موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-22 ساعت 22:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-22 ساعت 23:09 توسط Saeedv13.)
خدايااااااااااااااااااااااااااااااااااا خودت نبخش اونايي رو كه بازيمون دادن...
خداياااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ميشنوي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا خودت كاري كن با قلب شكسته فقط همين رو ميخوام از تو ....
خداي مهربون.......
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
ما فردا ميريم جلو سفارت و أونا هم وظيفشونه به ما ويزا بدنننننننننننننننن تماممممممممممممممممممممم
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-22 ساعت 22:43)payampars نوشته: سلام به همه
منم امروز به اتفاق دوستان سفارت بودم با وجود کلیر شدن اون برگه تمام شدن ویزا را دستم دادن
الان هم از هتل برایتان مینویسم
راستی مهدی جان گفت قرار شده متنی را روی ف ی س ب و ک ا و ب ا م ا بگذارید به من هم اطلاع بدهید
صفحه ف ی س ب و ک را باز کردم
شما پاستونو کی دادین سفارت
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان
امیدورام به زودی زود اتفاقهای خیلی خوبی برایتان در زندگی رخ دهد که تلخی این فاجعه را کمرنگ کند با آرزوی بهترینها برای همه شما عزیزان
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
در یک حرکت جهت سوزاندن دلمان هر سه نفر امروز تو سیس آپدیت شدیم.ایمیلی هم در کار نبود.یا به قول یکی فاتحه پروندمونو خوندند یا خبرهایی در راهه.(امید الکی پلکی)
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-22 ساعت 23:08)ali234 نوشته: (2013-09-22 ساعت 19:19)ostokhan نوشته: واقعا برای دوستان 2013ای چه در سفارت آنکارا و چه در سفارت ابوظبی بسیار متأسف شدم ، خیلی سخته که بخوام به این عزیزان چیزی بگم ، فقط امیدوارم با واقعیت پیش آمده راحت تر کنار بیان و بپذیرنش.
امیدوارم این قضیه برای هیچ یک از بچه های سال های بعد دیگر تکرار نشه.
فقط به جمله ای که تو نامه قبولی هممون درج شده یکبار دیگه فکر کنیم که نوشته بود حتی در صورت برنده شدن هم گرفتن ویزا را گارنتی نخواهند کرد و از همان ابتدا به محدودیت هایی که در ارائه ویزا وجود داشته اطلاع رسانی کرده بودند.
اما از این مسئله که این اتفاق تنها برای ایرانیان عزیز افتاده بیشتر متأسف شدم.
رفتم چک کردم دیدم امسال که کشور نپال تعداد برنده هاش از ایران بیشتر بوده ، پارسال بعد از ایران در تعداد برنده ها رتبه دوم را به خود اختصاص داده بوده.
آمار امسال (2014) :
1-نپال : 6082
2-ایران : 6027
بعد کنجکاو شدم و رفتم سایت کنسولگری ایالات متحده آمریکا در کشور نپال ، تا ببینم همچین خبری هم برای اهالی این سرزمین هست یا فقط اهالی سرزمین کشور من هست که چنین بلاهایی سرشان می آید.
که متأسفانه باید بگم که این تصمیم فقط شامل ایرانیان بوده.
امیدوارم که برای بچه های 2014 و سال های بعد ، چنین اتفاقی رخ نده.
لینک سفارت آ م ر ی ک ا در نپال http://nepal.usembassy.gov/
ایران همیشه ریزش زیاد داشته و رقمی که اعلام می کنند بیشتر از سقف تعیین شده است. شما سخنرانی خانم سارا گرو رو که بچه ها پارسال لینکش رو گذاشتن گوش کنید گفته بود که هرسال نصف ایرانیها اصلا اقدام به پست مدارک هم نمی کنند! ولی خب امسال با توجه به اوضاع داخلی ایران اکثرا اقدام کردن و ... من فقط می تونم بگم متاسفم برای بچه ها بخصوص اونایی که کلیر شدند واقعا ناراحت کننده است متاسفم بیشتر برای اونایی که نصف خانواده کلیر شدن و بقیه نه.. خیلی سخته .. متاسفم برای بچه های 2013 اون از اوضاع استرس بالا و پایین شدن قیمت .... اینم از آخرش که اینطوری شد..اصلا نمی دونم چی بگم. انشالله برای 2014 ای ها اینطوری نشه و موفق باشن.
حرف شما قبول. امسال همه اقدام کردن برای گرفتن ویزا. خوب اینو نفهمیدن که تعداد مصاحبه ها رو کم کنند و مردم این همه هزینه نکنند. شاید هم می خواستن گل چین کنن افرادو و دوست داشتن تعداد ویزاهای یک ضرب بیشتر باشه.
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013