on the embassy's website made us and our children, shocked and saddened.We love USA and we want to ask you to give us one more chance to become a USA resident.Please reconsider your decision regarding iranian's DV lottery 2013 .

Sincerely Yours,

به نظرم در خط اخر تاکید کنین به" با توجه به زمان و ارزش لحظات باقیمانده" ریکانسیدر......

به نظر منمهش اضافه کنید خونه فروختید بچه ها رودرایران ثبت نام نکردید کارتونو ازدست دادید چون مطمئن به اجرای قانون آمریکا بودید که تا اخرین مهلت 30 سپتامبر اقدام به دادن ویزا میکنن و ده روز زودتر اعلام کردن یعنی ازهم پاشیدگی اعضای خانواده ما
اونا به کلمه خانواده والا میگند حساسن و اعتقاد به گرمی کانون خانواده دارن
بالاخره اخرین تیره هرچه احساسی تر و از مشکلات بوجود اومده تون بگید شاید قدرتش بیشتراز اجرای قانونشون باشه
درضمن عنوان نامه رو بنویسید urgent

این را به نوشتن حتما اضافه کنید.

We trust with whole our hearts The USA government about our (Green card lottery) won, also some of us sold our house and every property we had in iran to be ready come to USA, and making new live there. Now ,we found the messenger in the your site. "Visa is gone!".Please if that is possible help us to start our new live in your lovely country .
I hope you and your government understand our situation,
Sincerely

و بعد اسم هایتان ا بنویسید و جلوی اسمتان چیز های فروخته شده تان را. البته اگر ترتیب اثر بدهند ممکن است از شما سند فروش ترجمه شده بخواهند که بهتان خبر می دهند . این کار نامه را تنهایی انجام ندید . چندین نفر بشوید اثرش بیشتر است.

نوشتن اينكه خونه فروختين و پول ازدست دادين منطقي نيست چون قبلا اين تذكر و به همه دادن تورو خداباتجربه تر عمل كنين ايمتن بايد توسط يه وكيل نوشته بشه كه نكات قانوني توش باشه نه انقدر ضعيف
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، e76779 ، ghoghnoos ، romance33 ، مانترا ، lilistar ، Sonaen60 ، laili ، aghaghia ، EKAM
(2013-09-22 ساعت 00:47)bayat_r نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 21:26)linuxer نوشته:  یاد آخرای دوره آموزشی میفتم
سر گروهبان داد میزد
و ما همه با اینکه داغون بودیم میگفتیم
حالا من جای اون سر گروهبان ازتون میپرسم روحیه
(دوست دارم جوابی بدین که سفارت آمریکا تو آنکارا با این حرکتش خجالت بکشه)

بی پرده بگویمت:

میخواهم تنها بمانم، در را پشت سرت ببند
بی قرارم، میخواهم بروم، میخواهم بمانم؟
هذیان میگویم!نمیدانم

نه عزیزم، نامه ام باید کوتاه باشد
ساده باشد، و بی کنایه ابهام

پس از نو مینویسم:
سلام
حال من خوب است

اما تو باور نکن!

روزگاری در مرغزاری گنجشکی بر شاخه یک درخت لانه ای داشت و زندگی می کرد .گنجشک هر روز با خدا راز ونیاز و درد دل می کرد و فرشتگان هم به این رازو نیاز هر روزه خو گرفته بودند تا اینکه بعد از مدت زمانی طوفانی رخ داد و بعد از آن ، روزها گذشت و گنجشك با خدا هيچ نگفت!
فرشتگان سراغش را از خدا گرفتند و خدا هر بار به فرشتگان اين گونه مي گفت: " مي آيد، من تنها گوشي هستم كه غصه هايش را مي شنود و يگانه قلبي ام كه دردهايش را در خود نگه مي دارد و سر انجام گنجشك روي شاخه اي از درخت دنيا نشست.
" فرشتگان چشم به لب هايش دوختند، گنجشك هيچ نگفت و خدا لب به سخن گشود:
" با من بگو از آنچه سنگيني سينه توست.
" گنجشك گفت:
" لانه كوچكي داشتم، آرامگاه خستگي هايم بود و سرپناه بي كسي ام. تو همان را هم از من گرفتي. اين طوفان بي موقع چه بود؟ چه مي خواستي از لانه محقرم كجاي دنيا را گرفته بود و سنگيني بغضي راه بر كلامش بست.
سكوتي در عرش طنين انداز شد. فرشتگان همه سر به زير انداختند. خدا گفت:
" ماري در راه لانه ات بود. خواب بودي. باد را گفتم تا لانه ات را واژگون كند. آنگاه تو از كمين مار پر گشودي. " گنجشك خيره در خدايي خدا مانده بود.
خدا گفت: " و چه بسيار بلاها كه به واسطه محبتم از تو دور كردم و تو ندانسته به دشمني ام بر خاستي. " اشك در ديدگان گنجشك نشسته بود. ناگاه چيزي در درونش فرو ريخت. هاي هاي گريه هايش ملكوت خدا را پر كرد...
رویت قبولی 2 می / ارسال مدارک ماه جون /کارنت : 11 مارچ /دریافت نامه دوم:12 مارچ.... Case Number : 2013AS000073 / تاریخ مصاحبه : 8 می /سفارت ابوظبی/
ویزای یکضرب / 2013 30 AUG سن حوزه

روياهاي شما تاريخ انقضا ندارد.
نفسي عميق بکشيد و دوباره تلاش کنيد.
دوستان عزیز منتظر
من بابت این خبر بد خیلی ناراحتم و این چند روزه چند بار در روز می یام اینجا سر می زنم که ببینم خبر تازه ای هست یا نه. اینکه شما می خواهید یک نامه براشون بفرستید خیلی خوبه ولی خواهش می کنم زودتر این کار را انجام بدید وقت زیادی ندارید . یکی از دوستان که زبانش خوبه و نامه نگاری به سبک اونور را هم بلده زحمت اینکار را بکشه و نامه را فاینال کنید و براشون بفرستید .
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
تشکر کنندگان: alihmh ، romance33 ، مانترا ، lilistar ، alireza2753 ، پدی ، EKAM
(2013-09-22 ساعت 10:14)smpf نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 09:56)mazlom khanom نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 08:43)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 04:14)azem2014 نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 02:03)wITCH نوشته:  Dear Ambassador,

We are a group of Iranian DV Lottery 2013 winners.We waited nearly 12 months to obtain the clearance and even some of us got cleared on the last few days,We arranged for our immigration after getting the clearance notice,The message on the embassy's website made us and our children, shocked and saddened.We love USA and we want to ask you to give us one more chance to become a USA resident.Please reconsider your decision regarding iranian's DV lottery 2013 .

Sincerely Yours,

به نظرم در خط اخر تاکید کنین به" با توجه به زمان و ارزش لحظات باقیمانده" ریکانسیدر......

به نظر منمهش اضافه کنید خونه فروختید بچه ها رودرایران ثبت نام نکردید کا

این را به نوشتن حتما اضافه کنید.

We trust with whole our hearts The USA government about our (Green card lottery) won, also some of us sold our house and every property we had in iran to be ready come to USA, and making new live there. Now ,we found the messenger in the your site. "Visa is gone!".Please if that is possible help us to start our new live in your lovely country .
I hope you and your government understand our situation,
Sincerely

و بعد اسم هایتان ا بنویسید و جلوی اسمتان چیز های فروخته شده تان را. البته اگر ترتیب اثر بدهند ممکن است از شما سند فروش ترجمه شده بخواهند که بهتان خبر می دهند . این کار نامه را تنهایی انجام ندید . چندین نفر بشوید اثرش بیشتر است.

نوشتن اينكه خونه فروختين و پول ازدست دادين منطقي نيست چون قبلا اين تذكر و به همه دادن تورو خداباتجربه تر عمل كنين ايمتن بايد توسط يه وكيل نوشته بشه كه نكات قانوني توش باشه نه انقدر ضعيف

از نظر قانونی این بچه‌ها هیچ کاری نمیتوانند بکنند، چون قبلا بهشون گفت شده که تا ویزا بدستن داده شده ، شما هیچ حق و حقوقی برای اعتراض ندارید. این نامه فقط برای دل به راه آوردن است که یارو تو سفارت یک کم احساسی‌ بشه و اگر کاری میتون بکنه, تلاشش را بکنه. و اگر نه که هیچی‌. پول به وکیل برای این کار دادن حرام کردن دلار‌های نازنین است.
تشکر کنندگان: alihmh ، lilistar ، negar_karimi6
(2013-09-22 ساعت 10:04)north.winds نوشته:  سلام دوستان با توجه به اوضاع موجود ببخشید که از ویزا حرف میزنم ولی مجبورم
سلام . براي يكي ديگه از دوستان هم همين اشتباه تاريخ تولد پيش اومده بود هفته پيش دوشنبه برد سفارت همون موقع ويزارو درست كردند و بهشون پس دادند ( ديگه به پست و اين حرفا نفرستادند ) . براي شما مشكلي نيست چون قبلا ويزارو گرفته ايد و اين تموم شدن سهميه مربوط به شما نمي شه دوشنبه به سفارت مراجعه كنيد .
تشکر کنندگان: گل نهال ، nooshshahnar ، Sonaen60 ، soruosh ، north.winds ، alvan ، romance33 ، Saeedv13 ، mrbonbon
(2013-09-22 ساعت 02:33)گل نهال نوشته:  كلير شدگاني كه هنوز پاسشون را به سفارت آنكارا ندادن، بجز اينايي كه من ميدونم، اعلام كنند ببينيم چند نفرن. كاش لااقل به كلير شدگان يه نظري بندازه سفارت.
Arash R, abshar_wf, mehdi didam, valencia, arash bon,nora hashemi, smpf, n51, fatimamolaee, ashkanelecomp

من هم هستم
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: lilistar ، zohre02 ، abshar_wf ، majorsoly ، negar_karimi6 ، romance33
(2013-09-22 ساعت 10:12)mazlom khanom نوشته:  
شما برو سفارت مشکلات را به دربان ها بگو . انها از این موارد زیاد داشتند .پاسپورتت بده درستش کنند. اسم شما تو کامپتوترشون هست . کار شما را زود راه می اندازند. یاد نره بابت پاسپورتت باید رسیدی چیزی بدهند.

یعنی مشکلی پیش نمیاد ؟به همین راحتی واقعا حل میشه؟
2013As89## ،٢ نفر، آنكارا، مصاحبه: ٢٢ جولاي
تشکر کنندگان: zohre02 ، مانترا ، DIVE ، mhb161 ، romance33
(2013-09-22 ساعت 10:53)north.winds نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 10:12)mazlom khanom نوشته:  

یعنی مشکلی پیش نمیاد ؟به همین راحتی واقعا حل میشه؟
نه دوست عزيز براي شما مشكلي پيش نمياد . ( پيغام قبلي من را لطفا بخونيد توضيح داده ام )
تشکر کنندگان: alirezass ، zohre02 ، sadeghi897 ، مانترا ، romance33

مهم نیست برو آمریکا درست کن .. انقد سخت نگیر
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
تشکر کنندگان: lilistar ، alirezass ، zohre02 ، sadeghi897 ، مانترا ، DIVE ، romance33
دوستان عزیز امیدوارم که هر چه زودتر این مشکل حل شه و انشالله خبرهای خوشی رو از انکارا دراین رابطه بشنویم از صمیم قلب واسه همتون دعا میکنم ....یا حق
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
r91,Arash r موقعيتتونو گزارش بديد لطفا ،همه چي خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ما امشب ساعت ٩:٣٠ ميريسم بچه ها كسي هست امشب ساعت ٧پرواز داشته باشه يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: parsush ، lilistar ، sadeghi897 ، payam62 ، Aida.s ، negar_karimi6 ، مانترا ، nooshshahnar ، DIVE ، zohre02 ، Arash R ، romance33
(2013-09-22 ساعت 09:55)joody نوشته:  بچه ها به خدا قسم به روح مادرم از وقتي اومدم اين جا جز رنج و اشك هيچي گيرم نيومده ... ميخواستم همش چيزي بگم اما بغض تو گلوم بود و افسرده تر از اين بودم كه چيزي بنويسم. اما فقط بدونين به خدا قسم هيچي رو از دست ندادين . به خدا بچه ها من اگه زندگيمو به باد فنا نداده بودم برمي گشتم اما چه كنم كه دار و ندارم رو به باد دادم و شوهرم هم آواره ست ...
دوستان من به خدا به خدا به خدا دارم راست ميگم : آمريكا عين سرابه ... اما دير فهميدم كه همه چيزم به باد رفت و هنوزم شوهرم كلير نشده و بايد تو يه رستوران كار كنم و مدرك تحصيليمو اينجا قبول ندارن و .....
بچه ها اگه عشق بينتون باشه دوباره از نو مي سازين . نترسين ، باور كنين خدا بهترش رو واستون خواسته شك نكنين كه شما از بنده هاي عزيز خدا بودين كه همين اول راه مانع از سقطتون شد ...
دوستتون دارم . خواهر كوچيكتون
منم سه ماهه اومدم ، دیگه در تاپیک خودم هم خوندین که چه داستانهایی داشتم تا الان
تازه الان که خوب شده اوضاع،توی قسمت رستوران safeway یا همون delli اینجا کار می کنم.
راستش نمی تونم درک کنم وضعیت شماها رو، اگر بگم بی خودی گفتم.
چون من جای شما نبودم
اما این رو می دونم چه ایران، چه امریکا و احتمالا یا بهتر بگم حتم چه کشورهای دیگه ، زمانی خوب و خوش هستید ، که حداقل های زندگی رو داشته باشید (بیشتر هم داشتید نوش جونتون چشم حسود هم بترکه) و در کنار دوستانتون باشید یا دوستان جدید خوبی پیدا کنید، گردش برید و خوب با خانواده تون رابطه خوبی داشته باشید حتی اگر کنارشون نیستید، چشم و هم چشمی نکنید و زندگی خودتون رو خاص و جدای از زندگی بقیه ادمها ببنید و برای خودتون ارزش کافی قائل باشید...صادقانه با توجه به شرایطی که دارم می بینم زمان خیلی بیشتری واسه لذت بردن از زندگی در ایران وجود داره تا امریکا
اره امریکا هم یک سری خوبی ها داره من منکرش نمی شم، قرار هم نیست واستون قصه بگم ، قصه هام رو توی تاپیک خودم گفتم.
درضمن اگر واقعا بیسار دوست دارید وارد امریکا بشید و حداقل چند سالی اینجا باشید اومدن تحصیلی از لاتاری هم بهتره و هم خیلی سختی کمتری می کشید، اینجا هم والا مثل ایران نیست طرف 50-60-70 ساله شروع می کنه به درس خوندن از مقطع لیسانس گرفته تا دکتری
ایرانی ها رو هم می شناسن و دید خوبی نسبت به تحصیل ایرانی ها در امریکا وجود داره ، در کنارش قرعه کشی سالهای دیگه هم هست.
اینها چیزهایی بود که به ذهن من می رسه اما من خودم هنوزم باور نکردم و امید وارم اوضاع برگرده و خوب بشه و بچه ها ویزا بگیرن همه
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان