کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
خدايااااااااااااااااااااااااااااااااااا خودت نبخش اونايي رو كه بازيمون دادن...
خداياااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ميشنوي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا خودت كاري كن با قلب شكسته فقط همين رو ميخوام از تو ....
خداي مهربون.......
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
(2013-09-22 ساعت 19:56)Aida.s نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 19:42)alihmh نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 19:00)MEH.T نوشته:  دوستای عزیز همونطور که میدونید حق گرفتنیه دادنی نیست الان که این وضعیت برای ما پیش اومده باید این حقیقت و باور کنیم که با این زمان کم دست ما به ویزا نمیرسه، با توجه به اینکه تعداد ما کم نیست یک پیشنهاد دارم که اگر موافق باشید طی یک قرار ملاقات در روزهای آینده نامه ای و آماده کنیم و به صورت پیشنهاد برای وزیر امور خارجه آمریکا و اداره مهاجرت و حتی به صورت پیغام خصوصی در فیسبوک برای آقای اوباما ارسال کنیم با این مضمون که:
با توجه باینکه این تعداد افراد مصاحبه و مدیکال خود را در سال 2013 انجام دادند و حتی تعدادی از ایشان کلیر هم شدند و باقی هم disqualify نشدند ولی به دلیل محدودیت برای صدور ویزا و نه عدم صلاحیت موفق به اخذ ویزا نگردیده اند و این امر باعث صرف هزینه و وقت برای سفارت آمریکا و برای متقاضیان شده لذا در صورت امکان پرونده این افراد در سال ویزایی 2014 مجدداً بررسی گردد.

دوستانی که موافق هستند در آنکارا روز سه شنبه ساعت 5 مقابل هتل اتاپ گرد هم بیایم تا در این خصوص با هم هماهنگ بشیم و قرار دوم را در تهران باتفاق ذوستانی که در ایران هستند هماهنگ میکنیم
بابا ویزا کم نیومده علت چیز دیگه ای هست. کاسه ای زیر نیم کاسه هست. مگه می شه آمار ویزاشونو ندونن و 40 نفرو 18 سپتامبر کلییر کنند و 20 سپتامبر بگن ویزا تموم شد. بابا باور نکنید.

یعنی میگید جریان چیه ؟؟؟؟؟؟ الان کیا با ایشون موافقند که نامه بنویشیم که پرونده ما ها رو به 2014 منتقل کنند؟
من موافقم، به نظرم وقتی که به ما وقت مصاحبه دادن و زودتر هم مدرارکمون را گرفتند و بررسی کردن و روز مصاحبه هم رد نشدیم یعنی اینکه برای کیس ما ویزا وجود دارد، بنابراین این اتفاقات به خاطر سیاست خودشون حتما باید این کار انجام بدیم
تشکر کنندگان: aminkhoshgeleh ، Nora hashemi ، saramon ، Ehsan1358 ، romance33 ، zohre02
سلام به همه
منم امروز به اتفاق دوستان سفارت بودم با وجود کلیر شدن اون برگه تمام شدن ویزا را دستم دادن
الان هم از هتل برایتان مینویسم
راستی مهدی جان گفت قرار شده متنی را روی ف ی س ب و ک ا و ب ا م ا بگذارید به من هم اطلاع بدهید
صفحه ف ی س ب و ک را باز کردم
Sad
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، romance33 ، shatsi ، Aida.s ، farshadsh ، پدی ، raham ، ali_gh ، lilistar ، سو سو ، zohre02 ، r_ent
(2013-09-22 ساعت 19:56)Aida.s نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 19:42)alihmh نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 19:00)MEH.T نوشته:  دوستای عزیز همونطور که میدونید حق گرفتنیه دادنی نیست الان که این وضعیت برای ما پیش اومده باید این حقیقت و باور کنیم که با این زمان کم دست ما به ویزا نمیرسه، با توجه به اینکه تعداد ما کم نیست یک پیشنهاد دارم که اگر موافق باشید طی یک قرار ملاقات در روزهای آینده نامه ای و آماده کنیم و به صورت پیشنهاد برای وزیر امور خارجه آمریکا و اداره مهاجرت و حتی به صورت پیغام خصوصی در فیسبوک برای آقای اوباما ارسال کنیم با این مضمون که:
با توجه باینکه این تعداد افراد مصاحبه و مدیکال خود را در سال 2013 انجام دادند و حتی تعدادی از ایشان کلیر هم شدند و باقی هم disqualify نشدند ولی به دلیل محدودیت برای صدور ویزا و نه عدم صلاحیت موفق به اخذ ویزا نگردیده اند و این امر باعث صرف هزینه و وقت برای سفارت آمریکا و برای متقاضیان شده لذا در صورت امکان پرونده این افراد در سال ویزایی 2014 مجدداً بررسی گردد.

دوستانی که موافق هستند در آنکارا روز سه شنبه ساعت 5 مقابل هتل اتاپ گرد هم بیایم تا در این خصوص با هم هماهنگ بشیم و قرار دوم را در تهران باتفاق ذوستانی که در ایران هستند هماهنگ میکنیم
بابا ویزا کم نیومده علت چیز دیگه ای هست. کاسه ای زیر نیم کاسه ه سیست. مگه می شه آمار ویزاشونو ندونن و 40 نفرو 18 سپتامبر کلییر کنند و 20 سپتامبر بگن ویزا تموم شد. بابا باور نکنید.

یعنی میگید جریان چیه ؟؟؟؟؟؟ الان کیا با ایشون موافقند که نامه بنویشیم که پرونده ما ها رو به 2014 منتقل کنند؟

بعید هستش که این کارو کنن ولی اگه این کار یه زمان عملی شه بنظرم کار صحیحی نیست چون از سهمیه 2014 ها کم میشه و حقشون ممکنه ضایع بشه و همین اتفاق شما براشون در آینده پیش بیاد. من خودم اصلا برنده نشدم که فکر کنید دارم سنگ اونا رو به سینه میزنم.
تشکر کنندگان: romance33 ، alihmh ، Aida.s ، پدی
ما فردا ميريم جلو سفارت و أونا هم وظيفشونه به ما ويزا بدنننننننننننننننن تماممممممممممممممممممممم
تشکر کنندگان: 3rip ، romance33 ، alihmh ، Aida.s ، Mehrdadordi ، ali_gh ، alirezass ، سو سو ، zohre02
خاك بر سرشون كنن كه هيچ كاريشون رو قاعده و قانون نيست و هر چي هم من از روز اول ميگفتم كه سيستم اداري اينا هم مثل خودمون ميمونه ، خيلي ها توجه نكردن . چاره اي نيست ، بايد ديد در اين چند روز چه اتفاقي ميفته ، يه چيزهايي يه حكمتهاي مسخره اي توش هست كه بعداً ميفهميم Sad
به اعصابتون مسلط باشين . كساني كه نيمي از خانواده اينجا هستن ، به جاي اه و زاري ، به اون يكي دلداري بدين ، من خودم اينجا هستم ، ميدونم اينجا زندگي كردن ، اولش واقعاً سخته ، ولي بايد تلاش كرد ، بايد خودتون رو در تنهايي محك بزنيد ، همه به هم كمك ميكنيم تا اين روزها بگذره ، همه ماها اينجا هستيم براي همين . حداقلش اينه كه ميتونيم با هم تلفني حرف بزنيم و دلمون باز بشه ، هيچ كدوم از ايراني هايي كه اينجا هستن ، نميتونن مثل ماهايي كه تازه اومديم ، دركمون كنن ، شايد يادشون رفته ، شايد هم دوست ندارن به اون روزها برگردن . اشكهاتون رو پاك كنيد و با خودتون قسم بخورين كه اين وضعيت رو عوض ميكنيد ، مطمينم كه كارسازه .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-09-22 ساعت 22:43)payampars نوشته:  سلام به همه
منم امروز به اتفاق دوستان سفارت بودم با وجود کلیر شدن اون برگه تمام شدن ویزا را دستم دادن
راستی مهدی جان گفت قرار شده متنی را روی ف ی س ب و ک ا و ب ا م ا بگذارید به من هم اطلاع بدهید
Sad

شما پاستونو کی دادین سفارت
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: Aida.s ، farshadsh ، zohre02
دوستان این سایت را ما پیدا کردیم بصورت آنلاین برای ک ا خ س ف ی د و ا و ب ا م ا میشود کامنت گذاشت

http://www.whitehouse.gov/contact/submit...d-comments
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

تشکر کنندگان: DIVE ، rezagh ، Hedieh20 ، romance33 ، farshadsh ، Aida.s ، پدی ، lilistar ، zohre02
(2013-09-22 ساعت 22:47)DIVE نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 22:43)payampars نوشته:  سلام به همه
Sad

شما پاستونو کی دادین سفارت

پاسمون را تحویل نگرفتن و گفتن خوش آمدید

تشکر کنندگان: DIVE ، Hedieh20 ، romance33 ، alihmh ، farshadsh ، Aida.s ، mhb161 ، nooshshahnar ، پدی ، lilistar ، zohre02
دوستانی در پیام خصوصی و نیز در همین تاپیک درخواست کردند که تاپیکی برای ادامه مهاجرت دوستان بدون ویزا ایجاد شود و اطلاعات مربوظ به این راه در آنجا به اشتراک گذاشته شود.

من تاپیک مورد نظر را در بخش مهاجرت خانوادگی ایجاد کردم و از دوستان بسیار استقبال م یکنم که در این تاپیک سوالات خودشون را ببپرسند و تبادل نظر کنند.

دوستانی که همسر آنها الان در آمریکا است و گرین کارت را گرفته یا در شرف دریافت است ولی خودشان موفق نشدند ویزا دریافت کنند، و از قبل متاهل بوده اند (قبل از دریافت گرین کارت) واجد این شرایط هستند تا در دسته ای به نام Following-to-Join-Benefits برای همسرشان و یا فرزندان زیر 21 سالشان درخواست گرین کارت کنند و (ظاهرا) مدت زمان کمتری نسبت به مهاجرت نامزدی و ازدواج طول می کشد.

لطفا به تاپیک مورد نظر مهاجرت کنید و برای تشکیل پرونده هرچه سریعتر اقدام کنید:

نمی دونم فارسیش چی میشه:
Following-to-Join Benefits

http://mohajersara.com/thread-6831.html

(2013-09-22 ساعت 22:03)پدی نوشته:  سلام من از لوس انجلس با چشمان گریان و بغض این پستو میگذارم...روز 29 اگست را که همسرم از ابوظبی با پاس بدون ویزا برگشت....

من واقعا متاثر شدم و متاسفم که کاری از دستمان بر نمی آید.
با سلام به همه دوستان
امیدورام به زودی زود اتفاقهای خیلی خوبی برایتان در زندگی رخ دهد که تلخی این فاجعه را کمرنگ کند با آرزوی بهترینها برای همه شما عزیزان
تشکر کنندگان: Nora hashemi ، rezagh ، alihmh ، romance33 ، farshadsh ، Aida.s ، DIVE ، shishipapa ، lilistar ، رجبعلی
(2013-09-22 ساعت 22:33)joody نوشته:  خدايااااااااااااااااااااااااااااااااااا خودت نبخش اونايي رو كه بازيمون دادن...
خداياااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ميشنوي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا خودت كاري كن با قلب شكسته فقط همين رو ميخوام از تو ....
خداي مهربون......

الهيييييييي اميننننننننننننننننننن
تشکر کنندگان: romance33 ، araaaash ، سانازی ، Aida.s ، farshadsh ، DIVE ، پدی ، lilistar ، zohre02
در یک حرکت جهت سوزاندن دلمان هر سه نفر امروز تو سیس آپدیت شدیم.ایمیلی هم در کار نبود.یا به قول یکی فاتحه پروندمونو خوندند یا خبرهایی در راهه.(امید الکی پلکی)
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Nora hashemi ، alihmh ، romance33 ، 3rip ، amir82 ، maaarabi ، farshadsh ، DIVE ، mhb161 ، manzar333 ، پدی ، raham ، lilistar ، zohre02
(2013-09-22 ساعت 19:19)ostokhan نوشته:  واقعا برای دوستان 2013ای چه در سفارت آنکارا و چه در سفارت ابوظبی بسیار متأسف شدم ، خیلی سخته که بخوام به این عزیزان چیزی بگم ، فقط امیدوارم با واقعیت پیش آمده راحت تر کنار بیان و بپذیرنش.
امیدوارم این قضیه برای هیچ یک از بچه های سال های بعد دیگر تکرار نشه.
فقط به جمله ای که تو نامه قبولی هممون درج شده یکبار دیگه فکر کنیم که نوشته بود حتی در صورت برنده شدن هم گرفتن ویزا را گارنتی نخواهند کرد و از همان ابتدا به محدودیت هایی که در ارائه ویزا وجود داشته اطلاع رسانی کرده بودند.

اما از این مسئله که این اتفاق تنها برای ایرانیان عزیز افتاده بیشتر متأسف شدم.

رفتم چک کردم دیدم امسال که کشور نپال تعداد برنده هاش از ایران بیشتر بوده ، پارسال بعد از ایران در تعداد برنده ها رتبه دوم را به خود اختصاص داده بوده.
آمار امسال (2014) :
1-نپال : 6082
2-ایران : 6027

بعد کنجکاو شدم و رفتم سایت کنسولگری ایالات متحده آمریکا در کشور نپال ، تا ببینم همچین خبری هم برای اهالی این سرزمین هست یا فقط اهالی سرزمین کشور من هست که چنین بلاهایی سرشان می آید.

که متأسفانه باید بگم که این تصمیم فقط شامل ایرانیان بوده.

امیدوارم که برای بچه های 2014 و سال های بعد ، چنین اتفاقی رخ نده.
لینک سفارت آ م ر ی ک ا در نپال http://nepal.usembassy.gov/

ایران همیشه ریزش زیاد داشته و رقمی که اعلام می کنند بیشتر از سقف تعیین شده است. شما سخنرانی خانم سارا گرو رو که بچه ها پارسال لینکش رو گذاشتن گوش کنید گفته بود که هرسال نصف ایرانیها اصلا اقدام به پست مدارک هم نمی کنند! ولی خب امسال با توجه به اوضاع داخلی ایران اکثرا اقدام کردن و ... من فقط می تونم بگم متاسفم برای بچه ها بخصوص اونایی که کلیر شدند واقعا ناراحت کننده است متاسفم بیشتر برای اونایی که نصف خانواده کلیر شدن و بقیه نه.. خیلی سخته .. متاسفم برای بچه های 2013 اون از اوضاع استرس بالا و پایین شدن قیمت .... اینم از آخرش که اینطوری شد..اصلا نمی دونم چی بگم. انشالله برای 2014 ای ها اینطوری نشه و موفق باشن.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
تشکر کنندگان: romance33 ، kasrafo ، Shahabpk ، f1f ، Sonaen60 ، parsush ، 3rip ، amir82 ، سانازی ، گل نهال ، farshadsh ، Aida.s ، DIVE ، roeentan ، mrr777 ، پدی ، lilistar
(2013-09-22 ساعت 23:08)ali234 نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 19:19)ostokhan نوشته:  واقعا برای دوستان 2013ای چه در سفارت آنکارا و چه در سفارت ابوظبی بسیار متأسف شدم ، خیلی سخته که بخوام به این عزیزان چیزی بگم ، فقط امیدوارم با واقعیت پیش آمده راحت تر کنار بیان و بپذیرنش.
امیدوارم این قضیه برای هیچ یک از بچه های سال های بعد دیگر تکرار نشه.
فقط به جمله ای که تو نامه قبولی هممون درج شده یکبار دیگه فکر کنیم که نوشته بود حتی در صورت برنده شدن هم گرفتن ویزا را گارنتی نخواهند کرد و از همان ابتدا به محدودیت هایی که در ارائه ویزا وجود داشته اطلاع رسانی کرده بودند.

اما از این مسئله که این اتفاق تنها برای ایرانیان عزیز افتاده بیشتر متأسف شدم.

رفتم چک کردم دیدم امسال که کشور نپال تعداد برنده هاش از ایران بیشتر بوده ، پارسال بعد از ایران در تعداد برنده ها رتبه دوم را به خود اختصاص داده بوده.
آمار امسال (2014) :
1-نپال : 6082
2-ایران : 6027

بعد کنجکاو شدم و رفتم سایت کنسولگری ایالات متحده آمریکا در کشور نپال ، تا ببینم همچین خبری هم برای اهالی این سرزمین هست یا فقط اهالی سرزمین کشور من هست که چنین بلاهایی سرشان می آید.

که متأسفانه باید بگم که این تصمیم فقط شامل ایرانیان بوده.

امیدوارم که برای بچه های 2014 و سال های بعد ، چنین اتفاقی رخ نده.
لینک سفارت آ م ر ی ک ا در نپال http://nepal.usembassy.gov/

ایران همیشه ریزش زیاد داشته و رقمی که اعلام می کنند بیشتر از سقف تعیین شده است. شما سخنرانی خانم سارا گرو رو که بچه ها پارسال لینکش رو گذاشتن گوش کنید گفته بود که هرسال نصف ایرانیها اصلا اقدام به پست مدارک هم نمی کنند! ولی خب امسال با توجه به اوضاع داخلی ایران اکثرا اقدام کردن و ... من فقط می تونم بگم متاسفم برای بچه ها بخصوص اونایی که کلیر شدند واقعا ناراحت کننده است متاسفم بیشتر برای اونایی که نصف خانواده کلیر شدن و بقیه نه.. خیلی سخته .. متاسفم برای بچه های 2013 اون از اوضاع استرس بالا و پایین شدن قیمت .... اینم از آخرش که اینطوری شد..اصلا نمی دونم چی بگم. انشالله برای 2014 ای ها اینطوری نشه و موفق باشن.
حرف شما قبول. امسال همه اقدام کردن برای گرفتن ویزا. خوب اینو نفهمیدن که تعداد مصاحبه ها رو کم کنند و مردم این همه هزینه نکنند. شاید هم می خواستن گل چین کنن افرادو و دوست داشتن تعداد ویزاهای یک ضرب بیشتر باشه.
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: ali234 ، Shahabpk ، romance33 ، 3rip ، farshadsh ، Aida.s

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان