موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-22 ساعت 21:50)ARI66 نوشته: كلير شدگاني كه هنوز موفق به اخذ ويزا نشده اند??
از ابوظبي: ali_gh, nima-92, همراه، so-ar,sh-p,hamed13,mehdi389, saraus2013
از آنكارا: soroshnia, najafi alireza, alirezass, mehdididam, niushagh,
Arash R, abshar_wf, iraj im,valencia, arash bon,nora hashemi, smpf, siyavash,payam62,fatimamolaee, ashkanelecomp
ديگه كيا بودن كه كلير شدن ولي ايشود نشدن؟
كسي از ARI66 وfardad1390,marsha, خبر داره كه ايشود شدن يا نه؟؟
[/quote
سلام دوستان,من 19 پاسو دادم(انكارا) 20 ام ساعت 4 تا 5 ايشود شد ولي هنوز تو ups هم وارد نشده...خيلي نگرانم...ضمنا نمي دونم چرا امروز هم كه تعطيل اپ ديت شدم...خدا كنه مشكلي نباشه.. ببخشید شما کی کلیر شده بودید؟
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
alihmh
گل نهال جان ما 5 شنبه ایشود شدیم فردا میریم پست :( از جمعه نتونستم شاد باشم :(:(
[/quote نوشته: مبارکتون باشه . هوررررررررررررررررررا برای شما.
از شانس شما همه ناراحتن و هورا نمی کشن.
همانطور که شما در غم ما شریکید ما هم در شادی شما شریکیم.
هورررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
باور کنید اصلا خوشحالی نکردیم و هنوز تو شوکیم و بازم امیدوار که شاید بتونیم همه با هم شادی کنیم ممنون از لطفتو ن دوست عزیز این چند روز همش به خودم میگم واقعا" < بنی ادم اعضای یکدیگرند ...........
[font=Arial] کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتی تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبر[/font]
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-22 ساعت 22:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-22 ساعت 22:15 توسط پدی.)
سلام من از لوس انجلس با چشمان گریان و بغض این پستو میگذارم شاید مرحمی بر دل خونینم باشد.این بار دومه که اینقدر مستاصل و ناراحتم.روز 29 اگست را که همسرم از ابوظبی با پاس بدون ویزا برگشت رو از یاد نبرده بودم که دوباره اون اتفاق تکرار شد.ما همگی بلیط برای لوس انجلس روز 30 اگست داشتیم چون فکر میکردیم همسرم به زودی به ما می پیونده با دنیایی از اندوه به ترمینال 3 به قصد اینجا رفتیم و همسر عزیزمو تنها و غمزده روانه ترمینال یک دوبی کردیم.الان یک هفته منتظر بودیم تا ایشون ویزا بگیره که این اتفاق افتاد.من به اتفاق دو پسرم در هتل هستیم و به این امید که ایشون بیایند و منزل بگیریم.پسر کوچکم در مدرسه ثبت نام شده و پسر بزرگترم برای کالج ثبت نام کرده با مشکلات دوری و غربت دست و پنجه نرم میکردیم که چند روز پیش متاسفانه زمین خوردم و دستم شکست و گچ گرفتم همه امیدم این بود که مسعود بیاید و کارها روی روال بیافتد ولی از تقدیری که در انتظارمان بود بیخبر بودم.انقدر ناراحتم که حد و مرزی برایش وجود ندارد و بیشتر برای همسرم که با تنهایی باید سر کند. ساعت 6 صبح خبر رفتنش به تهران را داد غافل از اینکه من تمام مدت پیگیری میکردم. کاش میمردم و صدای بغض الودش که معلوم بود گریه کرده را نمی شنیدم.................................
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خيلي براي شما كلير شده ها ناراحتم،باز ماها هنوز كلير نشده بوديم ولي داغونيم
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-22 ساعت 17:18)گل نهال نوشته: دوستان عزيز، پدي، ali_gh, nima-92 خيلي ناراحت شدم ولي بازم خدا رو شكر كنيد كه ستاره داريد و ويزاتون از طريق خانوادگي، تا يك سال ديگه ايشالا حاضره، ديگر دوستاني كه كل اعضاي خانواده ويزا نگرفته اند آرزو داشتن كاش جاي شما بودن ولي چه ميشه گفت!!!!!!! همه در اين روزا در غم بقيه شريكيم. دوستاي كلير شده جا مونده از ابوظبي كيا ايشود نشدن؟
دوست عزيز من ازچندنفرپرسيدم ميگن اين پروسه سه تا شش ماه طول ميكشه ولي نميدونم چرا اينجاهمه معتقدبه يكسال هستن لطفا كسايي كه دقيق ميدونن راهنمايي كنن ماهارو
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن،
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-22 ساعت 22:03)پدی نوشته: سلام من از لوس انجلس با چشمان گریان و بغض این پستو میگذارم شاید مرحمی بر دل خونینم باشد.این بار دومه که اینقدر مستاصل و ناراحتم.روز 29 اگست را که همسرم از ابوظبی با پاس بدون ویزا برگشت رو از یاد نبرده بودم که دوباره اون اتفاق تکرار شد.ما همگی بلیط برای لوس انجلس روز 30 اگست داشتیم چون فکر میکردیم همسرم به زودی به ما می پیونده با دنیایی از اندوه به ترمینال 3 به قصد اینجا رفتیم و همسر عزیزمو تنها و غمزده روانه ترمینال یک دوبی کردیم.الان یک هفته منتظر بودیم تا ایشون ویزا بگیره که این اتفاق افتاد.من به اتفاق دو پسرم در هتل هستیم و به این امید که ایشون بیایند و منزل بگیریم.پسر کوچکم در مدرسه ثبت نام شده و پسر بزرگترم برای کالج ثبت نام کرده با مشکلات دوری و غربت دست و پنجه نرم میکردیم که چند روز پیش متاسفانه زمین خوردم و دستم شکست و گچ گرفتم همه امیدم این بود که مسعود بیاید و کارها روی روال بیافتد ولی از تقدیری که در انتظارمان بود بیخبر بودم.انقدر ناراحتم که حد و مرزی برایش وجود ندارد و بیشتر برای همسرم که با تنهایی باید سر کند. ساعت 6 صبح خبر رفتنش به تهران را داد غافل از اینکه من تمام مدت پیگیری میکردم. کاش میمردم و صدای بغض الود که معلوم بود گریه کرده را نمی شنیدم................................. دوست عزیز این پست شما دوباره بغض مرا ترکاند.مطمئن باشید که ایشون هم به زودی به شما میپیوندن.سکوت میکنم چون واقعاً نمیدونم که چی بگم.آرزوی سلامتی دارم واستون.مراقب خودتون وبچه های نازنینتون باشید.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-22 ساعت 21:37)fereshtehind نوشته: (2013-09-22 ساعت 20:47)ali 2013 نوشته: (2013-09-22 ساعت 20:06)گل نهال نوشته: كلير شدگاني كه هنوز موفق به اخذ ويزا نشده اند??
Arash R, abshar_wf, iraj im,valencia, arash bon,nora hashemi, smpf, siyavash,payam62,fatimamolaee, ashkanelecomp
گل نهال جان منو هم به لیستت اضافه کن. امروز سفارت ابوظبی بعد از 5 روز پاسمو سفید بهم برگردوند و گفت ویزا تموم شد به همین راحتی!
مثل نونوایی که میگه نون تموم شد! جالبه ما هم أبوظبي رفتيم و دست خالي بركشتيم و فقط افسوس مي خوريم :-(
ما هم ٣نفر كه كلير شديم اما ...
مصاحبه هفته سوم July,ابوظبي،٣نفر،كلير بعداز ظهر ١٧سپتامبر
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-22 ساعت 22:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-22 ساعت 22:14 توسط saman98.)
دوستان نميدونم چي بگم ، ما كيسمون خانوادگي هست !
ولي وقتي قضيه شما رو ميبينم فقط افسوس ميخورم خيليييييييي ناراحتم
اخه چرا فقط ايراني ها چرا بايد با ايراني ها اين طوري برخورد بشه ؟
اخه به قول دوستمون مگه نونوايي كه بگن نداريم !
١سال و نيم زحمت فرصت از دست دادن هدر رفتن سرمايه
سال قبل رو نگاه كنيد همه گفتن هوراا كلير شديم اما چرا ديگه اينو نميتونم اين جا ببينم بچه ها اصلا از ديروز يه حالي ام
فكر اين كه من جاي شما باشم خيلي سخته خدا بهتون صبر بده
ميدونم كه حتمي حكمتي توش بوده ! فقط ميخواستم ابراز هم دردي بكنم اگه پر حرفي كردم ببخشيد
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-22 ساعت 22:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-22 ساعت 22:18 توسط dpt.)
(2013-09-22 ساعت 22:03)پدی نوشته: سلام من از لوس انجلس با چشمان گریان و بغض این پستو میگذارم شاید مرحمی بر دل خونینم باشد.این بار دومه که اینقدر مستاصل و ناراحتم.روز 29 اگست را که همسرم از ابوظبی با پاس بدون ویزا برگشت رو از یاد نبرده بودم که دوباره اون اتفاق تکرار شد.ما همگی بلیط برای لوس انجلس روز 30 اگست داشتیم چون فکر میکردیم همسرم به زودی به ما می پیونده با دنیایی از اندوه به ترمینال 3 به قصد اینجا رفتیم و همسر عزیزمو تنها و غمزده روانه ترمینال یک دوبی کردیم.الان یک هفته منتظر بودیم تا ایشون ویزا بگیره که این اتفاق افتاد.من به اتفاق دو پسرم در هتل هستیم و به این امید که ایشون بیایند و منزل بگیریم.پسر کوچکم در مدرسه ثبت نام شده و پسر بزرگترم برای کالج ثبت نام کرده با مشکلات دوری و غربت دست و پنجه نرم میکردیم که چند روز پیش متاسفانه زمین خوردم و دستم شکست و گچ گرفتم همه امیدم این بود که مسعود بیاید و کارها روی روال بیافتد ولی از تقدیری که در انتظارمان بود بیخبر بودم.انقدر ناراحتم که حد و مرزی برایش وجود ندارد و بیشتر برای همسرم که با تنهایی باید سر کند. ساعت 6 صبح خبر رفتنش به تهران را داد غافل از اینکه من تمام مدت پیگیری میکردم. کاش میمردم و صدای بغض الود که معلوم بود گریه کرده را نمی شنیدم.................................
سلام
اشنایی با دکتر پدی و شخصیت والای ایشان برایم بسیار مسرت بخش بود.........اما به امید خدا دوباره بلند خواهیم شد و از نو شروع خواهیم کرد ......
ابوظبی نیمه دوم جون-یک نفر ویزا -یک نفر منتظر
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-22 ساعت 22:01)hosa نوشته: (2013-09-22 ساعت 21:50)ARI66 نوشته: كلير شدگاني كه هنوز موفق به اخذ ويزا نشده اند??
[/quote
سلام دوستان,من 19 پاسو دادم(انكارا) 20 ام ساعت 4 تا 5 ايشود شد ولي هنوز تو ups هم وارد نشده...خيلي نگرانم...ضمنا نمي دونم چرا امروز هم كه تعطيل اپ ديت شدم...خدا كنه مشكلي نباشه.. ببخشید شما کی کلیر شده بودید؟ 18 سپتامبر
رتبه:
126
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
والا یه چیزی میگم تکرار مکررات نباشه . از این وضعیت ناراحتم اما وقتی نگاه میکنم به اطرافم و مشکلات اطرافیانم رو میبینم که خیلیها مریض ناعلاج توی خونه دارن و بعد از یه عمر درمان عزیزشون روز از دست میدن . بچه ها وقتی به مشکل خودم فکر می کنم مثل یه بازی کودکانه میمونه در برابر مشکل دیگران . این رو نمیگم که خودم یا دوستان رو اروم کنم اما زندگی همینه من خیلی اروم ترم و خیلی چیزا توی این مدت یاد گرفتم و پیش تر از همیشه عاشق خدا هستم . و توکلم بهش بیشتر شده و سپاسگذارشم . دوستتون دارم و زندگی شادی رو واستون ارزو دارم .
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
در وديوار هتل داره روحمو ميخوره . بعد يك سال انتظار ، اين واقعا حقمون نبود.. يعني كاري نميشه كرد؟ بايد بعد اين همه شاديكه واسه خانواده كرديم حالادست إز با درازتر بريم ايران ... يه وقتايي اين حكمت خدا رو كه ميكن نميفهمم ...
کیس نامبر :2013AS000100xx • ارسال مدارک : oct • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری:ابوظبی • تاریخ مصاحبه : هفته اخر aug • مقصد: ؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
زندگی تو کشورهایی مثل آمریکا تنهایی خیلی سخت نیست،من از ۱۸ سالگی تنهایی رفتم یه کشور دیگه ،حتی اون موقع کلی پسر دبیرستانی همسایم بودن که تنهایی دبیرستان میرفتن و به خاطر سربازی از ۱۶ سالگی فرستاده بودن اونجا،یه کم کار پسراتون رو درست کنید و برای شوهرتون هم اپلای کنید ،بعد پاس سفید بگیرین برین ایران،شوهرتونم حتما تا ۱ سال دیگه ویزا رو میگیرن دیگه
(2013-09-22 ساعت 22:11)dpt نوشته: (2013-09-22 ساعت 22:03)پدی نوشته: سلام من از لوس انجلس با چشمان گریان و بغض این پستو میگذارم شاید مرحمی بر دل خونینم باشد.این بار دومه که اینقدر مستاصل و ناراحتم.روز 29 اگست را که همسرم از ابوظبی با پاس بدون ویزا برگشت رو از یاد نبرده بودم که دوباره اون اتفاق تکرار شد.ما همگی بلیط برای لوس انجلس روز 30 اگست داشتیم چون فکر میکردیم همسرم به زودی به ما می پیونده با دنیایی از اندوه به ترمینال 3 به قصد اینجا رفتیم و همسر عزیزمو تنها و غمزده روانه ترمینال یک دوبی کردیم.الان یک هفته منتظر بودیم تا ایشون ویزا بگیره که این اتفاق افتاد.من به اتفاق دو پسرم در هتل هستیم و به این امید که ایشون بیایند و منزل بگیریم.پسر کوچکم در مدرسه ثبت نام شده و پسر بزرگترم برای کالج ثبت نام کرده با مشکلات دوری و غربت دست و پنجه نرم میکردیم که چند روز پیش متاسفانه زمین خوردم و دستم شکست و گچ گرفتم همه امیدم این بود که مسعود بیاید و کارها روی روال بیافتد ولی از تقدیری که در انتظارمان بود بیخبر بودم.انقدر ناراحتم که حد و مرزی برایش وجود ندارد و بیشتر برای همسرم که با تنهایی باید سر کند. ساعت 6 صبح خبر رفتنش به تهران را داد غافل از اینکه من تمام مدت پیگیری میکردم. کاش میمردم و صدای بغض الود که معلوم بود گریه کرده را نمی شنیدم.................................
سلام
اشنایی با دکتر پدی و شخصیت والای ایشان برایم بسیار مسرت بخش بود.........اما به امید خدا دوباره بلند خواهیم شد و از نو شروع خواهیم کرد ......
93##, ۱نفر ,ایروان
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2600kasra، aminkhoshgeleh، arash1986، ARI66، artam2، b@b@k، DIVE، drmrs، elham1984، far572000، Hedieh20، kian88، m.mehdi، mehdi389، mehran14541، mohajer13، mrr777، MY75، n51، ostokhan، pari pariaaa، Parniyan2013، ParsTrader، roeentan، sauv، Shahabpk، Sonaen60، SOROUSHSOFT، soruosh، User، مامان خانم، مریم پرتوی، کاوه شیز، پدی، آناهیتا کوچکی، 6 کاربر مخفی، 7 مهمان
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویو.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
|