کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-22 ساعت 21:19)amjad نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 21:10)bayat_r نوشته:  دوستان فقط سئوال»
میشه کسانی که خانوادشون ویزا دارند اعضای خانواده که ویزا دارند برن آمریکا و درخواست گرین کارت برای نفر باقی مانده بدهند و بعد با پاس سفید برگردند و یک وکیل در آمریکا کارها رو براشون پیگیری بکنه؟
بعد که انشالله گرین کارت همه آماده شد همه با هم برگردند؟

شرمم کشد که بی تو نفس میکشم هنوز
سلام بیات جان
البته که میشه خوبم میشه حدود یکسال شایدم کمتر زمان میبره به تالار خانوادگی خوش اومدین

بله میشه . حتما میشه . امسال همه پروسه های F2A کارنت هستند و به درخواست ویزای خانوادگی کوتاه تر از هر زمان دیگه ای رسیدگی میشه .
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
تشکر کنندگان: romance33 ، ali234 ، 3rip ، User ، farshadsh ، bayat_r ، shishipapa
من واقعا درک می کنم یه جای کار ایراد داره و باید زودتر اعلام میشد که ویزا در حال اتمامه ولی روی حرف من به اون دوستانی بود که این قضیه رو به ایرانی بودن ربط میدن میخواستم بگم اینجا در امریکا هیچ فرقی بین یک ایرانی و یک آلمانی و یک نپالی و یک پاکستانی و... گذاشته نمیشه همه با هم به یک چشم دیده میشن و برخورد میشه. امیدوارم برای بچه ها راهی باشه و انشالله نامه ای که می نویسن و اقداماتی که می کنن جواب بده و دل همه شاد بشه آمین
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
تشکر کنندگان: romance33 ، alihmh ، sayeh_m ، 3rip ، Sonaen60 ، gbtm ، گل نهال ، farshadsh ، Aida.s ، roeentan ، mrr777 ، aghaghia ، lilistar
(2013-09-22 ساعت 22:51)drmrs نوشته:  سلام بر دوستان عزیز
من بسیار متاسفم که موضوع آنکارا در مورد ابوظبی هم تکرار شده. من فکر می کنم سهمیه ایران در لاتاری تکمیل شده و با این حساب همه سفارت ها از ادامه صدور روادید خودداری می کنند. اینکه بعضی دوستان می کند فقط برای ایران است شاید به این علت باشه.
شنیدید حسنی به مکتب نمیرفت وقتی میرفت جمعه میرفت: جالبه که 20 و 22 سپتامبر(روز تعطیل) اپدیت شدم!!!!
به هرحال دوستانی که کلیر شدید هر کاری که فکر می کنید درسته بکنید تا بعد غصه ای نداشته باشید. ما ها هم که کلیر نشدیم هم باید به زندگی عادی برگردیم. من که دیگه تکلیفم را می دونم یک موقعیت کاری را که قبلا ناز می کردم را امروز اوکی دادم!
به هر حال تجربه ای بود!!! اکرچه با ته مزه تلخ
تا شقایق هست زندگی باید کرد

واقعا نمیدونم در خصوص این موضوع تلخ جایی واسه ابراز همدردی وجود داره یه نه. من از برندگان 2014 هستم با کیس نامبر حدود 31xx مثل شما باید در دسامبر یا ژانویه کارنت بشم. کیس من 1 نفر هستش یعنی ممکنه این بلا سر منم بیاد؟ امیدوارم همه دوستانی که براشون این مشکل پیش اومده از یک موقغیت فوق العاده عالی در ایران بهرهمند بشن و این غصه رو خیلی زود فراموش کنند. راستی drms عزیز چرا با کیس نامبر نسبتا پایین این همه طول کشید کلیرنس شما؟
تشکر کنندگان: lilistar
(2013-09-22 ساعت 22:55)User نوشته:  دوستانی در پیام خصوصی و نیز در همین تاپیک درخواست کردند که تاپیکی برای ادامه مهاجرت دوستان بدون ویزا ایجاد شود و اطلاعات مربوظ به این راه در آنجا به اشتراک گذاشته شود.

من تاپیک مورد نظر را در بخش مهاجرت خانوادگی ایجاد کردم و از دوستان بسیار استقبال م یکنم که در این تاپیک سوالات خودشون را ببپرسند و تبادل نظر کنند.

دوستانی که همسر آنها الان در آمریکا است و گرین کارت را گرفته یا در شرف دریافت است ولی خودشان موفق نشدند ویزا دریافت کنند، و از قبل متاهل بوده اند (قبل از دریافت گرین کارت) واجد این شرایط هستند تا در دسته ای به نام Following-to-Join-Benefits برای همسرشان و یا فرزندان زیر 21 سالشان درخواست گرین کارت کنند و (ظاهرا) مدت زمان کمتری نسبت به مهاجرت نامزدی و ازدواج طول می کشد.

لطفا به تاپیک مورد نظر مهاجرت کنید و برای تشکیل پرونده هرچه سریعتر اقدام کنید:

نمی دونم فارسیش چی میشه:
Following-to-Join Benefits

http://mohajersara.com/thread-6831.html

(2013-09-22 ساعت 22:03)پدی نوشته:  سلام من از لوس انجلس با چشمان گریان و بغض این پستو میگذارم...روز 29 اگست را که همسرم از ابوظبی با پاس بدون ویزا برگشت....

من واقعا متاثر شدم و متاسفم که کاری از دستمان بر نمی آید.

متشکرم جناب یوزر حتما کمک میکنیم . ضمنا ویزای Following-to-Join Benefits مخصوص بچه های زیر 21 سال هست . برای این ترتیب باید از ویزا های خانوادگی F2A از طریق فرم های I-130 اقدام کرد .
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
تشکر کنندگان: User ، amir82 ، farshadsh ، romance33 ، negar_karimi6 ، پدی ، lilistar
(2013-09-22 ساعت 17:15)iraj im نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 16:45)gifa نوشته:  اين وميگم ناراحت نشيدا،بچه هاي ابوظبي اين حالت شمارو ما جمعه داشتيم منم حالم خيلي خراب بود ولي بدونيد خدا بد بندشو نميخواد شعار نميدم ولي بعد از چند روز به حرفم ميرسيد،تن وبدنتون سلامت انشالله اوضاع اينجا هم بهتر ميشه ،من حرف joody خيلي روم اثر گذاشت ولي از ته دل براش آينده ايي عالي آرزو ميكنم،فكر كنيد هر مادري دوست داره روز اول مدرسه رفتن بچه اش روببينه من از اونم محروم شدم ،هممون خيلي ضرركرديم مادي ومعنوي ولي حتما خيري توشه
امروز پسرم کلاس اولی بود .با چه حال بدی رفتم مدرسش.2 شب بیخوابی
و استرس دیشب هم پدرش رفت آنکارا دنبال یک امید شبیه سراب.پسرمو دقیقه 90 تصمیم گرفتم ثبت نامش کنم تو یه مدرسه .خدایا رحم کن به این طفلهای معصوم که نمی دونند لاتاری -غربت-ویزا-و.........یعنی چی.حالا هم باید کم کم بی مادری تو غربت رو تجربه کنه.

دوست خوبم ارزو میکنم فردا مشکلت حل شه توکل بر خدا تبریک میگم داماد گلم رفت مدرسه انشالله یک روز بره هاروارد
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: farshadsh ، romance33 ، lilistar ، iraj im ، zohre02
از ته دل آرزو میکنم موفق باشید و کارتون درست بشه.خیلی ناراحت شدم........براتون دعا کردم.یا علی
تشکر کنندگان: alihmh ، farshadsh ، romance33 ، Aida.s
(2013-09-22 ساعت 21:16)Sonaen60 نوشته:  كسي از دوستان ايرواني كه كلير شدن و پاسهاشونو دادن سفارت خبر داره كه ايشود شدن يا نه ؟؟!!
اين ابوظبي كه پاسها رو سفيد بر گردوند. لااقل آنكارا كيسهايي كه ٣ شنبه تا ٥ شنبه پاسهاشونو داده بودن سفارت و ايشود كرده !!!

ما پنجشنبه پاسارو دادیم و جمعه هم ایشود شدیم ولی همسرم هنوز تکلیفش مشخص نیست.
Case No. 2013AS000097XX
مصاحبه : 11 جولای
كنسولگري : ابروان
تعداد نفرات : 3
کیس اصلی
كليير : من و دخترم با ایمیل مطلع شدیم و همسرم بزودی اگه خدا بخواد
وضعیت:ایشود
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، alihmh ، farshadsh ، گل نهال ، romance33 ، Aida.s ، DIVE ، negar_karimi6 ، mrr777 ، powerb ، aghaghia ، پدی ، lilistar
(2013-09-22 ساعت 20:07)afshin4749 نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 20:00)Aida.s نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 19:30)Ghormeh Sabzi نوشته:  ی لحظه خودمو گذاشتم جای لاتاریها قلبم اومد تو دهنم،
من فکر میکنم علتش تمام شدن ویزا نیست، علت اصلی تغییر قوانین مهاجرت آمریکاست
با توجه به قوانین جدید که البته هنوز به تصویب کنگره نرسیده لاتاری حذف خواهد شد و قوانین مهاجرت مشابه کشور کانادا بر مبنای تخصص خواهد بود.
ای خدا کمک همشون بکن، ما که راضی نیستیم بخاطر سریع انجام شدن کارمون، کار لاتاریها اینجوری بشه

این حرفی که زدید حقیقت داره دوست عزیز؟؟ کجا نوشته لاتاری قراره برداشته بشه؟ اونا که میگن اگر امسال اینجوری شدید برای لاتاری 2015 اقدام کنید
دوستان عزیز ،
لطفاً از ارائه اخبار کذب خودداری فرمایید !!! . از کدام منبع این خبر را بدست آوردید ؟ قانون جدید مهاجرت آمریکا چه ربطی به لاتاری دارد ؟ موضوع تصمیم گیری اخیر سنا ، در مورد افرادی بوده که سالها پیش بطور غیر قانونی وارد آمریکا شده اند و مجبور به انجام کارهایی سخت با دستمزدی پائین هستند !!! . بچه ها به اندازه کافی استرس و ناراحتی دارند !!! خواهش میکنم که از ارائه اینگونه اخبار ، ولو اینکه حقیقت هم داشته باشد خودداری فرمایید . بنده در آمریکا هر روز اخبار را گوش میدهم و هنوز یک چنین خبری را که شما در ایران شنیده اید را نشنیده ام ؟!؟!!!!!!! چرا ما عادت کرده ایم که حرفهایی را بزنیم که هیچ پایه و اساسی ندارد !!؟؟؟ . قصد ناراحت کردن شما را ندارم ، حوصله بحث و جدل هم ندارم چون به اندازه کافی در غم و اندوه دوستان غوطه وریم !!!!

دوست عزیز عصبانی ,من هم این خبرو 3 روز پیش از یک وکیل که درکانال voa صحبت می کرد شنیدم و دیروز هم به دفتر وکیلی دیگر در کالیفرنیا زنگ زدم باز همینو تکرار کرد ولی نگفت این قانون از کی اجرا می شه.اینقدر هم عصبانی نباش.ما خودمون داغون داغونیم
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: laili ، alihmh ، ALNB ، romance33 ، 3rip ، negar_karimi6 ، mrr777 ، aghaghia ، lilistar
فردا ما میریم سفارت اگه گفتن تموم.شد که هیچ اما میترسم یه چند روز بگیرن اونوقت تو سایت بزنه تموم شد عجب غلطی کردم برای این لاتاری اقدام کردم
2013as6xxx - تاریخ مصاحبه : 11 june - ایروان - تاریخ آخرین آپدیت : 19 september به زور ایمیل

تشکر کنندگان: Sonaen60 ، alihmh ، joody ، farshadsh ، سانازی ، Aida.s ، romance33 ، reza_top60 ، 3rip ، negar_karimi6 ، lilistar
(2013-09-22 ساعت 19:23)پدی نوشته:  ببخشید من در فرودگاه دبی هستم من برای بار دوم هیچوقت کلیر نشدم اما پاسم رو پانزدهم سپتامبر با دو نفر از دوستان که یکی 25اگوست کلیر شده بود به سفارت دادیم گفتند احتمالا ویزای شما 4روز دیگه می تونه اماده بشه.اما این شد که شما میدانید جالبه که ما 3روز بعد از دادن پاس هر 4موردمون اپدیت شدیم

پروسه ی کلیر شدن شما ربطی به تموم شدن ویزاها نداره ..اون داره خود به خود انجام میشه دیر یا زود جواب کلیرنستون میاد ..روند اف بی آی چک با کار سفارت فرق میکنه .
شما اگه خانواده تون رفته باشن میتونید از طریق خانوادگی اقدام کنید و مطمئنا زودتر از روال عادی به نتیجه میرسید .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
دوستای خوبم
از جمعه بدجوری حالم گرفته...Sad
تو این مدت فقط شور و شوق بچه های این تاپیک بود که روزای انتظار کلیرنس رو قابل تحمل میکرد برام...SadSadSad
یه کم تو اینترنت دنبال دلیل گشتم و گفتم بد نیست برای اونایی که مث من تو شوک هستن و دنبال توضیح هستن بگم... (اگه اشتباه بود لطفا صحیحم کنید)
۱- هر سال در مجموع ۵۰ هزار ویزای لاتری داده میشه
۲-امسال جمع نفرات برنده و خونوادشون تو ایران ۶۰۲۹ نفر میشده (سال گذشته ۴۴۵۳ نفر بوده )
۳-یه قانون هست که میگه یه کشور حداکثر ۷درصد کل ویزاها رو میتونه بگیره..(یعنی ۳۵۰۰ تا)

تعداد برنده های کشورای دیگه در مقایسه با ایران کمتره و به ۳۵۰۰ نمیرسه و ویزاشون هم تموم نمیشه ... (اونایی که بیشتره همین مشکل رو دارن. چک کردم!)
بنابراین اگه اصلا کلیرنس هم نمی خورد بهمون.ویزا برای ایران تموم میشد. فقط زودتر از این حرفا...
این یعنی اینکه احتمالا سال آینده هم همین بساطه...
در ضمن تو این صفحه هم خوندم که خیلی ها دادگاه رفتن برای اعتراض علیه این قانون ولی قاضی در نهایت گفته که این یک lottery هست و قوانینش رو از اول گفته...
category: F2B--embassy: Ankara, Turkey--Case #: ANK2005XXXXXX--NVC Case complete: Oct 2012--Interview: Feb 2013+ 9 Q+ CV--Clearance: Dec 2013-Visa: Jan 2014Big Grin[/color]
دوستان عزیز ف ی س ب و ک و زا ر ت خا رج ه

کامنت و پیغام بگذارید

https://www.facebook.com/usdos

https://www.facebook.com/USAdarFarsi
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: Pishoo_25 ، romance33 ، negar_karimi6 ، 3rip
بچه ها من کیس ازدواجی هستم و با این که خودم 9ماه شده اپروو نشدم رکوردار هستم که بی سابقه است در تایپک ویزای ازدواج با این همه ناراحتی که 4سال انتظار میکشم با این که حق طبیعیمه برم پیش شوهرم ولی این همه کش میدن.ولی واقعا ناراحتم به خاطرتون درد خودم به کنار درد شما خیلی ناراحتم کرد.ولی دعا میکم که همه چی بعد از این تو زندگیتون خوب پیش بره.نمیدونم چی بگم .Sad ببخشید وارد تایپکتون شدم.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، Saeedv13 ، Aida.s ، ali234 ، romance33 ، alireza2753 ، amir82 ، roeentan ، mrr777 ، negar_karimi6 ، 3rip ، Farshid22
فراخوان ديگر
كلير شدگاني كه هنوز موفق به اخذ ويزا نشده اند??
از ابوظبي: ali_gh, nima-92, همراه، يلدا اهوازيali 2013, so-ar, sh-p, hamed13,mehdi389, saeed_gh,roham2012,fereshtehind, payampars, dpt,fardad1390,saraus2013
از آنكارا: soroshnia, najafi alireza, alirezass, mehdididam, niushagh,
Arash R, abshar_wf, iraj im,valencia ,nora hashemi, smpf,siyavash,payam62,fatimamolaee, ashkanelecomp
ديگه كيا بودن كه كلير شدن ولي ايشود نشدن؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: Aida.s ، babak_1363 ، romance33 ، alireza2753 ، aghaghia ، lilistar ، parastoo500 ، رجبعلی
سلام به همه دوستان
من سارا 2013 هستم که خیلی وقته نمی تونستم بیام سایت . چون قفل بود اخرسر هم با اکانت جدید اومدم. دوستان یادتون هست من و برادرم هردو برنده شده بودیم که همه دوستان میگفتن از عجایب 2013 شده بودیم. اما با همه این چیزا داداشم تنونست بیاد دو روزه کارم گریه است

(2013-09-22 ساعت 23:40)payampars نوشته:  دوستان عزیز ف ی س ب و ک و زا ر ت خا رج ه

کامنت و پیغام بگذارید

https://www.facebook.com/usdos

https://www.facebook.com/USAdarFarsi

سلام به همه دوستان
من سارا 2013 هستم که خیلی وقته نمی تونستم بیام سایت . چون قفل بود اخرسر هم با اکانت جدید اومدم. دوستان یادتون هست من و برادرم هردو برنده شده بودیم که همه دوستان میگفتن از عجایب 2013 شده بودیم. اما با همه این چیزا داداشم تنونست بیاد دو روزه کارم گریه است
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، سانازی ، Aida.s ، Saeedv13 ، romance33 ، alireza2753 ، amir82 ، roeentan ، mrr777 ، negar_karimi6 ، 3rip ، lilistar ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان